TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 06.08.2016
00:25
Pljuni in jo stisni
Tat Franky Four Fingers se na poti v New York, kjer naj bi šefu Aviju predal ukradeni diamant, ustavi v Londonu. Tam ga zamika, da bi sodeloval pri stavah, povezanih z nezakonitim boksarskim spopadom. Spopad organizira ruski gangster Boris 'the Blade' Yurinov in Frankyju se še sanja ne, da se je ujel v past. Medtem novopečena promotorja nezakonitega boksanja Turkish in njegov poslovni partner Tommy naletita na divjega irskega boksarja Mickeyja O'Neila. Prepričata ga, da se spopade v dvoboju, čigar izid je že vnaprej zrežiran. V New Yorku pa Avija razbesni novica, da so Frankyja opeharili, zato s svojimi pajdaši odleti v London, da bi našel njega in diamant.
02:23
Mož z Lune
Pri nas se ga verjetno še najbolj spominjamo po vlogi Latke v humoristični nanizanki Taksi. Kaufmana, za nekatere genija, za druge norca, je odlično odigral Jim Carrey in za svojo igro požel same pohvale. V stranskih vlogah se pojavita tudi Danny DeVito kot Andyjev manager George Shapiro in Courtney Love kot Andyjevo dekle Lynne Margulies. Glasbo za film so napisali člani zasedbe R.E.M.
06:00
Dan uničenja
Nad Las Vegasom vlada pravo neurje, ki uničuje vse pred seboj. Medtem se v Chicagu spopadajo z neobičajno visokimi temperaturami, ki jih nihče ne zna pojasniti. Meteorologi preučujejo tornado, ki divja nad Teksasom, in ugotovijo, da se bosta ti dve neurji združili ravno nad Chicagom. Kot da to že ni dovolj hudo, Chicago zajame še popoln električni mrk, ki pusti vse prebivalce v temi, brez komunikacijskih možnosti in v strahu pred neznano nevarnostjo. O vsem tem poroča ambiciozna novinarka Amy, ki želi raziskati ozadje električnega mrka ter opozoriti prebivalce Chicaga na bližajočo se katastrofo.
08:05
Afera s princesinim zaročencem
Nekega dne se zaposli kot pomočnica pri trendovski ženski reviji Cleo, vendar njena nadrejena dvomi, da je Lissie sposobna poročati o zvezdniški sceni. Lissiejino življenje se obrne na glavo po strastni noči s čednim Paulom, ki ni nihče drug kot zaročenec danske prestolonaslednice Silvije. Lissie naslednje jutro najde Paulovo sporočilo. Ko izve, kdo je Paul v resnici, je šokirana, nato pa se domisli, da bi lahko sporočilo uporabila med ekskluzivnim intervjujem s Paulom in princeso. Nadrejena je nad Lissiejino idejo navdušena, zato jo pošlje kot novinarko na poroko kraljevega para, obljubi pa ji tudi napredovanje. Lissie se naenkrat znajde pred največjim izzivom v življenju: srečala bo pravega kralja, veliko časa pa bo preživela tudi v Paulovi bližini …
09:55
Benji v divjini
Benji je pravi pasji zvezdnik in nastopa v filmu, ki ga snemajo v Oregonu. Ko s svojim trenerjem doživi nesrečo na ribiški barki, vsi mislijo, da je utonil, on pa se znajde v divjini oregonskih gozdov, od koder se želi čim prej vrniti k svojemu gospodarju. Med potjo naleti na štiri nebogljene pumine mladičke, katerih mamo je ubil neusmiljeni lovec. Zdaj je njegova naloga, da osirotelim mladičem najde novo mamico, nato pa se varno vrne domov.
11:45
Šest dni, sedem noči
Nergavi in grobi pilot Quinn Harris (Ford) živi na osamljenem otoku in sovraži turiste. Toda za dobro plačilo je pripravljen narediti vse, tudi Robin Monroe (Anne Heche), jezično Newyorčanko, odpeljati na Tahiti. Nelagodno vzdušje med naključnima znancema doseže vrhunec, ko morata zaradi nevihte zasilno pristati na zapuščenem otoku. Kmalu odkrijeta vse slabe strani tega raja na zemlji, predvsem pa tega, da sta obtičala sredi ničesar drug z drugim.
13:54
Polnočni obračun
Ko kitajski uporniki umorijo Wangovega očeta in ukradejo cesarski pečat, se Wang (Jackie Chan) in Roy (Owen Wilson) odpravita za njimi v Anglijo. Tam je že Wangova sestra Lin (Fann Wong), ki se je odločila maščevati očetovo smrt in razkrinkati svetovno zaroto, katere cilj je poboj kraljeve družine in zamenjava kitajskega cesarja. Wangu, Royu in Lin pomagata inšpektor Scotland Yarda Artie Doyle (Thomas Fisher) in desetletni beraček Charlie (Aaron Johnson). Iznajdljivi Wang in lomilec ženskih src Roy bosta s svojimi nenavadnimi prijemi precej razburkala hladno angleško javnost, pred njima ne bodo varne niti kraljica in druge londonske znamenitosti.
16:19
Šefova hčerka
Mladi Tom Stansfield ima eno oko na napredovanju pri pasjem šefu Jacku Taylorju, drugo pa na njegovi izredno privlačni hčerki Lisi. Ponudbo, da pazi šefovo vilo, pograbi z obema rokama. Tako se bo prikupil šefu in morda osvojil Lisino srce. A Tom je delal račun brez krčmarja. Sprva miren večer se sprevrže v zmedo. Nezaželeni gosti spremenijo hišo v norišnico. Tomu grozi, da bo izgubil pamet in službo ter morda celo dekle svojih sanj.
18:05
Cukrček
Honey Daniels v bližnjem mladinskem centru poučuje hiphop ples in mlade vabi k sodelovanju, zato da ne bi bili na ulicah in tam zabredli v težave. Ko jo uveljavljeni režiser videospotov Michael najame za svoj novi izdelek, se ji končno ponudi priložnost, da iz plesalke postane koreografinja. Toda nenadni uspeh od Honey terja visoko ceno. Ko zavrne Michaelova vabila v posteljo, jo užaljeni Michael poskuša izobčiti iz glasbene srenje in ji uničiti kariero.
20:00
Odštekani petek
Dr. Tess Coleman in njena 15-letna hči Anna se ne razumeta. Ne strinjata se glede oblek, pričeske, glasbe in zagotovo nimata enakega okusa glede moških. Nekega četrtkovega večera njuni prepiri dosežejo vrhunec. Anna je besna, ker mama ne podpira njenih glasbenih ambicij, Tess pa ne more razumeti, zakaj hči spravlja ob živce njenega zaročenca Ryana. Vse se spremeni, ko kitajska piškotka s svojo prerokbo povzročita skrivnostno zmedo. Naslednji dan Tess in Anna spoznata, da sta zamenjali telesi. Šele ko se vživita v življenje druga druge, spremenita mišljenje in se končno začneta spoštovati. Ker pa je v soboto Tessina poroka, morata storiti vse, da se vrneta v svoji telesi.
22:05
Državni sovražnik
Naključno srečanje s starim znancem uniči uspešno kariero in mirno družinsko življenje odvetnika Roberta Claytona Deana (Will Smith), ko ga pokvarjeni agent Thomas Brian Reynolds (Jon Voight), ki ga ministrstvo za zunanje zadeve posodi službi državne varnosti, vplete v umor. Deanovo edino upanje, da dokaže svojo nedolžnost, je skrivnostni mož iz podzemlja, nekdanji prisluškovalec in obveščevalec, ki ga ni še nikoli videl in pozna le njegovo ime – Brill (Gene Hackman).