TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 07.08.2019
01:00
Dirka smrti 3
Akcija
Izvirnik: Death Race 3: Inferno
Režija: Roel Reiné
Igrajo: Luke Goss, Ving Rhames, Danny Trejo, Dougray Scott, Fred Koehler, Tanit Phoenix Copley
Ocena IMDb: 5,5/10

Obsojeni morilec, znan tudi kot Frankenstein, je glavna zvezda med dirkači v nasilni različici športne dirke na življenje ali smrt.

Carla Lucasa od glavne nagrade na dirki loči le še ena zmaga, kar pomeni svobodo zanj in njegovo ekipo. Dirka se tokrat seli v puščavo Kalahari, kjer se bo moral Frankenstein v lovu za peto zaporedno zmago soočiti z novimi sotekmovalci in tolpami domačinov. Zaradi nepredvidljivih okoliščin bo naloga vse prej kot lahka.

Akcijski film je tretji v seriji filmov Dirka smrti. Prvi je iz leta 2008, drugi s podnaslovom Frankentein Lives pa iz leta 2010. Osnova za scenarij je zgodba avtorjev Paula W.S. Andersona in Tonyja Giglia; slednji je bil tudi scenarist filma. Tudi tretji del ohranja temeljne prvine serije: bliskovito, energije polno dogajanje, vsebinsko precej nezahtevno.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
03:00
Izgubljena soba
Znanstvena fantastika, 1. sezona, 1. del
Izvirnik: The Lost Room
Režija: Craig R. Baxley
Igrajo: Peter Krause, Julianna Margulies, Peter Jacobson, Dennis Christopher, April Grace, Elle Fanning
Ocena IMDb: 8,3/10

Detektiv Joe Miller rešuje primer dveh moških, ki ju najdejo mrtva v zastavljalnici. Razlog za umor naj bi bil skrivnostni ključ. Ko Joe najde ta ključ, ugotovi, da je to samo eden od več sto predmetov z nadnaravno močjo in je povezan s skrito motelsko sobo.

Detektiv preiskuje skrivnostno motelsko sobo, ki deluje kot nekakšen vhod v vzporedni svet.

Na znameniti Cesti 66 (Route 66), ki se vije od Chicaga do Los Angelesa in nazaj, je bilo v šestdesetih letih še na stotine motelov in z njimi na tisoče sob. Nobena izmed teh se od drugih ni nič kaj pretirano razlikovala. Nato pa se je nekega dne v motelu Sunshine zvrstil niz skrivnostnih dogodkov, ki so povsem običajne, vsakdanje stvari spremenili v čudežne predmete. Tistega dne so v motelu Sunshine soba 10 in vsi vsakdanji predmeti v njej – škarje, glavnik in podobne reči – pridobili edinstvene in nerazložljive lastnosti, postali so neuničljivi. Tako lahko na primer škarje vsak objekt obrnejo in vrtijo v treh prostorskih dimenzijah. Ko oseba glavnik potegne skozi svoje lase, ta ustavi čas za 10 sekund. Očala zadušijo vsak plamen v radiju šestih metrov. Sama soba je nekakšno zavetišče in hkrati prehod do katerekoli destinacije. Prav tako pa ti lahko vzame tisto, kar ceniš bolj kot svoje življenje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
06:00
Ascension
Znanstvena fantastika, 1. sezona, 6. del
Režija: Mairzee Almas
Igrajo: Tricia Helfer, Gil Bellows, Brian Van Holt, Andrea Roth, Brandon P Bell, Jacqueline Byers
Ocena IMDb: 7,2/10

Aaron preiskuje eksplozijo, kapitan Denninger pa prikriva pravi razlog. Viondra sumi, da je med stevardesami izdajalka. Zdi se, da se Christi Valis dogaja nekaj sumljivega, James pa skuša navdušiti Noro.

Skrivnostna smrt mlade ženske vzbudi v potnikih na vesoljski ladji dvom v njihovo tajno nalogo.

Potniki na vesoljski ladji bi radi naselili nov svet, toda začnejo dvomiti o svoji misiji, ko po 50 letih njihovega potovanja, ki se je začelo leta 1963, neka ženska umre v sumljivih okoliščinah.

Jezik: Angleščina
Leto: 2014
06:45
Kraljevski božič
Romantični
Izvirnik: A Royal Christmas
Režija: Alex Zamm
Igrajo: Lacey Chabert, Stephen Hagan, Jane Seymour, Katherine Flynn, Simon Dutton, Mitchell Mullen
Ocena IMDb: 6,6/10

Se bo princu Leopoldu naposled uspelo poročiti z dekletom svojih sanj?

Princ Leopold, prestolonaslednik v Cordinii, se hoče poročiti z Emily Taylor, skromno šiviljo iz Filadelfije. Toda Leopoldova mama, kraljica Isadora, ima drugačne načrte za svojega sina.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
08:30
Dirka na Zakleto goro
Akcija
Izvirnik: Race to Witch Mountain
Režija: Andy Fickman
Igrajo: Dwayne Johnson, AnnaSophia Robb, Alexander Ludwig, Carla Gugino, Ciarán Hinds, Tom Everett Scott
Ocena IMDb: 5,7/10

Jack Bruno (Dwayne Johnson) je taksist iz Las Vegasa, ki si prizadeva ostati na pravi strani zakona.

Nič hudega slutečemu taksistu Jacku življenje na glavo obrnejo čudaški znanstvenik in mlada dvojčka, ki skušajo priti na Zakleto goro. Pot na kraj, ki ga obkrožajo številne legende in skrivnosti, se spremeni v pravo avanturo, ko se za Jackom in njegovimi potniki zapodijo vladne agencije, mafijci in celo nezemljani. Dvojčka namreč premoreta nadnaravne moči, zato ju skušajo ujeti in izkoristiti za zaroto proti človeštvu, edina rešitev pa se skriva na Zakleti gori.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
10:15
Ljubezen v domačem mestu
Komedija
Izvirnik: Reel Love
Režija: Brian K. Roberts
Igrajo: LeAnn Rimes, Shawn Roberts, Christian Potenza, Burt Reynolds, Benjamin Ayres, Mary Ashton
Ocena IMDb: 5/10

Zaradi nujne družinske zadeve se uspešno dekle iz velikega mesta vrne h koreninam v majhnem kraju.

V domačem kraju se dekle odpravi na duševno potovanje. Znova se zbliža z družino in prijatelji ter spotoma najde ljubezen.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
12:00
Ostanki dneva
Drama
Izvirnik: The Remains of the Day
Režija: James Ivory
Igrajo: John Haycraft, Christopher Reeve, Anthony Hopkins, Emma Thompson, Caroline Hunt, James Fox
Ocena IMDb: 7,9/10

Butlerjev strogi svet pravil in bontona pretrese prihod nove gospodinje, ki se zaljubi vanj.

Svet lepega vedenja in spodobnosti, ki mu vlada glavni butler, je postavljen na preizkušnjo, ko vanj vstopi hišna oskrbnica, ki se vanj zaljubi. Možnost romantičnega razmerja in dejstvo, da je njegov gospodar povezan z nacizmom, predstavljata velik izziv njegovi skrbno vzdrževani maski uslužnosti.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1993
14:30
Borba
Drama
Izvirnik: Fighting
Režija: Dito Montiel
Igrajo: Channing Tatum, Terrence Howard, Luis Guzman, Zulay Henao, Michael Rivera, Flaco Navaja
Ocena IMDb: 5,6/10

Mladenič vstopi v podzemni svet nezakonitih uličnih bojev.

Shawn MacArthur, dobrosrčni podeželski fant iz Alabame, se s trebuhom za kruhom odpravi v New York, kjer se preživlja kot ulični prodajalec ponarejene robe. Ko spozna goljufa Harveya, ki služi denar kot menedžer borcev z golimi pestmi, Shawn pod njegovim okriljem začne igrati v pretepaških dvobojih, kjer si hitro prisluži sloves vztrajnega, žilavega in poštenega borca. Toda slednja značilnost je v ilegalnih bojih, prežetih s korupcijo, prej slabost kot vrlina in Shawn je kmalu pripravljen narediti vse, da bi se izvil iz krempljev zločinske mreže organiziranih dvobojev. V ta namen se bo moral soočiti s svojim najmogočnejšim rivalom.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
16:30
Ulica vafljev
Komedija
Izvirnik: Waffle Street
Režija: Eshom Nelms
Igrajo: James Lafferty, Danny Glover, Julie Gonzalo, Dale Dickey, Marshall Bell, Ernie Lively
Ocena IMDb: 6,2/10

Resnična zgodba, posneta po avtobiografski knjigi Jamesa Adamsa, o njegovi življenjski in poslovni lekciji, pridobljeni po izgubljeni službi.

James Adams (James Lafferty) je delal kot finančni svetovalec v uglednem podjetju. Odpustili so ga zaradi napake, ki jo je storil namerno. Tik preden je ostal brez prihodkov, je kupil hišo s kreditom, njegova žena Becky (Julie Gonzalo) pa je želela imeti z njim otroka. James je sicer izhajal iz družine marljivih in uspešnih podjetnikov. Dedek mu je očital, da nikdar ni opravljal »pravega dela«, od katerega ljudje dobijo žuljave roke, zato se je James po številnih neuspešnih razgovorih odločil, da bo delal kot natakar v restavraciji hitre prehrane »Waffle Fact«. Čeprav je bilo delo težko, je tam spoznal veliko čudovitih ljudi, med katerimi je izstopal kuhar Edward (Danny Glover), od katerega se je James veliko naučil. James je delal tudi po tri izmene naenkrat, motiviralo pa ga je to, da mu je lastnik obljubil restavracijo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015
18:15
Zaljubljena zguba
Komedija
Izvirnik: Loser
Režija: Amy Heckerling
Igrajo: Jason Biggs, Mena Suvari, Zak Orth, Thomas Sadoski, Jimmi Simpson, Greg Kinnear
Ocena IMDb: 5,3/10

Paul Tannek je študent s podeželja, ki obiskuje newyorško univerzo.

Da bi obdržal štipendijo, mora pridno študirati, zato se znajde v nemilosti žurerskih sostanovalcev v študentskem apartmaju. Paul se zaljubi v sošolko Doro Diamond. A Dora, ki je brez prebite pare, je do ušes zaljubljena v mladega profesorja angleščine. Po spletu okoliščin se med Paulom in Doro rodi nežno prijateljstvo. Bo prijateljstvo preraslo v ljubezen?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
20:00
Izgubljena soba
Znanstvena fantastika, 1. sezona, 2. del
Izvirnik: The Lost Room
Režija: Craig R. Baxley
Igrajo: Peter Krause, Julianna Margulies, Peter Jacobson, Dennis Christopher, April Grace, Elle Fanning
Ocena IMDb: 8,3/10

Joe Miller je na begu, ko mu podtaknejo partnerjev umor. Združi moči z Jennifer, da bi našla predmet, ki bi pomagal njegovi hčerki Anni, na poti pa izvesta več tudi o skrivnostni preteklosti motelske sobe.

Detektiv preiskuje skrivnostno motelsko sobo, ki deluje kot nekakšen vhod v vzporedni svet.

Na znameniti Cesti 66 (Route 66), ki se vije od Chicaga do Los Angelesa in nazaj, je bilo v šestdesetih letih še na stotine motelov in z njimi na tisoče sob. Nobena izmed teh se od drugih ni nič kaj pretirano razlikovala. Nato pa se je nekega dne v motelu Sunshine zvrstil niz skrivnostnih dogodkov, ki so povsem običajne, vsakdanje stvari spremenili v čudežne predmete. Tistega dne so v motelu Sunshine soba 10 in vsi vsakdanji predmeti v njej – škarje, glavnik in podobne reči – pridobili edinstvene in nerazložljive lastnosti, postali so neuničljivi. Tako lahko na primer škarje vsak objekt obrnejo in vrtijo v treh prostorskih dimenzijah. Ko oseba glavnik potegne skozi svoje lase, ta ustavi čas za 10 sekund. Očala zadušijo vsak plamen v radiju šestih metrov. Sama soba je nekakšno zavetišče in hkrati prehod do katerekoli destinacije. Prav tako pa ti lahko vzame tisto, kar ceniš bolj kot svoje življenje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
21:00
Robin Hood
Avantura
Režija: Ridley Scott
Igrajo: Russell Crowe, Cate Blanchett, Max von Sydow, William Hurt, Mark Strong, Oscar Isaac
Ocena IMDb: 6,7/10

V Angliji 12. stoletja se Robin s svojo tolpo spopada s korupcijo v domačem kraju in vodi upor proti kralju, ki bo za vedno spremenil ravnovesje moči.

Režiser zgodovinskih spektaklov Gladiator in Nebeško kraljestvo se je podal po sledeh srednjeveške legende o Robinu Hoodu, zaščitniku revnih in izkoriščanih. Po dolgoletnih bojih v tujini se Robin vrne v domači kraj, ki ga terorizira zlobni nottinghamski šerif. S pomočjo iznajdljivosti in vojaških veščin se Robin s somišljeniki odloči osvoboditi ljudi in osvojiti srce pogumne plemkinje Marian, a naleti na srdit vojaški odpor, ki vodi v mnoge osupljive in krvave bitke.

Jezik: Angleščina
Leto: 2010
23:30
Tatovi
Akcija
Izvirnik: Takers
Režija: John Luessenhop
Igrajo: Chris Brown, Hayden Christensen, Matt Dillon, Michael Ealy, Idris Elba, Steve Harris
Ocena IMDb: 6,2/10

Njihove poteze so načrtovane do potankosti in za seboj nikoli ne pustijo sledi.

Los Angeles vznemirjajo popolno izvedeni bančni ropi, ki jih izvaja skupina izkušenih razvpitih bančnih roparjev, ki za seboj ne pušča nobenih sledi. Losangeleška policija jim je odločena stopiti na prste, najbolj goreč med njimi pa je izkušeni veteran Jack Welles, ki je prepričan, da bosta pohlep in uspeh roparjem slej ko prej stopila v glavo. Ko se roparji odločijo izvesti še zadnji rop in si nagrabiti še več denarja, Welles končno dobi priložnost, da jih za vedno spravi za zapahe.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010