TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 08.06.2016
02:05
Nori izlet Teda in Billa
Chuck De Nomolos, tiran iz prihodnosti, ustvari zlobna androidna dvojnika Billa (Alex Winter) in Teda (Keanu Reeves) ter ju pošlje, da uničita originala. Fanta morata prelisičiti Smrt (William Sadler), rešiti svoji dekleti in odigrati koncert na slovitem Dvoboju bendov.
06:00
Kdor prej umre, je dlje mrtev
11-letni Sebastian meni, da nikoli nisi premlad, da postaneš morilec, saj je prepričan, da je ubil svojo mamo, ki je umrla med porodom. Strah ga je, da bo šel v pekel, zato začne početi dobra dela, a rezultati niso prav opogumljajoči.
07:35
Dijaški dnevnik
Violet se iz mesta preseli v predmestje, kjer jo osupne, kako drugačna je nova šola. Celo učitelji so bolj naklonjeni priljubljenim učencem. Težave se loti po svoje in začne izdajati šolski tabloid, v katerem razkriva sramotne skrivnosti priljubljenih učencev. Pomotoma pa objavi tudi podatke o fantu, v katerega je zaljubljena. Zada mu globoko rano, ki se bo stežka zacelila.
09:20
20.000 milj pod morjem
Leta 1868 ameriško vojno ladjo napade skrivnostna morska pošast. Napad preživijo le trije možje: profesor Aronnax (Paul Lukas), njegov služabnik Conseil (Peter Lorre) in harpunar Ned Land (Kirk Douglas). Trojica se znajde na krovu podmornice Nautilus, ki ji poveljuje kapitan Nemo (James Mason). Medtem ko Aronnax navdušen pričakuje nova odkritja, nasilni Ned misli samo na maščevanje.
12:04
Božič v zakotju
Annie in Charles Benson se skupaj s svojima otrokoma, Trish in Nolanom, nekaj dni pred božičem odpravita na smučanje. Toda tudi med potovanjem družina ni zares skupaj: mama skuša preko mobilnega telefona skleniti posel, vreden več milijonov dolarjev, najstnica Trish pa je zatopljena v svoj iPod svet. Vse se spremeni, ko se jim sredi snežnega meteža, v zakotnem mestu brez mobilnega signala, pokvari avto. Družina ugotovi, da se mesto vse od zaprtja rudnika spreminja v mesto brez upanja. Ker morajo počakati nekaj dni na nadomestne dele za avto, se vključijo v programe mestne skupnosti, ki skušajo popestriti dogajanje ob božiču. Družina kmalu spozna, da materialne dobrine niso pogoj za srečno življenje in da je morda prav pomoč drugim najboljše božično darilo.
13:55
Ti, ti lažnivec
Fletcher Reede je nadvse zgovoren odvetnik in največji lažnivec na svetu. V resnici ni slab človek, vprašljiva so le njegova moralna načela. V sodni dvorani ga dejstva nikoli ne zmedejo in vedno ima pripravljen odgovor. V pretiravanju mu nihče ni kos in je kljub laganju zelo prepričljiv. Žal pa ne teče vse tako gladko v Fletcherjevem zasebnem življenju. Ko njegov sin Max praznuje rojstni dan, ga Fletcher po svoji stari navadi spet pusti na cedilu. Max je razumljivo razočaran, in ko upihne svečke na torti, si zaželi, da bi njegov očka vsaj en dan govoril samo resnico. Kdo bi si mislil, da se bo njegova želja uresničila? Fletcher je seveda zgrožen, ko ugotovi, da ne more več lagati. To se mu povrhu vsega zgodi še na najslabši možni dan, ko ga čaka pomemben nastop na sodišču.
15:43
Mamma mia!
Zgodba se odvija na idiličnem grškem otoku, na katerem srečamo Donno, ki tam vodi manjši hotel. Živi s hčerko Sophie, ki se bo v kratkem poročila. Sophie želi imeti v tem pomembnem življenjskem trenutku ob sebi tudi očeta, a kaj ko ji uporniška mama ni nikoli zaupala njegovega imena. Zato punca na otok brez mamine vednosti pripelje tri moške iz mamine preteklosti ter poskuša ugotoviti, kdo bi lahko bil njen oče. Obeta se pravi žur s številnimi zmešnjavami in poplavo romantičnih čustev.
17:56
Ljubezen je glavna
Sam in Gray sta strastna ljubitelja glasbe in slogov iz 40. let prejšnjega stoletja, zlasti filmskih muzikalov, na sceni standardnih plesov pa slovita kot nadarjena in elegantna plesalca. Nekega dne spoznata Charlie, privlačno žensko, ki se tako kot onadva navdušuje nad starimi filmi in retro slogi, za povrh pa tudi dobro pleše. Nič kaj presenetljivo se Sam takoj zatrapa v Charlie, vendar se vanjo zaljubi tudi Gray, kar šokira skoraj vse, vključno s samo Gray, za katero se ni nikoli zdelo, da bi jo privlačile ženske. Toda Charlie naivno spregleda globino Grayinih čustev in tako se med Charlie ter bratom in sestro oblikuje nenavaden ljubezenski trikotnik.
20:00
Državna varnost
Earla Montgomeryja zaradi neprimernega obnašanja vržejo s policijske akademije. Čeprav bi lahko bil odličen policist, se mora zadovoljiti z nepomembno službo varnostnika pri Državni varnosti. Nekega dne Earl doživi bližnje srečanje s policistom Hankom, ki ga aretira. Earl mu vrne tako, da ga obtoži napada. Hank posledično izgubi delo na policiji in se znajde v zaporu, ko odsluži kazen, pa pristane pri Državni varnosti. Z Earlom sta torej po novem sodelavca in s skupnimi močmi bosta morala obračunati s kriminalci.
22:00
Kralj Arthur
Kralj Arthur je močno vplival na zgodovino Britanije v času, ko je rimski imperij propadel in je otok nujno potreboval voditelja, ki bo njegove prebivalce obranil pred Saksonci. Številne bitke, ki jih mora Arthur ob pomoči vitezov okrogle mize izbojevati tako na bojnem polju kot na polju politike, iz njega naredijo kralja, ki zavlada svoji usodi, povede Britanijo v novo dobo in spremeni tok zgodovine.