TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 09.06.2016
00:30
Državna varnost
Earla Montgomeryja zaradi neprimernega obnašanja vržejo s policijske akademije. Čeprav bi lahko bil odličen policist, se mora zadovoljiti z nepomembno službo varnostnika pri Državni varnosti. Nekega dne Earl doživi bližnje srečanje s policistom Hankom, ki ga aretira. Earl mu vrne tako, da ga obtoži napada. Hank posledično izgubi delo na policiji in se znajde v zaporu, ko odsluži kazen, pa pristane pri Državni varnosti. Z Earlom sta torej po novem sodelavca in s skupnimi močmi bosta morala obračunati s kriminalci.
02:14
Večno sonce brezmadežnega uma
Joela Barisha obvestijo, da si je njegovo nekdanje dekle Clementine pri dr. Mierzwiaku, ki izvaja nov eksperimentalni postopek, dalo izbrisati spomine na njuno razmerje. Joel se ne da kar tako in se odloči, da bo to storil tudi sam. Medtem ko nerodna pomočnika dr. Mierzwiaka opravljata postopek na Joelu kar v njegovem stanovanju, se ta v mislih trudi, da spomini na Clementine ne bi bili izbrisani.
06:00
Odločna ravnateljica
Marie je ravnateljica tik pred upokojitvijo, ki hoče povrniti ugled šole St. George po umoru prejšnjega ravnatelja Phillipa Lawrenca, ki je leta 1995 hotel prekiniti spopad med dijakoma iz svoje in konkurenčne šole.
07:58
Božič v zakotju
Annie in Charles Benson se skupaj s svojima otrokoma, Trish in Nolanom, nekaj dni pred božičem odpravita na smučanje. Toda tudi med potovanjem družina ni zares skupaj: mama skuša preko mobilnega telefona skleniti posel, vreden več milijonov dolarjev, najstnica Trish pa je zatopljena v svoj iPod svet. Vse se spremeni, ko se jim sredi snežnega meteža, v zakotnem mestu brez mobilnega signala, pokvari avto. Družina ugotovi, da se mesto vse od zaprtja rudnika spreminja v mesto brez upanja. Ker morajo počakati nekaj dni na nadomestne dele za avto, se vključijo v programe mestne skupnosti, ki skušajo popestriti dogajanje ob božiču. Družina kmalu spozna, da materialne dobrine niso pogoj za srečno življenje in da je morda prav pomoč drugim najboljše božično darilo.
10:30
Mamma mia!
Zgodba se odvija na idiličnem grškem otoku, na katerem srečamo Donno, ki tam vodi manjši hotel. Živi s hčerko Sophie, ki se bo v kratkem poročila. Sophie želi imeti v tem pomembnem življenjskem trenutku ob sebi tudi očeta, a kaj ko ji uporniška mama ni nikoli zaupala njegovega imena. Zato punca na otok brez mamine vednosti pripelje tri moške iz mamine preteklosti ter poskuša ugotoviti, kdo bi lahko bil njen oče. Obeta se pravi žur s številnimi zmešnjavami in poplavo romantičnih čustev.
12:43
Ljubezen je glavna
Sam in Gray sta strastna ljubitelja glasbe in slogov iz 40. let prejšnjega stoletja, zlasti filmskih muzikalov, na sceni standardnih plesov pa slovita kot nadarjena in elegantna plesalca. Nekega dne spoznata Charlie, privlačno žensko, ki se tako kot onadva navdušuje nad starimi filmi in retro slogi, za povrh pa tudi dobro pleše. Nič kaj presenetljivo se Sam takoj zatrapa v Charlie, vendar se vanjo zaljubi tudi Gray, kar šokira skoraj vse, vključno s samo Gray, za katero se ni nikoli zdelo, da bi jo privlačile ženske. Toda Charlie naivno spregleda globino Grayinih čustev in tako se med Charlie ter bratom in sestro oblikuje nenavaden ljubezenski trikotnik.
14:38
Kralj Arthur
Kralj Arthur je močno vplival na zgodovino Britanije v času, ko je rimski imperij propadel in je otok nujno potreboval voditelja, ki bo njegove prebivalce obranil pred Saksonci. Številne bitke, ki jih mora Arthur ob pomoči vitezov okrogle mize izbojevati tako na bojnem polju kot na polju politike, iz njega naredijo kralja, ki zavlada svoji usodi, povede Britanijo v novo dobo in spremeni tok zgodovine.
17:07
Neznanec s pogreba
Zgodba pripoveduje o mladem arhitektu Tomu Thompsonu, ki ne more najti niti službe, niti dekleta, niti poti iz mamine hiše. Ko nekega dne sreča Julie, v katero je bil zaljubljen v srednji šoli, je prepričan, da se bo zdaj življenje obrnilo na bolje. Nato pa Tom prejme skrivnosten telefonski klic, ki vse obrne na glavo. Nekdo ga prosi, naj pomaga pripraviti pogreb za sošolca, ki se ga Tom nikakor ne more spomniti. In tu se komedija zmešnjav pravzaprav šele začne.
19:05
Prave barve
Temnopolti mladenič Henry Burton je velik idealist. Čeprav velja za odličnega političnega stratega, v politiki doživlja vedno nova razočaranja. Ko se guverner Jack Stanton začne potegovati za mesto ameriškega predsednika, hoče imeti Henryja v svoji ekipi. Stanton osvaja srca ljudi, ker je sproščen in iskren, in s takim pristopom na svojo stran pridobi tudi Henryja. Henry tako spozna predsednikovo osebje in njegovo ženo Susan. Težave se pojavijo, ko začne na dan prihajati Stantonova nespodobna preteklost, ki jo bo treba skriti pred radovedno javnostjo.
22:00
Plezalec
Gabe Walker (Sylvester Stallone) je član gorskih reševalcev. Ko gre ena od njegovih reševalnih akcij po zlu in umre dekle njegovega najboljšega prijatelja, Gabe za nesrečo krivi sebe, zato službo obesi na klin in zapusti domače mesto. Nekaj mesecev kasneje se vrne, da bi prepričal svoje dekle Jessie, naj se mu pridruži v drugem kraju in si tam skupaj z njim ustvari novo življenje. Med njegovim obiskom pa reševalci prejmejo klic na pomoč in Gabe se še zadnjič pridruži kolegom, da bi rešili skupino nemočnih ljudi. Nihče pa ne ve, da gre v resnici za nevarne ugrabitelje.