TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 09.08.2016
00:03
Igra
Nicholas Van Orton (Michael Douglas) je uspešen bančnik, ki se večinoma drži sam zase. Ko mu odtujeni brat Conrad (Sean Penn) za rojstni dan podari sodelovanje v resničnostni igri, ga Nicholas nerad sprejme. Sprva nedolžna igra se sprevrže v izrazito osebno igro in Nicholas se med begom pred organizatorji igre začne bati za svoje življenje. Ko nima nikogar več, komur bi lahko zaupal, in ko izgubi ves svoj denar, je prisiljen sam poiskati odgovore na določena vprašanja.
02:26
Štoparski vodnik po Galaksiji
Zemljan Arthur Dent (Martin Freeman) bi današnji dan najraje popolnoma izbrisal in ga ponovil od začetka, saj se, odkar je vstal, slabe novice kar vrstijo ena za drugo. Na njegovem dvorišču so delavci iz gradbenega podjetja, ki so pripravljeni, da bodo z buldožerjem podrli njegovo hišo, poleg tega ugotovi, da je njegov najboljši prijatelj v resnici vesoljec, vrh vsega pa izve, da nameravajo vesoljske oblasti v kratkem uničiti njegov planet, saj se Zemlja nahaja ravno na moteči lokaciji v vesolju, na kateri naj bi potekala načrtovana medgalaktična hiperprostorska avtocesta. Arthurjevo edino upanje, da preživi, je, da čim prej dobi štop na enem od mimo potujočih vesoljskih plovil. Ob bližanju konca njegovega planeta se za novopečenega vesoljskega popotnika prične največja pustolovščina v vsem vesolju. Arthur se tako poda na potovanje, ki ga bo izučilo, da je ni stvari, ki bi v resnici bila to, kar se zdi. Spoznal bo, da je brisača najuporabnejši del osebne prtljage vsakega galaktičnega popotnika; naposled bo celo odkril smisel življenja in ugotovil, da je vse, kar je treba vedeti, mogoče najti v eni sami knjigi – v Štoparskem vodniku po Galaksiji.
06:00
Božični svetovalec
Maya hoče navdušiti svojega šefa in novo stranko, zato načrtuje božično zabavo. Sorodniki se odločijo, da bodo prav tako prišli, zato najame svetovalca.
07:44
Benji v divjini
Benji je pravi pasji zvezdnik in nastopa v filmu, ki ga snemajo v Oregonu. Ko s svojim trenerjem doživi nesrečo na ribiški barki, vsi mislijo, da je utonil, on pa se znajde v divjini oregonskih gozdov, od koder se želi čim prej vrniti k svojemu gospodarju. Med potjo naleti na štiri nebogljene pumine mladičke, katerih mamo je ubil neusmiljeni lovec. Zdaj je njegova naloga, da osirotelim mladičem najde novo mamico, nato pa se varno vrne domov.
09:36
Zmajevo srce
V akcijskem prepletu pustolovščine, ljubezenske zgodbe, humorja in spektakularnih posebnih učinkov spremljamo zgodbo o neverjetnem zavezništvu med častnim vitezom in neverjetnim bitjem iz legend, poslednjim zmajem. Pogumni, nekoč dobronamerni Bowen in njegov velikanski tovariš – ogenj bruhajoči zmaj Draco, poslednji svoje vrste – združita moči v junaški bitki za osvoboditev dežele, ki ji z jekleno roko vlada tiranski kralj Einon. Vsakega od njiju z okrutnim vladarjem na poseben način veže skrivnostna usoda.
11:40
Major Payne
Major Benson Winifred Payne je čustveno ne ravno najbolj uravnovešen vojni veteran in pravi ubijalski stroj. Boril se je na več koncih sveta ter s ponosom služil domovini. Ko zmanjka sovražnikov, ga odslovijo in tako se mora privaditi na življenje v civilu. Kmalu ima pred seboj nov izziv. Skupino nediscipliniranih in nezainteresiranih otrok mora spremeniti v bojevnike ter jih popeljati do zmage na mladinskih vojaških igrah. Na drugi strani so otroci pripravljeni storiti vse, da se tečnega majorja, ki se zagleda v njihovo lepo učiteljico Emily, znebijo. Kdo bo koga?
13:38
Nevestin oče
George Banks se težko sprijazni s tem, da njegova hči Annie hodi na zmenke s fanti, zato je toliko bolj šokiran, ko ga Annie preseneti z novico, da se bo poročila. George se mora tako soočiti z neprijetnim dejstvom, da srce njegove punčke bije tudi za nekoga drugega. Bodočega zeta Bryana, nad katerim so vsi navdušeni, George le težko sprejme, še večje težave pa mu povzroča čudaški organizator porok.
15:53
Nevestin oče 2
To pot se mora soočiti z vlogo dedka, kar mu ni niti malo všeč. Namesto da bi novico o hčerini nosečnosti sprejel z veseljem, postane potrt. Vse kaže, da je na vidiku kriza srednjih let. Poleg tega ga z novico o nosečnosti preseneti tudi žena Nina.
18:07
Moj kuža Cimet
Univerzitetna profesorica Madeline Walters nima sreče z ljubeznijo. Ker je pravega moškega težko najti, čas preživlja s svojo psičko Cimet in najstniško hčerko Chloe. Nekoč spozna vdovca Kevina, s katerim se hitro zbližata. Vendar težavo predstavljata Kevinov trinajstletni sin Jordan in psička Cimet. Oba sta odločena, da zaradi romance ne bosta izgubila svojih najdražjih. Cimet se trudi, da bi uničila prav vsak zmenek, na katerega se odpravita Madeline in Kevin, dokler je nekoč ne ugrabi Sam, ki je nasilen do Jordana.
20:00
Babe: Pujsek v mestu
Babe skupaj s številnimi živalskimi prijatelji živi na posestvu prijaznega kmeta Hoggetta in njegove žene Esme. Ko Hoggett doživi nezgodo in mora ostati v postelji, se njegova kmetija znajde v nevarnosti, da jo bo zaplenila banka. Gospa Hoggettova namerava z Babovo pomočjo priti do potrebnega denarja, zato skupaj odletita v velemesto, kjer je seveda vse drugače kot na podeželju. V mestu vlada kaos, ljudje kar naprej nekam hitijo, pujsek pa na mestnih ulicah nima kaj iskati. Kljub vsemu Babe sredi nepozabne dogodivščine spozna pisano druščino novih prijateljev, med njimi so psi, opice in mačke.
22:00
Trije mušketirji
Gre za zgodbo o treh vdanih mečevalcih (Charlie Sheen, Kiefer Sutherland, Oliver Platt), ki se jim pridruži zagnani novinec (Chris O'Donnell). Možje želijo obvarovati francoskega kralja. Četverica premaguje številne težave ter poskuša onesposobiti hudobnega kraljevega svetovalca (Tim Curry) in zapeljivo odposlanko (Rebecca De Mornay), ki načrtujeta dvorni prevrat.