TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 10.07.2016
01:25
Ubila bom Billa 1
Bill izbere in izuri skupino neizprosnih morilk. Vsaka od morilk ima svoje tajno ime, najbolj nadarjena med vsemi pa je Nevesta, ki jo igra Uma Thurman. Ko izve, da pričakuje Billovega otroka, se njen svet obrne na glavo. Ne želi več ubijati, spremeni si ime, se skrije v mestece in najde umirjenega moškega, s katerim se namerava poročiti. A Billu to ni niti najmanj všeč. Na njen poročni dan jo napade in misli, da je mrtva. Pet let pozneje se razjarjena Nevesta zbudi iz kome in se odloči za krvavo maščevanje. Sestavi seznam vseh svojih bodočih žrtev – najprej se bo lotila nekdanjih sodelavk, Billa pa si bo prihranila za sam konec. Krvava saga se lahko začne …
03:43
Temačna voda
Dahlia Williams (Jennifer Connelly) se po ločitvi skupaj s hčerko Ceci preseli v novo stanovanje, ki ga obdaja temačna skrivnost. Kmalu ne ve več, kaj je resnica in kaj samo njena domišljija. Po stavbi se razlegajo srhljivi zvoki in na stenah njunega stanovanja se pojavijo zlovešči vodni madeži. Dahlia mora narediti vse, da reši uganko in zaščiti hčerko.
06:00
Božič se vrača v Canaan
Danielov sin Bobber potrebuje več operacij in veliko fizioterapije. Rodney, ki mu je Daniel nekoč pomagal, ponudi pomoč in ju povabi v San Francisco. Daniel se zaljubi v Bobberjevo fizioterapevtko Briony, a družina je ne bo sprejela tako zlahka.
08:50
Šepetati konjem
Nekega mrzlega zimskega večera sta se Grace in Judith, dve najstnici in prijateljici, odpravili na nočno ježo. Toda zgodila se je huda nesreča, ko je tovornjak zapeljal v jahalki. Judith in njen konj sta takoj mrtva, medtem ko sta Grace in njen konj Pilgrim resno poškodovana. Kmalu se izkaže, da tako fizično kot psihično. Stanje je boleče za vso družino, zato se Graceina mama odloči, da bo hčer in njenega konja odpeljala v Montano k Tomu Bookerju, imenovanemu tudi »šepetalec konjem«. Tom je kavboj z zmožnostjo sporazumevanja s konji in je prav zaradi tega tudi zelo uspešen konjski zdravilec. V tej deželi, ki je bila od nekdaj polna čara divjega zahoda, se bo Graceina mama zapletla v čustveno razmerje s Tomom, a tudi Grace in njen Pilgrim bosta sčasoma ozdravela s šepetalčevo pomočjo.
12:25
Bean
Jeseni leta 1997 bogati dobrodelnež podari 50 milijonov dolarjev Griersonovi galeriji v Kaliforniji, da bi najslavnejšo ameriško sliko Whistler's Mother pripeljali nazaj domov. Dotlej so to pomembno umetnino razstavljali v muzeju D'Orsay v Parizu, skrbniki galerije pa želijo, da bi obred odkritja opravil ugleden poznavalec slikarstva, zato pozovejo Kraljevo narodno galerijo v Londonu, naj pošlje svojega najbolj priznanega strokovnjaka, da bi nadziral prenos. To se izkaže za največjo napako, kar so jih kdaj naredili. Britanci namreč ne pošljejo svojega najboljšega umetnostnega poznavalca, temveč tistega najbolj osovraženega in nesposobnega, v želji, da bi se ga znebili. Ime mu je Bean. Gospod Bean. Nič nič sedem je številka njegovega inteligenčnega kvocienta in vse, česar se dotakne, se spremeni v kaos. V nekaj dneh po prihodu v Los Angeles Bean skoraj uniči zakon, kariero in življenje svojega gostitelja Davida Langleyja ter življenje njegove čudovite žene in otrok.
14:20
Pirati s Karibov: Na robu sveta
Will in Elizabeth bi rada rešila Jacka, a brez pomoči nekdanjega sovražnika, kapitana Barbosse, ne bo šlo. Toda zviti in izkušeni gusar jima namerava pomagati šele po tem, ko se bosta Will in Elizabeth skupaj z njim spopadla z nevarnim kitajskim piratom Saom Fengom. Lord Beckett se medtem polasti ladje duhov, Letečega Holandca, in njegovega strah zbujajočega kapitana Davyja Jonesa. Ladji zdaj poveljuje admiral Norrington, odločen, da se bo enkrat za vselej znebil piratske zalege.
17:55
Super očka
Charlie je zaskrbljeni oče, saj gre njegova hčerka na fakulteto. Zdi se mu, da je njena družba in še posebej njen fant brez ambicij, zato se domisli načrta, da Wendy dobi štipendijo druge fakultete. A Wendy odkrije njegov načrt in se mu upre.
20:00
Mumija se vrača
Drzen pustolovec Rick O'Connell je poročen z Evelyn. Skupaj z osemletnim sinom Alexom živita v Londonu. Ko sta se Rick in Evelyn spoznala, sta morala obračunati z mumijo starodavnega egipčanskega visokega svečenika Imhotepa, ki so ga zaradi umora faraona za kazen živega mumificirali v mestu mrtvih. Imhotep zdaj s pomočjo zlobnega Lock Naha ter lepe Meele znova doživi preporod v osrčju znanega londonskega muzeja. Trdno je odločen, da najde nesmrtnost. A na prostosti je še ena temačna sila, ki je še močnejša od Imhotepa. Gre za velikega bojevnika, kralja Škorpijona. Ko se Škorpijon in Imhotep spopadeta, usoda človeštva znova visi na nitki. Rick in Evelyn morata ponovno reševati svet in tudi svojega sina pred nepojmljivim zlom.
22:35
Kviz
Takrat so ljudje z velikim zanimanjem spremljali televizijski kviz Twenty-One. Za najboljšega tekmovalca je veljal študent Herbie Stempel (John Turturro), ki je imel fotografski spomin in je vedel popolnoma vse. Ker se je producent Dan Enright (David Paymer) počasi naveličal njegovih zmag, mu je ponudil veliko vsoto, da je začel izgubljati in tako dovolil drugemu tekmovalcu Charlesu Van Dorenu (Ralph Fiennes), da je prevzel krono najboljšega. Van Dorenu so vnaprej povedali odgovore na vprašanja, začel je zmagovati in postal pravi zvezdnik. Stempel pa se je odločil, da bo prevaro razkril javnosti.