TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 10.08.2016
00:11
Polje sanj
Sodobna klasika je bila nominirana za tri oskarje, med njimi v kategoriji za najboljši film. Dobitnik oskarja Kevin Costner je kmet iz Iowe, Ray Kinsella, ki po naročilu skrivnostnega glasu v svoji glavi zgradi igrišče za bejzbol. Ko se iz koruznega polja pojavi duh Joeja »Bosonogega« Jacksona, da bi igral bejzbol, se začne čarobno potovanje skozi navdušenje Američanov ob njihovem najljubšem športu. Nominiranec za oskarja James Earl Jones se izkaže v odlični stranski vlogi osamljenega pisatelja.
02:11
Prošnja za prijateljstvo
Samantha, ki nima sreče v ljubezni, nekega dne obišče galerijo, v kateri razstavlja svoja dela čedni fotograf Heath Madsen. Samantha med potjo domov sklene, da se bo opogumila in s Heathom navezala stik prek njegove spletne strani. Heath ji na njeno veliko navdušenje odgovori in po številnih izmenjanih elektronskih sporočilih Samantha sprejme Heathovo povabilo na obisk. Ko se končno znajde na njegovem pragu, doživi šok. Izkaže se, da se je v očetovem imenu, a brez njegove vednosti, z njo ves čas pogovarjal njegov sin Donny. Heath tako sploh ne ve, da ga bo Samantha obiskala, ravno tako se ne spomni njenega obiska galerije. Samantha želi ubežati nerodni situaciji, vendar ji načrte prekriža neurje, ki poplavi ulice. Heath ji prijazno odpre vrata svojega doma, dokler se vreme ne izboljša, še vedno pa se ne zaveda, da je vse to del ženitnega načrta, ki sta mu ga pripravila Donny in njegova gospodinja May.
06:00
Moj kuža Cimet
Univerzitetna profesorica Madeline Walters nima sreče z ljubeznijo. Ker je pravega moškega težko najti, čas preživlja s svojo psičko Cimet in najstniško hčerko Chloe. Nekoč spozna vdovca Kevina, s katerim se hitro zbližata. Vendar težavo predstavljata Kevinov trinajstletni sin Jordan in psička Cimet. Oba sta odločena, da zaradi romance ne bosta izgubila svojih najdražjih. Cimet se trudi, da bi uničila prav vsak zmenek, na katerega se odpravita Madeline in Kevin, dokler je nekoč ne ugrabi Sam, ki je nasilen do Jordana.
07:45
Tom in Huck
09:40
Babe: Pujsek v mestu
Babe skupaj s številnimi živalskimi prijatelji živi na posestvu prijaznega kmeta Hoggetta in njegove žene Esme. Ko Hoggett doživi nezgodo in mora ostati v postelji, se njegova kmetija znajde v nevarnosti, da jo bo zaplenila banka. Gospa Hoggettova namerava z Babovo pomočjo priti do potrebnega denarja, zato skupaj odletita v velemesto, kjer je seveda vse drugače kot na podeželju. V mestu vlada kaos, ljudje kar naprej nekam hitijo, pujsek pa na mestnih ulicah nima kaj iskati. Kljub vsemu Babe sredi nepozabne dogodivščine spozna pisano druščino novih prijateljev, med njimi so psi, opice in mačke.
11:40
Nevestin oče
George Banks se težko sprijazni s tem, da njegova hči Annie hodi na zmenke s fanti, zato je toliko bolj šokiran, ko ga Annie preseneti z novico, da se bo poročila. George se mora tako soočiti z neprijetnim dejstvom, da srce njegove punčke bije tudi za nekoga drugega. Bodočega zeta Bryana, nad katerim so vsi navdušeni, George le težko sprejme, še večje težave pa mu povzroča čudaški organizator porok.
13:50
Trije mušketirji
Gre za zgodbo o treh vdanih mečevalcih (Charlie Sheen, Kiefer Sutherland, Oliver Platt), ki se jim pridruži zagnani novinec (Chris O'Donnell). Možje želijo obvarovati francoskega kralja. Četverica premaguje številne težave ter poskuša onesposobiti hudobnega kraljevega svetovalca (Tim Curry) in zapeljivo odposlanko (Rebecca De Mornay), ki načrtujeta dvorni prevrat.
16:05
Šefova hčerka
Mladi Tom Stansfield ima eno oko na napredovanju pri pasjem šefu Jacku Taylorju, drugo pa na njegovi izredno privlačni hčerki Lisi. Ponudbo, da pazi šefovo vilo, pograbi z obema rokama. Tako se bo prikupil šefu in morda osvojil Lisino srce. A Tom je delal račun brez krčmarja. Sprva miren večer se sprevrže v zmedo. Nezaželeni gosti spremenijo hišo v norišnico. Tomu grozi, da bo izgubil pamet in službo ter morda celo dekle svojih sanj.
17:53
Ne poročite se, ostanite srečni
Fannyjina mati Lisbeth in Lucova mati Carla napneta vse moči, da bi preprečili – po njunem mnenju – obžalovanja vredno napako oz. strašansko tragedijo – poroko.
19:45
Karate Kid 2
Tokrat se Miyagi odpravi na Okinavo, svoj rodni dom, in Daniel gre z njim. Za Daniela je potovanje v eksotično deželo potovanje v nov svet in hkrati vpogled v skrivnostno preteklost njegovega učitelja. Miyagi v potovanju vidi možnost, da še zadnjič vidi očeta in sreča svojo mladostno ljubezen. Hkrati naleti tudi na večnega sovražnika Sata, ki hoče tokrat dokončno obračunati z njim. Oba z Danielom bosta morala pokazati vse svoje veščine in spretnosti, kajti tokrat ne gre za tekmovanje, ampak za golo preživetje.
22:00
Rambo 2
Potem ko je v prvem filmu vrgel v zrak pol mesta in jo zagodel številnim posameznikom, so Ramba na koncu le ujeli. Sedaj ga srečamo v celici, kako z lahkoto lomi verige okoli sebe. Trautman, njegov nekdanji oficir iz Vietnama, mu ponudi nalogo, da bi v jugovzhodni Aziji našel pogrešane Američane. Čeprav je vietnamske vojne že konec, tam kar mrgoli tujih vojakov. Resnični problem v Vietnamu pa Rambu ne predstavljajo tuji vojaki, ampak predvsem tisti, ki so mu nalogo naložili.
23:56
Morje ljubezni
Frank Keller je star detektivski maček, ki že dolga leta dela pri newyorški policiji. Ravno so mu dodelili primer umora moškega, ki so ga ustrelili v lastni postelji, in vse kaže, da je bil storilec ženska. Pri preiskavi Franku prekriža pot detektiv Sherman, ki se ukvarja s podobnim primerom. Odkrijeta, da sta obe njuni žrtvi imeli oglas v reviji, kjer sta iskali partnerja za zmenek. Frank se domisli, da bo še najbolje, da oglas napišeta tudi sama in se nato sestaneta z vsemi ženskami, ki bodo pisale. S pomočjo prstnih odtisov na kozarcu bosta mogoče prišla do morilke. Sledijo številni zmenki, dokler se na enem od njih Frank ne zaljubi v potencialno morilko in ji pogleda skozi prste.