TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 10.08.2017
00:00
Volk
Drama
Izvirnik: Wolf
Režija: Mike Nichols
Igrajo: Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, James Spader, Kate Nelligan, Richard Jenkins, Christopher Plummer
Ocena IMDb: 6,2/10

Urednik Will Randall postane volkodlak in se mora boriti, da obdrži službo.

Časopisnega urednika Willa Randalla na osamljeni cesti napade volk in ga ugrizne v roko. Ko naslednji dan pride v službo, mu bogati lastnik založniške hiše Raymond Alden zagrozi, da ga bo zamenjal z mlajšim Stewartom Swintonom. Zvečer Will na zabavi spozna Aldenovo lepo hčerko Lauro. Ko ga žena prevara s Swintonom, se po tolažbo zateče k Lauri. Willu podivjajo hormoni in nenadzorovano se začne spreminjati v volka.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1994
02:00
Zobozdravnica v raju
Komedija
Izvirnik: Toothless
Režija: Melanie Mayron
Igrajo: Kirstie Alley, Dale Midkiff, Ross Malinger, Daryl Mitchell, Kathryn Zaremba, Marcus Toji

Uspešna zobozdravnica se po smrti znajde v vicah. Če želi priti v nebesa, mora nekaj časa delovati kot zobna vila.

Dr. Katherine Lewis je uspešna zobozdravnica, ki si je ustvarila uspešno kariero, a je njeno življenje prazno. Nima partnerja, otrok in prijateljev. Ko nekega dne umre, konča v vicah, kjer mora najti svojo usodo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1997
06:00
Starševstvo
Komedija
Izvirnik: Parenthood
Režija: Ron Howard
Igrajo: Steve Martin, Mary Steenburgen, Dianne Wiest, Jason Robards, Rick Moranis, Tom Hulce
Ocena IMDb: 7/10

Starševstvo je zahtevna naloga, s katero se soočijo odrasli v tej komediji.

Gil Buckman je oče treh otrok in je prepričan, da je krasen oče. Ne more se odločiti, ali bi več časa posvetil otrokom ali poslu, s čimer mori tudi svojo ženo Karen. Gilova sestra Helen je ločenka z dvema nepredvidljivima otrokoma in živi s prijateljem Todom. Njena hčerka Julie postaja ženska hitreje, kot si to želi njena mati, sin Garry le tu pa tam spregovori kakšno besedo. Gilova druga sestra Susan je poročena z Nathanom. Ta je njuno hčer spravil k tečaju karateja, španščine, k vegetarijanski dieti in prebiranju Kafke. Sliši se imenitno, če ne bi hči imela komaj tri leta. Tu je še Gilov brat Larry, ki o starševstvu ne ve prav veliko.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1989
08:00
Neizpisan ček
Komedija
Izvirnik: Blank Check
Režija: Rupert Wainwright
Igrajo: Brian Bonsall, Karen Duffy, James Rebhorn, Jayne Atkinson, Michael Faustino, Chris Demetral
Ocena IMDb: 5,2/10

Preston Waters izkoristi priložnost in na prazen ček zapiše milijon dolarjev. A milijon dolarjev lahko povzroči veliko težav ...

Enajstletni Preston Waters je do grla sit svojih tečnih bratov in strogih staršev. Nekega dne naleti na kriminalca Quigleyja, ki ga skoraj povozi in mu pri tem uniči kolo. Quigley bi rad čim prej odšel s kraja nesreče, zato Prestonu v naglici po pomoti izroči prazen ček. Preston unovči milijon dolarjev in začne kupovati vse, o čemer je sanjal. A kmalu so mu na sledi FBI in Quigley, ki bi rad svoj denar nazaj. Preston spozna, da lahko milijon dolarjev povzroči veliko težav.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1994
10:00
Iron Man
Akcija
Režija: Jon Favreau
Igrajo: Robert Downey Jr, Terrence Howard, Jeff Bridges, Gwyneth Paltrow, Leslie Bibb, Shaun Toub
Ocena IMDb: 7,9/10

Iz zakladnice Marvelovih stripov na televizijske zaslone prihaja superheroj, v katerega se prelevi premožni in vplivni izdelovalec orožja Tony Stark.

Poleg tega, da je nemarno bogat, je dedič industrijskega in orožarskega imperija Tony Stark (Robert Downey Jr.) tudi genialni izumitelj. Ko ga med predstavitvijo nove vojaške opreme ugrabijo teroristi in z grožnjo smrti prisilijo, da zanje izdela uničevalno raketno orožje, namesto tega izkoristi vso svojo iznajdljivost in znanje ter skuje vrhunsko kovinsko opravo, ki mu nazadnje omogoči pobeg iz ujetništva. Po vrnitvi domov odkrije smrtonosno spletko, ki bi lahko omajala razmerja svetovne moči, in v izpopolnjenem vrhunskem oklepu se zaobljubi, da bo svet poslej varoval kot superjunak Iron Man. V film igrata tudi Gwyneth Paltrow kot njegova tajnica in pomočnica Virginia 'Pepper' Potts ter Terrence Howard kot Jim 'Rhodey' Rhodes, eden redkih Starkovih prijateljev in zaveznikov, čigar vojaške povezave pripomorejo k izdelavi leteče kovinske oprave.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
12:15
Kapitan Kljuka
Fantazijski
Izvirnik: Hook
Režija: Steven Spielberg
Igrajo: Dustin Hoffman, Robin Williams, Julia Roberts, Bob Hoskins, Maggie Smith, Caroline Goodall
Ocena IMDb: 6,7/10

Kapitan Kljuka in Peter Pan, kot si ju je zamislil Steven Spielberg.

Peter Banning je 40-letni poslovnež, ki ob prijetnem življenju pozabi na radosti in strahove iz otroštva, predvsem pa nima časa za svoja otroka. Nekega dne se Peter z družino odpravi v London k babici Wendy, ki ga je v otroštvu kot siroto posvojila. Ko mu tam kapitan Kljuka ugrabi hčerko in sina, mu babica razodene, da je v resnici Peter Pan. Peter se je prisiljen soočiti s strahom iz otroštva in odpotuje v pravljično deželo. Na nenavadni poti mu največ težav povzroča kapitan Kljuka, prijetne trenutke pa mu pričara Zvončica.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1991
14:30
40-letni devičnik
Komedija
Izvirnik: The 40 year old virgin
Režija: Judd Apatow
Igrajo: Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, Romany Malco, Seth Rogen, Elizabeth Banks
Ocena IMDb: 7,1/10

40-letni Andy Stitzer je v življenju dosegel že marsikaj. Nečesa pa mu vseeno nekako še ni uspelo storiti ...

Prijazni 40-letni prodajalec Andy Stitzer (Steve Carell) dela v trgovini z elektroniko, ima prijetno stanovanje z razkošno zbirko akcijskih figur in stripov ter dobre prijatelje. Nečesa pa ni bil nikoli deležen: tistega, kar je večina ljudi njegove starosti preizkusila že zdavnaj in to še vedno počne pogosto ter z užitkom, če le ima to možnost. Andyjevi prijatelji mu sklenejo za vsako ceno pomagati, da bo slednjič opravil z dolgočasnim življenjem spolne vzdržnosti, izkusil sladkosti seksualne pregrehe in po možnosti pristal v pravem ljubezenskem gnezdu.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
16:15
Mastni lažnivec
Komedija
Izvirnik: Big Fat Liar
Režija: Shawn Levy
Igrajo: Frankie Muniz, Paul Giamatti, Amanda Bynes, Amanda Detmer, Donald Faison, Sandra Oh
Ocena IMDb: 5,4/10

14-letni Jason Shepherd ima veliko težavo. Zelo težko govori resnico in njegova starša že počasi izgubljata zaupanje vanj.

Če Jason ne bo napisal eseja, bo moral zaradi popravnega izpita poletje preživeti za pisalno mizo, kar mu seveda prav nič ne diši. Zato se vneto loti pisanja, a kaj ko ga potem na cesti zbije limuzina filmskega producenta Martyja Wolfa. Tako se v Wolfovem naročju znajde njegov spis oziroma zgodba o velikem lažnivcu. Ko Jason kasneje izve, da je Wolf ukradel njegovo zgodbo in po njej celo posnel film, se odloči, da bo odšel v Los Angeles. Od Wolfa bo svojo zgodbo zahteval nazaj, saj je to edini način, da spet pridobi zaupanje svojih staršev. Mu bo uspelo vplivnega in lažnivega producenta spraviti na kolena?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2002
18:00
Zvezdnik z igrišča
Romantični
Izvirnik: Leatherheads
Režija: George Clooney
Igrajo: George Clooney, John Krasinski, David de Vries, Rick Forrester, Craig S. Harper, Malcolm Goodwin
Ocena IMDb: 6/10

Pred nami je zabavna komedija o začetkih profesionalnega ameriškega nogometa.

Leto 1925. Dolgoletni nogometaš Dodge Connelly je trener neuspešne ekipe. Edino rešitev, da bi moštvo izvlekel iz težav, mu predstavlja študentski superzvezdnik in vojni heroj Carter Rutherford. A potem se pojavi zvedava novinarka Lexie Littleton, ki poroča o nogometnih klubih in podvomi o Carterjevih junaških zgodbah. Še bolj se zaplete, ko se Dodge in Carter začneta potegovati za njeno naklonjenost.

Jezik: Angleščina
Leto: 2008
20:00
A smo že tam?
Komedija
Izvirnik: Are We There Yet?
Režija: Brian Levant
Igrajo: Ice Cube, Nia Long, Aleisha Allen, Philip Bolden, Jay Mohr, M.C. Gainey
Ocena IMDb: 4,6/10

Nick je samski ženskar, ki bi rad osvojil mlado in privlačno odvetnico Suzanne, ločeno mamo z dvema otrokoma.

Suzanne mora zaradi službenih obveznosti za novo leto ostati v Vancouvru, kar ji ni prav nič všeč, saj pogreša svoja otroka, ki ostaneta doma v Portlandu. Za Nicka to predstavlja odlično priložnost, da se izkaže, zato se odloči, da ji bo izpolnil željo ter 7-letnega Kevina in 11-letno Lindsey odpeljal k mami v Vancouver. Toda Nick, ki bi na ta način rad izpolnil tudi svojo željo in osvojil Suzanne, ne ve, da sta Kevin in Lindsey prepričana, da noben moški ni dovolj dober za njuno mamo, zato sta pripravljena narediti vse, da Nicku med potjo zagrenita življenje.

Jezik: Angleščina
Leto: 2005
22:00
Hellboy 2: Zlata armada
Akcija
Izvirnik: Hellboy II: The Golden Army
Režija: Guillermo del Toro
Igrajo: Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, John Alexander, James Dodd, Seth MacFarlane
Ocena IMDb: 7/10

Kruti princ zbudi vojsko nečloveških bitij, ki se spusti v vojno z ljudmi.

Saga o pogumnem junaku iz pekla, polna značilne akcije, humorja in spektakla, se nadaljuje! Izvrsten režiser, nominiranec za oskarja, Guillermo del Toro, je zaslužen za drugi del zgodbe, v kateri se mora Hellboy (Ron Perlman) spopasti s plenilsko vojsko nečloveških bitij, ki jo je prebudil zlobni princ iz drugega kraljestva. Tudi v drugem delu v vlogi Hellboyevega pirokinetičnega dekleta nastopi Selma Blair. Hellboy in njegovo dekle bosta skupaj rešila človeštvo pred zlom.

Jezik: Angleščina
Leto: 2008