TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 10.09.2017
00:00
Rdeči zmaj
Triler
Izvirnik: Red Dragon
Režija: Brett Ratner
Igrajo: Anthony Hopkins, Edward Norton, Ralph Fiennes, Harvey Keitel, Emily Watson, Mary-Louise Parker
Ocena IMDb: 7,2/10

Upokojenega agenta FBI z darom za psihologijo vpokličejo, naj izsledi skrivnostnega serijskega morilca.

Nekdanji agent FBI Will Graham je izkušeni preiskovalec, ki je zapustil urad, potem ko je skoraj izgubil življenje med aretacijo zmuzljivega Hannibala Lecterja. Nekaj let pozneje, po vrsti grozljivih umorov, se nerad odloči prekiniti svoj pokoj in pomagati pri skrivnostnem primeru. Kaj kmalu spozna, da bo morilca najlaže ujel tako, da mu bo zlezel v misli. Najlaže pa bo to storil, če bo isto poskusil pri morilcu, ki je podobno briljanten in sprevržen kot tisti, ki ga išče. Za Grahama to pomeni, da se mora soočiti s svojo preteklostjo in svojim nasprotnikom, zdaj zaprtim dr. Lecterjem.

Jezik: Angleščina
Leto: 2002
02:00
Oboroženi rop
Akcija
Izvirnik: Armored
Režija: Nimród Antal
Igrajo: Matt Dillon, Jean Reno, Laurence Fishburne, Amaury Nolasco, Fred Ward, Milo Ventimiglia
Ocena IMDb: 5,7/10

Veteran Ty Hackett, ki se preživlja kot varnostnik kombija za prevoz denarja, se pusti prepričati, da sodeluje v 42 milijonov dolarjev vrednem ropu.

Ty Hackett se skupaj z ostalo ekipo znajde sredi velikega roba. Načrt, da denar skrijejo v zapuščenem skladišču, za rop pa obdolžijo navidezno ekipo oboroženih roparjev, ogrozi brezdomec, ki ga Tyeva pajdaša na licu mesta umorita. Ty, ki so mu obljubili, da v času ropa ne bo nihče umrl, je tako pretresen in razočaran, da se sredi ropa zapre v avtomobil, poln denarja. Za nameček se na prizorišču zločina znajde še policist.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
06:00
Popoln moški
Komedija
Izvirnik: The perfect man
Režija: Mark Rosman
Igrajo: Hilary Duff, Heather Locklear, Chris Noth, Mike O'Malley, Ben Feldman, Vanessa Lengies
Ocena IMDb: 5,5/10

Jean Hamilton je samohranilka srednjih let, ki nima sreče v ljubezni.

Po vsakem neuspelem razmerju se Jean odloči zapustiti mesto, v katerem živi, ter začeti znova. Njena starejša hčerka, najstnica Holly, sklene temu narediti konec. Odločena je, da bo mami našla moškega, s katerim se bo ustalila. Holly in njena prijateljica Amy si zato izmislita skrivnega oboževalca, ki začne Jean pisati romantična pisma. Ko pa ga je Jean pripravljena spoznati v živo, Holly in Amy hitro ugotovita, da je domišljija eno, resničnost pa nekaj popolnoma drugega.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
08:00
Ljubezen je zakon
Romantični
Izvirnik: Love Rules!
Režija: Steven Robman
Igrajo: Joey Lawrence, Maggie Lawson, Adam MacDonald, Elisa Moolecherry, Kathleen Laskey, Christopher Bondy
Ocena IMDb: 5/10

Preprosta intimna poroka se spremeni v veličasten dogodek.

Michael in Kelly sta skupaj že leto in pol. Odločita se, da se bosta poročila. Pripravljena sta na popolno poroko: skromno slovesnost brez odvečnih rož, gostov, dragih oblek in še dražje hrane. Toda v njune skromne želje se kmalu vmešajo sorodniki, ki pričakujejo razkošno ceremonijo. Tako Kelly pod pritiskom privoli, da bo oblekla babičino poročno obleko, Michaelova mama pa na gostijo povabi 150 prijateljev. Michael in Kelly sta vsa iz sebe in začneta dvomiti o svoji odločitvi ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2004
10:00
Mogočni racmani 2
Komedija
Izvirnik: D2: The Mighty Ducks
Režija: Sam Weisman
Igrajo: Emilio Estevez, Kathryn Erbe, Michael Tucker, Jan Rubes, Carsten Norgaard, Maria Ellingsen
Ocena IMDb: 5,9/10

Gordon Bombay (Emilio Estevez) zaradi poškodbe kolena ne more več igrati v hokejski ekipi obrobne lige, zato se spet zateče k vlogi trenerja.

V roke dobi državno mladinsko ekipo, v kateri naleti na mnogo znanih obrazov iz ekipe Mogočnih racmanov, ki jih je popeljal do zmage pred nekaj leti. S starimi prijatelji skupaj odpotujejo na tekmo v Los Angeles, a tamkajšnji hollywoodski blišč je preveč vabljiv, da bi se posvečali samo treningu …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1994
12:00
Državna varnost
Akcija
Izvirnik: National Security
Režija: Dennis Dugan
Igrajo: Martin Lawrence, Steve Zahn, Colm Feore, Bill Duke, Eric Roberts, Timothy Busfield
Ocena IMDb: 5,6/10

Earl Montgomery, domišljavi kadet pri losangeleški policiji, bi bil najbrž odličen policist, ko ne bi bil takšen nepoboljšljiv nastopač ...

Earla Montgomeryja zaradi neprimernega obnašanja vržejo s policijske akademije. Čeprav bi lahko bil odličen policist, se mora zadovoljiti z nepomembno službo varnostnika pri Državni varnosti. Nekega dne Earl doživi bližnje srečanje s policistom Hankom, ki ga aretira. Earl mu vrne tako, da ga obtoži napada. Hank posledično izgubi delo na policiji in se znajde v zaporu, ko odsluži kazen, pa pristane pri Državni varnosti. Z Earlom sta torej po novem sodelavca in s skupnimi močmi bosta morala obračunati s kriminalci.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
14:00
Trije mušketirji
Akcija
Izvirnik: The three musketeers
Režija: Stephen Herek
Igrajo: Charlie Sheen, Kiefer Sutherland, Chris O'Donnell, Oliver Platt, Tim Curry, Rebecca De Mornay
Ocena IMDb: 6,4/10

Trije najboljši mušketirji, Athos, Porthos in Aramis, združijo moči z mladim D'Artagnanom, da bi preprečili podli načrt kardinala Richelieuja.

Gre za zgodbo o treh vdanih mečevalcih (Charlie Sheen, Kiefer Sutherland, Oliver Platt), ki se jim pridruži zagnani novinec (Chris O'Donnell). Možje želijo obvarovati francoskega kralja. Četverica premaguje številne težave ter poskuša onesposobiti hudobnega kraljevega svetovalca (Tim Curry) in zapeljivo odposlanko (Rebecca De Mornay), ki načrtujeta dvorni prevrat.

Jezik: Angleščina
Leto: 1993
15:30
Notting Hill
Romantični
Režija: Roger Michell
Igrajo: Julia Roberts, Hugh Grant, Richard McCabe, Rhys Ifans, James Dreyfus, Dylan Moran
Ocena IMDb: 7,1/10

Se lahko slavna filmska zvezda zaljubi v navadnega fanta z ulice?

William Thacker je knjigarnar v četrti Notting Hill v zahodnem Londonu, ki si stanovanje deli s čudaškim valižanskim prijateljem Spikom. Nekega dne, ko je William v svoji prodajalni, vanjo zaide Anna Scott (Julia Roberts), čedna in neznansko priljubljena ameriška igralka, ki v Londonu snema svoj novi film. Pri Williamu kupi knjigo, prijazna in očarljiva, kakor gre pričakovati, da se bo svetovno znana zvezdnica obnašala do zmedenega prodajalca knjig. Seveda bi se njuno naključno znanstvo končalo tam, če ne bi William čez nekaj minut stekel iz knjigarne po sok in v naglici nazaj grede po nesreči na ulici trčil spet v Anno ter jo polil s sokom. Ker živi v bližini, ji William vljudno predlaga, naj se očedi in uredi kar pri njem doma. Anna sprejme povabilo in ... se mu zahvali s poljubom, ki menda njo samo preseneti še bolj kot njega. V naslednjih mesecih se Anna in William bolje spoznata, vendar zmenki z najbolj zaželeno igralko na svetu niso preprosti – bodisi pred prijatelji bodisi pred nenasitnimi novinarji rumenega tiska.

Jezik: Angleščina
Leto: 1999
17:30
Zgodbe iz Narnije: Princ Kaspijan
Fantazijski
Izvirnik: The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
Režija: Andrew Adamson
Igrajo: Ben Barnes, Georgie Henley, Skandar Keynes, William Moseley, Anna Popplewell, Sergio Castellitto
Ocena IMDb: 6,6/10

Štirje iznajdljivi in pogumni otroci družine Pevensie se vrnejo v pravljično deželo Narnijo, kjer je od njihovega odhoda minilo že 1300 let.

Omare ni več … Ledena čarovnica je mrtva … In Aslana, mogočnega leva, pogrešajo že več kakor tisoč let. Zdaj pa Petra, Suzano, Edmunda in Lucijo nekdo pokliče nazaj v Narnijo, v povsem drugačen svet, kjer novi sovražnik želi zanetiti vojno in kjer so ljubezniva bitja te dežele na robu preživetja. Deželi so zavladali okrutni Telmarinci in uničili kraljestvo pravljičnih bitij, zato morajo mladi junaki združiti moči z vročekrvnim princem Kaspijanom, toda zmago v številnih divjih bitkah jim lahko prinese le popolno medsebojno zaupanje.

Ključni dogodki filma so bili posneti v Sloveniji, na panoramskih lokacijah reke Soče.

Jezik: Angleščina
Leto: 2008
20:15
Palača strahov
Komedija
Izvirnik: The Haunted Mansion
Režija: Rob Minkoff
Igrajo: Eddie Murphy, Terence Stamp, Nathaniel Parker, Marsha Thomason, Jennifer Tilly, Wallace Shawn
Ocena IMDb: 4,9/10

Deloholični Jim Evers bo spoznal, kako pomembna je družina.

Nepremičninski agent in deloholik Jim Evers, njegova žena in poslovna partnerica Sara ter njuna dva otroka med potjo na počitnice obtičijo v stari, prašni, pajčevinasti in navidez zapuščeni palači. Ko odkrijejo, da v njej straši, in poskušajo zbežati, jih čaka nemalo grozljivih, a komičnih preizkušenj. Jim pa spozna, kako pomembna je družina, ki jo je zapostavljal.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
22:00
Trčeni profesor 2
Komedija
Izvirnik: The Nutty Professor 2: The Klumps
Režija: Peter Segal
Igrajo: Eddie Murphy, Janet Jackson, Larry Miller, John Ales, Richard Gant, Anna Maria Horsford
Ocena IMDb: 4,3/10

Debelušni profesor Sherman se v nepozabni dogodivščini zaljubi v lepo profesorico Denise Gains in jo zasnubi.

V družini Klump so vsi iz sebe od sreče, saj se bo profesor Sherman poročil. Toda njegove poročne načrte začne ogrožati njegov razvpiti alter ego Buddy Love, ki se s svojimi izbruhi pojavlja ob najbolj neprimernih trenutkih. Zato se Sherman odloči, da bo na sebi preizkusil Denisine revolucionarne izsledke o DNK ter iz svojega telesa izločil vse Buddyjeve sledi. Toda Buddy ima drugačne načrte.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000