TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 10.10.2016
00:50
Drakula 2000
Grozljivka
Izvirnik: Wes Craven Presents Dracula 2000
Režija: Patrick Lussier
Igrajo: Gerard Butler, Christopher Plummer, Jonny Lee Miller, Justine Waddell, Vitamin C, Jennifer Esposito
Ocena IMDb: 4,9/10

Drakula, ki je bil nazadnje svoboden pred enim stoletjem, se znajde v 21. stoletju.

Drakula se začne, ko skupina tatov vdre v trezor v upanju, da bodo našli neprecenljivo bogastvo. Na njihovo nesrečo je v njem dobro varovana kripta, ki je nihče ni odprl že sto let; iz nje naj bi se rešil Drakula, starodavni strah sodobnega sveta. Drakula, ki je bil nazadnje svoboden pred enim stoletjem, se znajde v 21. stoletju, ko vladata zmeda in skušnjave ter nočni klubi, kjer se odlično počuti. Njegova prva pot ga odpelje v Združene države, kjer zapeljuje mlade ženske in si pridobiva moč. Pa vendar obstaja še en razlog, zakaj je tam. Nekje v New Orleansu je mlada ženska, ki jo mora poiskati. To je edina oseba na svetu, s katero lahko deli svojo temno zapuščino.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
02:50
Arktični mrk
Znanstvena fantastika
Izvirnik: Arctic Blast
Režija: Brian Trenchard-Smith
Igrajo: Michael Shanks, Alexandra Davies, Saskia Hampele, Indiana Evans, Robert Mammone, Bruce Davison
Ocena IMDb: 3,9/10

Zemljo zajame izjemno hladen zrak, ki je posledica Sončevega mrka in okoljskega onesnaženja, ki povzroča ozonske luknje.

Zaradi katastrofalnega dogodka Zemlji grozi ledena doba. Na Tasmaniji se temperature spustijo tudi do minus petdeset stopinj pod lediščem, zaradi česar ljudje hipno umirajo. Fizik Jack Tate poskuša rešiti svojo družino in obenem najti tudi rešitev za planet.

Jezik: Angleščina
Leto: 2010
06:00
Urok dobre čarovnice
Drama
Izvirnik: The Good Witch's Charm
Režija: Craig Pryce
Igrajo: Catherine Bell, Chris Potter, Matthew Knight, Janet-Laine Green, Hannah Endicott-Douglas, Nathan McLeod
Ocena IMDb: 7,2/10

Dobri čarovnici tudi tokrat ne zmanjka dela.

Novopečeni mamici in županji kronično primanjkuje spanca, zato skupaj z možem Jakom načrtuje oddih. Toda njuni načrti splavajo po vodi, ko mesto zajame val kaznivih dejanj, preiskovalna novinarka pa želi uničiti Cassiejino javno podobo, potem ko se na internetu pojavi posnetek, na katerem Cassie izgine s pomočjo čarovnije. V mestu se za nameček pojavi še Cassiejina odtujena krušna mati, Cassiejina pastorka pa je obtožena nedavnih tatvin. Cassie je znova primorana uporabiti svoje čarovniške sposobnosti, da bi zaustavila govorice, preden bi te popolnoma uničile ugled mesta in navsezadnje tudi ugled dobre čarovnice.

Država: Kanada
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
08:00
Begunka pri 17-ih
Triler
Izvirnik: Fugitive at 17
Režija: Jim Donovan
Igrajo: Marie Avgeropoulos, Christina Cox, Casper Van Dien, Danny Blanco Hall, Daniel Rindress-Kay, Frank Schorpion
Ocena IMDb: 6,3/10

Najstniška računalniška hekerka, ki je osumljena umora svoje najboljše prijateljice, se odloči, da bo poiskala pravega morilca.

Jezik: Angleščina
Leto: 2012
09:52
Hudo pametna družina
Drama
Izvirnik: Smart People
Režija: Noam Murro
Igrajo: Dennis Quaid, Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church, Ellen Page, Ashton Holmes, Christine Lahti
Ocena IMDb: 6,2/10

Lawrence je ljudomrznež, vdovec, prevzeten profesor, brezbrižen oče ter nejevoljen brat lenuha.

Po ženini smrti je Lawrence Wetherhold trpek in vase zaprt mož. Povsem se je odtujil od svojega sina, medtem ko je svojo hčerko spremenil v pretirano ambiciozno dekle, ki ne pozna prijateljstva. Ko se že zdi, da mu življenje ne more prinesti ničesar novega več, pa se vse postavi na glavo, saj se zaljubi v svojo nekdanjo študentko, za nameček pa se nepričakovano pojavi še njegov brat, ki išče streho nad glavo. Če se je Lawrence do sedaj ob življenjskih težavah opiral predvsem na svojo inteligenco, pa bo tokrat potreboval še kaj drugega, če se bo hotel rešiti iz tega povsem kaotičnega stanja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
11:43
Na vse ali nič
Komedija
Izvirnik: Go Big
Režija: Tony Tilse
Igrajo: Justine Clarke, Tom Long, Alex Dimitriades, Leon Ford, Kimberley Joseph, Sacha Horler
Ocena IMDb: 6,8/10

Trije prisrčni malopridneži sanjajo o slavi in bogastvu. Združijo moči, da bi ogoljufali poslovneže največjega in najbogatejšega podjetja na svetu.

Država: Avstralija
Jezik: Angleščina
Leto: 2004
13:41
Dvojčka
Komedija
Izvirnik: Twins
Režija: Ivan Reitman
Igrajo: Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito, Kelly Preston, Chloe Webb, Bonnie Bartlett, Trey Wilson
Ocena IMDb: 6/10

Film se začne z nenavadnim eksperimentom.

Šest psihično in fizično popolnoma različnih moških kombinira spermo in jo daruje lepi in talentirani Mary Ann Benedict, da bi vzgojila superiorno dete v dobro človeštva in znanosti. Zgodi pa se nekaj nenavadnega, rodita se dva fantka, dvojčka, ki ju takoj po rojstvu ločijo. Postavni Julius odrašča na zapuščenem otoku. Ko odraste, odide v Ameriko, da bi spoznal brata dvojčka, majhnega in smešnega Vincenta. Skupaj odpotujeta v Teksas, da bi poiskala mamo, ki je še nikoli nista videla. Na poti se naivni Julius zaljubi v Marnie in se z njo poda v številne avanture. Vincent medtem spozna vrline svoje strastne in vdane prijateljice Linde.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1988
16:00
Pokvarjeni Božiček
Komedija
Izvirnik: Bad Santa
Režija: Terry Zwigoff
Igrajo: Billy Bob Thornton, Tony Cox, Brett Kelly, Lauren Graham, Lauren Tom, Bernie Mac
Ocena IMDb: 7,1/10

Nesrečni obsojenec in njegov pritlikavi pajdaš ropata trgovska središča, zakrinkana v Božička ter škrata.

Willie v resnici ne prenese otrok in svoje napake iz preteklosti blaži z alkoholom, medtem ko se večinoma trudi, da ga delodajalci ne bi spregledali ter odpustili. Njuni skrbno pripravljeni načrti trčijo ob oviro, ko Willie spozna težavnega, vase zaprtega osemletnika, ki ga ima za resničnega Božička. Nerodni debelušni deček, ki je v šoli pogosto tarča nasilja s strani vrstnikov, v osamljenem pokvarjencu vzbudi nekakšna očetovska čustva. Willie mu skuša pomagati in svetovati, medtem pa se med njima razvije svojevrstno prijateljstvo, ki bo okorelemu zločincu naposled razkrilo bistvo božičnega duha.

Jezik: Angleščina
Leto: 2003
18:00
Ljubezen je glavna
Komedija
Izvirnik: Gray Matters
Režija: Sue Kramer
Igrajo: Heather Graham, Bridget Moynahan, Tom Cavanagh, Molly Shannon, Rachel Shelley, Bill Mondy
Ocena IMDb: 5,8/10

Sam in Gray sta brat in sestra, ki si delita stanovanje v New Yorku.

Sam in Gray sta strastna ljubitelja glasbe in slogov iz 40. let prejšnjega stoletja, zlasti filmskih muzikalov, na sceni standardnih plesov pa slovita kot nadarjena in elegantna plesalca. Nekega dne spoznata Charlie, privlačno žensko, ki se tako kot onadva navdušuje nad starimi filmi in retro slogi, za povrh pa tudi dobro pleše. Nič kaj presenetljivo se Sam takoj zatrapa v Charlie, vendar se vanjo zaljubi tudi Gray, kar šokira skoraj vse, vključno s samo Gray, za katero se ni nikoli zdelo, da bi jo privlačile ženske. Toda Charlie naivno spregleda globino Grayinih čustev in tako se med Charlie ter bratom in sestro oblikuje nenavaden ljubezenski trikotnik.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
20:12
Izbrani
Akcija
Izvirnik: The One
Režija: James Wong
Igrajo: Jet Li, Carla Gugino, Delroy Lindo, Jason Statham, James Morrison, Dylan Bruno
Ocena IMDb: 5,9/10

Šerifov pomočnik se bori proti svoji različici iz alternativnega vesolja, ki postane močnejša vsakič, ko katero od njih ubije.

Vesolje ni eno samo, vesolj je nešteto in predstavljajte si, da v vsakem izmed njih živi nešteto različic vašega jaza. Do vzporednih vesolj lahko pride le agencija MVA, ki tam ureja policijske postopke. Gabriel Yulaw je nekdanji agent MVA, ki je v samoobrambi ubil drugo različico sebe in na ta način okrepil preostale svoje različice. Potem ko Yulaw to ugotovi, v dveh letih ubije še 122 različic samega sebe. Kmalu zatem ga aretirata njegov nekdanji sodelavec Roedecker in novi agent MVA Funsch, vendar Yulaw pobegne iz zapora in se poda na lov na svojo poslednjo tarčo, policista Gaba Lawa. Agenta Roedecker in Funsch morata tako aretirati Yulawa, še preden ta ubije Gaba.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
22:00
Mumija
Avantura
Izvirnik: The Mummy
Režija: Stephen Sommers
Igrajo: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Arnold Vosloo, Kevin J. O'Connor, Jonathan Hyde
Ocena IMDb: 7/10

Lovci na zaklade v Egiptu obudijo starodavno mumijo.

Neustrašni pustolovec Rick O'Connell in njegov hinavski pajdaš Beni sredi bitke leta 1923 v puščavi Egipta po naključju naletita na ruševine legendarnega mesta Hamunaptre – 3000 let po tistem, ko je bil egipčanski svečenik Imhotep zaradi prepovedanega prešuštva s faraonovo priležnico preklet in obsojen na mumifikacijo pri živem telesu. Njegovo telo je odtlej nemrtvo in v podzemnem sarkofagu čaka na odrešitev. V ječi čakajoč na obsodbo iznajdljivi O'Connell uporabi informacijo o mitološki najdbi kot orodje v barantanju za lastno življenje. Legendarno bogastvo pod peskom Hamunaptre se je sprevrglo v dolgoletno obsedenost lovcev na zaklade in resnih arheologov; O'Connell pa se spajdaši z eno od slednjih, čedno in nerodno egiptologinjo ter knjižničarko Evelyn, in njenim prostodušnim bratom Jonathanom. Trojica se iz Kaira poda na plovbo po Nilu in naporno pot čez prostranstva Sahare do kraja, kjer jih čaka starodavna, zla sila, ki presega njihove najhujše nočne more.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1999