TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 10.12.2016
00:15
Helena Trojanska
Avantura, 2. del
Izvirnik: Helen of Troy
Režija: John Kent Harrison
Igrajo: Sienna Guillory, Matthew Marsden, Rufus Sewell, John Rhys-Davies, Maryam d'Abo, Emilia Fox
Ocena IMDb: 6,3/10

Paris iz Troje ugrabi lepo Heleno, ženo špartanskega kralja Menelaja, in s tem sproži dolgo vojno.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
02:00
Družina na posojo
Komedija
Izvirnik: Family Plan
Režija: David S. Cass Sr.
Igrajo: Tori Spelling, Greg Germann, Jordan Bridges, Kali Rocha, Kate Vernon, Christopher Cass
Ocena IMDb: 5,5/10

Charlie se pretvarja, da je poročena, da bi dobila boljšo službo.

Charlie McKenzie je samska in ambiciozna lastnica pekarne. Njen varni svet se poruši, ko njeno pekarno odkupi pekarska veriga, ki jo vodi Edward Walcott. Ker se Charlie zaveda tradicionalnih družinskih vrednot, ki jih Walcott ceni, se pred njim izdaja za poročeno mamo. Ukana deluje in Walcott ji ponudi višjo plačo, boljše delovne pogoje in mladega asistenta. Potem pa želi spoznati še njenega moža, ki ga Charlie seveda nima.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
06:00
Božična parada
Romantični
Izvirnik: The Christmas Parade
Režija: Jonathan Wright
Igrajo: AnnaLynne McCord, Jefferson Brown, Jennifer Gibson, Drew Scott, Christian Martyn, Katherine Forrester
Ocena IMDb: 6,1/10

Božična romantična komedija o newyorški televizijski zvezdi, ki se pred božičem znajde v mestu, kjer poskuša odslužiti kazen zaradi prometne nesreče.

Hailee Anderson je priljubljena televizijska voditeljica, ki ima svojo oddajo. Nekaj dni pred božičem, medtem ko pripravlja božično oddajo, vidi svojega zaročenca v objemu drugega dekleta. V jezi se usede v avtomobil in se odpelje v neznano. Kmalu pristane v mestecu Carver Bend v Connecticutu, vendar se ponesreči zaleti v ograjo lokalnega sodnika, medtem ko se poskuša izogniti drugemu vozilu. Na sodišču ji dodelijo kazen v obliki družbenokoristnih del. Šokirani Hailee na sodišču pomaga Beck, voznik v avtomobilu, ki se mu je Hailee umikala. Beck ji ponudi, da bi pomagala v njegovem likovnem centru pri pripravi vozila na božično parado.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
08:00
Na papirju
Romantični
Izvirnik: Perfect on Paper
Režija: Ron Oliver
Igrajo: Lindsay Hartley, Morgan Fairchild, Haley Strode
Ocena IMDb: 6,3/10

Zgodba o pripravnici v založniški hiši, ki dobi najhujšo možno nalogo: postane urednica najbolj zahtevni in težavni pisateljici.

Mlada Natalie se preseli v Los Angeles, da bi zvezdniški pisateljici Beverly Wilcox pomagala urediti njen prihajajoči roman. V službi skuša ohraniti integriteto kljub Beverlyjinim kritikam, v zasebnem življenju pa spozna dva povsem različna moška: čednega deskarja in uspešnega odvetnika. Natalie kmalu ugotovi, da knjige ne smeš soditi po platnicah in da moški, ki je »na papirju« videti boljši, morda ni pravi zanjo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
10:00
Malena
Drama
Izvirnik: Maléna
Režija: Giuseppe Tornatore
Igrajo: Monica Bellucci, Giuseppe Sulfaro, Luciano Federico, Matilde Piana, Pietro Notarianni, Gaetano Aronica
Ocena IMDb: 7,5/10

Nepozabna in dih jemajoča zgodba o zorenju naivnega mladeniča v moža in njegovih idealih v težkem času med drugo svetovno vojno.

Gospa Maléna (Monica Bellucci), najlepša ženska v zaspani italijanski vasici, postane tarča zlonamernih govoric in opravljanja med ljubosumnimi ženami krajevnih gospodov, ki se naslajajo nad temnolaso sredozemsko lepotico. Samo mladi Renato Amoroso, njen skrivni občudovalec, bo sčasoma spoznal resnico o njeni žalostni življenjski usodi.

Jezik: Italijanščina
Leto: 2000
11:30
Jurski park
Avantura
Izvirnik: Jurassic Park
Režija: Steven Spielberg
Igrajo: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Richard Attenborough, Bob Peck, Martin Ferrero
Ocena IMDb: 8,1/10

V zgodbi spoznamo zagrizena paleontologa Alana Granta in Ellie Sattler.

Alan Grant in Ellie Sattler se ukvarjata z izkopavanjem kosti dinozavrov in s sestavljanjem njihovih okostij. Poslovnež John Hammond jima pove, da je na svojem samotnem otočku, kjer namerava odpreti veličasten zabaviščni park, oživil že davno izumrle dinozavre. Alan in Ellie si seveda ne moreta kaj, da si parka ne bi ogledala. Vendar pa se nič hudega slutečemu Hammondu eksperimentiranje z dinozavri kruto maščuje.

Nepredstavljivo doživetje pri srečanju s pravim dinozavrom lahko zasenči samo neverjetna groza, ko se znajdete iz oči v oči z največjo prazgodovinsko pošastjo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1993
13:30
Zgodbe iz Narnije: Princ Kaspijan
Fantazijski
Izvirnik: The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
Režija: Andrew Adamson
Igrajo: Ben Barnes, Georgie Henley, Skandar Keynes, William Moseley, Anna Popplewell, Sergio Castellitto
Ocena IMDb: 6,6/10

Štirje iznajdljivi in pogumni otroci družine Pevensie se vrnejo v pravljično deželo Narnijo, kjer je od njihovega odhoda minilo že 1300 let.

Omare ni več … Ledena čarovnica je mrtva … In Aslana, mogočnega leva, pogrešajo že več kakor tisoč let. Zdaj pa Petra, Suzano, Edmunda in Lucijo nekdo pokliče nazaj v Narnijo, v povsem drugačen svet, kjer novi sovražnik želi zanetiti vojno in kjer so ljubezniva bitja te dežele na robu preživetja. Deželi so zavladali okrutni Telmarinci in uničili kraljestvo pravljičnih bitij, zato morajo mladi junaki združiti moči z vročekrvnim princem Kaspijanom, toda zmago v številnih divjih bitkah jim lahko prinese le popolno medsebojno zaupanje.

Ključni dogodki filma so bili posneti v Sloveniji, na panoramskih lokacijah reke Soče.

Jezik: Angleščina
Leto: 2008
16:00
Zaklad pozabljenih: Knjiga skrivnosti
Avantura
Izvirnik: National Treasure: Book of Secrets
Režija: Jon Turteltaub
Igrajo: Nicolas Cage, Justin Bartha, Diane Kruger, Jon Voight, Helen Mirren, Ed Harris
Ocena IMDb: 6,5/10

Iskalec zakladov Ben Gates (N. Cage) se po treh letih znova vrača, a tokrat je njegova pustolovščina še bolj osebna, saj mora oprati družinsko ime.

Ponovno najdene strani iz dnevnika morilca ameriškega predsednika Abrahama Lincolna dokazujejo, da je bil v zaroto vpleten tudi Benov prapradedek. Da bi dokazal nedolžnost svojega prednika, se Ben poda na težavno razkrivanje sledi in ugank iz preteklosti, ki ga vodijo od Pariza do Londona, toda dokončni odgovor se skriva v Knjigi skrivnosti, do katere se lahko dokoplje le tako, da ugrabi predsednika ZDA.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
18:15
Podgane iz veleblagovnice
Komedija
Izvirnik: Mallrats
Režija: Kevin Smith
Igrajo: Shannen Doherty, Jeremy London, Jason Lee, Claire Forlani, Ben Affleck, Joey Lauren Adams
Ocena IMDb: 7,2/10

Prijatelja, ki sta ju zapustili dekleti, preživita dan v nakupovalnem središču.

Nadaljevanje nizkoproračunske filmske uspešnice Kevina Smitha spremlja čudaška lenuha, ki preživljata dan v nakupovalnem središču. Nerodni T. S. in z videoigrami zasvojeni Brodie sta prijatelja še iz srednje šole. Istega dne ju zapustita njuni dekleti, zato žalost utapljata na svojem priljubljenem kraju, v nakupovalnem središču. Tam na televiziji v oddaji Zmenkarije opazita T. S.-jevo nekdanje dekle Brandi. Dvojica se loti kovanja smešnega sabotažnega načrta, uperjenega zoper Brandijinega očeta, s katerim naj bi T. S. vnovič pridobil srce svoje izvoljenke.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1995
20:00
Ko pride Joe Black
Drama
Izvirnik: Meet Joe Black
Režija: Martin Brest
Igrajo: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Claire Forlani, Jake Weber, Marcia Gay Harden, Jeffrey Tambor
Ocena IMDb: 7,1/10

Slej ko prej vsakdo spozna gospoda Blacka.

Bogatemu in vplivnemu poslovnežu Billu Parrishu se iztekajo zadnji dnevi življenja. Tik pred 65. rojstnim dnem ga obišče skrivnosten neznanec Joe Black, ki se mu kmalu razkrije kot Smrt. Joe ponudi Billu kupčijo: če mu bo razkazal svet in vse radosti življenja, mu še ne bo treba umreti. Bill se strinja, vendar nima pojma, kam ga bo pripeljala ta odločitev. Kot da ne bi bilo dovolj posegov v neznano, se skrivnostni Joe nepričakovano zaljubi v Billovo hčerko Susan. Čustva so obojestranska, vendar se Susan ne zaveda, v koga se je zaljubila.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1998
23:30
Pastorjeva žena
Komedija
Izvirnik: The Preacher's Wife
Režija: Penny Marshall
Igrajo: Denzel Washington, Whitney Houston, Courtney B. Vance, Gregory Hines, Jenifer Lewis, Loretta Devine
Ocena IMDb: 5,5/10

Pastor moli k bogu za pomoč in dobi jo v obliki angela Dudleyja, ki pa se izkaže za nadlogo.

Dobrohotni pastor Henry Biggs ugotovi, da je njegov zakon z voditeljico cerkvenega zbora Julio na majavih nogah. Zaradi pomoči drugim je namreč nenehno odsoten. Vrh vsega njegovo cerkev ogroža pohlepni vlagatelj, ki želi cerkev porušiti. V obupu se častiti Biggs v molitvi zateče k Bogu in ga prosi za pomoč. Ta res pride v podobi angela po imenu Dudley. Vendar Dudleyjev prihod povzroči še večje težave ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1996