TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 10.12.2017
00:15
Dan uničenja
Drama, 1. del
Izvirnik: Category 6: Day of destruction
Režija: Dick Lowry
Igrajo: Thomas Gibson, Nancy McKeon, Chandra West, Brian Markinson, Nancy Anne Sakovich, Randy Quaid
Ocena IMDb: 5,4/10

Nad Las Vegasom vlada pravo neurje, ki uničuje vse pred seboj. Medtem se v Chicagu spopadajo z neobičajno visokimi temperaturami, ki jih nihče ne zna pojasniti. Meteorologi preučujejo tornado, ki divja nad Teksasom, in ugotovijo, da se bosta ti dve neurji združili ravno nad Chicagom. Kot da to že ni dovolj hudo, Chicago zajame še popoln električni mrk, ki pusti vse prebivalce v temi, brez komunikacijskih možnosti in v strahu pred neznano nevarnostjo. O vsem tem poroča ambiciozna novinarka Amy, ki želi raziskati ozadje električnega mrka ter opozoriti prebivalce Chicaga na bližajočo se katastrofo.

V Las Vegasu in Chicagu nastopijo izredne vremenske razmere.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2004
02:00
Smrtonosna pošiljka
Akcija
Izvirnik: The foreigner
Režija: Michael Oblowitz
Igrajo: Steven Seagal , Max Ryan, Harry Van Gorkum, Jeffrey Pierce, Anna-Louise Plowman, Sherman Augustus
Ocena IMDb: 3,3/10

Steven Seagal se kot tajni agent Jonathan Cold znajde še pred zadnjo nalogo.

Tajni agent Jonathan Cold noče biti več stalno izpostavljen nevarnosti, zato je odločen, da si zgradi novo življenje. Pred upokojitvijo nerad sprejme še zadnjo nalogo. V Francijo mora po posebno pošiljko in jo osebno dostaviti naslovniku v Nemčijo. Toda okrog pošiljke se vrtijo politična korupcija, umori in zločinci vseh vrst, ki so pripravljeni tudi ubijati.

Jezik: Angleščina
Leto: 2003
06:05
Na robu vrta
Drama
Izvirnik: Edge of the Garden
Režija: Michael Scott
Igrajo: Rob Estes, Sarah Manninen, David Lewis, Kelly Monaco, David Richmond-Peck, Anne Marie DeLuise
Ocena IMDb: 7,1/10

V romantični drami se mladi deloholik, potrt zaradi razveljavljene zaroke, odloči, da si bo uredil življenje, in začne prenavljati kočo na podeželju.

Po razdrti zaroki se deloholik Brian odloči za spremembo okolja in se preseli v očarljivo kočo na podeželju, da bi jo prenovil in prodal za dobiček. Kmalu presenečen ugotovi, da si nov dom deli z duhom Nore Hargrave, ki je tu pred več desetletji živela s svojim neljubečim možem. Čeprav ju loči pol stoletja, se med njima razvije globoka vez.

Država: Kanada
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
08:00
Biografija: George Clooney
Biografija
Izvirnik: Bio: George Clooney

Oddaja predstavlja življenje in delo hollywoodskega zvezdnika Georgea Clooneyja.

Preden je postal eden najbolj čednih zdravnikov v seriji Urgenca, so Georgea Clooneyja v šoli pogosto zafrkavali zaradi delne paralize obraza, zdaj pa velja za enega najuspešnejših in najlepših moških na svetu, ki se je leta 2014 poročil z Amal Alamuddin.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
09:15
Tom in Huck
Avantura
Izvirnik: Tom and Huck
Režija: Peter Hewitt
Igrajo: Jonathan Taylor Thomas, Brad Renfro, Eric Schweig, Charles Rocket, Amy Wright, Michael McShane
Ocena IMDb: 5,6/10

Tom Sawyer je priča umoru, ki ga je zagrešil Indijanec Joe. Ko za umor obtožijo mestnega pijanca, morata Tom in Huck dokazati, da ni kriv.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1995
11:00
Grof Monte Cristo
Drama
Izvirnik: The Count of Monte Cristo
Režija: Kevin Reynolds
Igrajo: Jim Caviezel, Guy Pearce, Richard Harris, James Frain, Dagmara Dominczyk, Michael Wincott
Ocena IMDb: 7,7/10

Zgodba se odvija v Franciji v 19. stoletju.

Očarljiv mlad pomorščak Edmond Dantes se namerava poročiti z lepo Mercedes. Vendar se njegovi načrti sesujejo, ko ga izda najboljši prijatelj Fernand, ki hoče imeti Mercedes samo zase. Fernand poskrbi, da nedolžnega Edmonda pošljejo v zapor na osamljen otok, kjer mora preživeti dolgih 13 let. V ujetništvu začne Edmond pripravljati načrt za maščevanje. Ko je končno svoboden, spremeni identiteto in se predstavi kot grof Monte Cristo. Počasi začne uresničevati svoj maščevalni načrt.

Jezik: Angleščina
Leto: 2002
13:30
Notting Hill
Romantični
Režija: Roger Michell
Igrajo: Julia Roberts, Hugh Grant, Richard McCabe, Rhys Ifans, James Dreyfus, Dylan Moran
Ocena IMDb: 7,1/10

Se lahko slavna filmska zvezda zaljubi v navadnega fanta z ulice?

William Thacker je knjigarnar v četrti Notting Hill v zahodnem Londonu, ki si stanovanje deli s čudaškim valižanskim prijateljem Spikom. Nekega dne, ko je William v svoji prodajalni, vanjo zaide Anna Scott (Julia Roberts), čedna in neznansko priljubljena ameriška igralka, ki v Londonu snema svoj novi film. Pri Williamu kupi knjigo, prijazna in očarljiva, kakor gre pričakovati, da se bo svetovno znana zvezdnica obnašala do zmedenega prodajalca knjig. Seveda bi se njuno naključno znanstvo končalo tam, če ne bi William čez nekaj minut stekel iz knjigarne po sok in v naglici nazaj grede po nesreči na ulici trčil spet v Anno ter jo polil s sokom. Ker živi v bližini, ji William vljudno predlaga, naj se očedi in uredi kar pri njem doma. Anna sprejme povabilo in ... se mu zahvali s poljubom, ki menda njo samo preseneti še bolj kot njega. V naslednjih mesecih se Anna in William bolje spoznata, vendar zmenki z najbolj zaželeno igralko na svetu niso preprosti – bodisi pred prijatelji bodisi pred nenasitnimi novinarji rumenega tiska.

Jezik: Angleščina
Leto: 1999
16:00
Radio
Drama
Režija: Michael Tollin
Igrajo: Cuba Gooding Jr., Ed Harris, Alfre Woodard, S. Epatha Merkerson, Brent Sexton, Chris Mulkey
Ocena IMDb: 6,9/10

Izjemno prijateljstvo med trenerjem in umsko prizadetim mladeničem močno zaznamuje življenje togih prebivalcev mesteca na jugu ZDA.

Radio je samotar, dokler ne spozna Harolda Jonesa (Harris), priljubljenega trenerja nogometne ekipe krajevne srednje šole, ki mu izkaže pristno naklonjenost. Radio mu sprva ne zaupa, toda trener Jones postopno prebije fantovo nezaupanje in mu pokaže popolnoma nov svet. Predlaga mu, da mu pride pomagat pri treningih in tekmah ter da se udeleži njegovih predavanj. Jones se upre nadrejenim, ki bi radi njegovega varovanca poslali drugam, toda nazadnje bo moral sprejeti izjemno težko odločitev, ki bo zaznamovala tako prijateljstvo, ki se je razvilo med njim in Radiom, kot tudi njegovo trenersko kariero.

Film temelji na resničnih dogodkih in se osredotoči na odnos med nogometnim trenerjem srednješolske ekipe (večkratni oskarjev nominiranec Ed Harris - "Trumanov šov”, “Ure do večnosti”) in umsko prizadetim mladeničem, ki mu rečejo Radio (oskarjev nagrajenec Cuba Gooding, Jr. - "Jerry Maguire”). Film učinkovito prikaže, kako je njuno izjemno prijateljstvo naposled spremenilo otopelo mestece v Južni Karolini.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
18:00
Peter Pan
Družinski
Režija: P.J. Hogan
Igrajo: Jason Isaacs, Jeremy Sumpter, Rachel Hurd-Wood, Lynn Redgrave, Richard Briers, Olivia Williams
Ocena IMDb: 6,9/10

Wendy Darling očara svoje mlajše brate s povestjo o pustolovščinah in sabljanju ter o legendarnem gusarju, kapitanu Kljuki.

Zgodba se začne v Londonu, kjer Wendy Darling svoja mlajša brata vsak večer navdušuje z zgodbami o legendarnem gusarju, kapitanu Kljuki. Ko se v njihovi sobi nenadoma pojavi Peter Pan v spremstvu ljubosumne male vile Zvončice, se tudi zanje prične neverjetna pustolovščina. Otroci sledijo Petru Panu skozi okno kot majhna jata ptic in preletijo speči London vse do čudežne dežele Nije, kjer se zanje začne čudovito novo življenje. Tu se soočijo s hudobnimi gusarji, zlobnimi morskimi deklicami, grozljivim krokodilom, najbolj zastrašujoč pa je zlonamerni krempelj na desni roki razvpitega kapitana Kljuke. Wendy in njeni bratje bodo naposled spoznali, iz kakšnega testa so, medtem ko dvoboj med Petrom Panom in kapitanom Kljuko doseže svoj vrhunec.

S Petrom Panom bomo odpotovali v svet, kjer je vsak dan pustolovščina in kjer nikoli ni treba odrasti ali se postarati. Gre za klasično zgodbo J. M. Barrieja o dečku, ki ne želi odrasti.

Jezik: Angleščina
Leto: 2003
20:00
Božiček
Komedija
Izvirnik: The Santa Clause
Režija: John Pasquin
Igrajo: Tim Allen, Judge Reinhold, Wendy Crewson, Eric Lloyd, David Krumholtz, Larry Brandenburg
Ocena IMDb: 6,4/10

Scott je ločen oče, ki tekmuje z očimom svojega sina, da bi dobil sinovo naklonjenost. Nato se čudežno spremeni v Božička, kar mu je v veliko pomoč.

Scott Calvin je star okoli 40 let, ločen in oče odraščajočega sina Charlieja, s katerim preživlja božične praznike. Na božični večer na svoji strehi sliši ropot in posumi, da ga je obiskal vlomilec. Odloči se, da bo nepridiprava zasačil pri dejanju, a presenečen odkrije, da se po njegovi strehi potika sam Božiček. Toda Božičku spodrsne, pade s strehe in obleži pred Scottovimi nogami. Tako Scott čez noč postane novi Božiček, z novo službo pa pridejo novi problemi, a tudi nova zadovoljstva in veliko smeha.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1994
22:00
Spet ti
Komedija
Izvirnik: You Again
Režija: Andy Fickman
Igrajo: Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Sigourney Weaver , Odette Annable, Victor Garber, Betty White
Ocena IMDb: 5,8/10

Marnijina sovražnica iz srednje šole se vrne kot nevesta.

Marni izve veselo novico, da se je njen brat zaročil, življenje pa se ji postavi na glavo, ko ugotovi, da je njegova srčna izbranka njena najhujša sovražnica iz srednje šole. Marni poskuša razkrinkati neprijetno resnico o mladostni nasprotnici, a razumevanje najde le pri mami Gail, ki v nevestini teti prav tako prepozna svojo tekmico iz šolskih klopi. Drobne zbadljivke se počasi prelevijo v brezkompromisen boj, kjer so vse štiri ženske pripravljene uporabiti najbolj zahrbtne zvijače …

Zabavna obešenjaška komedija prinaša zvezdniško zasedbo izkušenih komičark; med njimi so Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Sigourney Weaver in vselej cinična Betty White.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010