TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 11.07.2016
03:08
Skrivnost Noetove barke
Toda Robert pade v zasedo in se komaj izvleče s starodavnim armenskim besedilom. Zdaj mora najti armensko strokovnjakinjo Anahit, ki mu lahko pomaga.
06:00
Supernova
Znanstvenik dr. Austin Shepard izgine iz observatorija in za sabo pusti šokantne podatke. Z izgubljeno ljubeznijo svojega življenja se umakne na samotni otok, kjer namerava preživeti svoje zadnje dni. Ve namreč nekaj, kar bodo kmalu izvedeli tudi drugi – Sonce bo eksplodiralo v obliki supernove, kar bo čez sedem dni uničilo življenje na Zemlji. Nenavadni dogodki na Zemlji kažejo na to, da se bo zgodilo nekaj apokaliptičnega. Ameriška vlada v podzemnem bunkerju gradi Noetovo barko, ki bi življenje popeljala v naslednje tisočletje. Medtem se Shepardova ekipa trudi, da bi poiskala rešitev, ki bi svet rešila pred propadom.
07:40
Biografija: Padec lepotnih kraljic
09:20
George iz džungle
George iz džungle že skoraj vse življenje živi v pragozdu. Biva v hišici na drevesu in prijateljuje z živalmi. Še posebej odlično se razume z opico po imenu Opica. Nekega dne Georgea zadane Amorjeva puščica. Zaljubi se v lepo Ursulo, ki ima ošabnega zaročenca. Ursula v Georgeu najde sorodno dušo in ga odpelje s seboj v domače mesto. Med njegovo odsotnostjo pa se v džungli začnejo dogajati strašne stvari in George mora odhiteti na pomoč.
11:10
Prekršena pravila
William Hundert je predan učitelj klasične umetnosti na prestižni zasebni šoli. Prepričan je, da starogrška in starorimska filozofija v sebi skrivata najvišje moralne vrednote, zato svoje učence vzgaja v duhu zastarelega klasicizma. Toda novo šolsko leto prinese tudi nove dijake, ki niso najbolj navdušeni nad njegovimi metodami in prepričanji. Med težavnimi učenci izstopa uporniški Sedgewick Bell, sin vplivnega politika, ki svoj čas posveča predvsem zabavi in dekletom. Toda Hundert v uporniku vseeno prepozna izreden potencial, zato se odloči, da se bo zanj zavzel in mu pomagal na življenje pogledati skozi svoje oči.
13:18
Mumija se vrača
Drzen pustolovec Rick O'Connell je poročen z Evelyn. Skupaj z osemletnim sinom Alexom živita v Londonu. Ko sta se Rick in Evelyn spoznala, sta morala obračunati z mumijo starodavnega egipčanskega visokega svečenika Imhotepa, ki so ga zaradi umora faraona za kazen živega mumificirali v mestu mrtvih. Imhotep zdaj s pomočjo zlobnega Lock Naha ter lepe Meele znova doživi preporod v osrčju znanega londonskega muzeja. Trdno je odločen, da najde nesmrtnost. A na prostosti je še ena temačna sila, ki je še močnejša od Imhotepa. Gre za velikega bojevnika, kralja Škorpijona. Ko se Škorpijon in Imhotep spopadeta, usoda človeštva znova visi na nitki. Rick in Evelyn morata ponovno reševati svet in tudi svojega sina pred nepojmljivim zlom.
15:52
Loči me in zapelji
Uspešni odvetnik Miles ima čisto vse – po njem se imenuje celo predporočna pogodba. Vse pa se spremeni, ko naleti na dostojnega nasprotnika v podobi Marylin Rexroth (Catherine Zeta-Jones). Marylin bo kmalu nekdanja žena njegove stranke Rexa Rexrotha (Edward Herrmann), bogatega lastnika nepremičnin. S pomočjo zasebnega detektiva ima žena Rexa v pesti in zdi se, da bo po ločitvi finančno preskrbljena do konca življenja, a zahvaljujoč Milesovi sposobnosti ostane brez vsega. Toda Marylin ne mara porazov in skuje maščevanje, prvi del katerega je hitra poroka z naftnim mogotcem Howardom Doylom (Billy Bob Thornton). Miles je prisiljen spremljati razvoj dogodkov, Marylin pa je z njimi komaj začela. Skrivne taktike, prevare in izjemna privlačnost med Marylin in Milesom pa se razvijejo v klasičen boj spolov.
18:00
Živjo sestrica, adijo zabava
Študentka Olivia Martin ima le dve skrbi: izpite in kaj naj obleče za zabavo. A ko njen oče in mačeha umreta v prometni nesreči, se Olivijino življenje obrne na glavo. Nenadoma postane skrbnica svoje sedemletne polsestre Celie, ki jo komaj pozna. Ker ni kos novi vlogi, pomoč poišče celo pri svoji egoistični in muhasti mami Barbari. Polsestri se počasi spoznavata in si začenjata zaupati, a kako bo na Olivio vplival ta hitri prehod v življenje odraslih?
19:55
Popoln pobeg
Cliff in Cydney med potovanjem po rajskem podeželju spoznata Kala (Chris Hemsworth) in Cleo (Marley Shelton), nejevoljna pohodnika, ter Nicka (Timothy Olyphant) in Gino (Kiele Sanchez), pustolovca, ki jih vodita skozi bujno džunglo. Slikovite slapove in gore kmalu zasenči groza, ko Cliff in Cydney izvesta, da se je v bližini zgodil umor in da jim sledijo naključni znanci, ki sumljivo ustrezajo opisu morilcev.
22:00
Ubila bom Billa 2
Nevesta ima na seznamu za odstrel samo še dva sovražnika, preden se poda končnemu cilju naproti. Budd, Billov mlajši brat in edini moški član morilske ekipe, dela kot varnostnik v nekem baru in v prikolici živi zapito življenje. Elle Driver, ki je bila od nekdaj Nevestina tekmica, pa je po tem, ko se je ta znašla v komi, ob Billu zavzela njeno mesto. Nekdanja Črna mamba bo tudi v drugo dokazala, da se z njo nikakor ne gre šaliti!