TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 12.07.2016
00:43
Krik 3
Sidney Prescott (Neve Campbell), ki so jo hudo pretresli okrutni umori prijateljev, je zapustila rodni Woodsboro in zdaj dela v Kaliforniji kot svetovalka na kriznem telefonu. Medtem je na podlagi romana Rezilo, ki ga je napisala Gale Weathers (Courteney Cox Arquette), nastal niz uspešnih grozljivk in ravno v tem času v Los Angelesu snemajo Rezilo 3: Vrnitev v Woodsboro. Toda neki blaznež je prišel do izvoda scenarija in zdaj ubija like v enakem vrstnem redu, kot naj bi umrli v filmu. Toda napovedati, kdo bo umrl naslednji, vseeno ni tako preprosto, kot se zdi, saj so producenti izdelali tri različne scenarije z različnim koncem.
02:54
Popoln pobeg
Cliff in Cydney med potovanjem po rajskem podeželju spoznata Kala (Chris Hemsworth) in Cleo (Marley Shelton), nejevoljna pohodnika, ter Nicka (Timothy Olyphant) in Gino (Kiele Sanchez), pustolovca, ki jih vodita skozi bujno džunglo. Slikovite slapove in gore kmalu zasenči groza, ko Cliff in Cydney izvesta, da se je v bližini zgodil umor in da jim sledijo naključni znanci, ki sumljivo ustrezajo opisu morilcev.
06:00
Supernova
Znanstvenik dr. Austin Shepard izgine iz observatorija in za sabo pusti šokantne podatke. Z izgubljeno ljubeznijo svojega življenja se umakne na samotni otok, kjer namerava preživeti svoje zadnje dni. Ve namreč nekaj, kar bodo kmalu izvedeli tudi drugi – Sonce bo eksplodiralo v obliki supernove, kar bo čez sedem dni uničilo življenje na Zemlji. Nenavadni dogodki na Zemlji kažejo na to, da se bo zgodilo nekaj apokaliptičnega. Ameriška vlada v podzemnem bunkerju gradi Noetovo barko, ki bi življenje popeljala v naslednje tisočletje. Medtem se Shepardova ekipa trudi, da bi poiskala rešitev, ki bi svet rešila pred propadom.
07:40
Božič se vrača v Canaan
Danielov sin Bobber potrebuje več operacij in veliko fizioterapije. Rodney, ki mu je Daniel nekoč pomagal, ponudi pomoč in ju povabi v San Francisco. Daniel se zaljubi v Bobberjevo fizioterapevtko Briony, a družina je ne bo sprejela tako zlahka.
09:35
Loči me in zapelji
Uspešni odvetnik Miles ima čisto vse – po njem se imenuje celo predporočna pogodba. Vse pa se spremeni, ko naleti na dostojnega nasprotnika v podobi Marylin Rexroth (Catherine Zeta-Jones). Marylin bo kmalu nekdanja žena njegove stranke Rexa Rexrotha (Edward Herrmann), bogatega lastnika nepremičnin. S pomočjo zasebnega detektiva ima žena Rexa v pesti in zdi se, da bo po ločitvi finančno preskrbljena do konca življenja, a zahvaljujoč Milesovi sposobnosti ostane brez vsega. Toda Marylin ne mara porazov in skuje maščevanje, prvi del katerega je hitra poroka z naftnim mogotcem Howardom Doylom (Billy Bob Thornton). Miles je prisiljen spremljati razvoj dogodkov, Marylin pa je z njimi komaj začela. Skrivne taktike, prevare in izjemna privlačnost med Marylin in Milesom pa se razvijejo v klasičen boj spolov.
11:35
Živjo sestrica, adijo zabava
Študentka Olivia Martin ima le dve skrbi: izpite in kaj naj obleče za zabavo. A ko njen oče in mačeha umreta v prometni nesreči, se Olivijino življenje obrne na glavo. Nenadoma postane skrbnica svoje sedemletne polsestre Celie, ki jo komaj pozna. Ker ni kos novi vlogi, pomoč poišče celo pri svoji egoistični in muhasti mami Barbari. Polsestri se počasi spoznavata in si začenjata zaupati, a kako bo na Olivio vplival ta hitri prehod v življenje odraslih?
13:35
Hitri in drzni
Karizmatični Dominic Toretto (Vin Diesel) je vodja tolpe, ki je obdolžena ugrabitve tovornjakov in kraje več kot milijon dolarjev vredne elektronske opreme. FBI za reševanje primera določi losangeleškega policista Briana O'Connerja (Paul Walker), ki se pod krinko odpravi med cestne dirkače, da bi Toretta in njegove zasačil pri delu. A ko postane del Torettovega življenja in se zaplete z njegovo sestro Mio (Jordana Brewster), poskuša dokazati, da je Toretto nedolžen.
15:45
Super očka
Charlie je zaskrbljeni oče, saj gre njegova hčerka na fakulteto. Zdi se mu, da je njena družba in še posebej njen fant brez ambicij, zato se domisli načrta, da Wendy dobi štipendijo druge fakultete. A Wendy odkrije njegov načrt in se mu upre.
18:00
Moj slonji prijatelj Srečko
V džungli je med divjimi živalmi živel fant, ki ni imel nikogar na tem svetu. Vedel je, da je svet lepši, če ga deliš s prijateljem. On je svojega našel v slonu Srečku. Skupaj se spopadeta s svetom, ki se spreminja.
19:55
Krepka fanta
Harryja in Archieja izpustijo iz zapora, da bi lahko zahtevala socialno podporo. Kako sploh lahko zaideta v težave? Preprosto, saj nevarnost preži za vsakim vogalom ...
22:00
Čedno dekle
Edward Lewis je bogat poslovnež in strokovnjak za prevzemanje podjetij v finančnih težavah. Podjetja, ki se znajdejo v težavah, razdeli na manjše enote in spet proda, pri tem pa mu za usodo zaposlenih ni mar. Na službeni poti v Los Angelesu po spletu okoliščin spozna privlačno prostitutko Vivian in jo najame za eno noč v hotelu. Pozneje si jo zaželi kar za ves teden in ji ponudi nenavadno kupčijo. Med njima se splete nepričakovana ljubezen, katere rezultat je moderna pravljica.