TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 12.07.2018
00:30
Varen pristan
Drama
Izvirnik: Safe Harbor
Režija: Jerry Jameson
Igrajo: Treat Williams, Nancy Travis, Reiley McClendon, Myra Turley, Cameron Monaghan
Ocena IMDb: 6,4/10

Film je posnet po resnični zgodbi.

Doug in Robbie se odpravljata na dolgo potovanje, vendar morata nepričakovano paziti na skupino težavnih najstnikov. Izkušnja spremeni njuno življenje na bolje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
02:20
Petkove nočne luči
Drama
Izvirnik: Friday Night Lights
Režija: Peter Berg
Igrajo: Billy Bob Thornton, Lucas Black, Garrett Hedlund, Derek Luke, Jay Hernandez, Lee Jackson
Ocena IMDb: 7,2/10

Teksaško mestece Odessa se otepa raznih križev in težav.

Upad naftnih poslov je v Odesso prinesel finančne težave, poleg tega pa mesto še vedno pretresajo rasistični izpadi, ki se vsake toliko časa sprevržejo v nasilje. Edino, kar združuje tamkajšnje prebivalce, je nogomet, zaradi katerega se vsak petek zvečer na mestnem stadionu zbere 20 tisoč gledalcev, ki bodrijo četo trenerja Garyja Gainesa. Toda medtem ko se Gaines trudi, da bi svoje varovance popeljal do zmage, se najstniški športniki soočajo z osebnimi problemi in dejstvom, da jih v zakotnem mestecu, kot je Odessa, ne čaka prav nič svetlo življenje. Želja po zmagi jim zato predstavlja tudi breme, s katerim se marsikdo izmed njih ni sposoben soočiti.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2004
06:05
Širok nasmeh
Drama
Izvirnik: A Smile as Big as the Moon
Režija: James Steven Sadwith
Igrajo: John Corbett, Jessy Schram, Logan Huffman, Moira Kelly, Cynthia Watros, Jimmy Bellinger
Ocena IMDb: 7,8/10

Učitelj, ki poučuje učence s posebnimi potrebami, odpelje razred na ogled Nasinega vesoljskega tabora.

Mike Kersjes je učitelj pouka za učence s posebnimi potrebami. Ko mu učenec z Downovim sindromom pove, da hoče postati astronavt, mu Kersjes obljubi, da jih bo peljal v Nasin vesoljski tabor, a ga na poti čaka veliko ovir.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
08:00
Urejevalka izložb
Komedija
Izvirnik: Window Wonderland
Režija: Michael Scott
Igrajo: Chyler Leigh, Paul Campbell, Naomi Judd, Terence Kelly, Matty Finochio, Cameron Mathison
Ocena IMDb: 6,8/10

Urejevalka trgovinskih izložb ugotovi, da je prosto njeno sanjsko delovno mesto, nato pa izve, da se zanj poteguje njen tekmec.

Sloan Van Doren (Chyler Leigh) je zagnana mlada ženska, ki je odločena, da bo postala naslednja urejevalka izložb v trgovini McGuire's in bo ohranjala 95-letno umetniško praznično tradicijo. Resna in profesionalna Sloan je pravo nasprotje brezskrbnega Jaka Dooleyja (Paul Campbell), ki se ravno tako poteguje za omenjeno delovno mesto. G. Fitch (Matty Finochio), vodja oglaševanja, obema kandidatoma za službo postavi izziv: dvakrat tedensko do božiča bosta morala pripraviti niz prazničnih izložb, delovno mesto pa bo na koncu pripadlo tistemu, katerega izložba bo pritegnila največ pozornosti mimoidočih. Med Sloan in Jakom se sčasoma razvije tiha, a vzajemna naklonjenost, ki pa jo ovirata tekmovanje za delovno mesto in Sloanin fant Kenneth (Cameron Mathison), ki ne more razumeti, zakaj Sloan ta služba toliko pomeni. Trud obeh urejevalcev izložb podpirata pomivalec izložbenih okn Mac (Terence Kelly) in nesramna čistilka toaletnih prostorov Rita (Naomi Judd), ki sta si tudi na skrivaj všeč. V trgovini je ljubezen v zraku, vendar stvari niso povsem take, kot se zdijo. Kdo bo zmagal v tem ljubezenskem trikotniku?

Država: Kanada
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
09:45
V najboljših letih
Drama
Izvirnik: Meine Tochter, ihr Freund und ich
Režija: Walter Weber
Igrajo: Andrea Sawatzki, Axel Milberg, Anna Rot, Manuel Rubey, Dietrich Siegl
Ocena IMDb: 6,1/10

Iris, žena sredi 40-ih, je šokirana, ko izve, da jo mož vara z neprivlačno sosedo njenih let.

Razočarana Iris se odloči, da se bo preselila k svoji hčerki Sandri. Slednji to nikakor ne ustreza, saj sedaj živi skupaj s svojim fantom Hansom, slavnim piscem ljubezenskih romanov. Sandra se namreč zaveda, da Iris ne bi odobravala njene zveze, saj je Hans od nje starejši kar 27 let. Iris pričakovano ni navdušena, vendar je to ne odvrne od tega, da ne bi Hansu pripravila okusnega kosila ali z njim razpravljala o njegovih delih. In medtem ko je Hans nad bodočo taščo navdušen, je Sandra besna. Tolažbo skuša najti pri Hansovemu sinu, vendar je tudi ta navdušen nad Iris. Le kako se bo razpletla zgodba, v kateri tudi Kupid ni več prepričan, kam naj usmeri svoje puščice?

Jezik: Nemščina
Leto: 2012
11:45
Letalo smrti: Peklenski let
Akcija
Izvirnik: Rough Air: Danger on Flight 534
Režija: Jon Cassar
Igrajo: Eric Roberts, Alexandra Paul, Anne Openshaw, Kevin Jubinville, Russell Yuen, Mark Lutz
Ocena IMDb: 4,2/10

V filmu igrata Eric Roberts in Alexandra Paul.

Zaradi slabega vremena letalu grozi, da bo strmoglavilo, kopilot Mike Hogan pa mora prevzeti nadzor.

Jezik: Angleščina
Leto: 2001
13:30
Gol 2: Uresničene sanje
Drama
Izvirnik: Goal II: Living The Dream
Režija: Jaume Collet-Serra
Igrajo: Kuno Becker, Anna Friel, Alessandro Nivola, Stephen Dillane, Leonor Varela, Elizabeth Peña
Ocena IMDb: 5,9/10

Santiago živi sanje velikih in bogatih nadarjenih nogometašev. Toda slava mu kmalu zmeša glavo.

Real Madrid se poteguje za najboljšega igralca ekipe Toon Army, Santiaga Muneza (Kuno Becker). Medtem ko njegova zaročenka Roz (Anna Friel) načrtuje njuno poroko, on uresničuje sanje vsakega nogometaša in obleče legendarno belo majico, ki jo nosijo tudi David Beckham, Zinedine Zidane in Raúl. Santiago v drugem delu trilogije tako kot mnoge nogometne legende pred njim uživa v slavi in denarju. Toda ta navidezna sreča se bo razblinila in njegovo življenje bo uničeno. Ko našega nogometnega zvezdnika zapelje slave lačna, pohlepna in lepa Jordana, ga ujame njegova preteklost, kar se pogubno konča. Santiago odkrije temačno plat uspeha in iz rok mu začne polzeti slava, izgublja prijatelje in kar je najpomembnejše - Roz.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
16:00
Do konca
Komedija
Izvirnik: To the Mat
Režija: Robert Iscove
Igrajo: Ricky Schroder, Laura Bell Bundy, Cameron Bancroft, Daniel Cudmore, Paul Lazenby, Steve Bacic
Ocena IMDb: 5,5/10

Zgodba o bivšem rokoborcu, ki se trudi obdržati družinsko šolo rokoborbe.

Ko njegova mama najame zadrto svetovalko iz New Yorka, morata najti način, kako rešiti družinsko podjetje in se razumeti.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
18:00
Očka bruc
Drama
Izvirnik: Freshman Father
Režija: Michael Scott
Igrajo: Drew Seeley, Britt Irvin, Ryan McDonald, Julian Christopher, Merrilyn Gann, Barbara Tyson
Ocena IMDb: 6,4/10

Film je posnet po resnični zgodbi Johna Wanda.

John in Kathy sta mlada, lepa, zaljubljena in polna upov za prihodnost. Vse se spremeni, ko Kathy zanosi. Sama mora začasno opustiti svoje sanje in skrbeti za dojenčka, medtem ko John študira na Harvardu. Nihče od njiju se ne zaveda dobro, kaj prinašata skupno življenje in novorojenec. Pride celo tako daleč, da Kathy nekega dne otroka in Johna zapusti. John tako ostane sam s študijskimi knjigami v eni roki in z dojenčkom v drugi. Kako se bo znašel?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
19:45
Mogočno srce
Drama
Izvirnik: A mighty heart
Režija: Michael Winterbottom
Igrajo: Dan Futterman, Angelina Jolie, Archie Panjabi, Mohammed Afzal, Mushtaq Khan, Daud Khan
Ocena IMDb: 6,7/10

Film se osredotoča na resnično ugrabitev novinarja revije Wall Street Journal, ki so ga 3. januarja 2002 ugrabili pakistanski teroristi.

Daniel Pearl je glavni južnoazijski dopisnik, ki se s svojo nosečo ženo Mariane mudi v Pakistanu. Pred njim je še zadnji intervju, s pomočjo katerega bo lahko napisal svoj članek, takoj zatem pa se bosta z Mariane odpravila domov v Združene države Amerike. Toda Daniel nikoli več ne pride domov, saj ga med nalogo ugrabijo in umorijo pakistanski teroristi. Pretresena Mariane se odloči, da bo o svoji izkušnji napisala roman in s tem omogočila javnosti in svojemu sinu izvedeti, kaj se je v resnici zgodilo z njenim možem.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
22:00
V divjini
Avantura
Izvirnik: Into The Wild
Režija: Sean Penn
Igrajo: Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Jena Malone, Brian H. Dierker, Catherine Keener
Ocena IMDb: 8,1/10

Christopher je diplomiral in čaka ga svetla prihodnost – vendar obrne hrbet lagodnemu življenju in se odpravi na Aljasko, da bi živel v divjini.

Drama slavnega ameriškega igralca in režiserja Seana Penna prinaša resnično zgodbo o Christopherju McCandlessu (Emile Hirsch), obetavnemu mladeniču, ki je diplomiral na kolidžu in ga je čakala svetla prihodnost ameriških sanj. Vendar je 22-letnik namesto tega obrnil hrbet lagodnemu, privilegiranemu življenju in se z avtoštopom odpravil na Aljasko, da bi živel v divjini. Kar se mu je zgodilo na tem potovanju, je mladega potepuha spremenilo v idol in vzor mnogih ljudi, ki so slišali to zgodbo. Je bil Christopher McCandless junaški pustolovec ali zgolj naivni idealist, neustrašni odločnež ali le tragični lik, ki se je bojeval s krhkim ravnovesjem med človekom in naravo?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007