TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 12.09.2016
01:07
Pirati s Karibov: Prekletstvo črnega bisera
Avantura
Izvirnik: Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Režija: Gore Verbinski
Igrajo: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley, Jack Davenport, Jonathan Pryce
Ocena IMDb: 8,1/10

Filmska uspešnica, posneta po atrakciji v zabaviščnem parku, je postavljena v čas, ko v Karibskem morju kraljujejo pirati.

Jack Sparrow (Johnny Depp) je premeteni gusar, ki nekega dne iz težav reši guvernerjevo hčerko Elizabeth (Keira Knigthley). Najprej se mu zahvalijo, nato pa ga zaradi piratstva vržejo v ječo. Jack pobegne in na begu spozna pogumnega kovača Willa Turnerja (Orlando Bloom), ki je zaljubljen v Elizabeth. Nedolgo zatem mesto napade piratska ladja Črni biser, ki ji poveljuje zlobni kapitan Barbossa. Ladja je pravzaprav Jackova, a mu jo je Barbossa ukradel. Ko nato Barbossa ugrabi Elizabeth, se Will z Jackovo pomočjo odpravi nori pustolovščini naproti, da bi rešil svojo ljubljeno, Jack pa seveda svojo ladjo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
06:00
Dežela Nije
Fantazijski, 2. del
Izvirnik: Neverland
Režija: Nick Willing
Igrajo: Keira Knightley, Charlotte Atkinson, Anna Friel, Charlie Rowe, Cas Anvar, Bob Hoskins
Ocena IMDb: 6,5/10

Osiroteli deček Peter in njegovi tovariši vsak dan pohajkujejo po ulicah in žeparijo za svojega izkoriščevalskega mentorja Jimmyja Hooka. Ko morajo zanj v starinarnici ukrasti dragoceno kroglo, ki naj bi imela magične lastnosti, pa se njihovo življenje na mah spremeni. Čarobna krogla namreč po naključju pade na tla, ko se to zgodi, pa se Hook in njegovi dečki znajdejo v deželi Nije, kjer srečajo pisano druščino junakov.

London v začetku 20. stoletja.

Film si bomo ogledali v dveh delih.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
07:37
Težave na meniju
Romantični
Izvirnik: Rindvieh à la Carte
Režija: Marcus Ulbricht
Igrajo: Muriel Baumeister, Bernhard Schir, Clelia Sarto, Roman Knizka, Luise von Finckh, Monique Schröder
Ocena IMDb: 5,4/10

Felix je znan kuhar in lastnik elitne restavracije, je televizijska zvezda, domišljav, bogat in objesten. Frieda pa je njegovo popolno nasprotje.

Mojstru kuhanja Felixu se vedno mudi. Nekega dne povzroči nesrečo, v kateri si Frieda zlomi gleženj. Hoče se ji odkupiti, zato pomaga na farmi in s tem očara njena otroka in svoje vlagatelje. Bo tudi Friedo?

Država: Nemčija
Jezik: Nemščina
Leto: 2011
09:28
Starsky in Hutch
Komedija
Izvirnik: Starsky & Hutch
Režija: Todd Phillips
Igrajo: Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg, Fred Williamson, Vince Vaughn, Juliette Lewis
Ocena IMDb: 6,1/10

Starsky in Hutch se podata zahtevnim nalogam naproti, da zaščitita nedolžne in zadostita pravici.

Detektiv David Starsky je najbolj predan policist pod krinko na nevarnih ulicah kalifornijskega mesta Bay City. Detektiv Ken Hutchinson pa je dober policist, le da zaradi svoje ležernosti dela ne opravi vedno do konca. Že malce obupani policijski načelnik Doby najde idealno rešitev za svoji največji težavi – Starsky in Hutch bosta delala skupaj! Nenavadni dvojec uporabi vse svoje najbolj zvite detektivske prijeme, znanje za preživetje v velemestu in izjemno privlačnost, da bi razrešil skrivnosten umor in spravil zločinca za zapahe. Detektiva imata pravo obleko, pravo frizuro in seveda – pravi avto!

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2004
11:30
Ključ do srca
Romantični
Izvirnik: Key to my Heart
Režija: Harvey Crossland
Igrajo: Tricia Helfer, J.T. Hodges, Mark Lutz, Cristina Rosato, Christian Distefano, Brittany Gray
Ocena IMDb: 6,5/10

Owen in Sean sta ostala brez punc. Ker potrebujeta spremembo, se odločita zamenjati domovanji.

Owen Harrison in Sean Tucker dočakata božič z zlomljenim srcem – oba sta namreč zapustili njuni dolgoletni dekleti. Ker si v življenju želita sprememb, se odločita, da bosta zamenjala bivališči. Sean se tako zateče v Ownovo hišo na podeželju, Owen pa medtem uživa v Seanovem stanovanju v mestu. Owen se kmalu zaljubi v Halo, privlačno manekenko, ki živi v isti zgradbi, Seanovo srce pa osvoji Ownova sestra Ryan. Ko se Ryan odloči, da bo Seanu predstavila svojega sina Caleba, se na vratih pojavi Seanovo nekdanje dekle Kimber, ki si želi, da bi se Sean vrnil k njej …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
13:21
Čedno dekle
Romantični
Izvirnik: Pretty Woman
Režija: Garry Marshall
Igrajo: Richard Gere, Julia Roberts, Ralph Bellamy, Jason Alexander, Laura San Giacomo, Alex Hyde-White
Ocena IMDb: 6,9/10

Uspešen poslovnež Edward potrebuje spremljevalko, zato za en teden najame prostitutko Vivian, ki mu naposled ukrade srce.

Edward Lewis je bogat poslovnež in strokovnjak za prevzemanje podjetij v finančnih težavah. Podjetja, ki se znajdejo v težavah, razdeli na manjše enote in spet proda, pri tem pa mu za usodo zaposlenih ni mar. Na službeni poti v Los Angelesu po spletu okoliščin spozna privlačno prostitutko Vivian in jo najame za eno noč v hotelu. Pozneje si jo zaželi kar za ves teden in ji ponudi nenavadno kupčijo. Med njima se splete nepričakovana ljubezen, katere rezultat je moderna pravljica.

Večno zabavna romantična uspešnica, v kateri sta zablestela Julia Roberts in Richard Gere.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1990
15:39
Past za starše
Družinski
Izvirnik: The Parent Trap
Režija: Nancy Meyers
Igrajo: Lindsay Lohan, Dennis Quaid, Natasha Richardson, Elaine Hendrix, Lisa Ann Walter, Simon Kunz
Ocena IMDb: 6,4/10

Mladinski film, ki je Lindsay Lohan izstrelil med zvezde.

Hallie Parker živi idilično življenje v Kaliforniji. Ima ljubečega očeta Nicka, pestunjo in udoben dom, pogreša le mamo. Annie James v Londonu živi prav tako zanimivo življenje z ljubečo mamo Elizabeth. Nekega dne se Hallie in Annie srečata na taborjenju ter presenečeni odkrijeta, da sta dvojčici. Njuni starši so se ločili, ko sta bili še v plenicah. Dekleti zdaj zamenjata svoji mesti. Hallie odide k mami v London, Annie pa k očetu v Kalifornijo. Pred seboj imata le en cilj. Zbližati želita mamo in očeta, da bi se znova poročila in bi postali prava družina.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1998
18:16
Ljubezenski ognjemet
Romantični
Izvirnik: When Sparks Fly
Režija: Gary Yates
Igrajo: Meghan Markle, Chelsey Reist, Lochlyn Munro, Kirsten Robek, Christopher Jacot, Kristina Pesic
Ocena IMDb: 5,3/10

Zgodba o stari ljubezni, ki ni nikoli ugasnila.

Hank načrtuje, da bo svoje dolgoletno dekle Amy zaprosil za roko. A še preden mu uspe postaviti vprašanje, mu ona pove, da je dobila sanjsko službo v Chicagu. Hank spozna, da se razmerje na daljavo ne bo obneslo, in njuni poti se tako ločita. Sedem let pozneje se Amy vrne v domači kraj in ugotovi, da se bo njena najboljša prijateljica poročila s Hankom. Ko ji pomaga pri pripravi na poroko, postane očitno, da ljubezen med Amy in Hankom ni nikoli ugasnila …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
20:10
Trčeni profesor
Komedija
Izvirnik: The Nutty Professor
Režija: Tom Shadyac
Igrajo: Eddie Murphy, Jada Pinkett Smith, James Coburn, Larry Miller, Dave Chappelle, John Ales
Ocena IMDb: 5,6/10

Dobrosrčni znanstvenik Klump se zaljubi v čedno Carlo. V poskusu, da bi shujšal, iznajde zvarek, ki ga spremeni v vitkega samovšečneža Buddyja Lova.

Profesor Sherman Klump si želi, da bi bil še kaj drugega kot najobilnejši mož na univerzi. Njegovo telo je preveliko, družina disfunkcionalna, ljubezensko življenje pa neobstoječe. Poskusil je že vse: diete, telovadbo in strokovnjake za hujšanje. V obupanem poskusu, da bi vsaj malce oklestil velikansko težo, iznajde revolucionarno kemijsko gensko formulo. Preizkusi jo na sebi in hitro spozna učinke svojega zvarka: hipoma postane le še pol človeka, kakršen je bil. Prijazni in sramežljivi briljantni znanstvenik se tako preobrazi v neustavljivega ženskarja Buddyja Lova, čigar očarljivost prekaša le še njegova jezikavost. Njegov drugi jaz da Shermanu dovolj samozavesti, da nagovori novo profesorico na oddelku za kemijo, čedno Carlo Purty. Vse skupaj se Shermanu zdi kot sanje – dokler ne spozna, da je njegova kreacija precej nezanesljiva in se bo vsak čas iztrošila.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1996
22:00
Pirati s Karibov: Mrtvečeva skrinja
Avantura
Izvirnik: Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Režija: Gore Verbinski
Igrajo: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Jack Davenport, Bill Nighy, Jonathan Pryce
Ocena IMDb: 7,3/10

Pred nami je drugi film o piratih s Karibov, v katerem ponovno blestijo Johnny Depp, Orlando Bloom in Keira Knightley.

Medtem ko Will in Elizabeth komaj čakata, da si obljubita večno zvestobo, njune poročne načrte pokvari prihod Jacka Sparrowa, ki se je znašel v novih težavah. Poravnati mora dolg zloglasnemu duhu kapitana Davyja Jonesa, ki s svojo ladjo zbuja strah in trepet na morju. Jack se bo maščevanju izognil le, če mu bodo na pomoč priskočili Will in Elizabeth ter vudu svečenica Tia Dalma, ki lahko vidi v prihodnost. Pred glavnimi junaki je najbolj divja gusarska avantura, še posebej zaradi razvpite mrtvečeve skrinje, v kateri je srce Davyja Jonesa.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006