TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 13.02.2018
00:15
Vrbji škrat
Družinski
Izvirnik: Willow
Režija: Ron Howard
Igrajo: Val Kilmer, Joanne Whalley, Warwick Davis, Jean Marsh, Patricia Hayes, Billy Barty
Ocena IMDb: 7,3/10

Škrat Willow mora deklico, ki jo najde v bližini svojega doma, pripeljati na varen kraj.

Willow Ufgood (Warwick Davis) je pripadnik rase malih ljudi. Nekega dne blizu svojega doma najde otroka. Deklica Elora Danan naj bi povzročila propad zlobne kraljice Bavmorde (Jean Marsh), a le pod pogojem, da ostane živa, zato jo mora Willow odpeljati na varno, pri tem pa svoje moči združi z bojevnikom Madmartiganom (Val Kilmer) iz plemena velikih ljudi. Willow in Madmartigan med nevarnim potovanjem spoznata, da imata skupnega več, kot je bilo sprva videti.

Zgodbo za fantastično pustolovščino Vrbji škrat si je izmislil George Lucas.

Jezik: Angleščina
Leto: 1988
02:45
Zasačena varuška
Triler
Izvirnik: Nanny Cam
Režija: Nancy Leopardi
Igrajo: India Eisley, Laura Allen, Cam Gigandet, Farrah Mackenzie, Renée Felice Smith, Richard Portnow
Ocena IMDb: 5,6/10

Mlada družina si poišče na videz prijazno varuško, ki pa kmalu pokaže pravi obraz.

Linda in njen čedni mož Mark imata na videz popoln zakon in prikupno osemletno hčerko Chloe. Ko starejša dementna varuška poškoduje Chloe, Linda najame novo varuško, mlado Heather, ki zelo hitro postane del družine. A Heather je spletkarka, ki izkorišča težave v razmerju Linde in Marka v svoj prid. Linda nato z grozo spozna, da se za Heatherinim obrazom prikupnega dekleta skriva nekaj zelo hudobnega.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
06:05
Samo še 60 sekund
Akcija
Izvirnik: Gone in Sixty Seconds
Režija: Dominic Sena
Igrajo: Nicolas Cage, Giovanni Ribisi, Angelina Jolie, T.J. Cross, William Lee Scott, Scott Caan
Ocena IMDb: 6,5/10

Upokojeni avtomobilski tat se mora vrniti na stara pota in ukrasti 50 avtomobilov, da bi rešil bratovo življenje.

Randal 'Memphis' Raines (Nicolas Cage) je upokojeni avtomobilski tat. Memphis se vrne domov, da bi svojega brata Kipa (Giovanni Ribisi) rešil iz rok lokalnega kriminalca Raymonda Calitrija (Christopher Eccleston). Ta mu postavi pogoj: Kipu bo prizanešeno, če Memphis v 72 urah ukrade 50 dragih avtomobilov. Memphis skupaj zbere stare tatinske znance in se še enkrat loti obrti, ki je je najbolj vešč - kraje avtomobilov! Nobena zapletena ključavnica ali alarmni sistem ga ne moreta ustaviti; vaš avto bo od tam, kjer ste ga pustili, izginil v 60 sekundah.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
08:15
Mogočni racmani
Komedija
Izvirnik: The Mighty Ducks
Režija: Stephen Herek
Igrajo: Emilio Estevez, Joss Ackland, Lane Smith, Heidi Kling, Josef Sommer, Joshua Jackson
Ocena IMDb: 6,5/10

Danes že kultna mladinska komedija z Emiliom Estevezom v glavni vlogi pripoveduje zgodbo o ekipi nemotiviranih najstniških hokejistov.

Ekipa nikakor ne upravičuje svojega naziva Mogočni racmani. Mesto trenerja nato v sklopu kazni opravljanja javnih del prevzame samovšečni odvetnik. Sprva mu delo ne diši, a z ekipo kmalu postanejo motivirani, da postanejo najboljši in morda celo premagajo uspešni klub iz sosednjega mesta …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1992
10:00
Past za starše
Družinski
Izvirnik: The Parent Trap
Režija: Nancy Meyers
Igrajo: Lindsay Lohan, Dennis Quaid, Natasha Richardson, Elaine Hendrix, Lisa Ann Walter, Simon Kunz
Ocena IMDb: 6,5/10

Mladinski film, ki je Lindsay Lohan izstrelil med zvezde.

Hallie Parker živi idilično življenje v Kaliforniji. Ima ljubečega očeta Nicka, pestunjo in udoben dom, pogreša le mamo. Annie James v Londonu živi prav tako zanimivo življenje z ljubečo mamo Elizabeth. Nekega dne se Hallie in Annie srečata na taborjenju ter presenečeni odkrijeta, da sta dvojčici. Njuni starši so se ločili, ko sta bili še v plenicah. Dekleti zdaj zamenjata svoji mesti. Hallie odide k mami v London, Annie pa k očetu v Kalifornijo. Pred seboj imata le en cilj. Zbližati želita mamo in očeta, da bi se znova poročila in bi postali prava družina.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1998
12:30
Nazaj v prihodnost
Komedija
Izvirnik: Back to the Future
Režija: Robert Zemeckis
Igrajo: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover, Thomas F. Wilson, Claudia Wells
Ocena IMDb: 8,5/10

Potovanje skozi čas zna biti hudo zapletena zadeva.

Marty je povprečni gimnazijec, ki bolj kot na šolo prisega na svojo kitaro. Njegov prijatelj, ekscentrični znanstvenik dr. Brown, izumi časovni stroj, s katerim se Marty po naključju znajde v letu 1955. Da je stvar še hujša, tam naleti na svojega očeta v najstniških letih in na svojo mamo, ki se celo zaljubi vanj. Če Martyju ne bo uspelo stvari postaviti na svoje mesto, bo enostavno izginil. Naloga zanj ne bo pretežka, saj če sredi petdesetih obvladaš rolkanje, poznaš vse najnovejše hite, hkrati pa obvladaš kitarske rife prihodnosti, ne moreš biti drugega kot frajer. Hkrati mora Marty prepričati mladega dr. Browna, da ga spravi nazaj v prihodnost.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1985
14:45
Palača strahov
Komedija
Izvirnik: The Haunted Mansion
Režija: Rob Minkoff
Igrajo: Eddie Murphy, Terence Stamp, Nathaniel Parker, Marsha Thomason, Jennifer Tilly, Wallace Shawn
Ocena IMDb: 4,9/10

Deloholični Jim Evers bo spoznal, kako pomembna je družina.

Nepremičninski agent in deloholik Jim Evers, njegova žena in poslovna partnerica Sara ter njuna dva otroka med potjo na počitnice obtičijo v stari, prašni, pajčevinasti in navidez zapuščeni palači. Ko odkrijejo, da v njej straši, in poskušajo zbežati, jih čaka nemalo grozljivih, a komičnih preizkušenj. Jim pa spozna, kako pomembna je družina, ki jo je zapostavljal.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
16:30
Ljubezen v domačem mestu
Komedija
Izvirnik: Reel Love
Režija: Brian K. Roberts
Igrajo: LeAnn Rimes, Shawn Roberts, Christian Potenza, Burt Reynolds, Benjamin Ayres, Mary Ashton
Ocena IMDb: 5,1/10

Zaradi nujne družinske zadeve se uspešno dekle iz velikega mesta vrne h koreninam v majhnem kraju.

V domačem kraju se dekle odpravi na duševno potovanje. Znova se zbliža z družino in prijatelji ter spotoma najde ljubezen.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
18:15
Kruta resničnost
Komedija
Izvirnik: Reality Bites
Režija: Ben Stiller
Igrajo: Ben Stiller, Winona Ryder, Ethan Hawke, Janeane Garofalo, Steve Zahn, Swoosie Kurtz
Ocena IMDb: 6,6/10

Lelaina Pierce se sooča z iskanjem službe po zaključenem študiju. S filmom o svojih zmedenih prijateljih skuša vstopiti v svet zabavne industrije.

Lelaina, Troy, Vicki in Sammy so najboljši prijatelji. Nedavno so diplomirali in zdaj jih čakajo prvi koraki na poti v kruto resničnost. Troy izgubi službo in se začasno nastani pri Lelaini in Vicki. Odpustili so ga že ničkolikokrat in zdaj je obtičal na mrtvi točki. Sicer pa Vicki dela v trgovini, Lelaina pa na lokalni televizijski postaji. V prostem času se Sammy ubada s svojo spolno zavrtostjo, Vicki se boji, da se je med številnimi ljubezenskimi pustolovščinami okužila z aidsom, Lelaina pa se mora odločiti med dvema fantoma. Eden od njiju je Troy, ki ima težave z razkrivanjem svojih čustev, drugi pa je materialist Michael, ki Lelaini jasno izpove svojo ljubezen ...

Nominacija za MTV Movie Award za najboljši poljub.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1994
20:00
Strastna zapravljivka
Romantični
Izvirnik: Confessions of a shopaholic
Režija: P.J. Hogan
Igrajo: Isla Fisher, Hugh Dancy, Krysten Ritter, Joan Cusack, John Goodman, John Lithgow
Ocena IMDb: 5,9/10

Film je nastal po knjižni uspešnici o 25-letni nakupovalni odvisnici Rebecci.

Rebecca po selitvi v New York nikakor ne more pokriti velikanskih izdatkov za drage obleke in čevlje. Bleščeči svet izložb trgovin visoke mode v New Yorku je za ljubko in življenja polno Rebecco sanjski svet, v katerega si je želela stopiti »na veliki nogi« vse od svojih otroških let. Ko se je preselila tja in si našla delo novinarke pri reviji za lep vrt, je ta sanjski svet začela spoznavati tudi sama – z navdušenjem, temeljito in pogosto. Lahko bi rekli, da se na nakupovanje (zapravljanje) zelo dobro spozna – celo preveč dobro. Sanja, da bo dobila delo pri svoji najljubši modni reviji, usoda pa hoče, da pristane pri finančni publikaciji istega založnika, kjer mora pisati in deliti praktične nasvete o varčevanju, kar pa ni ravno njena odlika. Toda Rebecca se izkaže, nad njo sta navdušena vsa pretirano vneta nakupovalna srenja in njen privlačni mladi urednik. Njene sanje postajajo resničnost, toda ali ji bo uspelo uiti lovkam preteklosti?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
22:00
Nazaj v prihodnost 2
Komedija
Izvirnik: Back to the Future Part II
Režija: Robert Zemeckis
Igrajo: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Thomas F. Wilson, Elisabeth Shue, James Tolkan
Ocena IMDb: 7,8/10

Marty in Doc želita popraviti odnose v družini McFly v letu 2015, a doma leta 1985 naletita na nove nevšečnosti.

Marty McFly se še ni dobro prilagodil novemu življenju, ki ga je v prvem filmu oblikoval s potovanjem v preteklost, ko se nori znanstvenik dr. Brown nenadoma pojavi s svojim časovnim strojem in mu razodene, da je v prihodnosti nekaj hudo narobe z njegovimi otroki. Takoj odpotujeta v leto 2015, kjer mora Marty svojega sina rešiti pred zapahi. Poleg tega ugotovi, da je njegov malopridni sovražnik Biff Tannen postal najvplivnejši in najbogatejši človek na svetu. Še huje, poročen je z njegovo mamo Lorraine. Ko se Marty in dr. Brown vrneta nazaj v leto 1985, gre tam popolnoma vse narobe. Vrniti se morata celo v leto 1955, da bosta uredila prihodnost.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1989