TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 13.06.2018
00:00
Brez obraza
Akcija
Izvirnik: Face Off
Režija: John Woo
Igrajo: John Travolta, Nicolas Cage, Joan Allen, Alessandro Nivola, Gina Gershon, Dominique Swain
Ocena IMDb: 7,3/10

Agent FBI Sean Archer poskuša na vsak način odkriti bombo, ki jo je sredi Los Angelesa skril sadističen, a zelo inteligenten terorist Castor Troy.

Sean Archer že nekaj let lovi terorista Castorja Troya. Hkrati ga vodi sla po maščevanju, saj je Castor odgovoren za smrt njegovega sina. Da bi lažje izpeljal svojo nalogo, si Sean z operacijo nadene Castorjev obraz in prevzame njegovo identiteto. Zaplete pa se, ko Castor prevzame Seanovo podobo in tako v njegovem zasebnem ter poklicnem življenju povzroči pravo zmedo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1997
02:30
Naklepni umor
Triler
Izvirnik: Murder in the First
Režija: Marc Rocco
Igrajo: Christian Slater, Kevin Bacon, Gary Oldman, Embeth Davidtz, William H. Macy, Stephen Tobolowsky
Ocena IMDb: 7,3/10

Zapornik Henri v Alcatrazu ubije sojetnika, saj ga je slednji izdal. Zdaj Henrija čaka novo sojenje.

Mladenič Henri Young je na krajevni pošti ukradel borih pet dolarjev in bil obsojen na zaporno kazen, ki jo je prestajal v zloglasni jetnišnici Alcatraz. Poskušal je pobegniti in to tudi njemu, tako kot mnogim pred njim, seveda ni uspelo. Kaznilniška uprava ga je kaznovala s triletno kaznijo samice, kjer je Henri izgubil še zadnje ostanke človeškega dostojanstva. Še posebej se je nad njim izživljal patološki pazniški pomočnik Milton Glenn. Ko se je Henri vrnil med ostale zapornike, je bil ruševina in ob prvem prepiru je sojetnika z žlico pokončal do smrti. Znova se je znašel pred sodniki, tokrat mu je zaradi umora grozila najhujša kazen. Njegove obrambe se je lotil mlad in ambiciozen odvetnik James Stamphill, ki je temeljil obrambo na okrutnosti razmer v zaporu in je te razmere obtožil za sokrivdo pri umoru, ki ga je Henri Young zagrešil.

Film je nastal po resničnih dogodkih.

Jezik: Angleščina
Leto: 1995
06:00
Resnična ljubezen
Romantični
Izvirnik: Once Around
Režija: Lasse Hallström
Igrajo: Richard Dreyfuss, Holly Hunter, Danny Aiello, Laura San Giacomo, Gena Rowlands, Roxanne Hart
Ocena IMDb: 6,5/10

Renati se zdi, da ji je v življenju spodletelo. Ko pa se udeleži seminarja o nepremičninah, spozna ljubezen svojega življenja.

Renata Bella se ima za čisto zgubo, tako v ljubezni kot v karieri. Toda ko čaka na seminar o prodaji nepremičnin, sreča pravo ljubezen. To je Sam Sharpe, ki je uspešen prodajalec in precej starejši od nje. Toda lastnosti, ki se njej zdijo romantične, privedejo do spora z družino.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1991
08:00
Odštekani petek
Komedija
Izvirnik: Freaky Friday
Režija: Mark Waters
Igrajo: Jamie Lee Curtis, Lindsay Lohan, Mark Harmon, Harold Gould, Chad Michael Murray, Stephen Tobolowsky
Ocena IMDb: 6,2/10

Mati in hči zjutraj ugotovita, da sta zamenjali telesi.

Dr. Tess Coleman in njena 15-letna hči Anna se ne razumeta. Ne strinjata se glede oblek, pričeske, glasbe in zagotovo nimata enakega okusa glede moških. Nekega četrtkovega večera njuni prepiri dosežejo vrhunec. Anna je besna, ker mama ne podpira njenih glasbenih ambicij, Tess pa ne more razumeti, zakaj hči spravlja ob živce njenega zaročenca Ryana. Vse se spremeni, ko kitajska piškotka s svojo prerokbo povzročita skrivnostno zmedo. Naslednji dan Tess in Anna spoznata, da sta zamenjali telesi. Šele ko se vživita v življenje druga druge, spremenita mišljenje in se končno začneta spoštovati. Ker pa je v soboto Tessina poroka, morata storiti vse, da se vrneta v svoji telesi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
10:00
Zverine
Komedija
Izvirnik: Fierce Creatures
Režija: Fred Schepisi
Igrajo: John Cleese, Jamie Lee Curtis, Kevin Kline, Michael Palin, Ronnie Corbett, Carey Lowell
Ocena IMDb: 6,4/10

Zaposleni želijo obdržati živalski vrt, potem ko dobijo novo vodstvo.

Zgodba ustvarjalcev divje priljubljene komedije Riba po imenu Vanda se dogaja v britanskem živalskem vrtu Marwood. Idilično majhno živalsko skupnost je prevzela mednarodna korporacija, ki ne pristaja na manj kot 20-odstotni dobiček od vsake svoje naložbe, sicer živalskemu vrtu grozi zaprtje. A brez skrbi, novi direktor ustanove Rollo Lee se je domislil nezgrešljivega marketinškega načrta, da bi povečal prihodke od obiska: odslej naj bi bile tam samo še komercialno zanimive »divje živali« in nevarne ljudožerske zveri. Oskrbniki in osebje živalskega vrta, ljubitelji prijaznih kosmatih in miroljubnih živalskih stanovalcev, se uprejo zahtevam novega režima – in huronska zabava se lahko začne.

Jezik: Angleščina
Leto: 1997
12:00
Cucek
Družinski
Izvirnik: Underdog
Režija: Frederik Du Chau
Igrajo: Jason Lee, Peter Dinklage, James Belushi, Patrick Warburton, Alex Neuberger, Taylor Momsen
Ocena IMDb: 4,8/10

Cucek je zgodba o tem, kako država najde svojega rešitelja v najmanj pričakovani obliki prijaznega kužka.

Potem ko nori znanstvenik dr. Simon Barsinister v svojem laboratoriju stori usodno napako, nič hudega sluteči pasji mešanec pridobi nenavadne moči in se spremeni v govorečega pasjega superjunaka. Ta priseže, da bo pred zlom zaščitil vse prebivalce Capitol Cityja, še posebej pa lepo španjelko Polly. Ko Barsinister in njegov pajdaš Cad začneta načrtovati nov napad na mesto, je pasji superjunak edini, ki lahko reši mesto pred katastrofo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
13:45
Kronike Spiderwick
Fantazijski
Izvirnik: The Spiderwick chronicles
Režija: Mark Waters
Igrajo: Freddie Highmore, Mary-Louise Parker, Nick Nolte, Sarah Bolger, Andrew McCarthy, Joan Plowright
Ocena IMDb: 6,6/10

Za dvojčka Jareda in Simona se pustolovščina lahko prične.

Dvojčka Jared in Simon s sestrico Mallory in mamo za vedno zapustita varno zavetje svojega skromnega doma v New Yorku in se preselita v stričevo vilo na podeželju. Kmalu po prihodu se začnejo v hiši vrstiti nenavadni dogodki, za katere vsi krivijo Jareda, čeprav on vztraja, da je nedolžen. Ko se Jared, Simon in Mallory odločijo raziskati posest in priti resnici do dna, hitro odkrijejo, da je hiša njihovega strica Arthurja Spiderwicka v resnici magična in polna nenavadnih bitij.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
15:45
Moj slonji prijatelj Srečko
Družinski
Izvirnik: My Lucky Elephant
Režija: Eric Schwab
Igrajo: First Khunchan, Thanyarat Praditthaen, Charlie Sungkawess, Wallop Terathong, Georges Levillain
Ocena IMDb: 7,1/10

Zgodba o osirotelem dečku, ki se spoprijatelji s slonom Srečkom in z njim premaguje različne ovire v življenju.

V džungli je med divjimi živalmi živel fant, ki ni imel nikogar na tem svetu. Vedel je, da je svet lepši, če ga deliš s prijateljem. On je svojega našel v slonu Srečku. Skupaj se spopadeta s svetom, ki se spreminja.

Jezik: Angleščina
Leto: 2013
17:30
Past za starše
Družinski
Izvirnik: The Parent Trap
Režija: Nancy Meyers
Igrajo: Lindsay Lohan, Dennis Quaid, Natasha Richardson, Elaine Hendrix, Lisa Ann Walter, Simon Kunz
Ocena IMDb: 6,5/10

Mladinski film, ki je Lindsay Lohan izstrelil med zvezde.

Hallie Parker živi idilično življenje v Kaliforniji. Ima ljubečega očeta Nicka, pestunjo in udoben dom, pogreša le mamo. Annie James v Londonu živi prav tako zanimivo življenje z ljubečo mamo Elizabeth. Nekega dne se Hallie in Annie srečata na taborjenju ter presenečeni odkrijeta, da sta dvojčici. Njuni starši so se ločili, ko sta bili še v plenicah. Dekleti zdaj zamenjata svoji mesti. Hallie odide k mami v London, Annie pa k očetu v Kalifornijo. Pred seboj imata le en cilj. Zbližati želita mamo in očeta, da bi se znova poročila in bi postali prava družina.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1998
20:00
Dvojna jaz
Komedija
Izvirnik: Mich gibt's nur zweimal
Režija: Oliver Dommenget
Igrajo: Valerie Niehaus, Oliver Mommsen, Marie-Lou Bäumer, Amon Robert Wendel, Ludger Pistor, Melanie Blocksdorf
Ocena IMDb: 4,9/10

Katrin si zaradi preobremenjenosti nekega dne omisli robotsko dvojnico.

Ko Katrin mož prizna, da je njegovo podjetje pred bankrotom, ima dve možnosti: preseliti se mora iz svojega doma ali pa sprejeti delo v hotelu, v katerem bo morala opremiti sanitarije. Zaradi preobremenjenosti kupi robota, ki ji je povsem podoben. Robot Kate sprva odlično opravlja svoje delo in Katrinina družina misli, da je Kate res Katrin. Nekega dne pa začne robot nenadoma slabo delovati. Medtem ko je Katrin zaradi tega čedalje bolj jezna, so njeni otroci navdušeni: njihova mami še nikoli ni bila tako kul! Čeprav Kate povzroča kaos v Katrininem svetu, pa Katrin ravno prek robotovih nezgod spozna, kako močno vpliva njen perfekcionizem na družino. Potem ko spozna Katine prednosti, se z robotom pobota, nato pa Kate nekega dne izrazi željo, da bi jo deaktivirali ...

Država: Nemčija
Jezik: Nemščina
Leto: 2012
22:00
Pošasti proti nezemljanom
Animacija
Izvirnik: Monsters Vs. Aliens
Režija: Rob Letterman
Igrajo: Reese Witherspoon, Seth Rogen, Hugh Laurie, Will Arnett, Kiefer Sutherland, Rainn Wilson
Ocena IMDb: 6,5/10

Ko na Susan na poročni dan iznenada trešči meteor, v trenutku zraste v 15-metrsko velikanko.

Pridrvi vojska, ki Susan ujame in jo odpelje v tajno vojaško oporišče. Tam ji nadenejo "pošastno" ime Agromnika in zaprejo k druščini drugih nenavadnih stvorov, ki jo sestavljajo genialni dr. Ščurek (Hugh Laurie), mišičasti pol opičnjak in pol riba Manjkajoči člen (Will Arnett), želatinasto neuničljivi Bob (Seth Rogen) ter 105-metrska ličinka Insektozaver. Vendar tam ne ostanejo dolgo. Na Zemlji namreč pristane skrivnostni robot iz vesolja in sproži paniko, ko poskus miroljubne navezave stikov propade. V obupanem zadnjem poskusu, da bi rešili planet, predsednik ZDA (Stephen Colbert) odobri predlog generala G. R. Abnerja Shunterja (Kiefer Sutherland), da bi robota napadli s pošastmi, ki jih je skrivaj uspel ujeti v zadnjih 50 letih.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009