TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 13.08.2019
00:45
Revolver
Kriminalka
Režija: Guy Ritchie
Igrajo: Jason Statham, Ray Liotta, Vincent Pastore, André Benjamin, Terence Maynard, Andrew Howard
Ocena IMDb: 6,5/10

Po odsluženi sedemletni zaporni kazni kockar Jake Green (J. Statham) pride na prostost.

Kockar Jake Green se je v zaporu od dvojice neznanih zapornikov v sosednjih samicah naučil vseh skrivnosti šaha in prevar. Glede na to, da je za rešetke prispel po zaslugi močnega in ekscentričnega gangsterja Dorothyja Mache (R. Liotta), se Jake odloči poravnati račune z njim.

Po tem ko za kockarsko mizo Machi pobere denar in ga javno poniža, se Jake odloči gangsterju maščevati. Macha ni tip človeka, ki bi bil pripravljen oprostiti lastno ponižanje, zato nad Jaka in njegovega brata Billyja (A. Howard), samohranilca deklice Rachel (E. Binysh), pošlje plačanega morilca Sorterja (M. Strong) in svojega človeka Frencha Paula (T. Maynard) ...

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
02:45
Izgubljena soba
Znanstvena fantastika, 1. sezona, 5. del
Izvirnik: The Lost Room
Ocena IMDb: 8,3/10

Ko detektiv Joe Miller dobi skrivnostni ključ, odklene motelsko sobo, v kateri so predmeti z nadnaravnimi močmi. Ko njegova hčerka izgine, se boji, da je skozi sobo vstopila v drugo dimenzijo.

Detektiv preiskuje skrivnostno motelsko sobo, ki deluje kot nekakšen vhod v vzporedni svet.

Na znameniti Cesti 66 (Route 66), ki se vije od Chicaga do Los Angelesa in nazaj, je bilo v šestdesetih letih še na stotine motelov in z njimi na tisoče sob. Nobena izmed teh se od drugih ni nič kaj pretirano razlikovala. Nato pa se je nekega dne v motelu Sunshine zvrstil niz skrivnostnih dogodkov, ki so povsem običajne, vsakdanje stvari spremenili v čudežne predmete.

Tistega dne so v motelu Sunshine soba 10 in vsi vsakdanji predmeti v njej – škarje, glavnik in podobne reči – pridobili edinstvene in nerazložljive lastnosti, postali so neuničljivi. Tako lahko na primer škarje vsak objekt obrnejo in vrtijo v treh prostorskih dimenzijah. Ko oseba glavnik potegne skozi svoje lase, ta ustavi čas za 10 sekund. Očala zadušijo vsak plamen v radiju šestih metrov.

Sama soba je nekakšno zavetišče in hkrati prehod do katerekoli destinacije. Prav tako pa ti lahko vzame tisto, kar ceniš bolj kot svoje življenje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
06:00
Tokrat bo drugače
Romantični
Izvirnik: This Time Around
Režija: Douglas Barr
Igrajo: Carly Pope, Brian Austin Green, Sara Rue, Gina Tognoni, Sherry Miller, David Lipper
Ocena IMDb: 6,5/10

Vsi si želimo, da bi lahko spremenili preteklost. Mel je dočakala ta dan.

Mel je bila v šoli piflarka in zaljubljena v najbolj priljubljenega fanta Drewa Heslerja. Ko je ta izvedel, da ji je všeč, se je hudo poigral z njo. Pretvarjal se je, da ga zanima, nato pa jo je pred vso šolo zavrnil. Čez 11 let je zgodba povsem drugačna. Zdaj se lepa Mel ukvarja s stiki z javnostmi in je zelo uspešna. Pred njo je naloga, da mora za novo restavracijo pripraviti oglaševalsko kampanjo. Osupla je, ko izve, da je lastnik restavracije čedni Drew Hesler.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
07:30
Zgodbe iz Narnije: Princ Kaspijan
Fantazijski
Izvirnik: The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
Režija: Andrew Adamson
Igrajo: Ben Barnes, Georgie Henley, Skandar Keynes, William Moseley, Anna Popplewell, Sergio Castellitto
Ocena IMDb: 6,5/10

Štirje iznajdljivi in pogumni otroci družine Pevensie se vrnejo v pravljično deželo Narnijo, kjer je od njihovega odhoda minilo že 1300 let.

Omare ni več … Ledena čarovnica je mrtva … In Aslana, mogočnega leva, pogrešajo že več kakor tisoč let. Zdaj pa Petra, Suzano, Edmunda in Lucijo nekdo pokliče nazaj v Narnijo, v povsem drugačen svet, kjer novi sovražnik želi zanetiti vojno in kjer so ljubezniva bitja te dežele na robu preživetja. Deželi so zavladali okrutni Telmarinci in uničili kraljestvo pravljičnih bitij, zato morajo mladi junaki združiti moči z vročekrvnim princem Kaspijanom, toda zmago v številnih divjih bitkah jim lahko prinese le popolno medsebojno zaupanje.

Ključni dogodki filma so bili posneti v Sloveniji, na panoramskih lokacijah reke Soče.

Jezik: Angleščina
Leto: 2008
10:15
Princesa nevesta
Izvirnik: The Princess Bride
Režija: Rob Reiner
Igrajo: Cary Elwes, Mandy Patinkin, Chris Sarandon, Christopher Guest, Wallace Shawn, André the Giant
Ocena IMDb: 8,1/10

Zlatica je ljubko dekle, ki je odraščala na kmetiji.

Najrajši od vsega je jezdila in nagajala mlademu kmetiču Westleyu. Kmalu je začutila, da jo mladenič ljubi, ona pa njega nič manj. Toda bil je reven, zato je odšel iskat srečo čez morje. Nekega dne je Zlatica izvedela, da so ladjo napadli gusarji in da je njen ljubi mrtev. Pet let kasneje se je odločila za poroko s princem Humperdinckom, čeprav ga ni ljubila. Vendar so jo ugrabili trije roparji in znašla se je sredi divje pustolovščina, polna nevarnosti in pasti. Na sledi jim je bil zamaskiran mladenič, kmalu pa tudi princ s svojim spremstvom ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1987
12:00
Komiki
Izvirnik: Funny People
Režija: Judd Apatow
Igrajo: Adam Sandler, Seth Rogen, Leslie Mann, Eric Bana, Jonah Hill, Jason Schwartzman
Ocena IMDb: 6,3/10

George je uspešni komik, ki izve, da mu je zaradi redke krvne bolezni ostalo le leto dni življenja.

George Simmons je slavni stand-up komik, ki izve, da je na smrt bolan in da bo živel le še kakšno leto. Ko v klubu, v katerem nastopa tudi sam, spozna neuspešnega komika Iro, ga najame za osebnega pomočnika in napovedovalca pri lastnih predstavah. Moža postaneta prijatelja; George pomaga Iri pri karieri komika, ta pa obnavlja njegovo komično zapuščino. Vendar George čez čas izve, da je bolezen medtem izginila, in v njegovo življenje se vrne nekdanje dekle. To ga navdihne, da ovrednoti stvari, ki so mu pomembne, in ugotovi, kaj resnično daje smisel njegovemu življenju.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
14:45
Kralj škorpijonov
Akcija
Izvirnik: The Scorpion King
Režija: Chuck Russell
Igrajo: Dwayne Johnson, Steven Brand, Michael Clarke Duncan, Kelly Hu, Bernard Hill, Grant Heslov
Ocena IMDb: 5,5/10

Zgodba se odvija daleč v preteklosti, pred 5.000 leti.

Okrutni Memnon zavlada puščavskim plemenom. Z vojsko neusmiljenih barbarov zavzame gore in ravnine, pobije nasprotnike in zasužnji skoraj vsa ljudstva. Le nekaj uporniških plemen ima toliko poguma, da se mu uprejo. Najamejo izurjenega vojščaka in morilca Mathayusa, da bi ubil Memnona oziroma lepo čarovnico Cassandro, zaradi katere je nepremagljiv.

Jezik: Angleščina
Leto: 2002
16:30
Ljubimca iz picerije
Romantični
Izvirnik: Pizza My Heart
Režija: Andy Wolk
Igrajo: Shiri Appleby, Eyal Podell, Dan Hedaya, Michael Badalucco, Joanna Canton, Nick Spano
Ocena IMDb: 6,2/10

V filmu spremljamo sodobno različico romantične zgodbe o Romeu in Juliji.

Italijanski družini Montebello in Prestolani živita v Veroni v New Jerseyju. Kljub temu da sta si bili nekoč zelo blizu, sta si zaradi poslovnega rivalstva postali trn v peti. Njuni piceriji se namreč nahajata druga ob drugi in boj za stranke je hud. Toda Gini Prestolani in Joeju Montebellu, ki naj bi prevzela posle svojih očetov, njuna že določena prihodnost prav nič ne diši. Poleg tega se Gina in Joe zaljubita. Bosta sodobna Romeo in Julija našla skupno srečo in za vedno prekinila družinske spore?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
18:15
Zadnje ljubezensko zatočišče
Romantični
Izvirnik: Love's Last Resort
Režija: Brian Herzlinger
Igrajo: Alix Angelis, Jesse Hutch, Thomas Beaudoin, Alan Thicke, April Bowlby, Jamison Newlander
Ocena IMDb: 5,3/10

Eric in Chloe se razideta, nato pa se nekaj zgodi v njunih življenjih.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2016
20:00
Izgubljena soba
Znanstvena fantastika, 1. sezona, 6. del
Izvirnik: The Lost Room
Režija: Craig R. Baxley
Igrajo: Peter Krause, Julianna Margulies, Peter Jacobson, Dennis Christopher, April Grace, Elle Fanning
Ocena IMDb: 8,3/10

Ko detektiv Joe Miller dobi skrivnostni ključ, odklene motelsko sobo, v kateri so predmeti z nadnaravnimi močmi. Ko njegova hčerka izgine, se boji, da je skozi sobo vstopila v drugo dimenzijo.

Detektiv preiskuje skrivnostno motelsko sobo, ki deluje kot nekakšen vhod v vzporedni svet.

Na znameniti Cesti 66 (Route 66), ki se vije od Chicaga do Los Angelesa in nazaj, je bilo v šestdesetih letih še na stotine motelov in z njimi na tisoče sob. Nobena izmed teh se od drugih ni nič kaj pretirano razlikovala. Nato pa se je nekega dne v motelu Sunshine zvrstil niz skrivnostnih dogodkov, ki so povsem običajne, vsakdanje stvari spremenili v čudežne predmete. Tistega dne so v motelu Sunshine soba 10 in vsi vsakdanji predmeti v njej – škarje, glavnik in podobne reči – pridobili edinstvene in nerazložljive lastnosti, postali so neuničljivi. Tako lahko na primer škarje vsak objekt obrnejo in vrtijo v treh prostorskih dimenzijah. Ko oseba glavnik potegne skozi svoje lase, ta ustavi čas za 10 sekund. Očala zadušijo vsak plamen v radiju šestih metrov. Sama soba je nekakšno zavetišče in hkrati prehod do katerekoli destinacije. Prav tako pa ti lahko vzame tisto, kar ceniš bolj kot svoje življenje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
21:00
Ugrabitev metroja Pelham 123
Akcija
Izvirnik: The Taking of Pelham 123
Režija: Tony Scott
Igrajo: Denzel Washington, John Travolta, Luis Guzmán, Victor Gojcaj, Robert Vataj, John Turturro
Ocena IMDb: 6,4/10

V New Yorku ugrabijo podzemni vlak.

Običajen dan Walterja Garberja, vlakovnega odpravnika na newyorški podzemni železnici, se sprevrže v kaos zaradi drznega zločina - ugrabitve enega od podzemnih vlakov. Za vsem tem stoji Ryder, vodja močno oborožene četverice zločincev, ki grozijo z usmrtitvijo potnikov, če v eni uri ne dobijo visoke odkupnine. Napetost je vse večja in Garber uporabi vse svoje obsežno poznavanje sistema podzemne železnice, da bi ukanil Ryderja in rešil potnike. Ene uganke pa Garber nikakor ne more razvozlati - tudi če ugrabitelji dobijo denar, le kako bi lahko pobegnili?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
23:00
Plačanec
Akcija
Izvirnik: Mercenary for Justice
Režija: Don E. FauntLeRoy
Igrajo: Steven Seagal, Jacqueline Lord, Roger Guenveur Smith, Luke Goss, Michael Kenneth Williams, Adrian Galley
Ocena IMDb: 4,1/10

Plačanec John Seeger je najboljši v svoji panogi - v pretepanju.

Vsak plačanec mora biti vedno pripravljen na žrtve in kar se tiče Seegerja, ni noben posel neizvedljiv. Tudi ko mora pod prisilo sodelovati pri vlomu v južnoafriški zapor. Namen akcije naj bi bila osvoboditev sina grškega trgovca z orožjem, toda ko Seeger ugotovi, da gre za prevaro, je jasno, da bo moral za to nekdo plačati.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006