TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 13.09.2016
00:59
Starsky in Hutch
Komedija
Izvirnik: Starsky & Hutch
Režija: Todd Phillips
Igrajo: Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg, Fred Williamson, Vince Vaughn, Juliette Lewis
Ocena IMDb: 6,1/10

Starsky in Hutch se podata zahtevnim nalogam naproti, da zaščitita nedolžne in zadostita pravici.

Detektiv David Starsky je najbolj predan policist pod krinko na nevarnih ulicah kalifornijskega mesta Bay City. Detektiv Ken Hutchinson pa je dober policist, le da zaradi svoje ležernosti dela ne opravi vedno do konca. Že malce obupani policijski načelnik Doby najde idealno rešitev za svoji največji težavi – Starsky in Hutch bosta delala skupaj! Nenavadni dvojec uporabi vse svoje najbolj zvite detektivske prijeme, znanje za preživetje v velemestu in izjemno privlačnost, da bi razrešil skrivnosten umor in spravil zločinca za zapahe. Detektiva imata pravo obleko, pravo frizuro in seveda – pravi avto!

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2004
02:50
Bitka s časom
Triler
Izvirnik: Out of Time
Režija: Carl Franklin
Igrajo: Denzel Washington, Eva Mendes, Sanaa Lathan, Dean Cain, John Billingsley, Robert Baker
Ocena IMDb: 6,5/10

Kako razrešiti umor, ko vsi dokazi vodijo do tebe?

Matt (Denzel Washington) je načelnik policije v mestecu Banyan Key na Floridi. Marljivost in učinkovitost sta mu prinesli ugled med njegovimi kolegi in someščani. Ko v Banyan Keyju pride do brutalnega dvojnega umora, se Matt nemudoma loti preiskave. Njegovo življenje se obrne na glavo, saj na dan prihaja vse več dokazov, ki obremenjujejo Matta kot glavnega osumljenca. Pri preiskavi, ki je v polnem zagonu, sodelujejo tudi Mattovi kolegi, zato se mora spustiti v bitko s časom in primer rešiti pred njimi, če želi oprati svoje ime in priti do grozovite resnice.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
06:00
Gospoda Kissel
Drama
Izvirnik: The Two Mr. Kissels
Režija: Ed Bianchi
Igrajo: John Stamos, Robin Tunney, Anson Mount, Gretchen Egolf, Chuck Shamata, Vincent Walsh
Ocena IMDb: 5,9/10

Drama, posneta po resnični zgodbi.

Bogata in ambiciozna brata Robert in Andrew imata na videz vse: lepi in ljubeči ženi, odlični službi in veliki hiši. Vendar pa pod površjem ležijo zamere in skrivnosti, ki ju bodo nazadnje pokopale.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
07:32
Pod žarometi
Magazin, 1. sezona, 10. del
Izvirnik: Spotlight On

Serija v novi luči prikaže teme, kot so otroški igralci ali glasbeniki, ki so postali igralci. Izvedeli bomo vse, kar nas zanima.

Spoznali bomo vrhunske igralce, igralke in režiserje. Iz osebnega stališča bomo izvedeli, kako je biti zvezdnik.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
08:06
Ključ do srca
Romantični
Izvirnik: Key to my Heart
Režija: Harvey Crossland
Igrajo: Tricia Helfer, J.T. Hodges, Mark Lutz, Cristina Rosato, Christian Distefano, Brittany Gray
Ocena IMDb: 6,5/10

Owen in Sean sta ostala brez punc. Ker potrebujeta spremembo, se odločita zamenjati domovanji.

Owen Harrison in Sean Tucker dočakata božič z zlomljenim srcem – oba sta namreč zapustili njuni dolgoletni dekleti. Ker si v življenju želita sprememb, se odločita, da bosta zamenjala bivališči. Sean se tako zateče v Ownovo hišo na podeželju, Owen pa medtem uživa v Seanovem stanovanju v mestu. Owen se kmalu zaljubi v Halo, privlačno manekenko, ki živi v isti zgradbi, Seanovo srce pa osvoji Ownova sestra Ryan. Ko se Ryan odloči, da bo Seanu predstavila svojega sina Caleba, se na vratih pojavi Seanovo nekdanje dekle Kimber, ki si želi, da bi se Sean vrnil k njej …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
09:57
Jeklena moč
Akcija
Izvirnik: Real Steel
Režija: Shawn Levy
Igrajo: Hugh Jackman, Dakota Goyo, Evangeline Lilly, Anthony Mackie, Kevin Durand, Hope Davis
Ocena IMDb: 7,1/10

Film o neusmiljenem robotskem boksu, o udarcih kovine ob kovino, jekla ob jeklo in o prijateljstvu ter neuničljivi ljubezni med očetom in sinom.

V bližnji prihodnosti boks ni več stvar ljudi, temveč se v areni spopadajo velikanski roboti. Nekdanji boksarski prvak Charlie (Hugh Jackman) se nikakor ne znajde v svetu jeklenih bojevnikov. Charlie drsi iz dolga v dolg, nakopal si je nemalo sovražnikov, za nameček pa mora skrbeti za enajstletnega sina Maxa, ki ga je po rojstvu zapustil in ga zdaj vidi prvič. Ko si zaradi dolgov ne more privoščiti novega robota za dvoboje, se na Maxovo prigovarjanje posveti neuglednemu robotu za trening. S pomočjo Charliejevih izkušenj začne robot zmagovati, vendar vsak nov uspeh povzroči nezadovoljstvo konkurence, ki se odloči ponižati in uničiti nezaželenega vsiljivca. Bo trem odpadnikom skupaj uspelo najti svoj prostor pod soncem, očetu in sinu pa dovolj srčne moči, da bosta navezala trajno medsebojno vez?

Jezik: Angleščina
Leto: 2011
12:33
Ljubezenski ognjemet
Romantični
Izvirnik: When Sparks Fly
Režija: Gary Yates
Igrajo: Meghan Markle, Chelsey Reist, Lochlyn Munro, Kirsten Robek, Christopher Jacot, Kristina Pesic
Ocena IMDb: 5,3/10

Zgodba o stari ljubezni, ki ni nikoli ugasnila.

Hank načrtuje, da bo svoje dolgoletno dekle Amy zaprosil za roko. A še preden mu uspe postaviti vprašanje, mu ona pove, da je dobila sanjsko službo v Chicagu. Hank spozna, da se razmerje na daljavo ne bo obneslo, in njuni poti se tako ločita. Sedem let pozneje se Amy vrne v domači kraj in ugotovi, da se bo njena najboljša prijateljica poročila s Hankom. Ko ji pomaga pri pripravi na poroko, postane očitno, da ljubezen med Amy in Hankom ni nikoli ugasnila …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
14:27
Pirati s Karibov: Mrtvečeva skrinja
Avantura
Izvirnik: Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Režija: Gore Verbinski
Igrajo: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Jack Davenport, Bill Nighy, Jonathan Pryce
Ocena IMDb: 7,3/10

Pred nami je drugi film o piratih s Karibov, v katerem ponovno blestijo Johnny Depp, Orlando Bloom in Keira Knightley.

Medtem ko Will in Elizabeth komaj čakata, da si obljubita večno zvestobo, njune poročne načrte pokvari prihod Jacka Sparrowa, ki se je znašel v novih težavah. Poravnati mora dolg zloglasnemu duhu kapitana Davyja Jonesa, ki s svojo ladjo zbuja strah in trepet na morju. Jack se bo maščevanju izognil le, če mu bodo na pomoč priskočili Will in Elizabeth ter vudu svečenica Tia Dalma, ki lahko vidi v prihodnost. Pred glavnimi junaki je najbolj divja gusarska avantura, še posebej zaradi razvpite mrtvečeve skrinje, v kateri je srce Davyja Jonesa.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
17:26
Trčeni profesor 2
Komedija
Izvirnik: The Nutty Professor 2: The Klumps
Režija: Peter Segal
Igrajo: Eddie Murphy, Janet Jackson, Larry Miller, John Ales, Richard Gant, Anna Maria Horsford
Ocena IMDb: 4,3/10

Debelušni profesor Sherman se v nepozabni dogodivščini zaljubi v lepo profesorico Denise Gains in jo zasnubi.

V družini Klump so vsi iz sebe od sreče, saj se bo profesor Sherman poročil. Toda njegove poročne načrte začne ogrožati njegov razvpiti alter ego Buddy Love, ki se s svojimi izbruhi pojavlja ob najbolj neprimernih trenutkih. Zato se Sherman odloči, da bo na sebi preizkusil Denisine revolucionarne izsledke o DNK ter iz svojega telesa izločil vse Buddyjeve sledi. Toda Buddy ima drugačne načrte.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
19:38
Modrooki Miki
Komedija
Izvirnik: Mickey Blue Eyes
Režija: Kelly Makin
Igrajo: Hugh Grant, James Caan, Jeanne Tripplehorn, Burt Young, James Fox, Joe Viterelli
Ocena IMDb: 5,8/10

Neki dražitelj se zaplete z mafijo, ko izve, da je njegova punca v resnici hčerka vplivnega mafijca.

Anglež Michael Felgate dela v dražbeni hiši v New Yorku. Do ušes je zaljubljen v Gino Vitale, zato jo nekega lepega dne zasnubi. Nič ne de, da je punca hčerka mafijskega šefa, šarmantnega Franka Vitale. Toda Gina se noče poročiti z Michaelom, saj se boji, da bodo Frank in njegovi prijatelji uničili tudi to njeno razmerje, kot so še vsakega do sedaj, ter Michaela zapletli v svoje mafijske posle. Šele ko Michael priseže, da se ne misli vtikati v mafijske zadeve, dekle privoli v poroko. A zarečenega kruha se največ poje in Michael se, še preden se dobro zave, znajde sredi mafijske spletke. Obiščejo ga agenti FBI in sploh mu gre vse narobe. Pa še Gina ne sme ničesar izvedeti. Vendar resnica vseeno pride na dan.

Jezik: Angleščina
Leto: 1999
22:00
Jekleni orel 3
Akcija
Izvirnik: Aces: Iron Eagle III
Režija: John Glen
Igrajo: Louis Gossett Jr., Rachel McLish, Paul Freeman, Horst Buchholz, Christopher Cazenove, Shin'ichi Chiba
Ocena IMDb: 3,4/10

Jekleni orli se vračajo. S svojimi eksplozivnimi akcijami v zraku in na tleh rešujejo nemogoče situacije.

Polkovnik Chappy Sinclair po nekajletnem mirovanju pohajkuje še s tremi starimi letalskimi mački in obuja spomine na nekdanje pogumne podvige. Vendar je možnosti za pogum veliko, ko Chappyja in prijatelje pošljejo v Južno Ameriko, kjer morajo v vasici sredi džungle obračunati z nemškim kraljem mamil.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1992
23:59
The Doors
Biografija
Režija: Oliver Stone
Igrajo: Val Kilmer, Meg Ryan, Kyle MacLachlan, Frank Whaley, Kevin Dillon, Michael Wincott
Ocena IMDb: 7,2/10

Film je biografija pokojnega pevca skupine The Doors, Jima Morrisona.

Jim Morrison je bil vsekakor zelo samosvoja in edinstvena osebnost. Njegova življenjska zgodba spominja na mnoge glasbenike, ki so uspeli v šestdesetih letih prejšnjega stoletja. V nenehnem iskanju samega sebe in uspehu, ki ga je požel s svojimi skladbami, ni našel pravega odgovora. Ustanovil je skupino The Doors, ki si je čez noč pridobila poslušalce. Postal je idol mladih po vsem svetu in je to še danes. Kot večina mladih v šestdesetih ni mogel mimo drog. Z njimi je počasi uničeval svoje življenje, dokler ni v 27. letu starosti umrl. Prispevki glasbenih nastopov Doorsov so nadvse prepričljivi, v Morrisona se je odlično poglobil Val Kilmer. Pesmi, ki jih je Morrison pustil za seboj, so resnične in čudovite. In so ostale.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1991