TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 14.12.2017
00:00
Alfa dog
Kriminalka
Izvirnik: Alpha Dog
Režija: Nick Cassavetes
Igrajo: Bruce Willis, Matthew Barry, Emile Hirsch, Fernando Vargas, Vincent Kartheiser, Justin Timberlake
Ocena IMDb: 6,9/10

Zgodba o življenju Jesseja Hollywooda, razpečevalca drog in enega najmlajših zločincev, ki jih je FBI uvrstil na seznam najbolj iskanih kriminalcev.

Spoznamo mladega Johnnyja Trulova, ki preprodaja mamila in brez zavor uživa v družbi svojih prijateljev. Ko ena izmed strank ne more odplačati dolga, Johnny in banda ugrabijo njegovega mlajšega polbrata Zacka. Čeprav je Zack talec, se kmalu začne zabavati skupaj s svojimi ugrabitelji. Toda mladeniči se morajo zaradi pritiska policije odločiti, kaj bodo naredili s svojim talcem.

Jezik: Angleščina
Leto: 2006
02:15
Tessin telesni stražar
Komedija
Izvirnik: Guarding Tess
Režija: Hugh Wilson
Igrajo: Shirley MacLaine, Nicolas Cage, Austin Pendleton, Edward Albert, James Rebhorn, Richard Griffiths
Ocena IMDb: 6,2/10

Doug Chesnic (Nicolas Cage) je telesni stražar Tess Carlisle (Shirley MacLaine) in ne piše se mu ravno dobro.

Vladni agent Doug Chesnic mora varovati ženo nekdanjega ameriškega predsednika Tess Carlisle. Gospa v javnosti velja za zelo priljubljeno, zato pa je v zasebnem življenju neznansko zahtevna, trmasta, polna sarkastičnih pripomb in nasploh zelo zoprna. Doug jo varuje že tri leta, a si tega dela ne želi več opravljati. Naveličan je vsega in jezične starke ima že vrh glave. Tess ga seveda hoče obdržati, in ker ponavadi dobi, kar hoče, se Dougu slabo piše.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1994
06:05
Božiček
Komedija
Izvirnik: The Santa Clause
Režija: John Pasquin
Igrajo: Tim Allen, Judge Reinhold, Wendy Crewson, Eric Lloyd, David Krumholtz, Larry Brandenburg
Ocena IMDb: 6,4/10

Scott je ločen oče, ki tekmuje z očimom svojega sina, da bi dobil sinovo naklonjenost. Nato se čudežno spremeni v Božička, kar mu je v veliko pomoč.

Scott Calvin je star okoli 40 let, ločen in oče odraščajočega sina Charlieja, s katerim preživlja božične praznike. Na božični večer na svoji strehi sliši ropot in posumi, da ga je obiskal vlomilec. Odloči se, da bo nepridiprava zasačil pri dejanju, a presenečen odkrije, da se po njegovi strehi potika sam Božiček. Toda Božičku spodrsne, pade s strehe in obleži pred Scottovimi nogami. Tako Scott čez noč postane novi Božiček, z novo službo pa pridejo novi problemi, a tudi nova zadovoljstva in veliko smeha.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1994
08:00
Casanova
Drama, 2. del
Režija: Sheree Folkson
Igrajo: Rose Byrne, David Tennant, Peter O'Toole, Rupert Penry-Jones, Shaun Parkes, Laura Fraser
Ocena IMDb: 8/10

Casanova nadaljuje s pripovedovanjem svoje zgodbe. Pobegne iz Benetk in vzame s sabo Giacoma, sina iz pretekle zveze, in služabnika Rocca.

Bil je najbolj razvpiti osvajalec ženskih src, inteligentni bahač in mojster krinke.

Giacomo Casanova, ostareli knjižničar iz nekega gradu v deželi Bohemia, je poln spominov na svoje živahno življenje, ki jih deli z Edith, mlado služkinjo. Tako nas njegovo pripovedovanje popelje v svet mladega Casanove, drznega beneškega osvajalca in izobčenca, ki se je podil za damami iz cele Evrope in jih spretno zapeljeval ter si tako ustvaril bleščečo kariero ljubimca. A večino njegovega potepuškega življenja je Casanovino srce krvavelo le za eno dekle, Henrietto, ki mu jo je že nekoč davno speljal njegov rival Grimani. In v naslednjih petdesetih letih je Henrietta naredila vse, kar je bilo v njenih močeh, da bi zaščitila Casanovo, pa čeprav se nikoli več nista videla. Ta dinamična in vznemirljiva miniserija vseskozi prehaja med presunljivim ljubezenskim trikotnikom, ki ga tvorijo mladi Casanova, Henrietta in njen mož Grimani, na eni strani in labodjim spevom najbolj znanega in zloglasnega ženskarja na svetu na drugi.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
10:00
Čudež
Drama
Izvirnik: Miracle
Režija: Gavin O'Connor
Igrajo: Kurt Russell, Patricia Clarkson, Noah Emmerich, Sean McCann, Kenneth Welsh, Eddie Cahill
Ocena IMDb: 7,5/10

Odlična športna drama, navdihujoča zgodba o ekipi, ki je prekoračila moč športa in napolnila celo državo z novim optimizmom.

Skupina študentskih hokejistov, ki jih vodi trener Herb Brooks (Kurt Russell), na olimpijskih igrah leta 1980 spektakularno premaga Sovjetsko zvezo, ki slovi kot najboljša hokejska ekipa na svetu. Ekipa ZDA je povsem nepričakovano postala ponos državljanov, ki so hoteli za hip pozabiti na vsakodnevne skrbi in slabe razmere v svetu. Ves svet je spremljal, kako so igralci prekosili same sebe, kar je spodbudilo komentatorja Ala Michaelsa, da je gledalcem postavil danes slavno vprašanje: "Verjamete v čudeže?" "Ja!"

Film temelji na resnični zgodbi enega izmed najveličastnejših dogodkov v zgodovini športa.

Jezik: Angleščina
Leto: 2004
12:15
Moj slonji prijatelj Srečko
Družinski
Izvirnik: My Lucky Elephant
Režija: Eric Schwab
Igrajo: First Khunchan, Thanyarat Praditthaen, Charlie Sungkawess, Wallop Terathong, Georges Levillain
Ocena IMDb: 7,7/10

Zgodba o osirotelem dečku, ki se spoprijatelji s slonom Srečkom in z njim premaguje različne ovire v življenju.

V džungli je med divjimi živalmi živel fant, ki ni imel nikogar na tem svetu. Vedel je, da je svet lepši, če ga deliš s prijateljem. On je svojega našel v slonu Srečku. Skupaj se spopadeta s svetom, ki se spreminja.

Jezik: Angleščina
Leto: 2013
14:00
Lovci
Avantura
Izvirnik: The Hunters
Režija: Nisha Ganatra
Igrajo: Victor Garber, Michelle Forbes, Alexa PenaVega, Robbie Amell, Keenan Tracey, Kira Clavell
Ocena IMDb: 5/10

Družina arheologov išče artefakte iz pravljic, ki so skriti po vsem svetu.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
16:00
Alica
Avantura, 1. del
Izvirnik: Alice
Režija: Nick Willing
Igrajo: Caterina Scorsone, Andrew Lee Potts, Matt Frewer, Kathy Bates, Philip Winchester, Colm Meaney
Ocena IMDb: 7,3/10

Enaindvajsetletna Alica je vajena nepredvidljivosti moških, saj jo je oče zapustil že v otroških letih. Jack Chase pa je drugačen. Potem ko jo preseneti z dragocenim družinskim prstanom, ga ugrabita razbojnika. Takrat Alica sreča neznanca, ki se predstavi kot Beli zajec in ji zagotovi, da ve o Jacku veliko več kot ona. Alica mu skozi zrcalo sledi v Čudežno deželo. Kmalu se razširi novica, da je v Čudežni deželi ujetnica. Alica ima prstan za nadzorovanje zrcala, ki je vir moči Srčeve kraljice. Kraljičin sin Jack je podaril prstan dekletu, ki ga komaj pozna, a je za to imel razloge, ki jih mora Alica sama odkriti. Medtem ko se bojuje za svoje življenje, saj ji je za petami kraljičin morilec Marčni zajec, jo čaka še eno presenečenje – usoda njenega izginulega očeta.

Predstavljamo vam moderno verzijo Alice iz Čudežne dežele.

Jezik: Angleščina
Leto: 2009
18:00
Skrivni prijatelj
Drama
Izvirnik: Lawn Dogs
Režija: John Duigan
Igrajo: Mischa Barton, Sam Rockwell, Christopher McDonald, Kathleen Quinlan, Miles Meehan, Bruce McGill
Ocena IMDb: 7,6/10

Zgodba o 10-letnem dekletu, ki se spoprijatelji z 21-letnikom, ki se preživlja s košnjo trave, in o družbenih posledicah njunega prijateljstva.

Desetletna Devon je nova prebivalka varovane soseske Camelot Gardens. Njeni starši so družabni, ona pa ima rajši svoj domišljijski svet. Devon spozna 21-letnega Trenta, ki se preživlja s košnjo trave in ga nadlegujejo bogati študenti, in hitro se spoprijateljita. Devonina starša pa sta vznemirjena, ko izvesta, da je najboljši prijatelj njune hčerke odrasel moški, še posebej, ker je to nekdo, ki živi v prikolici in se za svoje preživetje ukvarja s košnjo trave.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 1997
19:45
Gromska strela
Akcija
Izvirnik: Thunderbolt
Režija: Gordon Chan
Igrajo: Jackie Chan, Anita Yuen, Michael Wong, Thorsten Nickel, Yuen Chor, Hoi-Yan Wu
Ocena IMDb: 6,4/10

Mehanik Foh mora rešiti svoji sestri iz krempljev zloglasnega Cougarja.

Foh je mehanik, ki se je vrnil z Japonske, kjer je obiskal tečaj pri Mitsubishi Motors. Je lastnik malega podjetja v Hongkongu in živi skupaj z očetom in dvema sestrama. V prostem času pomaga policiji pregledovati avtomobile, ki so nelegalno predelani. Neke noči cestni dirkač Warner »Cougar« Kaugman prehiti Foha in policiste. Foh se usede v avto in zaustavi Cougarja, ki ga spravijo za zapahe. Ko Cougarja izpustijo, ugrabi njegovi sestri in uniči podjetje ...

Država: Posebno administrativno območje LR Kitajske Hong Kong
Jezik: Angleščina
Leto: 1995
22:00
Sodnik Dredd
Akcija
Izvirnik: Judge Dredd
Režija: Danny Cannon
Igrajo: Sylvester Stallone, Armand Assante, Rob Schneider, Jürgen Prochnow, Max von Sydow, Diane Lane
Ocena IMDb: 5,5/10

En človek je sodnik, porota in izvršilec sodbe – sodnik Dredd.

Leta 2139 je življenje na Zemlji mogoče le še v megamestih. Zločini so tako neobvladljivi, da morajo uvesti nov sistem, ki ga uveljavljajo »sodniki«. Najstrožji med njimi je Joseph Dredd. Nekega dne ga obtožijo umora in obsodijo na dosmrtno ječo. S pomočjo zapornikov se sodnik Dredd odpravi na pot maščevanja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1995