TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 15.04.2018
00:30
Romanca v Rimu
Romantični
Izvirnik: When in Rome
Režija: Mark Steven Johnson
Igrajo: Kristen Bell, Josh Duhamel, Anjelica Huston, Danny DeVito, Will Arnett, Jon Heder
Ocena IMDb: 5,6/10

Kristen Bell igra ambiciozno mlado Newyorčanko, ki je obupala nad ljubeznijo.

Ambiciozna Newyorčanka Beth nikakor ne najde prave ljubezni, zato med obiskom Rima vzame nekaj kovancev iz vodnjaka ljubezni. S tem si na glavo nakoplje nerazložljivo ljubezen nekdanjih lastnikov kovancev: bogatega proizvajalca klobas (Danny DeVito), cestnega čarovnika (Jon Heder), strastnega slikarja (Will Arnett) in samovšečnega manekena (Dax Shepard). Toda ko ji začne dvoriti tudi simpatični novinar Nick (Josh Duhamel), mora Beth ugotoviti, ali so njegova čustva pristna ali pa je tudi on zgolj suženj ljubezenskega uroka.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
02:15
Barva noči
Triler
Izvirnik: Color of Night
Režija: Richard Rush
Igrajo: Bruce Willis, Jane March, Rubén Blades, Lesley Ann Warren, Scott Bakula, Brad Dourif
Ocena IMDb: 5,1/10

Pet osumljencev. Dva ljubimca. En morilec. Nič ni tako, kot se zdi ... Razen umora.

Barvno slepega psihiatra Billa Capo zalezuje neznani morilec, potem ko je prevzel terapevtsko skupino umorjenega prijatelja. Vsi v skupini so povezani s skrivnostno mlado žensko, s katero se Capa spusti v spolno razmerje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1994
06:00
Alias: Udarec
Akcija, 1. sezona, 14. del
Izvirnik: Alias
Režija: Ken Olin
Igrajo: Jennifer Garner, Ron Rifkin, Carl Lumbly, Kevin Weisman, Victor Garber, Michael Vartan
Ocena IMDb: 7,6/10

Sydney in Dixon se morata odpraviti v Las Vegas. Tam naj bi se sestala z agentom K-Direktorata, ki naj bi bil povezan s skupino, ki je napadla in skoraj uničila enoto SD-6. Medtem pa Sydney povsem naključno izve nekaj šokantnega o Franciejinem zaročencu Charlieju: ta naj bi imel nedavno razmerje z neko drugo žensko. Will medtem vse odločneje stopa po poti, ki naj bi ga pripeljala do odkritja pravega obraza enote SD-6. Jack pa se je odločil, da bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da bi bil Sydney boljši oče. Zato se ji poskusi približati in ji svetovati glede nadaljevanja njenega šolanja.

Visokooktanska serija nam bo omogočila vpogled v vsakdanje življenje agentke Sydney Bristow, ki je polno divjih pustolovščin in osupljivih zapletov.

Po svetu potovati kot senca. Pretepati se z zlikovci najhujše vrste. Boriti se s svojimi lastnimi notranjimi demoni. Za mlado, precej neobičajno vohunko Sydney Bristow so to običajne sestavine njenega vsakdanjega dela. Njen položaj znotraj agencije CIA, za katero dela, je prav tako malce nenavaden, saj je njen neposredno nadrejeni šef Jack kar njen odtujeni oče. Sydney pri svojem delu uporablja številne krinke, izdatno pa je oborožena s številnimi tajnimi orožji. Tako opremljena vdira v nevarni svet podzemlja ter pri tem odkriva dolgo prikrite družinske skrivnosti, tajne agende in varovane skrivnosti, nenazadnje pa naleti tudi na ljubezen.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2002
06:45
Grof Monte Cristo
Drama
Izvirnik: The Count of Monte Cristo
Režija: Kevin Reynolds
Igrajo: Jim Caviezel, Guy Pearce, Richard Harris, James Frain, Dagmara Dominczyk, Michael Wincott
Ocena IMDb: 7,8/10

Zgodba se odvija v Franciji v 19. stoletju.

Očarljiv mlad pomorščak Edmond Dantes se namerava poročiti z lepo Mercedes. Vendar se njegovi načrti sesujejo, ko ga izda najboljši prijatelj Fernand, ki hoče imeti Mercedes samo zase. Fernand poskrbi, da nedolžnega Edmonda pošljejo v zapor na osamljen otok, kjer mora preživeti dolgih 13 let. V ujetništvu začne Edmond pripravljati načrt za maščevanje. Ko je končno svoboden, spremeni identiteto in se predstavi kot grof Monte Cristo. Počasi začne uresničevati svoj maščevalni načrt.

Jezik: Angleščina
Leto: 2002
09:15
Rdeči kot
Kriminalka
Izvirnik: Red corner
Režija: Jon Avnet
Igrajo: Richard Gere, Bai Ling, Bradley Whitford, Byron Mann, Peter Donat, Robert Stanton
Ocena IMDb: 6,3/10

Ameriškega poslovneža na Kitajskem obtožijo umora.

Ameriško podjetje pošlje na Kitajsko svojega najboljšega pogajalca Jacka Moora (Richard Gere), ki naj bi sklenil pomemben posel. Na pogajanjih se dobro odreže in pred končnim podpisom pogodbe je le še en večer – večer, ki mu bo spremenil življenje. V nočnem baru spozna zapeljivo Kitajko, po strastni noči med rjuhami pa ga zjutraj vsega okrvavljenega prebudi policija. Kitajka leži umorjena nedaleč stran ... Ameriški poslovni kolegi mu ne morejo pomagati, zato primer sprejme odvetnica Shen Yuelin (Bai Ling), ki je njegovo edino upanje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1997
11:30
50 prvih poljubov
Romantični
Izvirnik: 50 first dates
Režija: Peter Segal
Igrajo: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider, Sean Astin, Lusia Strus, Dan Aykroyd
Ocena IMDb: 6,8/10

Henry Roth je havajski veterinar, ki svoj prosti čas nameni zapeljevanju zdolgočasenih turistk. Dolgotrajna zveza zanj ne pride v poštev.

Nekega dne se Henry v kavarni zagleda v simpatično Lucy, srednješolsko učiteljico umetnosti, ki je nekaj posebnega. Zanjo je vsak dan dobesedno nov, saj vsako jutro pozabi, kaj je počela prejšnji dan. Spomin je izgubila zaradi hude prometne nesreče. Lucy ga takoj osvoji in dogovorita se, da se naslednji dan spet srečata. A ko se ji Henry 24 ur kasneje približa, ga Lucy ne prepozna. Toda zaljubljeni Henry se ne da. Odločen je, da bo Lucy osvojil vsak dan znova.

Adam Sandler in Drew Barrymore se bosta predstavila v nenavadni ljubezenski zgodbi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2004
13:30
Vanilla Sky
Triler
Režija: Cameron Crowe
Igrajo: Tom Cruise, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Kurt Russell, Jason Lee, Noah Taylor
Ocena IMDb: 6,9/10

Založniškemu magnatu se zaradi usodne avtomobilske nesreče razkošno življenje obrne na glavo.

David Aames je čeden, premožen in uspešen poslovnež. Ima čudovito službo, luksuzno stanovanje na Manhattnu in očarljivo prijateljico Julie, ki je v vsakem trenutku pripravljena zlesti v posteljo z njim. Nekega dne David spozna Sofio in ob njej nenadoma odkrije pomen ljubezni. Ljubosumna Julie tega, da si je David našel drugo dekle, ne more sprejeti in izgubi razsodnost. Njena dejanja imajo usodne posledice zanjo in za Davida.

Triler z zvenečimi imeni filmske industrije: Tom Cruise, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Kurt Russell.

Jezik: Angleščina
Leto: 2001
16:00
Najboljša božična zabava
Romantični
Izvirnik: Best Christmas party ever
Režija: John Bradshaw
Igrajo: Torrey DeVitto, Steve Lund, Linda Thorson, Kalinka Petrie, Harmon Walsh, Emily Coutts
Ocena IMDb: 6,6/10

Romantična komedija o dekletu, ki je strokovnjakinja za organizacijo zabav, vendar ji primanjkuje spontanosti in impulzivnosti.

Jennie Stanton vsako leto v službi organizira odlično božično zabavo. Tokrat pa je nekoliko drugače, saj lastnica Petra odhaja v pokoj. Jennie upa, da bo lahko zasedla njeno delovno mesto, vendar se njeni načrti izjalovijo, ker se pojavi karizmatični Petrin nečak Nick, ki se prav tako poteguje za sanjsko službo. Ko je zaradi novih lastnikov božična zabava ogrožena, sta Jennie in Nick prisiljena združiti moči.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
18:00
Plesno tekmovanje
Komedija
Izvirnik: Dance-off
Režija: Alex Di Marco
Igrajo: David Burtka, Finola Hughes, Shane Harper, Kathryn McCormick, Carolyn Hennesy, Erin Cardillo
Ocena IMDb: 4,8/10

Dve rivalski plesni skupini se pomerita za nastop na državnem tekmovanju.

Dve rivalski plesni skupini, Diamond Dance in Shockwave, se pomerita za nastop na državnem plesnem tekmovanju. Vsaka izbere svojega predstavnika, ki se bo potegoval za nagrado v višini 25 tisoč dolarjev. Jasmine blesti v skupini Diamond Dance, Brandon pa vodi plesno skupino Shockwave, ki nujno potrebuje denarno nagrado, če želi še naprej delovati. Vendar pa imata plesalca osebno zgodovino. V otroštvu sta bila plesna partnerja in zaljubljenca. Oba želita zmagati, hkrati pa ne moreta zanikati čustev drug do drugega ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
20:00
A smo že tam?
Komedija
Izvirnik: Are We There Yet?
Režija: Brian Levant
Igrajo: Ice Cube, Nia Long, Aleisha Allen, Philip Bolden, Jay Mohr, M.C. Gainey
Ocena IMDb: 4,6/10

Nick je samski ženskar, ki bi rad osvojil mlado in privlačno odvetnico Suzanne, ločeno mamo z dvema otrokoma.

Suzanne mora zaradi službenih obveznosti za novo leto ostati v Vancouvru, kar ji ni prav nič všeč, saj pogreša svoja otroka, ki ostaneta doma v Portlandu. Za Nicka to predstavlja odlično priložnost, da se izkaže, zato se odloči, da ji bo izpolnil željo ter 7-letnega Kevina in 11-letno Lindsey odpeljal k mami v Vancouver. Toda Nick, ki bi na ta način rad izpolnil tudi svojo željo in osvojil Suzanne, ne ve, da sta Kevin in Lindsey prepričana, da noben moški ni dovolj dober za njuno mamo, zato sta pripravljena narediti vse, da Nicku med potjo zagrenita življenje.

Jezik: Angleščina
Leto: 2005
22:00
V zraku
Drama
Izvirnik: Up in the Air
Režija: Jason Reitman
Igrajo: George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick, Jason Bateman, Amy Morton, Melanie Lynskey
Ocena IMDb: 7,4/10

Moški, ki službeno potuje po Ameriki in odpušča ljudi, se znajde v težavah, ko njegov življenjski slog ogrožata nova zaposlena in nova ljubezen.

Ryan Bingham je strokovnjak za odpuščanje zaposlenih. Je poslovni popotnik, ki je več v zraku kot na tleh, saj so letala skoraj že postala njegov dom. Z življenjem, ki ga vodi od letališča do letališča, od hotela do hotela, je Ryan čisto zadovoljen. Še čisto malo mu manjka do cilja, ki si ga je zastavil: preletenih 10 milijonov milj. A tudi za Ryana prihaja čas sprememb. Njegova nova zagnana sodelavka Natalie predlaga, da bi ljudi odpuščali kar preko video povezave. Ryan se seveda bolj zavzema za pristen človeški pristop, obenem pa se nepričakovano zaljubi v zapeljivko Alex. Je konec njegovega uživanja v svobodnem načinu življenja?

Film si je prislužil šest nominacij za oskarja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009