TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 15.07.2019
00:30
Potopljene sence
Triler
Izvirnik: What Lies Beneath
Režija: Robert Zemeckis
Igrajo: Michelle Pfeiffer, Katharine Towne, Miranda Otto, James Remar, Harrison Ford, Victoria Bidewell
Ocena IMDb: 6,6/10

Spencerjeva se s hčerko preselita v staro hišo, ki je bila last pokojnega sorodnika. Tam se zgodi nekaj groznega.

Hčerka odide na fakulteto, Norman pa se posveča pomembnemu projektu, zato Claire dneve preživlja v samoti. Kar srhljivo postane, ko se v hiši začnejo dogajati nenavadne reči: škripanje, premikanje predmetov, odpiranje vrat in podobno. Claire vsi ti dogodki pošteno načnejo živce, iz tira pa jo dokončno vrže privid mladega dekleta. Ko poskuša Normanu dopovedati, da v hiši straši, jo on pošlje k psihiatru. Clairina radovednost glede vsega, kar se ji dogaja, se kmalu spremeni v grozo. Zbrati mora ves pogum, da bi odkrila resnico za potopljenimi sencami.

Harrison Ford in Michelle Pfeiffer igrata zakonca Normana in Claire Spencer.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
03:00
Podli fantje 2
Akcija
Izvirnik: Bad Boys II
Režija: Michael Bay
Igrajo: Will Smith, Martin Lawrence, Gabrielle Union, Jordi Mollà, Peter Stormare, Theresa Randle
Ocena IMDb: 6,6/10

Mike Lowrey in Marcus Burnett sta detektiva z oddelka za boj proti mamilom.

Še več nevarnosti in prav toliko smeha nas čaka, ko se miamijska detektiva z oddelka za boj proti mamilom Mike Lowrey (Will Smith) in Marcus Burnett (Martin Lawrence) pridružita enoti, ki skuša zaustaviti pošiljke ecstasyja v Miami. Nehote odkrijeta smrtonosno zaroto, v katero je vpleten neusmiljeni prekupčevalec mamil Tapia, odločen razširiti svoj imperij in imeti glavno besedo pri vse bolj cvetoči preprodaji mamil v mestu. Pri tem pobije vse, ki se mu postavijo po robu. Zadeve še poslabša Marcusova sestra Syd (Gabrielle Union), v navzkrižni ogenj ujeta agentka DEA pod krinko, kar naša junaka pripelje na rob zakona. Naloga se še bolj zaplete zaradi romantičnih iskric med Mikom in Syd, to pa spravi ob pamet njenega preveč zaščitniškega brata. Ampak Marcus in Mike morata pozabiti na nesoglasja ter ustaviti zločince. Ko je Syd razkrinkana in se znajde v nevarnosti, jo morata rešiti prav "podla fanta".

Nadaljevanje filma Podli fantje. Tudi tokrat sta glavni vlogi odigrala Will Smith in Martin Lawrence.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
06:00
Izgubljena soba
Znanstvena fantastika, 1. sezona, 3. del
Izvirnik: The Lost Room
Režija: Craig R. Baxley
Igrajo: Peter Krause, Julianna Margulies, Peter Jacobson, Dennis Christopher, April Grace, Elle Fanning
Ocena IMDb: 8,3/10

Joe izkoristi vse svoje vire in zveze, da bi našel glavni predmet in svojo hčerko. Kreutzfeld, Jennifer, Wally in Podlasica prispevajo svoj delež, a na koncu eden od njih izda Joeja in sproži vrsto dogodkov, ki lahko uničijo svet.

Detektiv preiskuje skrivnostno motelsko sobo, ki deluje kot nekakšen vhod v vzporedni svet.

Na znameniti Cesti 66 (Route 66), ki se vije od Chicaga do Los Angelesa in nazaj, je bilo v šestdesetih letih še na stotine motelov in z njimi na tisoče sob. Nobena izmed teh se od drugih ni nič kaj pretirano razlikovala. Nato pa se je nekega dne v motelu Sunshine zvrstil niz skrivnostnih dogodkov, ki so povsem običajne, vsakdanje stvari spremenili v čudežne predmete. Tistega dne so v motelu Sunshine soba 10 in vsi vsakdanji predmeti v njej – škarje, glavnik in podobne reči – pridobili edinstvene in nerazložljive lastnosti, postali so neuničljivi. Tako lahko na primer škarje vsak objekt obrnejo in vrtijo v treh prostorskih dimenzijah. Ko oseba glavnik potegne skozi svoje lase, ta ustavi čas za 10 sekund. Očala zadušijo vsak plamen v radiju šestih metrov. Sama soba je nekakšno zavetišče in hkrati prehod do katerekoli destinacije. Prav tako pa ti lahko vzame tisto, kar ceniš bolj kot svoje življenje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
06:45
Združena v ljubezni
Romantični
Izvirnik: The Lost Valentine
Režija: Darnell Martin
Igrajo: Jennifer Love Hewitt, Betty White, Sean Faris, Billy Magnussen, Meghann Fahy, Nadia Dajani
Ocena IMDb: 7,5/10

Novinarka Susan želi ugotoviti, kaj se zgodilo s Carolininim pogrešanim možem.

Cinična novinarka Susan Allison mora napisati zgodbo o ostareli Caroline Thomas, katere mož Neil že 60 let velja za pogrešanega. Susan se s ciničnimi pripombami hitro zameri Carolininemu vnuku Lucasu, toda sčasoma, ko s Caroline in Lucasom preživlja čedalje več časa, tudi Susan pokaže svojo nežno plat. Ker bi rada pomagala Caroline najti pogrešanega moža ali vsaj izvedeti, kaj se je zgodilo z njim, se odloči na pomoč poklicati svojega zaročenca Andrewa in ameriškega senatorja.

Jennifer Love Hewitt, Betty White in Sean Faris v romantičnem filmu o ljubezni, življenju in upanju.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
08:30
Napihnjenci 2
Komedija
Izvirnik: Hot shots! Part deux
Režija: Jim Abrahams
Igrajo: Charlie Sheen, Lloyd Bridges, Valeria Golino, Richard Crenna, Brenda Bakke, Miguel Ferrer
Ocena IMDb: 6,6/10

Topper se vrača iz budističnega samostana v svet akcije.

V nadaljevanju odštekane uspešnice o napihnjencih glavni junak Topper Harley (Charlie Sheen) živi v budističnem samostanu in uživa v mirnem življenju. A ne za dolgo. Prosijo ga, da bi na sovražnem ozemlju rešil svoje sonarodnjake, ki so tam ostali po koncu zalivske vojne. Pri tem Topper še vedno misli na svojo bivšo ljubezen Ramado, a ker se je ona poročila z drugim, išče uteho pri vladni agentki Michelle Huddleston. Med ujetniki, ki jih mora pogumni Topper osvoboditi, pa je tudi Ramadin mož.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1993
10:15
Izpovedi najstniške igralske kraljice
Komedija
Izvirnik: Confessions of a Teenage Drama Queen
Režija: Sara Sugarman
Igrajo: Lindsay Lohan, Adam Garcia, Glenne Headly, Alison Pill, Eli Marienthal, Carol Kane
Ocena IMDb: 4,6/10

Najstnica Lola se z ločeno mamo iz trendnega New Yorka preseli v majhno naselje v predmestju.

Lolo, ki je bila vedno prepričana, da se ves svet vrti samo okoli nje, v novem okolju čakajo nova spoznanja. Med drugim mora za pozornost vrstnikov tekmovati s priljubljeno sošolko Carlo. Ko se obe potegujeta za glavno vlogo v šolski gledališki igri, se sovraštvo med njima le še okrepi. Lola je obenem noro zaljubljena v Stuja Wolffa, pevca njene najljubše glasbene skupine. Ko skupina v New Yorku pripravi poslovilni koncert, Lola v nasprotju s Carlo ostane brez vstopnice. A Lola je odločena, da se vseeno pretihotapi na koncert, pokvari Carline načrte in spozna oboževanega Stuja.

Jezik: Angleščina
Leto: 2004
12:00
Bridget Jones: Na robu pameti
Komedija
Izvirnik: Bridget Jones: The Edge of Reason
Režija: Beeban Kidron
Igrajo: Renée Zellweger, Gemma Jones, Jim Broadbent, James Faulkner, Celia Imrie, Dominic McHale
Ocena IMDb: 6/10

Prikupno zmedena Bridget Jones je končno srečna v objemu svojega moškega, čednega odvetnika Marka Darcyja.

Mark je kljub Bridgetinim čudaškim izpadom popolnoma zaljubljen vanjo. Za razliko od njega pa Bridget z njim ni tako milostna. Na živce ji gre Markova nova pripravnica, poleg tega pa zgrožena izve, da Mark voli konservativce! Da bo vse skupaj še bolj zapleteno, se v njenem življenju spet pojavi šarmantni zapeljivec Daniel Cleaver, za katerega je bila Bridget prepričana, da ga je prebolela. Polna dvomov in sumničenj Bridget kmalu ni več prepričana, kako se bo končala njena ljubezenska pravljica. Da bi poiskala odgovore, nazadnje pristane na Tajskem, kjer dodobra spozna življenje v tamkajšnjem zaporu.

Jezik: Angleščina
Leto: 2004
14:00
Enigma
Drama
Ocena IMDb: 6,4/10

Mlad genij ima samo malo časa, da odkrije kodo in reši ženko svojega življenja.

Nacistične podmornice so nepričakovano spremenile šifre, s katerimi se sporazumevajo med seboj in štabom. Zavezniški konvoj, ki pluje čez Atlantik z 10 tisoč potniki, je ogrožen. Oblasti poiščejo pomoč pri mladem matematiku Tomu Jerichu. Njegovi kolegi ne vedo, da mora rešiti tako eno kot drugo skrivnost. Claire, dekle, v katero se zaljubi, je izginilo iz Bletchleyja ravno v trenutku, ko so oblasti začele sumiti, da je med njimi vohun. Če želi rešiti obe skrivnosti, potrebuje pomoč Hester, Clairine najboljše prijateljice. V raziskovanju Clairinega življenja sta korak pred oblastmi, ko odkrijeta mednarodno in osebno izdajo ...

Jezik: Angleščina
Leto: 2001
16:30
Ustavite poroko
Komedija
Izvirnik: Stop the Wedding
Režija: Anne Wheeler
Igrajo: Rachel Boston, Niall Matter, Lini Evans, Alan Thicke, Teryl Rothery, David Lewis
Ocena IMDb: 6,5/10

Ko Anna izve, da se namerava njena teta poročiti s filmskim zvezdnikom, ki ima za sabo že nekaj propadlih zakonov, je odločena poroko preprečiti.

Annina teta Belle dobi novega soseda, filmskega zvezdnika Seana Castleberryja. Anna je šokirana, ko mesec pozneje izve, da sta Belle in Sean zaročena. Anna odide v Seattle, da bi preprečila poroko.

Jezik: Angleščina
Leto: 2016
18:15
Top secret!
Komedija
Izvirnik: Top Secret!
Režija: Jim Abrahams
Igrajo: Val Kilmer, Lucy Gutteridge, Peter Cushing, Jeremy Kemp, Christopher Villiers, Warren Clarke
Ocena IMDb: 7,2/10

Ameriški glasbenik se v Vzhodni Nemčiji zaljubi in se vplete v uporniško gibanje.

Nick Rivers je ameriški rock glasbenik, ki ga pošljejo na turnejo za Železno zaveso. Kmalu se zaplete v vohunske spletke, predvsem zaradi lepe Lucy Gutteridge, hčerke znanstvenika, ki so ga ugrabili komunisti.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1984
20:00
Izgubljena soba
Znanstvena fantastika, 1. sezona, 5. del
Izvirnik: The Lost Room
Režija: Craig R. Baxley
Igrajo: Peter Krause, Julianna Margulies, Peter Jacobson, Dennis Christopher, April Grace, Elle Fanning
Ocena IMDb: 8,3/10

Ko detektiv Joe Miller dobi skrivnostni ključ, odklene motelsko sobo, v kateri so predmeti z nadnaravnimi močmi. Ko njegova hčerka izgine, se boji, da je skozi sobo vstopila v drugo dimenzijo.

Detektiv preiskuje skrivnostno motelsko sobo, ki deluje kot nekakšen vhod v vzporedni svet.

Na znameniti Cesti 66 (Route 66), ki se vije od Chicaga do Los Angelesa in nazaj, je bilo v šestdesetih letih še na stotine motelov in z njimi na tisoče sob. Nobena izmed teh se od drugih ni nič kaj pretirano razlikovala. Nato pa se je nekega dne v motelu Sunshine zvrstil niz skrivnostnih dogodkov, ki so povsem običajne, vsakdanje stvari spremenili v čudežne predmete. Tistega dne so v motelu Sunshine soba 10 in vsi vsakdanji predmeti v njej – škarje, glavnik in podobne reči – pridobili edinstvene in nerazložljive lastnosti, postali so neuničljivi. Tako lahko na primer škarje vsak objekt obrnejo in vrtijo v treh prostorskih dimenzijah. Ko oseba glavnik potegne skozi svoje lase, ta ustavi čas za 10 sekund. Očala zadušijo vsak plamen v radiju šestih metrov. Sama soba je nekakšno zavetišče in hkrati prehod do katerekoli destinacije. Prav tako pa ti lahko vzame tisto, kar ceniš bolj kot svoje življenje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
21:00
Ugrabljena
Triler
Izvirnik: Taken
Ocena IMDb: 7,8/10

Bivši agent CIE mora uporabiti svoje poklicne spretnosti, da reši svojo hčer, ki so jo na izletu v Parizu ugrabili trgovci z belim blagom.

Bryan Mills je nekdanji tajni agent, ki živi v Ameriki. Je ločen in ima 17-letno hčer Kim, ki živi z mamo in njenim novim možem. Med počitnicami želi Kim s prijateljico na izlet po Evropi. Ker se boji, da ji preveč zaščitniški oče ne bo dovolil iti, mu reče, da gre samo v Pariz. A žal dekleti nimata sreče, saj ju ob prihodu v Pariz ugrabijo albanski preprodajalci z belim blagom. Brian ima na voljo 96 ur, da reši svojo hčer in obračuna s kriminalci ...

Akcijski kriminalni triler z Liamom Neesonom v vlogi nekdanjega agenta CIE, ki mora rešiti svojo hčer iz rok albanskih preprodajalcev z belim blagom.

Država: Francija
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
22:45
As v rokavu
Akcija
Izvirnik: Smokin' Aces
Režija: Joe Carnahan
Igrajo: Ryan Reynolds, Ray Liotta, Joseph Ruskin, Alex Rocco, Wayne Newton, Jeremy Piven
Ocena IMDb: 6,7/10

Buddy Israel je lasvegaški čarovnik.

Buddy Israel nastopa v Las Vegasu in je obenem povezan s tamkajšnjo mafijo. Odloči se, da bo informacije o njihovem delovanju razkril policiji. Seveda to mafijskemu šefu Sparazzi nikakor ni všeč, zato na Buddyjevo glavo razpiše ogromno nagrado. Ko za višino nagrade izve tudi nekaj najbolj krutih in neuravnovešenih morilcev, se odločijo, da se bodo odpravili v Las Vegas, kar pa vodi do niza neverjetnih preobratov.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
00:30
Potopljene sence
Triler
Izvirnik: What Lies Beneath
Režija: Robert Zemeckis
Igrajo: Michelle Pfeiffer, Katharine Towne, Miranda Otto, James Remar, Harrison Ford, Victoria Bidewell
Ocena IMDb: 6,6/10

Spencerjeva se s hčerko preselita v staro hišo, ki je bila last pokojnega sorodnika. Tam se zgodi nekaj groznega.

Hčerka odide na fakulteto, Norman pa se posveča pomembnemu projektu, zato Claire dneve preživlja v samoti. Kar srhljivo postane, ko se v hiši začnejo dogajati nenavadne reči: škripanje, premikanje predmetov, odpiranje vrat in podobno. Claire vsi ti dogodki pošteno načnejo živce, iz tira pa jo dokončno vrže privid mladega dekleta. Ko poskuša Normanu dopovedati, da v hiši straši, jo on pošlje k psihiatru. Clairina radovednost glede vsega, kar se ji dogaja, se kmalu spremeni v grozo. Zbrati mora ves pogum, da bi odkrila resnico za potopljenimi sencami.

Harrison Ford in Michelle Pfeiffer igrata zakonca Normana in Claire Spencer.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
03:00
Podli fantje 2
Akcija
Izvirnik: Bad Boys II
Režija: Michael Bay
Igrajo: Will Smith, Martin Lawrence, Gabrielle Union, Jordi Mollà, Peter Stormare, Theresa Randle
Ocena IMDb: 6,6/10

Mike Lowrey in Marcus Burnett sta detektiva z oddelka za boj proti mamilom.

Še več nevarnosti in prav toliko smeha nas čaka, ko se miamijska detektiva z oddelka za boj proti mamilom Mike Lowrey (Will Smith) in Marcus Burnett (Martin Lawrence) pridružita enoti, ki skuša zaustaviti pošiljke ecstasyja v Miami. Nehote odkrijeta smrtonosno zaroto, v katero je vpleten neusmiljeni prekupčevalec mamil Tapia, odločen razširiti svoj imperij in imeti glavno besedo pri vse bolj cvetoči preprodaji mamil v mestu. Pri tem pobije vse, ki se mu postavijo po robu. Zadeve še poslabša Marcusova sestra Syd (Gabrielle Union), v navzkrižni ogenj ujeta agentka DEA pod krinko, kar naša junaka pripelje na rob zakona. Naloga se še bolj zaplete zaradi romantičnih iskric med Mikom in Syd, to pa spravi ob pamet njenega preveč zaščitniškega brata. Ampak Marcus in Mike morata pozabiti na nesoglasja ter ustaviti zločince. Ko je Syd razkrinkana in se znajde v nevarnosti, jo morata rešiti prav "podla fanta".

Nadaljevanje filma Podli fantje. Tudi tokrat sta glavni vlogi odigrala Will Smith in Martin Lawrence.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
06:00
Izgubljena soba
Znanstvena fantastika, 1. sezona, 3. del
Izvirnik: The Lost Room
Režija: Craig R. Baxley
Igrajo: Peter Krause, Julianna Margulies, Peter Jacobson, Dennis Christopher, April Grace, Elle Fanning
Ocena IMDb: 8,3/10

Joe izkoristi vse svoje vire in zveze, da bi našel glavni predmet in svojo hčerko. Kreutzfeld, Jennifer, Wally in Podlasica prispevajo svoj delež, a na koncu eden od njih izda Joeja in sproži vrsto dogodkov, ki lahko uničijo svet.

Detektiv preiskuje skrivnostno motelsko sobo, ki deluje kot nekakšen vhod v vzporedni svet.

Na znameniti Cesti 66 (Route 66), ki se vije od Chicaga do Los Angelesa in nazaj, je bilo v šestdesetih letih še na stotine motelov in z njimi na tisoče sob. Nobena izmed teh se od drugih ni nič kaj pretirano razlikovala. Nato pa se je nekega dne v motelu Sunshine zvrstil niz skrivnostnih dogodkov, ki so povsem običajne, vsakdanje stvari spremenili v čudežne predmete. Tistega dne so v motelu Sunshine soba 10 in vsi vsakdanji predmeti v njej – škarje, glavnik in podobne reči – pridobili edinstvene in nerazložljive lastnosti, postali so neuničljivi. Tako lahko na primer škarje vsak objekt obrnejo in vrtijo v treh prostorskih dimenzijah. Ko oseba glavnik potegne skozi svoje lase, ta ustavi čas za 10 sekund. Očala zadušijo vsak plamen v radiju šestih metrov. Sama soba je nekakšno zavetišče in hkrati prehod do katerekoli destinacije. Prav tako pa ti lahko vzame tisto, kar ceniš bolj kot svoje življenje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
06:45
Združena v ljubezni
Romantični
Izvirnik: The Lost Valentine
Režija: Darnell Martin
Igrajo: Jennifer Love Hewitt, Betty White, Sean Faris, Billy Magnussen, Meghann Fahy, Nadia Dajani
Ocena IMDb: 7,5/10

Novinarka Susan želi ugotoviti, kaj se zgodilo s Carolininim pogrešanim možem.

Cinična novinarka Susan Allison mora napisati zgodbo o ostareli Caroline Thomas, katere mož Neil že 60 let velja za pogrešanega. Susan se s ciničnimi pripombami hitro zameri Carolininemu vnuku Lucasu, toda sčasoma, ko s Caroline in Lucasom preživlja čedalje več časa, tudi Susan pokaže svojo nežno plat. Ker bi rada pomagala Caroline najti pogrešanega moža ali vsaj izvedeti, kaj se je zgodilo z njim, se odloči na pomoč poklicati svojega zaročenca Andrewa in ameriškega senatorja.

Jennifer Love Hewitt, Betty White in Sean Faris v romantičnem filmu o ljubezni, življenju in upanju.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
08:30
Napihnjenci 2
Komedija
Izvirnik: Hot shots! Part deux
Režija: Jim Abrahams
Igrajo: Charlie Sheen, Lloyd Bridges, Valeria Golino, Richard Crenna, Brenda Bakke, Miguel Ferrer
Ocena IMDb: 6,6/10

Topper se vrača iz budističnega samostana v svet akcije.

V nadaljevanju odštekane uspešnice o napihnjencih glavni junak Topper Harley (Charlie Sheen) živi v budističnem samostanu in uživa v mirnem življenju. A ne za dolgo. Prosijo ga, da bi na sovražnem ozemlju rešil svoje sonarodnjake, ki so tam ostali po koncu zalivske vojne. Pri tem Topper še vedno misli na svojo bivšo ljubezen Ramado, a ker se je ona poročila z drugim, išče uteho pri vladni agentki Michelle Huddleston. Med ujetniki, ki jih mora pogumni Topper osvoboditi, pa je tudi Ramadin mož.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1993
10:15
Izpovedi najstniške igralske kraljice
Komedija
Izvirnik: Confessions of a Teenage Drama Queen
Režija: Sara Sugarman
Igrajo: Lindsay Lohan, Adam Garcia, Glenne Headly, Alison Pill, Eli Marienthal, Carol Kane
Ocena IMDb: 4,6/10

Najstnica Lola se z ločeno mamo iz trendnega New Yorka preseli v majhno naselje v predmestju.

Lolo, ki je bila vedno prepričana, da se ves svet vrti samo okoli nje, v novem okolju čakajo nova spoznanja. Med drugim mora za pozornost vrstnikov tekmovati s priljubljeno sošolko Carlo. Ko se obe potegujeta za glavno vlogo v šolski gledališki igri, se sovraštvo med njima le še okrepi. Lola je obenem noro zaljubljena v Stuja Wolffa, pevca njene najljubše glasbene skupine. Ko skupina v New Yorku pripravi poslovilni koncert, Lola v nasprotju s Carlo ostane brez vstopnice. A Lola je odločena, da se vseeno pretihotapi na koncert, pokvari Carline načrte in spozna oboževanega Stuja.

Jezik: Angleščina
Leto: 2004
12:00
Bridget Jones: Na robu pameti
Komedija
Izvirnik: Bridget Jones: The Edge of Reason
Režija: Beeban Kidron
Igrajo: Renée Zellweger, Gemma Jones, Jim Broadbent, James Faulkner, Celia Imrie, Dominic McHale
Ocena IMDb: 6/10

Prikupno zmedena Bridget Jones je končno srečna v objemu svojega moškega, čednega odvetnika Marka Darcyja.

Mark je kljub Bridgetinim čudaškim izpadom popolnoma zaljubljen vanjo. Za razliko od njega pa Bridget z njim ni tako milostna. Na živce ji gre Markova nova pripravnica, poleg tega pa zgrožena izve, da Mark voli konservativce! Da bo vse skupaj še bolj zapleteno, se v njenem življenju spet pojavi šarmantni zapeljivec Daniel Cleaver, za katerega je bila Bridget prepričana, da ga je prebolela. Polna dvomov in sumničenj Bridget kmalu ni več prepričana, kako se bo končala njena ljubezenska pravljica. Da bi poiskala odgovore, nazadnje pristane na Tajskem, kjer dodobra spozna življenje v tamkajšnjem zaporu.

Jezik: Angleščina
Leto: 2004
14:00
Enigma
Drama
Ocena IMDb: 6,4/10

Mlad genij ima samo malo časa, da odkrije kodo in reši ženko svojega življenja.

Nacistične podmornice so nepričakovano spremenile šifre, s katerimi se sporazumevajo med seboj in štabom. Zavezniški konvoj, ki pluje čez Atlantik z 10 tisoč potniki, je ogrožen. Oblasti poiščejo pomoč pri mladem matematiku Tomu Jerichu. Njegovi kolegi ne vedo, da mora rešiti tako eno kot drugo skrivnost. Claire, dekle, v katero se zaljubi, je izginilo iz Bletchleyja ravno v trenutku, ko so oblasti začele sumiti, da je med njimi vohun. Če želi rešiti obe skrivnosti, potrebuje pomoč Hester, Clairine najboljše prijateljice. V raziskovanju Clairinega življenja sta korak pred oblastmi, ko odkrijeta mednarodno in osebno izdajo ...

Jezik: Angleščina
Leto: 2001
16:30
Ustavite poroko
Komedija
Izvirnik: Stop the Wedding
Režija: Anne Wheeler
Igrajo: Rachel Boston, Niall Matter, Lini Evans, Alan Thicke, Teryl Rothery, David Lewis
Ocena IMDb: 6,5/10

Ko Anna izve, da se namerava njena teta poročiti s filmskim zvezdnikom, ki ima za sabo že nekaj propadlih zakonov, je odločena poroko preprečiti.

Annina teta Belle dobi novega soseda, filmskega zvezdnika Seana Castleberryja. Anna je šokirana, ko mesec pozneje izve, da sta Belle in Sean zaročena. Anna odide v Seattle, da bi preprečila poroko.

Jezik: Angleščina
Leto: 2016
18:15
Top secret!
Komedija
Izvirnik: Top Secret!
Režija: Jim Abrahams
Igrajo: Val Kilmer, Lucy Gutteridge, Peter Cushing, Jeremy Kemp, Christopher Villiers, Warren Clarke
Ocena IMDb: 7,2/10

Ameriški glasbenik se v Vzhodni Nemčiji zaljubi in se vplete v uporniško gibanje.

Nick Rivers je ameriški rock glasbenik, ki ga pošljejo na turnejo za Železno zaveso. Kmalu se zaplete v vohunske spletke, predvsem zaradi lepe Lucy Gutteridge, hčerke znanstvenika, ki so ga ugrabili komunisti.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1984
20:00
Izgubljena soba
Znanstvena fantastika, 1. sezona, 5. del
Izvirnik: The Lost Room
Režija: Craig R. Baxley
Igrajo: Peter Krause, Julianna Margulies, Peter Jacobson, Dennis Christopher, April Grace, Elle Fanning
Ocena IMDb: 8,3/10

Ko detektiv Joe Miller dobi skrivnostni ključ, odklene motelsko sobo, v kateri so predmeti z nadnaravnimi močmi. Ko njegova hčerka izgine, se boji, da je skozi sobo vstopila v drugo dimenzijo.

Detektiv preiskuje skrivnostno motelsko sobo, ki deluje kot nekakšen vhod v vzporedni svet.

Na znameniti Cesti 66 (Route 66), ki se vije od Chicaga do Los Angelesa in nazaj, je bilo v šestdesetih letih še na stotine motelov in z njimi na tisoče sob. Nobena izmed teh se od drugih ni nič kaj pretirano razlikovala. Nato pa se je nekega dne v motelu Sunshine zvrstil niz skrivnostnih dogodkov, ki so povsem običajne, vsakdanje stvari spremenili v čudežne predmete. Tistega dne so v motelu Sunshine soba 10 in vsi vsakdanji predmeti v njej – škarje, glavnik in podobne reči – pridobili edinstvene in nerazložljive lastnosti, postali so neuničljivi. Tako lahko na primer škarje vsak objekt obrnejo in vrtijo v treh prostorskih dimenzijah. Ko oseba glavnik potegne skozi svoje lase, ta ustavi čas za 10 sekund. Očala zadušijo vsak plamen v radiju šestih metrov. Sama soba je nekakšno zavetišče in hkrati prehod do katerekoli destinacije. Prav tako pa ti lahko vzame tisto, kar ceniš bolj kot svoje življenje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
21:00
Ugrabljena
Triler
Izvirnik: Taken
Ocena IMDb: 7,8/10

Bivši agent CIE mora uporabiti svoje poklicne spretnosti, da reši svojo hčer, ki so jo na izletu v Parizu ugrabili trgovci z belim blagom.

Bryan Mills je nekdanji tajni agent, ki živi v Ameriki. Je ločen in ima 17-letno hčer Kim, ki živi z mamo in njenim novim možem. Med počitnicami želi Kim s prijateljico na izlet po Evropi. Ker se boji, da ji preveč zaščitniški oče ne bo dovolil iti, mu reče, da gre samo v Pariz. A žal dekleti nimata sreče, saj ju ob prihodu v Pariz ugrabijo albanski preprodajalci z belim blagom. Brian ima na voljo 96 ur, da reši svojo hčer in obračuna s kriminalci ...

Akcijski kriminalni triler z Liamom Neesonom v vlogi nekdanjega agenta CIE, ki mora rešiti svojo hčer iz rok albanskih preprodajalcev z belim blagom.

Država: Francija
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
22:45
As v rokavu
Akcija
Izvirnik: Smokin' Aces
Režija: Joe Carnahan
Igrajo: Ryan Reynolds, Ray Liotta, Joseph Ruskin, Alex Rocco, Wayne Newton, Jeremy Piven
Ocena IMDb: 6,7/10

Buddy Israel je lasvegaški čarovnik.

Buddy Israel nastopa v Las Vegasu in je obenem povezan s tamkajšnjo mafijo. Odloči se, da bo informacije o njihovem delovanju razkril policiji. Seveda to mafijskemu šefu Sparazzi nikakor ni všeč, zato na Buddyjevo glavo razpiše ogromno nagrado. Ko za višino nagrade izve tudi nekaj najbolj krutih in neuravnovešenih morilcev, se odločijo, da se bodo odpravili v Las Vegas, kar pa vodi do niza neverjetnih preobratov.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006