TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 19.05.2017
00:00
Zvezdnik z igrišča
Romantični
Izvirnik: Leatherheads
Režija: George Clooney
Igrajo: George Clooney, John Krasinski, David de Vries, Rick Forrester, Craig S. Harper, Malcolm Goodwin
Ocena IMDb: 6/10

Pred nami je zabavna komedija o začetkih profesionalnega ameriškega nogometa.

Leto 1925. Dolgoletni nogometaš Dodge Connelly je trener neuspešne ekipe. Edino rešitev, da bi moštvo izvlekel iz težav, mu predstavlja študentski superzvezdnik in vojni heroj Carter Rutherford. A potem se pojavi zvedava novinarka Lexie Littleton, ki poroča o nogometnih klubih in podvomi o Carterjevih junaških zgodbah. Še bolj se zaplete, ko se Dodge in Carter začneta potegovati za njeno naklonjenost.

Jezik: Angleščina
Leto: 2008
01:45
Film, da te kap 3
Komedija
Izvirnik: Scary Movie 3
Režija: David Zucker
Igrajo: Pamela Anderson, Jenny McCarthy, Marny Eng, Charlie Sheen, Simon Rex, Jianna Ballard
Ocena IMDb: 5,5/10

Naokoli je začela krožiti skrivnostna videokaseta. Vsak, ki jo pogleda, je v sedmih dneh mrtev.

Cindy Campbell (Anna Faris) je televizijska voditeljica in novinarka. Njena najnovejša naloga je raziskati skrivnostne žitne kroge na kmetiji Toma Logana (Charlie Sheen). Kmalu je priča grozljivi smrti najboljše prijateljice Brende (Regina Hall). Pred tem ji pove, da jo je po ogledu čudne videokasete poklical neznanec in ji dejal, da bo umrla čez teden dni. Cindy se odloči obiskati prerokovalko, ki ji pove, da mora pomagati predsedniku ZDA in rešiti svet pred napadi vesoljcev.

Jezik: Angleščina
Leto: 2003
06:00
Ljubezenski ognjemet
Romantični
Izvirnik: When sparks fly
Režija: Gary Yates
Igrajo: Meghan Markle, Chelsey Reist, Lochlyn Munro, Kirsten Robek, Christopher Jacot, Kristina Pesic
Ocena IMDb: 5,4/10

Zgodba o stari ljubezni, ki ni nikoli ugasnila.

Hank načrtuje, da bo svoje dolgoletno dekle Amy zaprosil za roko. A še preden mu uspe postaviti vprašanje, mu ona pove, da je dobila sanjsko službo v Chicagu. Hank spozna, da se razmerje na daljavo ne bo obneslo, in njuni poti se tako ločita. Sedem let pozneje se Amy vrne v domači kraj in ugotovi, da se bo njena najboljša prijateljica poročila s Hankom. Ko ji pomaga pri pripravi na poroko, postane očitno, da ljubezen med Amy in Hankom ni nikoli ugasnila …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
07:45
Urejevalka izložb
Komedija
Izvirnik: Window Wonderland
Režija: Michael Scott
Igrajo: Chyler Leigh, Paul Campbell, Naomi Judd, Terence Kelly, Matty Finochio, Cameron Mathison
Ocena IMDb: 6,8/10

Urejevalka trgovinskih izložb ugotovi, da je prosto njeno sanjsko delovno mesto, nato pa izve, da se zanj poteguje njen tekmec.

Sloan Van Doren (Chyler Leigh) je zagnana mlada ženska, ki je odločena, da bo postala naslednja urejevalka izložb v trgovini McGuire's in bo ohranjala 95-letno umetniško praznično tradicijo. Resna in profesionalna Sloan je pravo nasprotje brezskrbnega Jaka Dooleyja (Paul Campbell), ki se ravno tako poteguje za omenjeno delovno mesto. G. Fitch (Matty Finochio), vodja oglaševanja, obema kandidatoma za službo postavi izziv: dvakrat tedensko do božiča bosta morala pripraviti niz prazničnih izložb, delovno mesto pa bo na koncu pripadlo tistemu, katerega izložba bo pritegnila največ pozornosti mimoidočih. Med Sloan in Jakom se sčasoma razvije tiha, a vzajemna naklonjenost, ki pa jo ovirata tekmovanje za delovno mesto in Sloanin fant Kenneth (Cameron Mathison), ki ne more razumeti, zakaj Sloan ta služba toliko pomeni. Trud obeh urejevalcev izložb podpirata pomivalec izložbenih okn Mac (Terence Kelly) in nesramna čistilka toaletnih prostorov Rita (Naomi Judd), ki sta si tudi na skrivaj všeč. V trgovini je ljubezen v zraku, vendar stvari niso povsem take, kot se zdijo. Kdo bo zmagal v tem ljubezenskem trikotniku?

Država: Kanada
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
09:30
Ljubezen na drsalkah: Ogenj in led
Romantični
Izvirnik: The Cutting Edge: Fire & Ice
Režija: Stephen Herek
Igrajo: Francia Raisa, Brendan Fehr, Russell Yuen, Zhenhu Han, Stephen Amell, Marcela Pizarro
Ocena IMDb: 6,2/10

Romantična zgodba o nekdanji drsalki, ki se vrne na led, pri tem pa najde tudi ljubezen.

Alex je umetnostna drsalka. Njena kariera se ustavi, ko se njen partner (tako na ledu kot v zasebnem življenju) poškoduje. Postopno se ohladi tudi njuna ljubezen in Alex zdaj dela kot učiteljica. In tu je James Van Fehr, nekdanji hitrostni drsalec, ki so mu prepovedali drsati. A ker je ta šport njegova strast, razmišlja, da bi se povezal z Alex. Ko mu jo uspe prepričati, da se vrne na led, se začneta skupaj pripravljati na tekmovanje in kmalu se med njima začnejo kresati iskre ...

Jezik: Angleščina
Leto: 2010
11:15
Gospoda Kissel
Drama
Izvirnik: The Two Mr. Kissels
Režija: Ed Bianchi
Igrajo: John Stamos, Robin Tunney, Anson Mount, Gretchen Egolf, Chuck Shamata, Vincent Walsh
Ocena IMDb: 5,9/10

Drama, posneta po resnični zgodbi.

Bogata in ambiciozna brata Robert in Andrew imata na videz vse: lepi in ljubeči ženi, odlični službi in veliki hiši. Vendar pa pod površjem ležijo zamere in skrivnosti, ki ju bodo nazadnje pokopale.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
13:00
Večno sonce brezmadežnega uma
Drama
Izvirnik: Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Režija: Michel Gondry
Igrajo: Jim Carrey, Kate Winslet, Gerry Robert Byrne, Elijah Wood, Thomas Jay Ryan, Mark Ruffalo
Ocena IMDb: 8,3/10

Film Večno sonce brezmadežnega uma je nenavadna ljubezenska zgodba.

Joela Barisha obvestijo, da si je njegovo nekdanje dekle Clementine pri dr. Mierzwiaku, ki izvaja nov eksperimentalni postopek, dalo izbrisati spomine na njuno razmerje. Joel se ne da kar tako in se odloči, da bo to storil tudi sam. Medtem ko nerodna pomočnika dr. Mierzwiaka opravljata postopek na Joelu kar v njegovem stanovanju, se ta v mislih trudi, da spomini na Clementine ne bi bili izbrisani.

Film je leta 2005 prejel oskarja za najboljši scenarij. Film je prejel še čez 30 nagrad in še več nominacij!

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2004
15:00
Kate in Leopold
Komedija
Izvirnik: Kate & Leopold
Režija: James Mangold
Igrajo: Meg Ryan, Hugh Jackman, Liev Schreiber, Breckin Meyer, Natasha Lyonne, Bradley Whitford
Ocena IMDb: 6,4/10

Uspešna poslovna ženska se zaljubi v čednega aristokrata, ki ga je časovni stroj popeljal iz 19. stoletja v sedanjost.

Kate je sodobna poslovna ženska, ki ima zaradi prezaposlenosti zelo malo časa za ljubezen in romantiko, toda veliko bolj kot to so pomembne njene ambicije. Ko njen genialni nekdanji ljubimec Stuart odpre časovni portal, s svojim eksperimentom v sodobni čas pripelje aristokratskega mladeniča Leopolda, ki živi v letu 1867. Kot vojvoda je Leopold pravi kavalir, ki mu je 21. stoletje nadvse všeč. Še bolj pa mu je všeč Kate, s katero se poda na ogled New Yorka. Toda ali je močna vzajemna privlačnost dovolj, da Kate in Leopold, ki je v njenem svetu le začasno, ostaneta skupaj?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
17:30
Božična parada
Romantični
Izvirnik: The Christmas Parade
Režija: Jonathan Wright
Igrajo: AnnaLynne McCord, Jefferson Brown, Jennifer Gibson, Drew Scott, Christian Martyn, Katherine Forrester
Ocena IMDb: 6,1/10

Božična romantična komedija o newyorški televizijski zvezdi, ki se pred božičem znajde v mestu, kjer poskuša odslužiti kazen zaradi prometne nesreče.

Hailee Anderson je priljubljena televizijska voditeljica, ki ima svojo oddajo. Nekaj dni pred božičem, medtem ko pripravlja božično oddajo, vidi svojega zaročenca v objemu drugega dekleta. V jezi se usede v avtomobil in se odpelje v neznano. Kmalu pristane v mestecu Carver Bend v Connecticutu, vendar se ponesreči zaleti v ograjo lokalnega sodnika, medtem ko se poskuša izogniti drugemu vozilu. Na sodišču ji dodelijo kazen v obliki družbenokoristnih del. Šokirani Hailee na sodišču pomaga Beck, voznik v avtomobilu, ki se mu je Hailee umikala. Beck ji ponudi, da bi pomagala v njegovem likovnem centru pri pripravi vozila na božično parado.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
19:30
Marinec
Akcija
Izvirnik: Jarhead
Režija: Sam Mendes
Igrajo: Jake Gyllenhaal, Scott MacDonald, Peter Sarsgaard, Jamie Foxx, Ming Lo, Lucas Black
Ocena IMDb: 7/10

Mladi Anthony Swofford se odloči, da bo postal marinec, tako kot njegov oče in dedek pred njim.

Film, postavljen v čas zalivske vojne, spremlja zgodbo vojaka Anthonyja Swofforda (Jake Gyllenhaal) od zahtevnega urjenja do udeležbe v bojnih akcijah. Anthony se tako kot njegov oče in ded pred njim pridruži marincem in po uspešno opravljenem usposabljanju ga vidimo z ostrostrelsko puško in 30 kg težkim nahrbtnikom sredi bližnjevzhodnih puščav z le bornim kritjem pred peklensko pripeko. Po terenu napreduje brez zaščite pred iraškimi vojaki, sovražnik pa se lahko skriva za vsako sipino. Anthony in soborci si s humorjem in tovarištvom skušajo lajšati težke razmere med bojevanjem sredi gorečih naftnih polj v deželi, ki je ne razumejo, proti sovražniku, ki ga ne vidijo, in za cilje, ki jih ne dojemajo povsem.

Film je posnet po resničnih dogodkih in na podlagi knjižnih spominov vojaka Anthonyja Swofforda.

Jezik: Angleščina
Leto: 2005
22:00
Rambo 3
Akcija
Izvirnik: Rambo III
Režija: Peter MacDonald
Igrajo: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Marc de Jonge, Kurtwood Smith, Spiros Focás, Sasson Gabai
Ocena IMDb: 5,7/10

Rambo se iz mirnega življenja vrne v akcijo, da bi rešil svojega prijatelja.

Nekdanji poveljnik Johna Ramba vodi nalogo, pri kateri naj bi upornikom pomagal v boju proti sovjetski okupaciji Afganistana, a mu Rambo noče pomagati. Ko gre naloga po zlu, se Rambo združi z uporniki in jim pomaga rešiti Trautmana.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1988