TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 28.04.2018
01:00
Prestopniki
Drama
Izvirnik: Sleepers
Režija: Barry Levinson
Igrajo: Kevin Bacon, Billy Crudup, Robert De Niro, Ron Eldard, Minnie Driver, Vittorio Gassman
Ocena IMDb: 7,6/10

Po šali, ki gre po zlu, skupino fantov pošljejo v poboljševalnico, kjer jih kruto zlorabljajo. Več kot 10 let pozneje imajo priložnost za maščevanje.

V neki newyorški soseski odraščajo mladoletni prijatelji Lorenzo, Michael, John in Tommy. Fantje nekega dne iz dolgočasja ušpičijo potegavščino z resnimi posledicami. S tem so storili usodno napako, ki kruto prekine njihovo otroštvo in jih porine v svet nasilja in spolnih zlorab. Ta izkušnja jih za vedno zaznamuje, leta kasneje pa poskušajo zadostiti pravici, ki jih je v mladosti pustila na cedilu.

Film režiserja Barryja Levinsona je posnet po resnični zgodbi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1996
03:45
Nevarna srca
Drama
Izvirnik: Dangerous Minds
Režija: John N. Smith
Igrajo: Michelle Pfeiffer, George Dzundza, Courtney B. Vance, Robin Bartlett, Beatrice Winde, John Neville
Ocena IMDb: 6,4/10

Film je posnet po resnični zgodbi.

Pripoveduje o učiteljici in nekdanji pripadnici elitnih vojaških enot Louanne Johnson (Michelle Pfeiffer), ki začne poučevati na srednji šoli, kjer med dijaki z roba družbe vladajo izredne razmere. Louanne si mora v najbolj težavnem razredu najprej izboriti pozornost dijakov, pri tem pa sčasoma ugotovi, da so njeni učenci zelo bistri, vendar jim ubadanje z vsakdanjimi problemi jemlje voljo do učenja. Zato jim začne na svojstven način pomagati, čeprav pri tem krši šolska pravila.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1995
06:00
Alias: Kazalec
Akcija, 2. sezona, 5. del
Izvirnik: Alias
Režija: Ken Olin
Igrajo: Jennifer Garner, Ron Rifkin, Carl Lumbly, Kevin Weisman, Victor Garber, Michael Vartan
Ocena IMDb: 7,6/10

Sydney dobi novo nalogo: pošljejo jo v Budimpešto, kjer naj bi se pod mestno hišo skrivalo skladišče nove generacije visokotehnološkega orožja. Sydney ga bo morala fotografirati in iz računalniške baze prenesti njegove specifikacije. A nato med akcijo naleti na povsem nepričakovano odkritje: orožje so dejansko otroci, ki jih vzgajajo za speče agente. Sydney odkritje šokira. Še bolj pa jo vznemirijo Vaughnova namigovanja, češ da je Jack izigral Irino in ji naprtil sabotažo Sydneyjine zadnje akcije, ki naj bi jo dejansko sam izvedel. Sydney tega ne more sprejeti, saj je prepričana, da jo je Jack rešil, zaradi česar se je z njim tudi zbližala. A Vaughn kmalu dobi dokaze za svojo trditev. Irino pa medtem že pripravljajo na usmrtitev. Sloane Jacku razkrije resnico o smrti Emily. Will se Francie ponudi, da ji bo priskočil na pomoč pri pripravah na odprtje restavracije.

Visokooktanska serija nam bo omogočila vpogled v vsakdanje življenje agentke Sydney Bristow, ki je polno divjih pustolovščin in osupljivih zapletov.

Po svetu potovati kot senca. Pretepati se z zlikovci najhujše vrste. Boriti se s svojimi lastnimi notranjimi demoni. Za mlado, precej neobičajno vohunko Sydney Bristow so to običajne sestavine njenega vsakdanjega dela. Njen položaj znotraj agencije CIA, za katero dela, je prav tako malce nenavaden, saj je njen neposredno nadrejeni šef Jack kar njen odtujeni oče. Sydney pri svojem delu uporablja številne krinke, izdatno pa je oborožena s številnimi tajnimi orožji. Tako opremljena vdira v nevarni svet podzemlja ter pri tem odkriva dolgo prikrite družinske skrivnosti, tajne agende in varovane skrivnosti, nenazadnje pa naleti tudi na ljubezen.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2002
06:45
Podgane iz veleblagovnice
Komedija
Izvirnik: Mallrats
Režija: Kevin Smith
Igrajo: Shannen Doherty, Jeremy London, Jason Lee, Claire Forlani, Ben Affleck, Joey Lauren Adams
Ocena IMDb: 7,2/10

Prijatelja, ki sta ju zapustili dekleti, preživita dan v nakupovalnem središču.

Nadaljevanje nizkoproračunske filmske uspešnice Kevina Smitha spremlja čudaška lenuha, ki preživljata dan v nakupovalnem središču. Nerodni T. S. in z videoigrami zasvojeni Brodie sta prijatelja še iz srednje šole. Istega dne ju zapustita njuni dekleti, zato žalost utapljata na svojem priljubljenem kraju, v nakupovalnem središču. Tam na televiziji v oddaji Zmenkarije opazita T. S.-jevo nekdanje dekle Brandi. Dvojica se loti kovanja smešnega sabotažnega načrta, uperjenega zoper Brandijinega očeta, s katerim naj bi T. S. vnovič pridobil srce svoje izvoljenke.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1995
08:30
Nune pojejo
Komedija
Izvirnik: Sister Act
Režija: Emile Ardolino
Igrajo: Whoopi Goldberg, Maggie Smith, Kathy Najimy, Wendy Makkena, Mary Wickes, Harvey Keitel
Ocena IMDb: 6,3/10

Vegaška pevka je priča umoru, zato jo oblasti pred mafijskimi morilci skrijejo med nune.

Deloris Van Cartier, pevka v salonu Reno, je videla, kako je njen mafijski fant umoril svojega šoferja. Prek programa za zaščito prič jo pošljejo v samostan, kjer se hitro spoprijatelji z nunami. Ko jo glavna nuna nekega večera zaloti, da gre v bar in s seboj zvabi tudi dve nuni, mora za kazen peti v cerkvenem zboru. Ko nune izvedo, da se Deloris ukvarja z glasbo, jo določijo za vodjo zbora in tako postanejo prave živahne pojoče sestre. V okolici postanejo prava uspešnica, toda ali jo bo zaradi tega njen fant izsledil?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1992
10:15
Nenavadno življenje Timothyja Greena
Komedija
Izvirnik: The odd life of Timothy Green
Režija: Peter Hedges
Igrajo: Jennifer Garner, Joel Edgerton, CJ Adams, Odeya Rush, Shohreh Aghdashloo, Rosemarie DeWitt
Ocena IMDb: 6,6/10

Cindy in Jimu Greenu se izpolni največja želja v njunem življenju: postaneta starša. Toda Timothy ni povsem običajen otrok ...

Cindy in Jim Green nikakor ne moreta dobiti otroka, zato na svojem dvorišču zakopljeta škatlo s svojimi željami po otroku. Kmalu zatem na verandi hiše doživita največje presenečenje v življenju: pojavi se njun sin Timothy, ki pa ni čisto navaden otrok. Cindy in Jim ter vse mesto Stanleyville bodo kmalu spoznali, da lahko včasih nepričakovan in nenavaden dogodek prinese največje življenjsko darilo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
12:15
Palača strahov
Komedija
Izvirnik: The Haunted Mansion
Režija: Rob Minkoff
Igrajo: Eddie Murphy, Terence Stamp, Nathaniel Parker, Marsha Thomason, Jennifer Tilly, Wallace Shawn
Ocena IMDb: 4,9/10

Deloholični Jim Evers bo spoznal, kako pomembna je družina.

Nepremičninski agent in deloholik Jim Evers, njegova žena in poslovna partnerica Sara ter njuna dva otroka med potjo na počitnice obtičijo v stari, prašni, pajčevinasti in navidez zapuščeni palači. Ko odkrijejo, da v njej straši, in poskušajo zbežati, jih čaka nemalo grozljivih, a komičnih preizkušenj. Jim pa spozna, kako pomembna je družina, ki jo je zapostavljal.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
14:00
Lovci
Avantura
Izvirnik: The Hunters
Režija: Nisha Ganatra
Igrajo: Victor Garber, Michelle Forbes, Alexa PenaVega, Robbie Amell, Keenan Tracey, Kira Clavell
Ocena IMDb: 5/10

Družina arheologov išče artefakte iz pravljic, ki so skriti po vsem svetu.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
15:45
Amy in divje gosi
Drama
Izvirnik: Fly Away Home
Režija: Carroll Ballard
Igrajo: Anna Paquin, Dana Delany, Terry Kinney, Holter Graham, Jeremy Ratchford, Deborah Verginella
Ocena IMDb: 6,8/10

Film so navdihnili resnični dogodki.

Zgodba nam predstavi očeta samohranilca Thomasa Aldna, ki je po devetih letih ponovno vzpostavil stik s svojo hčerko Amy. Trinajstletna Amy žaluje za svojo mamo in najde tolažbo v zapuščenih gosjih jajcih.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1996
17:45
Samo še 60 sekund
Akcija
Izvirnik: Gone in Sixty Seconds
Režija: Dominic Sena
Igrajo: Nicolas Cage, Giovanni Ribisi, Angelina Jolie, T.J. Cross, William Lee Scott, Scott Caan
Ocena IMDb: 6,5/10

Upokojeni avtomobilski tat se mora vrniti na stara pota in ukrasti 50 avtomobilov, da bi rešil bratovo življenje.

Randal 'Memphis' Raines (Nicolas Cage) je upokojeni avtomobilski tat. Memphis se vrne domov, da bi svojega brata Kipa (Giovanni Ribisi) rešil iz rok lokalnega kriminalca Raymonda Calitrija (Christopher Eccleston). Ta mu postavi pogoj: Kipu bo prizanešeno, če Memphis v 72 urah ukrade 50 dragih avtomobilov. Memphis skupaj zbere stare tatinske znance in se še enkrat loti obrti, ki je je najbolj vešč - kraje avtomobilov! Nobena zapletena ključavnica ali alarmni sistem ga ne moreta ustaviti; vaš avto bo od tam, kjer ste ga pustili, izginil v 60 sekundah.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
20:00
Jaz sem četrti
Triler
Izvirnik: I Am Number Four
Režija: D.J. Caruso
Igrajo: Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Dianna Agron, Callan McAuliffe, Kevin Durand
Ocena IMDb: 6,1/10

Vesoljci in njihovi varuhi se na Zemlji skrivajo pred lovci na glave, ki jih pobijajo v zaporedju številk.

V akcijskem znanstvenofantastičnem trilerju režiserja D.J. Carusa (Disturbia, Eagle Eye) se najstniški ubežnik z neverjetno skrivnostjo skriva pred tujimi silami, ki ga skušajo uničiti. Trije so že mrtvi, on je številka štiri in začne se lov nanj. Navidez običajni najstnik John Smith (Alex Pettyfer) se nikoli ne navadi na lažno istovetnost in se skupaj s svojim varuhom Henrijem (Timothy Olyphant) nenehno seli od planeta do planeta – kot večni novi srednješolec v nizu čudaško znanih šol. Čeprav mu nomadsko življenje ne omogoča navezave globljih stikov z ljudmi, se zaljubi v čedno dekle (Dianna Agron) in začenja spoznavati svoje sposobnosti, ko se s Henrijem priselita v mestece v Ohiu. Vsak dan se Johnove neverjetne zmožnosti povečajo in njegove vezi s krajevnimi prebivalci se poglobijo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
22:00
Velika igra
Komedija
Izvirnik: Mean machine
Režija: Barry Skolnick
Igrajo: Vinnie Jones, David Kelly, David Hemmings, Ralph Brown, Vas Blackwood, Robbie Gee
Ocena IMDb: 6,5/10

Nogometni zvezdnik Danny Meehan pristane v zaporu.

Dannyjeve nogometne spretnosti ne uidejo glavnemu pazniku, ki ima tudi sam svoje polprofesionalno nogometno moštvo. Njegovo ekipo sestavljajo drugi pazniki, zato možakar hoče, da bi jih Danny kot trener popeljal do pomembne nogometne lovorike. Toda Danny ima boljšo idejo. Ponudi se, da bo raje treniral zapornike, ki se bodo potem na igrišču spopadli s pazniki. Dannyjeva naloga ne bo lahka, saj so njegovi sojetniki brez fizične kondicije, povrhu pa še nezanesljivi in nepredvidljivi. Komu bo pripadla zmaga?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001