TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 29.09.2016
00:17
Dež za ubijanje
Akcija
Izvirnik: Hard Rain
Režija: Mikael Salomon
Igrajo: Morgan Freeman, Christian Slater, Randy Quaid, Minnie Driver, Edward Asner, Michael A. Goorjian
Ocena IMDb: 5,8/10

Prišel je dež, dež za ubijanje.

Tom s posebnim kombijem v družbi strica Charlieja prevaža velike količine denarja. Ko mu zaupajo tri milijone dolarjev, je Tom odločen, da bo denar varno pripeljal na cilj. Težave se začnejo, ko s kombijem zaide na območje, kjer divjajo poplave. Medtem je tudi Jim trdno odločen, da se dokoplje do denarja. Kot poklicni tat ima dovolj zločinskega življenja, zato v poplavi vidi priložnost, da izpelje še zadnji veliki rop.

Jezik: Angleščina
Leto: 1998
02:12
Smrtne obljube
Kriminalka
Izvirnik: Eastern Promises
Režija: David Cronenberg
Igrajo: Josef Altin, Mina E. Mina, Aleksandar Mikic, Sarah-Jeanne Labrosse, Lalita Ahmed, Badi Uzzaman
Ocena IMDb: 7,7/10

Vsak greh pusti za sabo sled.

Neznana ruska najstnica v eni izmed londonskih bolnišnic umre pri porodu. Porodničarka Anna Khitrova se odloči, da bo poiskala njeno družino in ji predala dojenčka. Pokojna najstnica je za seboj pustila dnevnik, ki Anno pripelje do Semyona, lastnika luksuzne restavracije. Čeprav je na prvi pogled izredno očarljiv, je v resnici vodja mafijske združbe, katere član je tudi njegov sin Kiril, ki je zelo navezan na svojega ambicioznega šoferja Nikolaja. Anna se tako skupaj z novorojenčkom znajde v veliki nevarnosti.

Jezik: Angleščina
Leto: 2007
06:00
Branje, pisanje in ljubezen
Romantični
Izvirnik: Reading, Writing and Romance
Režija: Ernie Barbarash
Igrajo: Eric Mabius, Virginia Williams, Stefanie Powers, Adam Kulbersh, Michael Grant
Ocena IMDb: 6,6/10

Wayne je prepričan, da bo vsak hip uspel kot igralec, a do takrat nerad sprejme službo učitelja.

Prizadevni igralec Wayne je prepričan, da je njegov veliki prodor v igralski svet le še vprašanje časa. A do takrat mora nekako plačevati račune … Wayne tako s težkim srcem sprejme delo nadomestnega učitelja v šoli za kreativno umetnost in tehnologijo. Njegovi učenci ga sprva ne jemljejo resno, toda Wayne uspe s pomočjo sodelavke, učiteljice Amy, najti način, da učence pritegne k učenju. Skupaj z učenci se loti organizacije šolskega filmskega festivala, osvoji pa tudi Amyjino srce. Ko se že zdi, da se je Wayne povsem privadil na novo delovno mesto, pa prejme novico, ki jo je tako dolgo čakal: dobil je glavno vlogo v filmu o zombijih. Žal pa se snemanje filma prične en teden pred začetkom šolskega festivala. Wayne se mora odločiti, kaj je pomembneje: izpolniti obveznosti do učencev ali slediti življenjskim sanjam.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
07:48
Pretekle strasti
Drama
Izvirnik: Wiedersehen in Malaysia
Režija: Helmut Metzger
Igrajo: Stephan Luca, Raven Hanson, Max Urlacher, Katja Studt, Leonie Brill
Ocena IMDb: 5,3/10

Brata Tom in Kai sta bila pred 18 leti zaljubljena v isto žensko, ki se je naposled poročila s Kaiem, po poroki pa sta izgubila vse stike.

Nekega dne se vsi trije znajdejo v malezijskem letovišču, ki ga upravlja družinski prijatelj z velikimi načrti. Tom se tam zaposli kot inštruktor potapljanja, ne ve pa, da sta njegov brat in lastnik letovišča vpletena v sumljive posle. Kai je namreč bankrotiral, zato želi z ženo in hčerko zapustiti državo s ponarejenimi potnimi listi ter zaživeti novo življenje drugje. Nepričakovano srečanje obeh bratov odpre stare rane, Kaieva žena, ki si sicer prizadeva ohraniti načet zakon, pa se znova zaljubi v Toma. Slednje vpliva tudi na romanco med Tomom in lepo morsko biologinjo Sarifah, ki želi lastniku letovišča preprečiti gradnjo luksuznega hotela na območju, kjer živijo želve. Nekega dne pride med bratoma do prepira, po katerem Kai izgine, Tom pa je osumljen njegovega umora. Sarifah je prepričana, da je Tom nedolžen, zato mu pomaga iskati brata, s tem pa se tudi sama znajde v veliki nevarnosti.

Država: Nemčija
Jezik: Nemščina
Leto: 2012
09:40
Pod žarometi
Magazin, 1. sezona, 13. del
Izvirnik: Spotlight On

Serija v novi luči prikaže teme, kot so otroški igralci ali glasbeniki, ki so postali igralci. Izvedeli bomo vse, kar nas zanima.

Spoznali bomo vrhunske igralce, igralke in režiserje. Iz osebnega stališča bomo izvedeli, kako je biti zvezdnik.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
10:19
Čaj z Mussolinijem
Drama
Izvirnik: Tea with Mussolini
Režija: Franco Zeffirelli
Igrajo: Cher, Judi Dench, Joan Plowright, Maggie Smith, Lily Tomlin, Baird Wallace
Ocena IMDb: 6,9/10

Zgodba nas ponese v leto 1934 v Firence.

V Firencah živi skupina Angležinj in Američank, ki jih druži medsebojno prijateljstvo ter neizmerna ljubezen do italijanske umetnosti in kulture. Angležinje Mary Wallace, Hester Ransom in Arabella Delancey ter Američanki Georgie Rockwell in Elsa Morgenthal se vsak dan srečujejo ob čaju in pogovorih. Mary s pomočjo prijateljic vzgaja sedemletnega dečka Luca, ki mu je umrla mama.

Film delno temelji na avtobiografiji režiserja Franca Zeffirellija.

Jezik: Angleščina
Leto: 1999
12:40
Popoln moški
Komedija
Izvirnik: Der fast perfekte Mann
Režija: Vanessa Jopp
Igrajo: Benno Fürmann, Louis Hofmann, Jördis Triebel, Maria Happel, Ross Antony, Harald Schrott
Ocena IMDb: 5,4/10

Nasmeh in sočutje sta lažna. Pri TV-voditelju Ulfu je resnično samo to, da je egoist in neodgovoren.

Ulf je uspešen televizijski voditelj in na videz popoln moški, a je v resnici sebičen in otročji. Nekega dne ga zapusti dolgoletno dekle Anni, saj ima dovolj njegovega mačističnega obnašanja. Nedolgo zatem pa se pri Ulfu pojavi njegov nečak Aaron, ki želi stanovati pri stricu, medtem ko je njegova mati v bolnici. Ulf mora končno odrasti in pri tem odkrije, da pogreša bivše dekle ter da mu je tudi Aaron močno prirasel k srcu.

Država: Nemčija
Jezik: Nemščina
Leto: 2013
14:34
Jaz, vohun
Akcija
Izvirnik: I Spy
Režija: Betty Thomas
Igrajo: Eddie Murphy, Owen Wilson, Famke Janssen, Malcolm McDowell, Gary Cole, Phill Lewis
Ocena IMDb: 5,4/10

Poklicni športnik mora ameriški vladi pomagati pri iskanju pogrešanega letala.

Agent Scott mora s pomočjo Robinsona najti ameriško letalo, ki ga je ukradel preprodajalec orožja Gundars. Ta namerava letalo prodati najboljšemu ponudniku, teroristu z dostopom do jedrskih konic. Ko ameriški vladi ne uspe dobiti letala nazaj, morata Alex in Kelly rešiti svet pred grozečo katastrofo. Kelly bo prodrl v Gundarsov štab v Budimpešti, kjer Gundars kot velik ljubitelj boksa pripravlja spopad med njim in trenutnim evropskim prvakom. Naloga ne bo enostavna, saj se nastopaški Kelly in zadržani Alex nikakor ne ujameta. Počasi pa prijateljstvo obema prinese kar nekaj novih spoznanj.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2002
16:31
Šimpanz v pomoč
Komedija
Izvirnik: Ed
Režija: Bill Couturié
Igrajo: Matt LeBlanc, Gene Ross, Paul Hewitt, Sage Allen, Stan Ivar, Jim O'Heir
Ocena IMDb: 2,6/10

Izurjeni šimpanz igra na položaju tretje baze v bejzbolskem moštvu v nižji ligi.

Jack Cooper je preprost kmečki fant, ki sanja o uspešni športni karieri. Igra v bejzbolskem moštvu, vendar na tekmah nima srečne roke. Življenje mu polepša šimpanz Ed, ki postane njegov prijatelj in odličen igralec bejzbola. Poleg tega se Jacku obeta tudi romanca, saj se vanj zagleda prikupna soseda Lydia.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1996
18:25
Skorajda očarljiv
Romantični
Izvirnik: Un prince (presque) charmant
Režija: Philippe Lellouche
Igrajo: Vincent Perez, Vahina Giocante, Jacques Weber, Nicole Calfan, Chloé Coulloud, Jérôme Kircher
Ocena IMDb: 5,6/10

Moški v štiridesetih, ki se posveča le poslovni karieri, po naključju spozna svobodomiselno mladenko in prvič izgubi nadzor nad svojim življenjem.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2013
20:12
Državna varnost
Akcija
Izvirnik: National Security
Režija: Dennis Dugan
Igrajo: Martin Lawrence, Steve Zahn, Colm Feore, Bill Duke, Eric Roberts, Timothy Busfield
Ocena IMDb: 5,6/10

Earl Montgomery, domišljavi kadet pri losangeleški policiji, bi bil najbrž odličen policist, ko ne bi bil takšen nepoboljšljiv nastopač ...

Earla Montgomeryja zaradi neprimernega obnašanja vržejo s policijske akademije. Čeprav bi lahko bil odličen policist, se mora zadovoljiti z nepomembno službo varnostnika pri Državni varnosti. Nekega dne Earl doživi bližnje srečanje s policistom Hankom, ki ga aretira. Earl mu vrne tako, da ga obtoži napada. Hank posledično izgubi delo na policiji in se znajde v zaporu, ko odsluži kazen, pa pristane pri Državni varnosti. Z Earlom sta torej po novem sodelavca in s skupnimi močmi bosta morala obračunati s kriminalci.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
22:00
Rekrut
Akcija
Izvirnik: The Recruit
Režija: Roger Donaldson
Igrajo: Al Pacino, Colin Farrell, Bridget Moynahan, Gabriel Macht, Kenneth Mitchell, Mike Realba
Ocena IMDb: 6,6/10

Inteligentni rekrut mora najti izdajalca v vrstah Cie.

James Clayton se morda res ne vede kot običajen rekrut, je pa eden najinteligentnejših diplomirancev v državi. Natanko takšnega človeka si Walter Burke želi v agenciji. Misija v Cii je za Jamesa zanimiva alternativa vsakdanjemu življenju, a preden postane operativec, mora James preživeti tajno urjenje, kjer se zelenci prelevijo v veterane. Ko ga Burke uvaja v skrivnosti in pravila igre, se James hitro povzpne in se vmes še zaljubi v Laylo, eno od rekrutk. Ravno ko James začne dvomiti o sebi, mu Burke zaupa nalogo: najti mora izdajalca. Ko napetost privede do osupljivega vrhunca, kaj hitro postane jasno, da znani Ciini gesli še kako držita: "Ne zaupaj nikomur" in "Nič ni tako, kot je videti".

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003