TV sporedi

TV spored - FOX

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX
TV spored za FOX

spored za datum: 03.04.2016
22:55
Živi mrtveci
Daryl lovi Dwighta. Medtem Rick in Morgan iščeta Carol, ki se sreča iz oči v oči z Rešitelji.
23:50
Amerika ima talent
Posamezniki imajo priložnost, da pokažejo svoj talent, bodisi pevski, plesni ali kakšen drug.
01:35
Amerika ima talent
Posamezniki imajo priložnost, da pokažejo svoj talent, bodisi pevski, plesni ali kakšen drug.
02:20
Preiskovalci na delu: NCIS L.A.
Ko umorijo nekega iraškega poslovneža, ekipa dobi nalogo, da najde nekdanjega marinca Waltona Flynna, ki naj bi bil njegov varnostnik. Zdaj pa so se pojavile govorice, da je bil prav on tisti, ki ga je ubil.
03:05
Preiskovalci na delu: NCIS L.A.
Policija najde truplo moškega, za katerega se izkaže, da je delal na nekem tajnem projektu. Ekipa NCIS-a iz Los Angelesa se loti preiskave, saj morajo nujno odkriti, ali je imel še kdo dostop do tajnih informacij, ki jih je zbiral ta agent. Kmalu odkrijejo, da je agenta umoril znani poklicni morilec, ki je nekako povezan celo z direktorjem NCIS-a, Vanceom.
03:50
Preiskovalci na delu: NCIS L.A.
Policija odkrije truplo poročnika mornarice Brandona Valdivia. Očitno je, da je padel s strehe hotela, v katerem sta z njegovim kolegom iz mornarice Alexom Walderjem redno pripravljala zabave. A zakaj? Samomorilskih nagnjenj gotovo ni imel. Natančen pregled njegovega telesa razkrije modrico, ki kaže, da se je Brandon upiral in da ga je nekdo pognal preko roba strehe. A kdo bi si želel smrti mornariškega poročnika? In kakšen je bil njegov motiv?
04:35
Preiskovalci na delu: NCIS L.A.
Agenti preiskujejo umor neke Rusinje, za katero vedo, da je bila priča napadu na Callena. Med preiskavo njenih dosjejev naletijo na dokument, ki omenja operacijo "Kozak", pri kateri naj bi sodeloval tudi Callen, ko je še delal v Rusiji. A še preden so se on, njegov partner pri agenciji za boj proti drogam in neki agent CIE lahko lotili operacije, jih je nekdo izdal. Tudi druga dva agenta so namreč napadli in celo ubili, zato je bil Callen prepričan, da jih je izdala oseba, ki je bila njihov kontakt pri KGB-ju.
05:20
Preiskovalci na delu: NCIS L.A.
Posebni agent Mike Renko je imel ovaduha v posebni skupini organov pregona ELE, ki se neusmiljeno bori proti nezakonitemu priseljevanju. To je bil mornariški poddesetnik Edward Mackaye, ki so ga našli usmrčenega v morskem akvariju in ki je preiskoval krajo jedrskih bojnih glav. Glavni osumljenec postane desetnik Scott Reilly iz Camp Pendletona, ki pozna ustanovitelja skupine ELE, Malcolma Tallridgea, in njegovega namestnika. Reillyja primejo na plaži med izročitvijo šestih ukradenih bojnih glav.
06:00
Agenti SHIELD
Gonzales in Coulson morata postaviti razlike med njima na stran, ker morata delovati skupaj proti Hydri. Sodelovati morata tudi z nekom, ki mu ne zaupata.
06:45
Agenti SHIELD
Napetost med S.H.I.E.L.D.-om in Neljudmi se povečuje. Skye se znajde med dvema ognjema. Coulson razkrije skrivnost.
07:30
Domovina
Družina Brody se pripravlja na ekskluzivni TV intervju. Carrie in njena ekipa odkrijejo Al Kaidin načrt za financiranje terorističnega napada na ZDA.
08:20
Domovina
Vrh politične oblasti ima velike načrte za ameriškega junaka Brodyja, vendar njegovo nepredvidljivo vedenje ogrozi njegov status priljubljenega med mediji. Carrie obupno želi najti dokaze, ki bi povezali Brodyja z Abu Nazirjem, Saul pa ji svetuje, naj se raje osredotoči na sledi Nazirjevega denarja.
09:10
Kako sem spoznal vajino mamo
Robin je zelo sumničava glede Barneyjevih motivov, ker ta zdaj hodi s Patrice. Marshall in Lily pa se znajdeta v nenavadni situaciji, ko izvesta, da se njegova ovdovela mati dobiva z njenim očetom. Kako naj se odzoveta na tako zapleteno družinsko okoliščino?
09:35
Kako sem spoznal vajino mamo
Ted komaj čaka na otvoritev stavbe, ki jo je projektiral. Pred tem pa se sporeče s svojim profesorjem s kolidža. Robin se medtem sooči s Patrice, Marshall pa začne Barneyju prinašati samo smolo. Marshall in Lily medtem srečata starega prijatelja s kolidža.
10:05
Kako sem spoznal vajino mamo
Božič je pred vrati in Barney pove Tedu, da namerava zasnubiti Patrice, čeprav sta se komaj spoznala. Ted se mora zato odločiti, ali bo to povedal Robin ali ne. Lily in Marshall nameravata preživeti svojo prvo noč brez Marvina, toda ali bosta sposobna za celo noč pozabiti na svojega dojenčka in si privoščiti nekaj oddiha?
10:30
Kako sem spoznal vajino mamo
Robin želi, da Barney njenega očeta prosi za njeno roko. Lily in Ted se sporečeta glede organiziranja poroke, stresne okoliščine pa privedejo Teda do tega, da prizna, da mu je žal, da je Robin izpustil iz svojih rok. Lily pa mu v zameno prizna, da ji je žal glede materinstva in kariere. Poleg tega sta Lily in Marshall v skrbeh za Marvina, ki ima težave z zaprtostjo.
10:55
Kako sem spoznal vajino mamo
Ted in njegova nova punca nimata ničesar skupnega, a Barney svojega prijatelja vseeno sili, naj spi z njo. Vse se spremeni in zaplete, ko Barney izve, da se Ted dobiva z njegovo polsestro. Robin se medtem prilagaja na svoj novi status, saj je zdaj zaročena ženska.
11:20
Najboljši domači video posnetki
11:50
Castle
V galeriji ustrelijo preprodajalca umetnin. Toda na prizorišču zločina ne najdejo krogle. Ko jo končno najdejo v posesti domnevnega očividca umora, se zdi, da bo preiskava vendarle napredovala. Žal pa Castle in Kate ugotovita, da je očividec izgubil spomin. Zato ne ve niti tega, kako mu je ime, kaj šele, da bi se spomnil, kaj se je zgodilo v galeriji.
12:40
Castle
Castle in Kate morata preiskati smrt nevestine družice. Castle je presenečen, ko se izkaže, da je nevesta njegova bivša punca Kyra. Srečanje zmede tudi lepo Kyro, ki se začne spraševati, če morda ni Castle moški njenega življenja. Se sploh še namerava poročiti? Kate medtem skrbi, da Castle zaradi Kyrine vpletenosti v primer ni sposoben objektivno oceniti situacije.
13:30
Castle
Kate in Castle preiskujeta umor irskega mafijca. Pri tem razkrijeta spor, za katerega se zdi, da je povezan z gurujem erotičnih oglasov in mednarodno narkomansko tihotapsko mrežo. Ko se izkaže, da je domnevni morilec morda umoril tudi Kateino mamo, se vse skupaj močno zaplete, saj Kate ni več sposobna razsodno razmišljati.
14:20
Najboljši domači video posnetki
14:50
Prehitri in predrzni
Agenti FBI podjetnika Veroneja opazujejo že več kot leto dni, vendar mu ne morejo dokazati ničesar, razen nezakonitih cestnih dirk. Na robu obupa se obrnejo na bivšega policista Briana O'Connorja in bivšega zapornika Romana Pearca. Ponudijo jima dogovor, ki ga ne moreta zavrniti. Tako pod krinko cestnih dirkačev začneta delati za Veroneja. Poleg privlačnih avtomobilov in nevarne naloge ju zdaj čaka adrenalinska vožnja, polna preobratov in presenečenj.
16:45
Simpsonovi
Gospa Krabapel se zaljubi v pisca stripov in tako načrtujeta poroko v stilu Zvezdnih stez. Skinner pa hoče to preprečiti.
17:15
Rojen za odvetnika
Dean Sanderson, ki je še do nedavnega delal v Hollywoodu, kjer je nastopal v televizijski seriji, v kateri je igral odvetnika, je prepričan, da so njegove igralske izkušnje dovolj, da lahko vodi družinsko odvetniško pisarno.
17:45
Rojen za odvetnika
Po razburljivi zmagi zdaj Sanderson & Yao zasipavajo s primeri. Dean hoče biti tisti, ki bo izbral naslednjega. Stewartovi poskusi, da ne bi bil več tako zagrenjen, pustijo nepričakovane posledice pri njegovi družini.
18:10
Krotenje jeze
Charlie pomaga Nolanu, da se sooči z nasilneži, ki se spravljajo nanj, toda kmalu ugotovi, da je ustvaril pošast. Sean in Jordan želita začiniti svoje spolno življenje, zato se zatečeta k igri vlog.
18:35
Krotenje jeze
Charlie dovoli svoji punci, da njegovo hišo začasno spremeni v nekakšen prehodni dom za prostitutke. Jennifer se loti novega poslovnega izziva - internetno prodajo rabljenih čajnikov.
19:05
Krotenje jeze
Patrick preživlja krizo, zaradi pomanjkanja samozavesti. Charlie mu skuša pomagati z uporabo opojnih substanc. Ed in Lacey združita sile, da bi skupaj našla način kako se maščevati Seanu.
19:30
Krotenje jeze
Charlie prepriča Lacey, da je njen oče brez prebite pare. Ona pa se zaroči z neprijetnim milijarderjem. Medtem Nolan sklene poslovni dogovor s Seanovim slačiklubom.
20:00
Imperij
21:00
Ljudstvo proti O. J. Simpsonu: Ameriška zločinska zgodba
Sojenje se prične. Na sodišču se soočita Christopher Darden in Johnnie Cochran, porota pa si ogleda kraj zločina.
22:00
Hudo pametna družina
Po ženini smrti je Lawrence Wetherhold trpek in vase zaprt mož. Povsem se je odtujil od svojega sina, medtem ko je svojo hčerko spremenil v pretirano ambiciozno dekle, ki ne pozna prijateljstva. Ko se že zdi, da mu življenje ne more prinesti ničesar novega več, pa se vse postavi na glavo, saj se zaljubi v svojo nekdanjo študentko, za nameček pa se nepričakovano pojavi še njegov brat, ki išče streho nad glavo. Če se je Lawrence do sedaj ob življenjskih težavah opiral predvsem na svojo inteligenco, pa bo tokrat potreboval še kaj drugega, če se bo hotel rešiti iz tega povsem kaotičnega stanja.
23:50
Amerika ima talent
Posamezniki imajo priložnost, da pokažejo svoj talent, bodisi pevski, plesni ali kakšen drug.
01:35
Amerika ima talent
Posamezniki imajo priložnost, da pokažejo svoj talent, bodisi pevski, plesni ali kakšen drug.
02:20
Preiskovalci na delu: NCIS L.A.
Callen, Sam in preostali člani ekipe so pri preiskavi umora mornariškega inženirja deležni nepričakovane pomoči, saj jim direktor Vance pripelje Abby. Ta je prepričana, da je niz na videz nepovezanih umorov delo enega samega morilca, ki ga je sama poimenovala "Fantom", saj za seboj ne pušča prav nobenih sledi. Sam in Callen se najprej lotita inženirjeve zagrenjene žene, saj je v tistem trenutku prav ona njun glavni osumljenec.