TV sporedi

TV spored - HBO comedy

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO comedy

spored za datum: 08.05.2016
21:35
Speči morilec
Novinarka Christine kmalu odkrije krivca za niz srhljivih zločinov, ki se je začel pred več kot 20 leti. Po seriji umorov v osemdesetih letih se je morilec za nekaj časa potuhnil; a skoraj 14 let pozneje se začne podoben morilski pohod storilca, ki mu Christine nadene vzdevek "The Grim Sleeper" oz. "Speči morilec". Poročevalka in detektivka po sili razmer opazi podobnosti med kriminalnimi primeri in v pojasnilo pripravlja najpomembnejši članek v karieri, v katerem bo predstavila dokaze ter intervjuje z očividci, ki bi lahko vsebovali namige o identiteti morilca. Ko se pojavi edina preživela žrtev Margette, da bi ji zaupala svojo plat zgodbe, se razkrije pomemben del skrivnosti in Christine je še bolj odločena, da bo v imenu nesrečnih žrtev našla pravico.
23:05
Gospodična Meadows
Gospodična Meadows (Katie Holmes) je idealna soseda. Čedna, urejena, prijazna in na videz malce naivna. Kot učiteljica dela v osnovni šoli in učenci jo obožujejo. Vendar se pod njeno zavajajočo zunanjostjo skriva vse kaj drugega: oborožena morilka ter odločna pravičnica, ki hladnokrvno pospravlja zločince – in to počne vestno ter dosledno. Všeč ji je krajevni šerif (James Badge Dale) in tudi ta je nad privlačno učiteljico vse prej kot ravnodušen. Vendar obenem preiskuje skrivnostne umore in krvava sled nedvomno vodi k ženski njegovih sanj. Postopoma odkriva vse več podrobnosti iz njene preteklosti in nekatere mračne skrivnosti grozijo, da jo bodo slednjič dohitele. Mož postave jo želi zaščititi, vendar ne more spregledati črke zakona. Medtem pa se gospodična Meadows ne da motiti – odločena je, da bo za vsako ceno izkoreninila nepravičnost in zlo. Poleg tega pa načrtuje tudi poroko.
00:35
Whitney Cummings: Tvoja punca
V svojem prvem nastopu na programu HBO, posnetem v živo pred občinstvom dvorane Broad Stage v kalifornijskem mestu Santa Monica, Whitney Cummings prinaša surovo iskrene in ostre opazke o odnosih med spoloma ter protislovjih spolnosti in zvez v času, ko imajo ženske več vpliva in neodvisnosti kot kdaj koli. Med enourno predstavo se loteva najrazličnejših tem in vprašanj: ali moške privlačijo močnejše ženske, prednosti in pomanjkljivosti zmenkov z obubožanimi moški, kako slaba naložba so lahko zmenki, težave z današnjo kontracepcijo, varati in biti prevaran, sprevrženosti na internetu, zamrzovanje jajčec in še veliko drugega.
01:35
Za sovražnikovo črto: Operacija Kongo
Majhno moštvo posebnih mornariških enot S.E.A.L. pošljejo na tajno misijo v Afriko, kjer naj bi našli skrivno proizvodnjo uranove rude. Pripravlja se velika pošiljka orožja, obogatenega z uranom, namenjena v prodajo neki mednarodni teroristični organizaciji. Brez priprav in kakršnekoli vojaške podpore imajo možje na voljo manj kot 36 ur, da se prebijejo mimo do zob oborožene vojske, ki brani skrivno nahajališče urana globoko v prostranstvih nevarnega Konga, preprečijo prodajo orožja in razkrijejo neznanega kupca. Eden največjih sovražnikov ZDA je tik pred tem, da postane jedrska velesila, in to mu lahko prepreči samo enota Seal Team 8.
03:10
Speči morilec
Novinarka Christine kmalu odkrije krivca za niz srhljivih zločinov, ki se je začel pred več kot 20 leti. Po seriji umorov v osemdesetih letih se je morilec za nekaj časa potuhnil; a skoraj 14 let pozneje se začne podoben morilski pohod storilca, ki mu Christine nadene vzdevek "The Grim Sleeper" oz. "Speči morilec". Poročevalka in detektivka po sili razmer opazi podobnosti med kriminalnimi primeri in v pojasnilo pripravlja najpomembnejši članek v karieri, v katerem bo predstavila dokaze ter intervjuje z očividci, ki bi lahko vsebovali namige o identiteti morilca. Ko se pojavi edina preživela žrtev Margette, da bi ji zaupala svojo plat zgodbe, se razkrije pomemben del skrivnosti in Christine je še bolj odločena, da bo v imenu nesrečnih žrtev našla pravico.
04:35
Na žaru
Maurica in Dava se že nekaj časa drži smola in jima grozi, da bosta ostala brez posla. Maurice nujno potrebuje denar za šolnino, da bi dokončal še zadnji semester tečaja za akupunkturo, nedavno ločeni Dave pa bi rad hčeri kupil darilo za rojstni dan. Prodajno srečo poskusita še zadnjič: vrata odpre lepotica in ženski je zelo všeč Maurice, vendar dogovor o prodaji potem prekine obupani klic njene samomorilske prijateljice. Maurice in Dave, ki upata na sklenitev posla, ji ponudita prevoz do prijateljičine hiše – tam pa se začnejo težave kar množiti. Orožje, morilci po naročilu in ženske skrivnosti – kmalu je prodaja mesa zadnje, kar ju skrbi. Ali se bosta sama kmalu pekla na žaru?
06:00
Knjiga življenja
Preden se Manolo odloči, kaj je pomembno v življenju, se znajde na neverjetni pustolovščini v treh fantastičnih svetovih, kjer se mora soočiti s svojimi največjimi strahovi.
07:35
Malenkosti
Viktorijanski pesnik iz 19. stoletja Randolph Henry Ash, ki je bil sicer srečno poročen, je ljubezensko pismo namenil neznani pesnici Christabel LaMotte, neporočeni stari devici. Z razkritjem romantične skrivnosti se tudi obeh sodobnih učenjakov polasti strastna očaranost, medtem ko se odpravita na potovanje v neznano, ki bo pretreslo vse njune ljubezenske ideale in predstave o sebi.
09:15
Tammy
Tammy je uničila že tako star in razpadel avtomobil, poleg tega pa je ostala tudi brez nehvaležne službe natakarice v krajevni beznici s hamburgerji. Namesto, da bi vsaj pri soprogu našla uteho in razumevanje, ga z njuno sosedo v nerodnem položaju zasači v lastni hiši. Zdaj ima vsega dovolj in vse skupaj bo poslala k vragu. Težava je le ta, da je brez denarja in prevoza. Še huje je to, da ji je od vseh ljudi ostala le še babica Pearl (Susan Sarandon), kvantaška stara pijanka – ter oseba z avtomobilom, denarjem in dolgoletno željo, da bi videla niagarske slapove. Ne ravno oddih, ki ga je imela obupana Tammy v mislih; vendar je na njuni cestni pustolovščini divja babica s puško mogoče prav tisto, kar zdaj potrebuje.
10:50
Fantovska leta
Fant (Ellar Coltrane) doživlja običajne najstniške tegobe, njegova starša se ločita, zaljubi se ter prepira s starejšo sestro – medtem pa dobesedno odrašča pred očmi gledalcev. Ethan Hawke ter Patricia Arquette upodobita njegova starša, mlada igralska novinka Lorelei Linklater pa njegovo sestro Samantho.
13:35
Natakarica
Jenna (Keri Russell), natakarica v majhnem mestu, je ujeta v obupen zakon, a obdarjena z izjemnim talentom, da svojo nesrečo preliva v okusne sladice. Življenje pa ji za vedno spremeni nenačrtovana nosečnost. Jenna si vsak dan nadene predpasnik in z nasmehom streže svoje stranke. Vsak večer gre spat z mislijo, da je za korak bliže dnevu, ko se bo lahko za vedno poslovila od svojega grozljivo gospodovalnega moža (Jeremy Sisto). Toda ko odrezavi in jezični slaščičarki, ki navdih za svoje nenavadne pite črpa iz svojih dnevnih stisk, čedni dr. Pomatter (Nathan Fillion) pove, da je noseča, se ji sesuje svet. Prepričana je, da je to konec njenih sanj o boljšem življenju. Ko pa začne svojemu nerojenemu detetu pisati pisma, se ji življenje vendarle nepričakovano spremeni na bolje – in to tako, kot si nikoli ni mogla niti predstavljati ... Zadnji film igralke/filmarke Adrienne Shelly, Natakarica, je debitiral na filmskem festivalu Sundance v Utahu, nekaj mesecev preden so režiserko našli umorjeno v njenem stanovanju v New York Cityju.
15:20
Knjiga življenja
Preden se Manolo odloči, kaj je pomembno v življenju, se znajde na neverjetni pustolovščini v treh fantastičnih svetovih, kjer se mora soočiti s svojimi največjimi strahovi.
16:55
Teorija vsega
Mladi nadarjeni fizik (Eddie Redmayne) se na univerzi v Cambridgeu zaljubi v prikupno študentko Jane Wilde (Felicity Jones), toda življenjske načrte mu kmalu prekriža redka bolezen gibalnih nevronov, ki ga začne čedalje bolj ovirati pri vsakdanjih opravilih. Kljub temu ga mlada soproga Jane ne zapusti, temveč mu pomaga po svojih najboljših močeh ter spodbuja pri njegovih revolucionarnih fizikalnih teorijah, s katerimi osupne svet ter na novo opredeli naše razumevanje vesolja in časa. Čeprav ga bolezen naposled posadi v invalidski voziček in oropa glasu, Stephen kljubuje vsem pričakovanjem in vztraja na poti neslutenih znanstvenih in osebnih uspehov.
19:00
Popoln moški
Tik pred deveto obletnico poroke se zdita James in Nina idealna partnerja ter popolna zakonca: premožno življenje v Amsterdamu, dobičkonosni službi in prisrčni, zvesti prijatelji. A ko Nina odkrije moževo nezvestobo s skupno prijateljico, potem ko je za njim cel niz drugih skokov čez plot, je to kaplja čez rob – iluzija o ljubezni se v hipu sesuje v prah in zakonca se začasno odločita za ločeno življenje. Kmalu se zgodi nenavaden preobrat: Nina, ki ni še prebolela ločitve, se na telefonski zvezi po naključju predstavi kot Jamesova klepetava potovalna agentka. Očaran nad dojemljivo sogovornico se ji James kmalu zaupa, medtem ko izmenjujeta mnenja o negotovosti ljubezni ter večni nezmožnosti sožitja med ženskami in moškimi.
20:35
Eksotični hotel Marigold 2
Muriel in Sonny sta našla pravšnji kraj za drugi najboljši eksotični hotel Marigold. Polna načrtov se Evelyn in Douglas lotita iskanja delovne sile v Jaipurju ter se sprašujeta, kam ju bodo zanesli njuni zmenki ob zajtrku. Medtem se Norman in Carol prebijata skozi nejasne brzice ekskluzivnega odnosa, Madge izbira med dvema nadvse spodobnima snubcema, nedavno prispeli Guy Chambers pa v Sonnyjevi materi gospe Kapoor najde muzo in navdih za svoj naslednji roman. Medtem ko se bliža načrtovana poroka s Sunaino, ljubeznijo njegovega življenja, Sonnyju jemlje načrtovanje novega hotela več časa, kot ga ima na voljo. Mogoče je Muriel, varuhinja skrivnosti vsakogar, edina oseba, ki ima vse odgovore. Veliki dan je vse bližje, družino in hotelske goste pa prevzame mamljiva očaranost nad indijsko poroko, ki se ji ne da upreti.
22:35
Sodobna družina
Klan Pritchett-Dunphy-Tucker je velika in povezana družina, katere glava je patriarh Jay Pritchett. Ob sebi ima mlado, živahno drugo ženo Glorio, ki se upira njegovi staromodnosti – kar je veliko zabavnejše, odkar imata skupnega otroka. Spremembe čuti vsakdo, tudi Glorijin sin iz prejšnje zveze Manny, ki je vselej imel mamo le zase – zdaj pa je srednješolec, ki se stvari loteva z enako otroško zagnanostjo in očarljivo naivnostjo. Jayeva odrasla hči Claire in njen mož Phil po svoje doživljata spremembe, ki jih prinaša čas. Njun najmlajši sin Luke je zdaj v srednji šoli, a se bolj posveča dekletom kot knjigam. Njuna srednja hči Alex je študentka prvega letnika kolidža, najstarejša hči Haley pa živi doma ter se posveča karieri in ljubezni. Tukaj sta še Clairejin brat ter Jayev odrasli sin Mitchell in njegov homoseksualni partner Cameron; slednja z eno plačo vzdržujeta gospodinjstvo, medtem ko Mitchell razmišlja o svojem naslednjem poklicnem koraku – a izkaže se, da bo prinesel veliko spremembo predvsem za njuno razposajeno sedemletno posvojenko Lily.
23:00
Prejšnji teden: Nocoj z Johnom Oliverjem
23:30
Ostrostrelec
Pripadnika posebnih enot ameriške vojaške mornarice Chrisa Kyla pošljejo v Irak z eno samo nalogo: s strehe hiš mora zaščititi svoje tovariše na tleh. Njegovi natančni streli na bojišču rešijo mnoga življenja, o Chrisovih junaških podvigih kroži čedalje več zgodb in vojaki mu nadenejo vzdevek "Legenda". Toda njegov sloves se širi tudi za sovražnikove vrste in kmalu na njegovo glavo razpišejo nagrado, Chris pa postane glavna tarča uporniških Iračanov. Doma ga čaka povsem drugačno bojišče: z drugega konca sveta se med dopustom v domovini trudi biti dober soprog in oče. Kljub nevarnosti in ceni, ki jo zaradi vojne plačuje njegova družina, Chris v Iraku odsluži štiri zaporedne misije in pooseblja načelo svojih enot: "Nikogar ne pustite za seboj". A ko se utrujeni vojak s posttravmatskim sindromom vrne k ženi Tayi (Sienna Miller) in otrokom, spozna, da je v resnici vojna tista, ki je sam ne more pustiti za seboj.
01:40
Popoln moški
Tik pred deveto obletnico poroke se zdita James in Nina idealna partnerja ter popolna zakonca: premožno življenje v Amsterdamu, dobičkonosni službi in prisrčni, zvesti prijatelji. A ko Nina odkrije moževo nezvestobo s skupno prijateljico, potem ko je za njim cel niz drugih skokov čez plot, je to kaplja čez rob – iluzija o ljubezni se v hipu sesuje v prah in zakonca se začasno odločita za ločeno življenje. Kmalu se zgodi nenavaden preobrat: Nina, ki ni še prebolela ločitve, se na telefonski zvezi po naključju predstavi kot Jamesova klepetava potovalna agentka. Očaran nad dojemljivo sogovornico se ji James kmalu zaupa, medtem ko izmenjujeta mnenja o negotovosti ljubezni ter večni nezmožnosti sožitja med ženskami in moškimi.
03:15
21 - Razpad Las Vegasa
Ko nadarjeni študent Ben Campbell (Jim Sturgess) razmišlja, kako bi plačal šolnino, ga skrivoma najamejo starejši študentje univerze MIT za drzni načrt, s katerim bi s stavami zanesljivo zaslužili pri igri Blackjack. S pomočjo briljantnega profesorja statistike (Kevin Spacey) ter lažnih dokumentov, lastne inteligence in zapletenega sistema štetja kart se Benu in prijateljem posreči priti v nekatere najbolj nedostopne igralnice Las Vegasa z najvišjimi stavami. Zaslepljen od možnosti lahkega zaslužka, glamuroznega načina življenja ter čedne in brihtne članice skupine Jill Taylor se Ben žene do skrajnih meja dopustnega. Največji izziv je ta, da se pri svojem spornem početju ne izdajo in da so vselej korak pred strogim nadzornikom igralnice Colom Williamsom, preden bi jim stvari ušle iz rok.