TV sporedi

TV spored - HBO comedy

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO comedy

spored za datum: 08.08.2016
00:00
Jimi
Biografska drama z oskarjem nagrajenega scenarista in režiserja Johna Ridleyja prinaša odlomek življenja slavnega Jimija Hendrixa v letih 1966–67, ko se je iz neznanega kitarista v newyorškem klubu Cheetah povzpel med prihodnje zvezdnike trendovske glasbene scene v Londonu; vse do njegovega zmagoslavnega nastopa na odmevnem pop festivalu v Montereyu.
01:55
Warren Jeffs: Pastor ubežnik
Biografska drama prinaša resnično zgodbo o Warrenu Jeffsu, fundamentalističnem vodji Mormonov, ki je bil več kot leto na seznamu "desetih najbolj iskanih ljudi" pri FBI, po njegovem begu zaradi domnevne organizacije nezakonitih porok z mladoletnimi dekleti. Pripoved beleži Jeffsov (Tony Goldwyn) vzpon na vplivni položaj po smrti svojega očeta Rulona Jeffsa (Martin Landau). Komaj nekaj dni po pogrebu se je Warren oženil z vsemi očetovimi soprogami in prevzel diktatorski nadzor nad versko skupnostjo poligamnih privržencev.
03:25
Vzel sem morilko s sekiro
Mike Myers je Charlie Mackenzie, kavarniški pesnik v San Franciscu, čigar pesmi običajno govorijo o propadlih zvezah. Potem sreča Harriet, lastnico mesnice, ki bi lahko bila ženska njegovih sanj ... ali pa nočnih mor? Klub njegovim prizadevanjem, da tokrat ne bo spet iskal hibe v novi ljubezni, začenja sumiti, da bi utegnila biti Harriet serijska morilka, o kateri je bral v tabloidih – ženska, ki se poroči in potem razseka svoje može.
04:55
Amy Schumer: V živo iz Apolla
Amy Schumer, trenutno ena najbolj zabavnih in svežih komičnih osebnosti na televiziji in filmu, s prepletom surove iskrenosti in politične nekorektnosti obvladuje svet komedije. Schumerjeva zabava gledalce z duhovitimi anekdotami iz svojega življenja.
06:00
Dekle za slovo
Richard Dreyfuss si je oskarja za glavno moško vlogo prislužil v zgodbi o romanci med povsem različnima človekoma, ki sta si prisiljena deliti stanovanje v New Yorku. Elliot Garfield (Richard Dreyfuss) je pravkar prispel na Manhattan, kjer je dobil vlogo svojega življenja: igral naj bi Riharda III. v off-broadwayskem projektu. Nekdanjo pevko v zboru Paulo McFadden pa so spet odslovili. Tokrat jo je zapustil še nekdanji partner, njuno stanovanje s Paulo in njeno 9-letno hčerjo vred pa oddal Garfieldu. Ta ima zakonito pravico do stanovanja, a nima srca, da bi ven vrgel mater samohranilko z otrokom. Tako si kljub Garfieldovim navadam, da prepeva, prižiga kadila in hodi naokrog gol, trojica po sili razmer ustvari čudaški skupen dom.
07:50
Takšna pač sem
Šestnajstletna Lucy je bolj fantovsko dekle; dobro se razume z očetom, a sta pogosto več mesecev narazen, ko gre on na delo v sosednjo Kanado. Njen odnos z materjo ni težaven in Lucy poskrbi za večino stvari, ki jih je treba postoriti v hiši in okrog nje. Postopoma spoznava lastno seksualnost in razmere v svoji družini, ki niso najbolj rožnate. Zbliža se z najboljšim prijateljem Kennyjem in sčasoma ugotovi, da je zakon njenih staršev tik pred potopom. Ugotovi, da čedalje daljše odsotnosti očeta niso nekaj običajnega in da ga njena mati še zdaleč ne pogreša tako kot ona sama.
09:25
Eksotični hotel Marigold 2
Muriel in Sonny sta našla pravšnji kraj za drugi najboljši eksotični hotel Marigold. Polna načrtov se Evelyn in Douglas lotita iskanja delovne sile v Jaipurju ter se sprašujeta, kam ju bodo zanesli njuni zmenki ob zajtrku. Medtem se Norman in Carol prebijata skozi nejasne brzice ekskluzivnega odnosa, Madge izbira med dvema nadvse spodobnima snubcema, nedavno prispeli Guy Chambers pa v Sonnyjevi materi gospe Kapoor najde muzo in navdih za svoj naslednji roman. Medtem ko se bliža načrtovana poroka s Sunaino, ljubeznijo njegovega življenja, Sonnyju jemlje načrtovanje novega hotela več časa, kot ga ima na voljo. Mogoče je Muriel, varuhinja skrivnosti vsakogar, edina oseba, ki ima vse odgovore. Veliki dan je vse bližje, družino in hotelske goste pa prevzame mamljiva očaranost nad indijsko poroko, ki se ji ne da upreti.
11:25
Vzel sem morilko s sekiro
Mike Myers je Charlie Mackenzie, kavarniški pesnik v San Franciscu, čigar pesmi običajno govorijo o propadlih zvezah. Potem sreča Harriet, lastnico mesnice, ki bi lahko bila ženska njegovih sanj ... ali pa nočnih mor? Klub njegovim prizadevanjem, da tokrat ne bo spet iskal hibe v novi ljubezni, začenja sumiti, da bi utegnila biti Harriet serijska morilka, o kateri je bral v tabloidih – ženska, ki se poroči in potem razseka svoje može.
13:00
Divja dekliščina
Duhovita komedija spremlja skupino dolgoletnih prijateljic: Noro, Giselo, Tanio, Marto in Mateo. Pri skoraj 30 letih se njihova življenja niso odvila čisto tako, kot so sanjale v najstniških letih. Tako kot večina njihovih vrstnic v Španiji si želijo dobro službo v svojem najljubšem poklicu, moškega partnerja kot v filmu "Petdeset odtenkov sive" ter čudovito stanovanje v središču mesta. Ampak resnica je drugačna. S svojimi skromnimi plačami si lahko privoščijo zgolj povprečno stanovanje, ki si ga delijo, imajo pregovorno zoprne službe, na kompromise alergične fante, oblačila pa kupujejo na razprodajah. A to niti malo ne omaja Nore in njenih prijateljic. Za konec tedna sklenejo na Kanarskih otokih prirediti nepozabno dekliščino za Giselo, ki se bo kot prva med njimi poročila.
16:20
Nadomestne volitve
17:20
Ujetnica
Brian Nichols, ki po vsem mestu beži pred policijo in si obupano želi videti novorojenega sina, vzame nekdanjo zasvojenko z mamili Ashley Smith za talko v njenem stanovanju. Ženska se za pomoč zateče h knjižni uspešnici avtorja Ricka Warrena za samopomoč z naslovom "Življenje z namenom". Medtem ko bere knjigo, se Ashley in njen nesojeni morilec znajdeta na življenjski prelomnici, kjer se obup in smrt srečata z novim upanjem.
19:00
Tammy
Tammy je uničila že tako star in razpadel avtomobil, poleg tega pa je ostala tudi brez nehvaležne službe natakarice v krajevni beznici s hamburgerji. Namesto, da bi vsaj pri soprogu našla uteho in razumevanje, ga z njuno sosedo v nerodnem položaju zasači v lastni hiši. Zdaj ima vsega dovolj in vse skupaj bo poslala k vragu. Težava je le ta, da je brez denarja in prevoza. Še huje je to, da ji je od vseh ljudi ostala le še babica Pearl (Susan Sarandon), kvantaška stara pijanka – ter oseba z avtomobilom, denarjem in dolgoletno željo, da bi videla niagarske slapove. Ne ravno oddih, ki ga je imela obupana Tammy v mislih; vendar je na njuni cestni pustolovščini divja babica s puško mogoče prav tisto, kar zdaj potrebuje.
20:35
Skavti proti zombijem
Nad mirno mestece se nenadoma zgrne poplava zombijev. Trije skavti in dolgoletni prijatelji združijo moči z odločno natakarico, da bi se uprli srhljivi nadlogi. Na preizkušnji bosta njihovo taborniško znanje in spretnost preživetja v naravi, da bi rešili sebe ter vse človeštvo pred nemrtvimi stvori.
22:05
Uredništvo
Sredi pokrivanja novice o padcu egiptovskega predsednika Mubaraka, ekipa oddaje News Night izve za proteste v Wisconsinu. Usmerjeni so proti zakonu guvernerja Scotta Walkerja, ki želi proračun uravnovesiti z odpuščanjem učiteljev. Medtem ko se med Maggie, Jimom in Donom krešejo mnenja o pokrivanju vstaje, Neal poišče dobro obveščenega Egipčana, ki ima informacije o dogajanju v Kairu.
23:00
Uredništvo
Dolgotrajna nespečnost Willa prisili, da obišče zdravnika. Med japonsko jedrske krizo Sloan nadomešča Elliota, s svojim vreščečim zasliševanjem tiskovnega predstavnika tokijskega energetskega podjetja pa ogrozi svojo kariero. Po grobem zaslišanju kandidata, Will spozna vzroke in posledice tega, če je človek tiran.