TV sporedi

TV spored - HBO comedy

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO comedy

spored za datum: 09.05.2016
23:00
Prejšnji teden: Nocoj z Johnom Oliverjem
23:30
Ostrostrelec
Pripadnika posebnih enot ameriške vojaške mornarice Chrisa Kyla pošljejo v Irak z eno samo nalogo: s strehe hiš mora zaščititi svoje tovariše na tleh. Njegovi natančni streli na bojišču rešijo mnoga življenja, o Chrisovih junaških podvigih kroži čedalje več zgodb in vojaki mu nadenejo vzdevek "Legenda". Toda njegov sloves se širi tudi za sovražnikove vrste in kmalu na njegovo glavo razpišejo nagrado, Chris pa postane glavna tarča uporniških Iračanov. Doma ga čaka povsem drugačno bojišče: z drugega konca sveta se med dopustom v domovini trudi biti dober soprog in oče. Kljub nevarnosti in ceni, ki jo zaradi vojne plačuje njegova družina, Chris v Iraku odsluži štiri zaporedne misije in pooseblja načelo svojih enot: "Nikogar ne pustite za seboj". A ko se utrujeni vojak s posttravmatskim sindromom vrne k ženi Tayi (Sienna Miller) in otrokom, spozna, da je v resnici vojna tista, ki je sam ne more pustiti za seboj.
01:40
Popoln moški
Tik pred deveto obletnico poroke se zdita James in Nina idealna partnerja ter popolna zakonca: premožno življenje v Amsterdamu, dobičkonosni službi in prisrčni, zvesti prijatelji. A ko Nina odkrije moževo nezvestobo s skupno prijateljico, potem ko je za njim cel niz drugih skokov čez plot, je to kaplja čez rob – iluzija o ljubezni se v hipu sesuje v prah in zakonca se začasno odločita za ločeno življenje. Kmalu se zgodi nenavaden preobrat: Nina, ki ni še prebolela ločitve, se na telefonski zvezi po naključju predstavi kot Jamesova klepetava potovalna agentka. Očaran nad dojemljivo sogovornico se ji James kmalu zaupa, medtem ko izmenjujeta mnenja o negotovosti ljubezni ter večni nezmožnosti sožitja med ženskami in moškimi.
03:15
21 - Razpad Las Vegasa
Ko nadarjeni študent Ben Campbell (Jim Sturgess) razmišlja, kako bi plačal šolnino, ga skrivoma najamejo starejši študentje univerze MIT za drzni načrt, s katerim bi s stavami zanesljivo zaslužili pri igri Blackjack. S pomočjo briljantnega profesorja statistike (Kevin Spacey) ter lažnih dokumentov, lastne inteligence in zapletenega sistema štetja kart se Benu in prijateljem posreči priti v nekatere najbolj nedostopne igralnice Las Vegasa z najvišjimi stavami. Zaslepljen od možnosti lahkega zaslužka, glamuroznega načina življenja ter čedne in brihtne članice skupine Jill Taylor se Ben žene do skrajnih meja dopustnega. Največji izziv je ta, da se pri svojem spornem početju ne izdajo in da so vselej korak pred strogim nadzornikom igralnice Colom Williamsom, preden bi jim stvari ušle iz rok.
05:15
Hollywood: Na snemanju
Vsak del oddaje predstavi tri filmske celovečerce, ki prihajajo na velika platna, ter igralce in filmske ustvarjalce, ki so zaslužni zanje.
06:00
Natakarica
Jenna (Keri Russell), natakarica v majhnem mestu, je ujeta v obupen zakon, a obdarjena z izjemnim talentom, da svojo nesrečo preliva v okusne sladice. Življenje pa ji za vedno spremeni nenačrtovana nosečnost. Jenna si vsak dan nadene predpasnik in z nasmehom streže svoje stranke. Vsak večer gre spat z mislijo, da je za korak bliže dnevu, ko se bo lahko za vedno poslovila od svojega grozljivo gospodovalnega moža (Jeremy Sisto). Toda ko odrezavi in jezični slaščičarki, ki navdih za svoje nenavadne pite črpa iz svojih dnevnih stisk, čedni dr. Pomatter (Nathan Fillion) pove, da je noseča, se ji sesuje svet. Prepričana je, da je to konec njenih sanj o boljšem življenju. Ko pa začne svojemu nerojenemu detetu pisati pisma, se ji življenje vendarle nepričakovano spremeni na bolje – in to tako, kot si nikoli ni mogla niti predstavljati ... Zadnji film igralke/filmarke Adrienne Shelly, Natakarica, je debitiral na filmskem festivalu Sundance v Utahu, nekaj mesecev preden so režiserko našli umorjeno v njenem stanovanju v New York Cityju.
07:45
Scooby Doo: Srhljivi nogomet
Na počitnicah se Scooby-Doo, Shaggy, Fred, Daphne in Velma odločijo odigrati nogometno tekmo. Vendar je zabave hitro konec, ko se prikaže mitološka zver in zagrozi, da bo končala tekmo – razen, če bi se Scoobyju uspelo pregristi do zmage. Pa bo bojazljivi pes kos temu izzivu?
08:10
Teorija vsega
Mladi nadarjeni fizik (Eddie Redmayne) se na univerzi v Cambridgeu zaljubi v prikupno študentko Jane Wilde (Felicity Jones), toda življenjske načrte mu kmalu prekriža redka bolezen gibalnih nevronov, ki ga začne čedalje bolj ovirati pri vsakdanjih opravilih. Kljub temu ga mlada soproga Jane ne zapusti, temveč mu pomaga po svojih najboljših močeh ter spodbuja pri njegovih revolucionarnih fizikalnih teorijah, s katerimi osupne svet ter na novo opredeli naše razumevanje vesolja in časa. Čeprav ga bolezen naposled posadi v invalidski voziček in oropa glasu, Stephen kljubuje vsem pričakovanjem in vztraja na poti neslutenih znanstvenih in osebnih uspehov.
10:10
U2: Turneja iNNOCENCE + eXPERIENCE, v živo iz Pariza
Dokumentarec spremlja zakulisje in koncert v pariški Areni Bercy z letošnje turneje "iNNOCENCE + eXPERIENCE". Glasba zajema vsa obdobja njihove kariere od prvega albuma "Boy" do zadnjega "Songs of Innocence". Glasbeni spektakel je zasnovan za velika prizorišča in vključuje več premičnih odrov, od stropa do tal dvorane segajoči LED zaslon in vrhunski sistem ozvočenja. Prikazu dogajanja v zaodrju sledi še veliki glasbeni dogodek; gledalci bodo deležni intimnega portreta legendarne glasbene skupine v zakulisju in na odru.
12:40
21 - Razpad Las Vegasa
Ko nadarjeni študent Ben Campbell (Jim Sturgess) razmišlja, kako bi plačal šolnino, ga skrivoma najamejo starejši študentje univerze MIT za drzni načrt, s katerim bi s stavami zanesljivo zaslužili pri igri Blackjack. S pomočjo briljantnega profesorja statistike (Kevin Spacey) ter lažnih dokumentov, lastne inteligence in zapletenega sistema štetja kart se Benu in prijateljem posreči priti v nekatere najbolj nedostopne igralnice Las Vegasa z najvišjimi stavami. Zaslepljen od možnosti lahkega zaslužka, glamuroznega načina življenja ter čedne in brihtne članice skupine Jill Taylor se Ben žene do skrajnih meja dopustnega. Največji izziv je ta, da se pri svojem spornem početju ne izdajo in da so vselej korak pred strogim nadzornikom igralnice Colom Williamsom, preden bi jim stvari ušle iz rok.
14:40
Domov
Nepričakovano sklene prijateljstvo z Zemljanko Tip, ki se je podobno kot on podala na lastno pustolovščino. Skozi niz komičnih dogodivščin Oh spozna, da sta drugačnost ter učenje iz lastnih napak najbolj človeški lastnosti – in tako skupaj s prijateljico Tip odkrijeta pravi pomen besede dom.
16:15
Obrtnice
Osebna in poklicna kriza prisili Karin v tvegano odločitev, da bo postala prva poklicna spremljevalka z izdelanim poslovnim načrtom.
17:05
Labirint
Thomas se sveta izza velikanskih zidov ne spomni več, a ga mučijo čudaške sanje o skrivnostni organizaciji W.C.K.D. Le s premišljenim sestavljanjem koščkov preteklosti in tolmačenjem namigov v labirintu bo lahko odkril, zakaj je tam, in pri tem bo morda našel tudi pot v svobodo. Film je osnovan po knjižni uspešnici avtorja Jamesa Dashnerja.
19:00
Foxcatcher: Boj z norostjo
Dobitnik zlatega olimpijskega odličja v rokoborbi Mark Schultz (Channing Tatum) v revščini in pozabi životari v Wisconsinu, potem pa ga bogati dedič John du Pont (Steve Carell) povabi na svoje razkošno posestvo, da bi sestavil ekipo in treniral za olimpijado v Seulu leta 1988. Schultz pograbi priložnost, da bi vendarle stopil iz sence uspešnega starejšega brata Dava (Mark Ruffalo), uglednega trenerja rokoborbe ter prejemnika zlate medalje. Du Pont ima na voljo veliko finančnih sredstev in vrhunsko opremljeno telovadnico na svojem posestvu Foxcatcher. Okliče se za vodjo trenerjev ekipe in si želi pridobiti spoštovanje svojih vrstnikov ter odobravanje matere (Vanessa Redgrave), ki ga je vselej podcenjevala. Vzajemni odnos med Schultzem in du Pontom se stopnjuje, potem ko Mark sprejme svojega dobrotnika kot očetovsko figuro. Vendar du Pontova muhasta, spremenljiva osebnost in psihološke igrice zamajajo že tako šibko Markovo samopodobo ter vztrajno spodkopavajo njegove možnosti na tekmovalni blazini. Ko du Pont začne favorizirati brata Dava, ker ima avtoriteto, ki je onadva z Markom ne premoreta, se trojica bliža tragediji, ki je nihče ni mogel predvideti.
21:10
Kenau
Po tragični usmrtitvi najmlajše hčere žalujoča in sovraštva polna Kenau povede svojo žensko vojsko v požrtvovalen spopad. Svoje strahove in materinsko bolečino skriva za masko nasilnosti in ciničnega ravnodušja, zato Kenau grozi, da bo med obleganjem izgubila še svojo drugo hčer.
23:00
Antični Rim
23:45
Antični Rim
00:40
Pravičnik
Ko McCall spozna mlado prostitutko Teri (Chloë Grace Moretz), ki jo imajo v oblasti neusmiljeni ruski mafijci, ne more stati križem rok – nekaj mora ukreniti. Z nedoumljivimi sposobnostmi, ki mu omogočajo, da se maščuje vsem, ki surovo ravnajo z nemočnimi, se McCall odpove upokojitvi, za katero se je sam odločil – in odkrije, da se je v njem ponovno prebudila želja po pravičnosti. Če ima kdo težavo, če se znajde v brezupnem položaju, če nima nikogar, ki bi mu lahko pomagal – tedaj bo v boj neenakih možnosti posegel McCall. On je pravičnik.
02:50
Usodna prenova
Jeff in Alex imata že nekaj izkušenj pri popravilu hiš in odločita se ves svoj prosti čas nameniti temu. Vendar obnova stare hiše ni tako preprosta naloga in mešetarjenje z najetimi delavci ter nakupom materiala je včasih tudi finančno sila zahtevno. Načrte jima dokončno prekriža čedni Nate, pogodbeni mojster popravil s skrivnostno, temačno preteklostjo.