TV sporedi

TV spored - HBO comedy

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO comedy

spored za datum: 16.04.2016
21:25
Umazan denar
Bobovo previdno in nenavadno obotavljivo vedenje je v ostrem nasprotju z dvoličnostjo ter neizprosnostjo njegovega bratranca in delodajalca Marva (James Gandolfini), najemnika zakotnega newyorškega lokala ter nekdanjega lokalnega mafijca. Bar na vnaprej dogovorjene večere služi kot kraj izmenjave za umazani mafijski denar, ki se iz zločinov po vsem mestu steka v skrivno blagajno. V kriminalnem podzemlju Brooklyna je ta izmenjava znana, toda lokala začuda ne oropajo tistega večera, temveč pozneje. Čečenski lastnik bara Chovka zahteva, da Bob in Marv hitro poiščeta ukradeni denar in storilce. Bobovo življenje se dodatno zaplete, ko vanj vstopita čedna soseda Nadia (Noomi Rapace) in trpinčeni pes, menda last razvpitega krajevnega nasilneža in arestanta (Matthias Schoenaerts).
23:10
Terorizem na domačih tleh
Dejanja, ki so jih načrtovali ali celo izvedli sami Američani ali tam zakonito živeči priseljenci, ki so prevzeli ideologijo in vero islamskih ekstremistov. Zgodbo prikazuje skozi oči vladnih uslužbencev, ki skušajo odkriti in preprečiti teroristična dejanja, in v luči izkušenj znotraj ameriške muslimanske skupnosti.
00:40
Dobra ljubica
Srednješolska prijateljica Karen je novinki Sandy ponudila službo. Potem ko se intimno zaplete s skrivnostnim moškim, Sandy z grozo odkrije, da je Sam v resnici mož njene prijateljice, kandidat na krajevnih volitvah ter glavni osumljenec v policijski preiskavi umora.
02:10
Umazan denar
Bobovo previdno in nenavadno obotavljivo vedenje je v ostrem nasprotju z dvoličnostjo ter neizprosnostjo njegovega bratranca in delodajalca Marva (James Gandolfini), najemnika zakotnega newyorškega lokala ter nekdanjega lokalnega mafijca. Bar na vnaprej dogovorjene večere služi kot kraj izmenjave za umazani mafijski denar, ki se iz zločinov po vsem mestu steka v skrivno blagajno. V kriminalnem podzemlju Brooklyna je ta izmenjava znana, toda lokala začuda ne oropajo tistega večera, temveč pozneje. Čečenski lastnik bara Chovka zahteva, da Bob in Marv hitro poiščeta ukradeni denar in storilce. Bobovo življenje se dodatno zaplete, ko vanj vstopita čedna soseda Nadia (Noomi Rapace) in trpinčeni pes, menda last razvpitega krajevnega nasilneža in arestanta (Matthias Schoenaerts).
04:00
Praznik piva
Ko brata Američana Todda in Jana Wolfhousa (Erik Stolhanske in Paul Soter) pošljejo v Nemčijo, da bi na Oktoberfestu raztresla pepel njunega dedka, naletita na tajno, stoletja trajajoče tekmovanje v pitju piva. Tam brata zelo hladno sprejmejo njuni nemški sorodniki Von Wolfhauseni, ki se izogibajo Todda in Jana, žalijo njuno družino in kar je najhujše, premagajo ju v pitju. Brata zaprisežeta, da se bosta vrnila čez leto dni, da bi ubranila družinsko čast. Sestavita "sanjsko ekipo" pivcev piva in zgub, v kateri so: Barry Badrinath (Jay Chandrasekhar), izurjen pivec s temno preteklostjo, Phil Krundle (Kevin Heffernan), ki je pravi goltajoči stroj, in Charlie “Fink” Finklestein (Steve Lemme), laboratorijski tehnik z magisterijem v vsem, kar je povezano s pivom. S pomočjo njune prababice (Cloris Leachman) in njene negovalke Cherry (Mo’Nique) "veličastnih pet" začne neumorno trenirati in se z vsem srcem, umom in jetri preda pitju piva.
06:00
Snake in Mongoose
Film govori o osupljivih dosežkih Dona "Snake" Prudhomma in Toma "Mongoose" McEwena v svetu zmogljivih avtomobilov. Povezala sta se z nekaterimi korporativnimi mogotci in oddelkom podjetja Mattel Hot Wheels, ki ju je sponzoriralo, za vselej spremenila svet dirk z dragsterji in sčasoma postala največja tekmeca v njihovi zgodovini.
07:40
Obdukcija Nezemljana
Video, ki ga je v ZDA predvajala televizijska hiša Fox, je čez noč sprožil senzacijo med privrženci NLP-jev in dokazal, kako lahko je naplahtati medije. Gledalci lahko spremljajo pustolovščine ambicioznih britanskih šaljivcev Garyja (Ant McPartlin) in Raya (Declan Donnelly) pri ustvarjanju ene največjih potegavščin, kar jih je kdaj bilo.
09:15
Noč v muzeju: Skrivnost grobnice
Noč v muzeju je navdušila občinstvo po vsem svetu. V tretjem delu priljubljene serije vas čakajo stari znanci v svoji največji pustolovščini doslej. Ko se razstavni predmeti v newyorškem Prirodoslovnem muzeju začnejo ponoči nenavadno obnašati, mora novoimenovani vodja varnostne službe Larry (Ben Stiller) ugotoviti, kaj se dogaja. Plošča, ki kot čarovniška palica čudežno oživlja bitja, je začela razpadati, obnovijo pa jo lahko samo v Britanskem muzeju. Larry, ki bi storil vse, da obvaruje svojomuzejsko "družino", s sinom Nickom in muzejskimi primerki iz New Yorka odpotuje v London, kjer poskuša odkriti starodavno skrivnost Plošče.
10:50
Hobit: Bitka petih vojska
Od zmaja Smauga so si škratje priborili nazaj domovino, a so pri tem nehote osvobodili smrtonosno silo. Razbesneli Smaug svoj ognjeni bes znese nad nemočnimi možmi, ženskami in otroki Jezernega mesta. Thorin, ki ga bolj kot vse drugo obseda vnovič pridobljeno bogastvo, žrtvuje prijateljstvo in čast, da si nagrabi zlata, medtem ko vročično prizadevanje, da bi prijatelja spravil k pameti, Bilba privede do skrajne in nevarne odločitve. A druščino čakajo še hujše nevarnosti. Veliki sovrag Sauron, ki ga vidi le Gandalf, je v pritajeni napad na Samotno goro poslal vojsko orkov. Nad čedalje hujši spopad se spušča tema, škratje, vilini in ljudje se morajo odločiti, ali bodo združili moči ali pa se bodo soočili z uničenjem. Bilbo se znajde sredi boja za lastno življenje in za življenja prijateljev v Bitki petih vojska, od katere je odvisna prihodnost Srednjega sveta.
13:10
Seks na eks
Potem ko se izjalovi razgovor za sanjsko službo, si nadobudna televizijska voditeljica poročil, Meghan (Elizabeth Banks) v Los Angelesu privošči zase neznačilno divjo noč zabave in užitka. V postelji očarljivega neznanca na drugi strani velemesta jo zbudi telefonsko sporočilo agenta o tem, da si je vendarle prislužila še eno priložnost za razgovor o ponujeni službi – če se bo le pravočasno prikazala v pisarni. Zdaj je brez telefona, avta, osebne izkaznice in denarja obtičala v povsem neznanem predelu mesta; prisiljena se je odpraviti na pot peš ter skozi niz pestrih dogodivščin in zabavnih nesporazumov pohiteti življenjski karieri naproti.
14:45
Zvončica in piratska vila
Zvončica in njene zveste prijateljice hitro ugotovijo, da je tatica vila Zarina. Malopridnica hoče odnesti prah k zlobnim piratom pod vodstvom kapitana Kljuke in Zvončica jo skuša ustaviti, toda Zarina pomeša čarobne moči vil. Preden se bodo zoperstavile piratom, se bodo morale vile znova naučiti uporabljati svoje moči, nato pa zbrati ves pogum in vzpostaviti red v pravljični deželi.
16:05
Gillian za 37. rojstni dan
Peter Gallagher igra Davida Lewisa, vdovca, ki se noče sprijazniti z ženino smrtjo in si zato uničuje svoje življenje. Čeprav je lepa Gillian (Michelle Pfeiffer) umrla v nesreči na morju na svoj rojstni dan pred dvema letoma, je David še vedno ne more pozabiti in se večino časa pogovarja z njenim duhom (ki je zanj še kako resničen) in se zapira pred ostalim svetom. Medtem se njegova 16-letna hči Rachel počuti jezno, negotovo in zapostavljeno. Na družinskem srečanju na Nantucket Islandu s svakinjo Esther (oskarjevka Kathy Baker) in ostalo družino znova pretehtajo vse odnose in se zazrejo resnici v oči. David spozna, da mora storiti vse, kar je v njegovi moči, da bi si spet pridobi hčerino ljubezen, pa čeprav bi to pomenilo izpustiti Gillian.
17:35
Ljubezen pod zvezdami
Vsakokrat, ko se družita in pogovarjata pod budnim očesom Emilyjinega očeta Nata, z Beccino pomočjo Emily postopoma razkriva svoja čustva in se uči žalovanja, v zameno pa svojo starejšo prijateljico uči odgovornosti odraslih. A ko se med Becco in Emilyjinim očetom nenadejano vname ljubezen, se morata naučiti uravnotežiti svoj odnos, družinske obveznosti očeta do svoje hčere in odgovornost Becce, da bi dokončala svoj študij.
19:00
Možje X 2
Možje X so naslednji člen evolucijske verige. Vsak se je rodil z edinstveno genetsko mutacijo, ki se odraža v izrednih nadnaravnih sposobnostih. V svetu, v katerem je vse več sovraštva in predsodkov, so izobčenci, ki se jih tisti, ki niso zmožni sprejeti njihove drugačnosti, bojijo in jih prezirajo. Toda Možje X in tisoče mutantov po vsem svetu živijo naprej kljub prevladujoči nevednosti družbe, v kateri živijo. Pod vodstvom profesorja Charlesa Xavierja (Patrick Stewart – “Vojne zvezde”), najmogočnejšega telepata na svetu, so se ti "obdarjeni" učenci naučili obvladati in usmerjati svoje moči za dobrobit človeštva. Borijo se, da bi obvarovali svet, ki se jih boji. V filmu “Možje X 2”, novem poglavju sage o Možeh X, se Možje X spopadejo z najnevarnejšo misijo, ki jih je doslej doletela, in morajo združiti moči s svojimi sovražniki, da bi se soočili z nevarnostjo, ki ogroža človeštvo in nenazadnje mutante same.
21:10
Ubij me trikrat
Charlie dobi nalogo ubiti krajevno lepotico obalnega deskarskega mesteca (Alice Braga) – vendar na svoje presenečenje odkrije, da še zdaleč ni edini, ki ji streže po življenju. Kmalu se znajde sredi trojne spletke umorov, opustošenja, izsiljevanja in maščevanja. V filmu igra tudi Sullivan Stapleton, ki upodobi premožnega lastnika lokala na plaži, ki ga kuha ljubosumje. Luke Hemsworth je lokalni deskar, ki se bori za ljubljeno žensko, Bryan Brown pa skorumpirani policist, ki pri vsej zadevi zahteva predvsem delež zase.
22:40
Nazaj v osemdeseta 2
Louja, ki je zaslovel kot "izumitelj interneta", ustreli neznani vlomilec. Nick in Jacob morata vnovič pognati časovni stroj, da bi rešila prijatelja – a se po pomoti znajdeta v prihodnosti z Adamom mlajšim. Bodo lahko od tam vplivali na pretekle dogodke? Ti so pravzaprav medtem postali sedanjost in ali sploh lahko spreminjaš tisto, kar se je že zgodilo?
00:15
Možje X 2
Možje X so naslednji člen evolucijske verige. Vsak se je rodil z edinstveno genetsko mutacijo, ki se odraža v izrednih nadnaravnih sposobnostih. V svetu, v katerem je vse več sovraštva in predsodkov, so izobčenci, ki se jih tisti, ki niso zmožni sprejeti njihove drugačnosti, bojijo in jih prezirajo. Toda Možje X in tisoče mutantov po vsem svetu živijo naprej kljub prevladujoči nevednosti družbe, v kateri živijo. Pod vodstvom profesorja Charlesa Xavierja (Patrick Stewart – “Vojne zvezde”), najmogočnejšega telepata na svetu, so se ti "obdarjeni" učenci naučili obvladati in usmerjati svoje moči za dobrobit človeštva. Borijo se, da bi obvarovali svet, ki se jih boji. V filmu “Možje X 2”, novem poglavju sage o Možeh X, se Možje X spopadejo z najnevarnejšo misijo, ki jih je doslej doletela, in morajo združiti moči s svojimi sovražniki, da bi se soočili z nevarnostjo, ki ogroža človeštvo in nenazadnje mutante same.
02:30
Območje 51
Trije mladi teoretiki zarot bi se radi dokopali do skrivnosti za javnost zaprtega "Območja 51", tajnega vladnega oporišča v ameriški puščavi, kjer naj bi se nekoč zgodil stik z vesoljci. Kar tam najdejo, močno presega domišljijo iz urbanih legend. Gledalci lahko vidijo srhljivo pustolovščino skozi leče kamer, ki so zabeležile njihovo grozljivo izkušnjo.