TV sporedi

TV spored - HBO comedy

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO comedy

spored za datum: 17.05.2016
23:00
Antični Rim
23:50
Antični Rim
00:45
Samo bog ve
Nick vplivnega botra kriminalnega podzemlja prepriča, da si tudi uradno zasluži biti njihov član. A kmalu ugotovi, da zločinski status ne prinaša več nekdanjega privilegiranega položaja. Brez privoljenja šefa si prizadeva s pomočjo najboljšega prijatelja Georgea (Slaine) razširiti posle kriminalne združbe. Sprva je pri tem uspešen, a vse se zasuka na glavo, ko se zaljubi v čedno Ali (Leighton Meester) in sklene, da ima življenja na napačni strani zakona dovolj. Seveda pa izstop iz mafijskega klana ni tako preprost.
02:35
Za sovražnikovo črto: Operacija Kongo
Majhno moštvo posebnih mornariških enot S.E.A.L. pošljejo na tajno misijo v Afriko, kjer naj bi našli skrivno proizvodnjo uranove rude. Pripravlja se velika pošiljka orožja, obogatenega z uranom, namenjena v prodajo neki mednarodni teroristični organizaciji. Brez priprav in kakršnekoli vojaške podpore imajo možje na voljo manj kot 36 ur, da se prebijejo mimo do zob oborožene vojske, ki brani skrivno nahajališče urana globoko v prostranstvih nevarnega Konga, preprečijo prodajo orožja in razkrijejo neznanega kupca. Eden največjih sovražnikov ZDA je tik pred tem, da postane jedrska velesila, in to mu lahko prepreči samo enota Seal Team 8.
04:10
Dekle za slovo
Richard Dreyfuss si je oskarja za glavno moško vlogo prislužil v zgodbi o romanci med povsem različnima človekoma, ki sta si prisiljena deliti stanovanje v New Yorku. Elliot Garfield (Richard Dreyfuss) je pravkar prispel na Manhattan, kjer je dobil vlogo svojega življenja: igral naj bi Riharda III. v off-broadwayskem projektu. Nekdanjo pevko v zboru Paulo McFadden pa so spet odslovili. Tokrat jo je zapustil še nekdanji partner, njuno stanovanje s Paulo in njeno 9-letno hčerjo vred pa oddal Garfieldu. Ta ima zakonito pravico do stanovanja, a nima srca, da bi ven vrgel mater samohranilko z otrokom. Tako si kljub Garfieldovim navadam, da prepeva, prižiga kadila in hodi naokrog gol, trojica po sili razmer ustvari čudaški skupen dom.
06:00
Črni bratje
V odmaknjeni gorski vasici Giorgio živi težko, vendar srečno življenje – do nekega dne, ko njegovo mater doleti huda nesreča. Njegov oče lahko zdravniku plača samo tako, da Giorgia proda. Zanj dobi 40 frankov od "moža z brazgotino", ki dečke iz Švice preprodaja nekemu uspešnemu lastniku dimnikarskega podjetja v Milanu. Giorgio in njegov prijatelj Alfredo se tam izučita za dimnikarja in sta prisiljena delati v nevarno ozkih, od saj umazanih dimnikih. A dečka sta vendarle deležna tudi vznemirljive pustolovščine, ki jo prinašajo veliko mesto, skrivnostna kripta pod cerkvijo ter Angeletta, čedna in hudo bolna hči njunega delodajalca. Giorgio ima srečo, saj gospodar Battista z njim dobro ravna, čeprav ga njegova žena in sin z užitkom mučita ter ponižujeta. Poleg tega je delo težko in na ulicah preži tolpa, imenovana Volkovi, ki ob vsaki priložnosti ustrahuje male dimnikarje. Giorgio vnovič sreča prijatelja Alfreda, ki je medtem postal vodja rivalske tolpe Črni bratje in ti sprejmejo Giorgia medse. Fantje prisežejo, da si bodo pomagali, se skupaj upirali vsem sovražnim silam, zoperstavljali nepravičnosti in Volkovom ter se naposled vrnili nazaj v rodni Ticino.
07:45
Ti nisi ti
Zmedena, neodločena Bec (Emmy Rossum) je vihrava študentka na kolidžu, ki bi rada postala rokovska pevka, a komajda obvladuje svoje divje ljubezenske zveze in vse druge odnose v svojem življenju. Ko jo Kate najame za osebno negovalko in zakon bolne pianistke z možem Evanom (Josh Duhamel) doživi krizo, se morata mladi ženski zanesti in opreti le druga na drugo – ter na njun nenavaden, včasih težaven in drugič strašljivo odkrit odnos. Natančna in premišljena Kate sčasoma pride do živega spontani in temperamentni Bec, in obratno. Soočili se bosta s svojimi napakami in obžalovanji ter razmisliti o tem, česa si v resnici želita. Med mladima ženskama se razvije trdna vez, polna izzivov, ki ju vzajemno navdihne, da polno zaživita svoje življenje.
09:30
Tisti čudni občutek
Ko Mikeyja zapusti dekle, njegova najboljša prijatelja Jason in Daniel skleneta dogovor, da bosta tudi sama ostala samska, dokler Mikey ne bo spet v vrtincu newyorških zmenkarij. Vendar potem Jason spozna Ellie, Danielovo prijateljstvo s Chelseo pa se spremeni v nekaj drugega – in fantje spoznajo, da je meja med neobveznimi zmenki in resno ljubezensko zvezo veliko tanjša, kot so menili.
11:05
Jaz baraba 2
Genialni superzlobnež Gru se je s posvojenimi hčerami Margo, Edith in Agnes ustalil v mirnem predmestju. Čeprav ga dolgi prsti in kriminalni um še vedno polno zaposlujejo, je povsem zadovoljen z urejenim družinskim življenjem. Toda nekega dne ga obišče posebna agentka tajne protikriminalne agencije Lucy Wilde, ki ga želi rekrutirati v boju proti novemu, nenavadno izmuzljivemu superzločincu. Gruja bolj kot pomoč dobri strani jezi dejstvo, da nekdo skuša prevzeti njegovo mesto največje barabe na svetu, zato privoli v sodelovanje in kmalu s svojimi čudnimi pripomočki in še bolj čudaškimi pomočniki (vnovič) povzroči nezadržno zmedo akcijske zabave.
12:45
Čudovito leto
Samozavesten in vzvišen, svojeglav in čeden. To je Max Skinner, uspešen londonski bankir, ki se specializira za trgovanje z obveznicami. Finančna barakuda z bregov Temze, ki želi osvojiti evropski trg.
Njegov zadnji podvig je prinesel sedemmestni dobiček, kar mu njegovi petični tekmeci strašno zavidajo. Maxov uspeh je popolnoma v skladu z njegovo filozofijo: zmaga ni vse, temveč edino, kar šteje!
Kmalu zatem iz Francije prispe žalostna vest: Maxov ostareli stric Henry je umrl. Max kot njegov najbližji krvni sorodnik pa je edini dedič posestva, na katerem sta provansalski dvorec in vinograd La Siroque, v katerem je Henry več kot trideset let vzgajal trto.
Max odpotuje na posestvo, na katerem je v otroštvu preživljal poletne počitnice z ekscentričnim stricem, ki ga ni videl ali slišal že več let. Toda medtem ko se tam ukvarja s pravnimi papirji, ga v podjetju v Londonu suspendirajo; čaka ga preiskava zaradi sumljivih transakcij obveznic.
Z negotovo prihodnostjo se počasi začne privajati življenju v podeželskem dvorcu. Ponovno sreča dolgoletnega oskrbnika vinograda Francisa Duflota, ki po tridesetih letih še vedno skrbi za trte in se ga spominja še iz otroštva. Duflotova klepetava žena Ludivine, ki na posestvu gospodinji, Maxa gostoljubno sprejme. Kljub temu Max ni čisto prepričan, da mu življenje na francoskem jugu povsem ustreza. Telefonira svojemu najboljšemu prijatelju, londonskemu nepremičninskemu agentu Charlieju Willisu, naj poizve, koliko je majhen vinograd z dvorcem, kot je La Siroque, trenutno vreden na trgu. Charlie mu pove, da lahko za majhno vinarno z dobrimi izdelki dobi tudi več milijonov dolarjev, saj so butična vina pravi prodajni hit. S tem denarjem bi Max lahko pokril izgubo, če bi ostal brez službe.
14:40
Dobrodošli k meni
Alice Klieg (Kristen Wiig) opusti svoja zdravila in terapije ter uresniči dolgoletno željo: kupi si lastno pogovorno oddajo. Navdihnjena s slavno televizijsko voditeljico Oprah Winfrey v javnosti razgalja osebne dileme in skrivnosti, delno zaradi želje po ekshibicionizmu in delno zato, da bi z gledalci delila svoje čudaške poglede na vse: od prehranskih navad in medosebnih odnosov do načinov kastriranja domačih živali.
16:10
Silicijeva dolina
Prisiljeni v dokončanje nekega nespodbudnega projekta se fantje trudijo na precej nižji ravni, nazadnje pa jim uspe izdelek, ki je uspešnejši, kot so to želeli. Erlich ugotovi, da mu nasproti stoji znan obraz v podobi tekmecev iz Hacker Hostela, Monica pa se skuša uveljaviti na sestanku upravnega odbora. Prepričan v grožnjo Pied Piper se Gavin odloči tvegati z Nucleusom.
16:40
Podpredsednica
Selina hiti v bolnišnico, medtem ko se trudi dobiti predsedniško mesto. Amy in Dan odkrijeta, da je O'Brienov tabor priredil lažne demonstracije, in naročita Jonahu ter Richardu, naj tudi onadva organizirata protest v podporo predsedniku ZDA. Mike in Wendy se sestaneta z morebitno nadomestno materjo svojega otroka.
17:15
Rokerica
Rickijin nekdanji mož (Kevin Kline, dobitnik oskarja za najboljšega stranskega igralca v filmu Riba po imenu Wanda) se po dolgem času oglasi, da bi jo obvestil o težavah njune hčere, potem ko jo je zapustil fant. Glasbena zvezdnica Ricki, ki se je odrekla vsemu, celo družini, da bi uresničila sanje o rokerski slavi, se zdaj vrača domov, da bi nadoknadila izgubljeni čas in morda celo zgladila odnose z družino.
19:00
Skoraj policaja
Ko se Ryan in Justin za neko zabavo v maskah za šalo našemita v moža postave, sta nenadoma deležna občudovanja nežnega spola in strahospoštovanja stanovalcev domače soseske – zato skleneta za nedoločen čas kar obdržati krinko. Vendar se med "opravljanjem dolžnosti" nehote zapleteta v umazane posle resničnih mafijcev in nekega skorumpiranega detektiva; njuni ponarejeni znački in lažni uniformi se zdaj znajdejo na resni preizkušnji, ki je vse prej kot šala.
20:45
Nazaj v osemdeseta 2
Louja, ki je zaslovel kot "izumitelj interneta", ustreli neznani vlomilec. Nick in Jacob morata vnovič pognati časovni stroj, da bi rešila prijatelja – a se po pomoti znajdeta v prihodnosti z Adamom mlajšim. Bodo lahko od tam vplivali na pretekle dogodke? Ti so pravzaprav medtem postali sedanjost in ali sploh lahko spreminjaš tisto, kar se je že zgodilo?
22:20
Igra prestolov
23:20
Prejšnji teden: Nocoj z Johnom Oliverjem
23:50
Sodobna družina
Klan Pritchett-Dunphy-Tucker je velika in povezana družina, katere glava je patriarh Jay Pritchett. Ob sebi ima mlado, živahno drugo ženo Glorio, ki se upira njegovi staromodnosti – kar je veliko zabavnejše, odkar imata skupnega otroka. Spremembe čuti vsakdo, tudi Glorijin sin iz prejšnje zveze Manny, ki je vselej imel mamo le zase – zdaj pa je srednješolec, ki se stvari loteva z enako otroško zagnanostjo in očarljivo naivnostjo. Jayeva odrasla hči Claire in njen mož Phil po svoje doživljata spremembe, ki jih prinaša čas. Njun najmlajši sin Luke je zdaj v srednji šoli, a se bolj posveča dekletom kot knjigam. Njuna srednja hči Alex je študentka prvega letnika kolidža, najstarejša hči Haley pa živi doma ter se posveča karieri in ljubezni. Tukaj sta še Clairejin brat ter Jayev odrasli sin Mitchell in njegov homoseksualni partner Cameron; slednja z eno plačo vzdržujeta gospodinjstvo, medtem ko Mitchell razmišlja o svojem naslednjem poklicnem koraku – a izkaže se, da bo prinesel veliko spremembo predvsem za njuno razposajeno sedemletno posvojenko Lily.
00:15
Speči morilec
Novinarka Christine kmalu odkrije krivca za niz srhljivih zločinov, ki se je začel pred več kot 20 leti. Po seriji umorov v osemdesetih letih se je morilec za nekaj časa potuhnil; a skoraj 14 let pozneje se začne podoben morilski pohod storilca, ki mu Christine nadene vzdevek "The Grim Sleeper" oz. "Speči morilec". Poročevalka in detektivka po sili razmer opazi podobnosti med kriminalnimi primeri in v pojasnilo pripravlja najpomembnejši članek v karieri, v katerem bo predstavila dokaze ter intervjuje z očividci, ki bi lahko vsebovali namige o identiteti morilca. Ko se pojavi edina preživela žrtev Margette, da bi ji zaupala svojo plat zgodbe, se razkrije pomemben del skrivnosti in Christine je še bolj odločena, da bo v imenu nesrečnih žrtev našla pravico.
01:45
WhoAmI
Benjamin ima prirojeni talent za vse, kar je digitalno. Njegove dejavnosti na spletu pritegnejo pozornost Maxa, nadobudnega revolucionarja, ki si želi "shekati ves svet", vendar nima Benjaminovih čarobnih veščin. Maxov svet zabav, mamil in seksa je malce preveč za vase zaprtega Benjamina, a je vseeno hvaležen že zato, da je zdaj del nečesa. Dvojica se spajdaši še z dvema računalniškima genijema, Stephanom in Paulom, in fantje ustanovijo hekersko skupino CLAY (kratica za "Clowns Laughing @ You"). Vdirajo v mednarodne varnostne sisteme, da bi s hekerskimi akcijami opozarjali na socialno nepravičnost. Pri tem so zelo spretni: pravzaprav so tako dobri, da pritegnejo pozornost nemške tajne službe in Europola – a kar je še bolj zaskrbljujoče, naletijo tudi na zloveščega hekerskega tekmeca, ki v njih vidi grožnjo in se jih trudi uničiti. Obkoljeni so z vseh strani, Benjaminovo znanje pa je postavljeno na življenjsko preizkušnjo, ko začne razmišljati o tem, da pripadnost skupini novih prijateljev ni vredna tako visoke cene.