TV sporedi

TV spored - HBO comedy

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO comedy

spored za datum: 26.04.2016
22:10
Zakleti: Novo poglavje
Pojdite nazaj na začetek, če si upate – predzgodba v grozljivi seriji Zakleti nas bo odpeljala v čas pred strašljivimi dogodki, ki so mučili družino Lambert. Raziskovalca nadnaravnih pojavov Tucker in Specs prosita za pomoč nadarjeno spiritistko Elise Rainier, da bi pomagala najstnici, ki so jo napadle nedoumljive sile iz onstranstva. Elise se nerada podaja v temačni svet maščevalnih duhov, vendar naposled ustreže obupanemu očetu mlade Quinn in v seansi vstopi v mračni svet onkraj. Tam se bo soočila z najbolj neusmiljenim sovražnikom, kar jih je kdaj srečala: demonom z nenasitno slo po človeških dušah.
23:50
Ni je več
Prav na peto obletnico poroke Nick Dunne (Ben Affleck) na policiji prijavi izginotje svoje žene Amy (Rosamund Pike). Pod pritiskom policije in med vse hujšo medijsko gonjo se začnejo njegove čudaške razlage in portret srečnega zakona podirati kot hišica iz kart. Vse očitnejše so laži ter zavajanje in tudi njegovo nenavadno obnašanje prav nič ne pripomore k rešitvi primera, prav nasprotno – javnost se vse glasneje sprašuje, ali je v resnici Nick Dunne sam umoril svojo ženo.
02:15
Nazaj v osemdeseta 2
Louja, ki je zaslovel kot "izumitelj interneta", ustreli neznani vlomilec. Nick in Jacob morata vnovič pognati časovni stroj, da bi rešila prijatelja – a se po pomoti znajdeta v prihodnosti z Adamom mlajšim. Bodo lahko od tam vplivali na pretekle dogodke? Ti so pravzaprav medtem postali sedanjost in ali sploh lahko spreminjaš tisto, kar se je že zgodilo?
03:50
V visoki družbi
Tom Bell upodobi divjega in razuzdanega Leonarda, ki grozi, da bo pokvaril načrta starejšega brata Charlesa (Ed Weeks) o poroki v to premožno rodbino.
05:15
Filmi in zvezde
Hiter pregled najnovejših filmov in zvezdnikov, ki nastopajo v njih. Tedenska oddaja predstavlja redne rubrike iz zakulisja hollywoodske produkcije: intervjuje, dogodke po svetu, portrete igralcev in poročila z rdeče preproge. Vse to in še več v zabavni polurni oddaji Filmi in zvezde.
06:00
Če ostanem
Mia je mislila, da je pred najtežjo odločitvijo, kar jih je kdaj morala sprejeti. Vendar ji usoda nameni nekaj drugega: njeno življenje se spremeni v hipu, ko po avtomobilski nesreči ostane v komi. Zdaj se mora odločiti, ali se bo predramila iz nepremičnega stanja na robu smrti ter zaživela povsem drugačno življenje kot dotlej. To bo opredelilo njeno prihodnost in življenjsko usodo.
07:45
Seks na eks
Potem ko se izjalovi razgovor za sanjsko službo, si nadobudna televizijska voditeljica poročil, Meghan (Elizabeth Banks) v Los Angelesu privošči zase neznačilno divjo noč zabave in užitka. V postelji očarljivega neznanca na drugi strani velemesta jo zbudi telefonsko sporočilo agenta o tem, da si je vendarle prislužila še eno priložnost za razgovor o ponujeni službi – če se bo le pravočasno prikazala v pisarni. Zdaj je brez telefona, avta, osebne izkaznice in denarja obtičala v povsem neznanem predelu mesta; prisiljena se je odpraviti na pot peš ter skozi niz pestrih dogodivščin in zabavnih nesporazumov pohiteti življenjski karieri naproti.
09:20
Sužnja ljubezni
Ona se hoče na vsak način maščevati svojemu nekdanjemu fantu, on pa si želi le tega, da bi se njegova bivša vrnila k njemu. Ampak njuna nekdanja ljubimca sta zdaj srečno zaljubljeni par, zato začneta zarotnika skupaj kovati peklenski načrt, da bi uničila to romantično zvezo. Ne zavedata se, da bo rezultat ljubosumne akcije nekaj povsem drugega, nepričakovanega; lahko se kar sprijaznita, da sta sama sužnja ljubezni.
11:00
V visoki družbi
Tom Bell upodobi divjega in razuzdanega Leonarda, ki grozi, da bo pokvaril načrta starejšega brata Charlesa (Ed Weeks) o poroki v to premožno rodbino.
12:25
Horton
Zgodba pripoveduje o Hortonu, prijaznem slonu, ki nekega dne sliši klic na pomoč z drobnega prašnega delca. Ko pogleda pobližje, odkrije civilizacijo neznatnih bitij, ki živijo na njem. Spoprijatelji se z njimi in obljubi, da bo varoval njihov drobni svet, medtem ko so njegovi džungelski prijatelji zaskrbljeni, saj ne verjamejo, da ta svet res obstaja. Nič tako majhnega namreč ne bi moglo biti živo, zato se Hortonovi prijatelji odločijo uničiti prašni delec, da bi Horton končno sprevidel svojo zablodo – a ta ga je odločen rešiti za vsako ceno.
13:50
Prazna zibka
Le nekaj tednov pred rojstvom prvega otroka se Maggie in Aaronu zgodi nepojmljivo: po visoko tvegani nosečnosti je prišlo do hudih zapletov in otrok bo mrtvorojen. Po tragediji le počasi okrevata in skušata nadaljevati življenje, vendar je žalosti po smrti nerojenega otroka nemogoče uiti. Tolažita se z zanikanjem bolečine in alkoholom, a ko naposled Maggie odkrije možev skok čez plot s sodelavko Dano, sklene končati tudi njun zakon. Maggie zdaj začenja novo življenje in ko se ji že zdi, da je pustila tragično preteklost za seboj, presenečeno odkrije, da je spet noseča – očitno posledica zadnjega poskusa rešitve zakona z Aaronom v Las Vegasu. S pomočjo svoje razumevajoče zdravnice Claire, ki je pred leti tudi sama doživela podobno tragedijo, je Maggie kočno sposobna žalovati za izgubljenim otrokom. Z možem se slednjič spet zbližata – ter soočita s še eno težavno, zastrašujočo in viharno nosečnostjo.
15:35
Silicijeva dolina
Potem ko so ga brez ceremonij odpustili, se jezni Richard sooči s težko odločitvijo: ali naj sprejme zmanjšano vlogo tehnološkega vodje ali za vselej zapusti Pied Piper. Erlich takoj vzljubi novo izbiro Laurie za izvršnega direktorja, Jacka Barkerja, medtem ko Dinesh in GIlfoyle med Richardovo odsotnostjo tehtata svoji stališči. Gavin skuša izboljšati svoj sloves tako, da prizna napako, Big Head pa sliši novice o velikih spremembah.
16:05
Podpredsednica
16:35
Hobit: Bitka petih vojska
Od zmaja Smauga so si škratje priborili nazaj domovino, a so pri tem nehote osvobodili smrtonosno silo. Razbesneli Smaug svoj ognjeni bes znese nad nemočnimi možmi, ženskami in otroki Jezernega mesta. Thorin, ki ga bolj kot vse drugo obseda vnovič pridobljeno bogastvo, žrtvuje prijateljstvo in čast, da si nagrabi zlata, medtem ko vročično prizadevanje, da bi prijatelja spravil k pameti, Bilba privede do skrajne in nevarne odločitve. A druščino čakajo še hujše nevarnosti. Veliki sovrag Sauron, ki ga vidi le Gandalf, je v pritajeni napad na Samotno goro poslal vojsko orkov. Nad čedalje hujši spopad se spušča tema, škratje, vilini in ljudje se morajo odločiti, ali bodo združili moči ali pa se bodo soočili z uničenjem. Bilbo se znajde sredi boja za lastno življenje in za življenja prijateljev v Bitki petih vojska, od katere je odvisna prihodnost Srednjega sveta.
19:00
Umri pokončno 4
Za dan neodvisnosti, 4. julija, se začne napad na ranljivo ameriško infrastrukturo in celotna država se začne potapljati v tehnološko temo. Skrivnostna figura v zakulisju je premislila vse sodobne plati zadeve – ni pa računala na Johna McClana, staro analogno muho v digitalni juhi. Začenjajo se prazniki, vendar newyorški detektiv McClane nima razloga za slavje. Spet se je sprl s hčerko Lucy, ki je zdaj v študentskih letih, in naložili so mu žaljivo rutinsko aretacijo mladega hekerja Matta Farrella, ki ga hoče zaslišati FBI. Toda McClanu se rado zgodi, da se vsakdanje sprevrže v nevsakdanje – in se na hitrico znajde na napačnem kraju ob napačnem trenutku. S Farrellovo pomočjo McClane počasi začenja dojemati vse večji kaos okrog sebe. V teku je napad na ranljivo ameriško infrastruktuo, ki bo onemogočil vso državo. Skrivnostna figura iz zakulisja, Thomas Gabriel, je vedno nekaj potez pred McClanom. Njegov neverjetni načrt je med mega štrebarji znan pod nazivom "totalna razprodaja" (vsega se je treba odkrižati).
21:10
Marinec 2
Od vojne zaznamovani in razočarani desetnik Chris Merrimette je poveljnik enote, katere naslednja misija v povojnem Afganistanu predvideva oskrbo oddaljene postojanke na robu ozemlja, ki ga nadzorujejo Talibani. Med vožnjo skozi uporniško provinco Helmand njihov konvoj zaustavi pripadnik mornariških tjulnjev ter vojakom zaupa nalogo velikega mednarodnega pomena: neko Afganistanko, ki slovi po svojem odklonilnem stališču do Talibanov, morajo varno pospremiti do državne meje. Desetnik Merrimette in njegovi tovariši bodo morali brez podpore tankov in letal prečkati sovražno ozemlje in pri tem zbrati ves svoj pogum, da bo njihova misija uspešna.
22:50
Igra prestolov
23:50
Prejšnji teden: Nocoj z Johnom Oliverjem
00:20
Sodobna družina
Klan Pritchett-Dunphy-Tucker je velika in povezana družina, katere glava je patriarh Jay Pritchett. Ob sebi ima mlado, živahno drugo ženo Glorio, ki se upira njegovi staromodnosti – kar je veliko zabavnejše, odkar imata skupnega otroka. Spremembe čuti vsakdo, tudi Glorijin sin iz prejšnje zveze Manny, ki je vselej imel mamo le zase – zdaj pa je srednješolec, ki se stvari loteva z enako otroško zagnanostjo in očarljivo naivnostjo. Jayeva odrasla hči Claire in njen mož Phil po svoje doživljata spremembe, ki jih prinaša čas. Njun najmlajši sin Luke je zdaj v srednji šoli, a se bolj posveča dekletom kot knjigam. Njuna srednja hči Alex je študentka prvega letnika kolidža, najstarejša hči Haley pa živi doma ter se posveča karieri in ljubezni. Tukaj sta še Clairejin brat ter Jayev odrasli sin Mitchell in njegov homoseksualni partner Cameron; slednja z eno plačo vzdržujeta gospodinjstvo, medtem ko Mitchell razmišlja o svojem naslednjem poklicnem koraku – a izkaže se, da bo prinesel veliko spremembo predvsem za njuno razposajeno sedemletno posvojenko Lily.
00:45
Umazan denar
Bobovo previdno in nenavadno obotavljivo vedenje je v ostrem nasprotju z dvoličnostjo ter neizprosnostjo njegovega bratranca in delodajalca Marva (James Gandolfini), najemnika zakotnega newyorškega lokala ter nekdanjega lokalnega mafijca. Bar na vnaprej dogovorjene večere služi kot kraj izmenjave za umazani mafijski denar, ki se iz zločinov po vsem mestu steka v skrivno blagajno. V kriminalnem podzemlju Brooklyna je ta izmenjava znana, toda lokala začuda ne oropajo tistega večera, temveč pozneje. Čečenski lastnik bara Chovka zahteva, da Bob in Marv hitro poiščeta ukradeni denar in storilce. Bobovo življenje se dodatno zaplete, ko vanj vstopita čedna soseda Nadia (Noomi Rapace) in trpinčeni pes, menda last razvpitega krajevnega nasilneža in arestanta (Matthias Schoenaerts).