TV sporedi

TV spored - HBO comedy

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO comedy

spored za datum: 31.07.2016
01:05
Fantovščina v naravi
Nihče ni bolj nenavaden kandidat za divjo moško zabavo kot Fionnán (Hugh O'Conor), tenkočutni scenograf, ki ga ni prav nič sram do potankosti načrtovati okrasje za svojo skorajšnjo poroko z Ruth (Amy Huberman). Prav prihodnja soproga ga prepriča, naj si vendarle da duška s fantovščino na taborjenju s prijatelji. Navdušena Ruth pregovori Davina, Fionnánovega najboljšega prijatelja ter svojega nekdanjega fanta, naj uredi vse potrebno. Nejevoljni Fionnán naposled pristane na njeno željo, vendar mu nikakor ni všeč, da naj bi šel na izlet tudi njen žurerski možati brat, med udeleženci norih zabav znan kot "Stroj". A ta se ne da kar tako odgnati; "Stroj" sledi skupini prijateljev in jih nazadnje popelje na nepopisno zabavno, prisrčno pot odkrivanja samega sebe sredi irskega zakotja.
02:40
Popolni fant
Ko se v njenem življenju vendarle spet pojavi nekdanji fant, se mora Leah odločiti, komu naj zaupa in koga bi se morala bati. Med njegovim vročim dvorjenjem se večkrat pokaže nasilna Carterjeva plat, ki dokončno uniči njun romantični odnos, a zavrnjeni ljubimec se nikakor ne namerava vdati. V ljubosumnem besu in navalu brezumne maščevalnosti bo njeno življenje zasukal na glavo.
04:20
Božična skrivnost
Newyorška raziskovalna novinarka Rebecca Clark se vrne v domači kraj na pogreb matere. Ko pozneje pregleduje podstrešje hiše pokojne mame, odkrije zapečatene božične voščilnice neznanega snubca, ki jih je v zadnjih dvanajstih letih očitno pošiljal njeni ovdoveli materi. V upanju, da bi po sledeh skrivnostnih voščilnic odkrila kaj pomembnega v preteklem življenju umrle matere, Rebecca združi moči z vojnim veteranom in zasebnim detektivom Andrewom Steelom. Med skupno preiskavo se Rebecca in Andrew zbližata ter naposled zaljubita, vendar ju pot v preteklost vodi mimo številnih skrivnosti in nevarnih pasti.
06:00
Možje X
Možje X se bojujejo, da bi zaščitili svet, ki jih sovraži in se jih boji. So otroci atoma, homo superior, naslednji člen v evoluciji. Vsak od njih se je rodil z enkratno genetsko mutacijo, ki se je v puberteti izrazila v nenavadnih močeh: Cyclops (James Marsden) iz oči strelja z energetskim žarkom, ki lahko preluknja gore; Jean Grey (Famke Janssen) ima telekinetične in telepatske sposobnosti, Storm (Halle Berry) pa lahko spreminja vreme.V svetu, kjer je vse več sovražnosti in predsodkov, veljajo za znanstvene anomalije, spačke, izobčence, ki se jih bojijo in sovražijo vsi tisti, ki ne morejo sprejeti njihove drugačnosti. Med njihovimi nasprotniki so ameriški senator Robert Kelly (Bruce Davison), politik McCarthyjevega kova, ki želi s svojo zakonodajo "razkrinkati nevarnosti" mutantov. Kljub vsesplošni nepoučenosti družbe pa Cyclops, Jean, Storm in na tisoče njim podobnih živi naprej. Pod vodstvom največjega telepata na svetu, profesorja Charlesa Xavierja (Patrick Stewart), so se ti "nadarjeni" študenti naučili nadzorovati in usmerjati svoje spoštovanja vredne moči za dobro človeštva. Borijo se, da bi zavarovali svet, ki se jih boji. Xavier sprejme dva novinca: Logan/Wolverine (Hugh Jackman) je samotarski borec z osupljivimi zdravilnimi močmi, vpotegljivimi, trdimi kremplji ter kožuhom, ki spominja na živalskega, Rogue (Anna Paquin) pa je odtujena najstnica, ki lahko vsrka moči in spomine vsakogar, ki se ga dotakne. Ko se Wolverine in Rogue privajata življenju med sebi enakimi, se Možje X zapletejo v fizično in filozofsko bitko s profesorjevim nekdanjim kolegom in prijateljem Erikom Lehnsherrjem, imenovanim Magneto (Ian McKellen). Magneto, ki je eden najmočnejših mutantov na svetu, je obrnil hrbet družbi, saj je prepričan, da ljudje in mutanti ne morejo živeti skupaj in da prihodnost pripada slednjim. S svojo zlobno bratovščino se ne bo ustavil, dokler ne bo zagotovil te prihodnosti, pa čeprav bi s tem ogrozil obstoj človeštva ali mutantov.
07:45
Možje X 2
Možje X so naslednji člen evolucijske verige. Vsak se je rodil z edinstveno genetsko mutacijo, ki se odraža v izrednih nadnaravnih sposobnostih. V svetu, v katerem je vse več sovraštva in predsodkov, so izobčenci, ki se jih tisti, ki niso zmožni sprejeti njihove drugačnosti, bojijo in jih prezirajo. Toda Možje X in tisoče mutantov po vsem svetu živijo naprej kljub prevladujoči nevednosti družbe, v kateri živijo. Pod vodstvom profesorja Charlesa Xavierja (Patrick Stewart – “Vojne zvezde”), najmogočnejšega telepata na svetu, so se ti "obdarjeni" učenci naučili obvladati in usmerjati svoje moči za dobrobit človeštva. Borijo se, da bi obvarovali svet, ki se jih boji. V filmu “Možje X 2”, novem poglavju sage o Možeh X, se Možje X spopadejo z najnevarnejšo misijo, ki jih je doslej doletela, in morajo združiti moči s svojimi sovražniki, da bi se soočili z nevarnostjo, ki ogroža človeštvo in nenazadnje mutante same.
09:55
Možje X: Zadnji spopad
V filmu MOŽJE X: ZADNJI SPOPAD, vrhuncu trilogije Možje X, “zdravilo” za mutantstvo grozi, da bo spremenilo tok zgodovine. Mutanti imajo prvič možnost izbire: zadržati svojo enkratnost, čeprav ta pomeni odtujitev in samoto, ali pa se odreči močem, da bi se lahko vključili v družbo. Nasprotujoča si pogleda vodij mutantov, Charlesa Xavierja, ki zagovarja strpnost, in Erica Lehnsherrja (Magneta), ki verjame v preživetje najmočnejšega, privedeta do največje preizkušnje: sprožita vojno, ki bo končala vse vojne.
11:40
Filmi in zvezde
Hiter pregled najnovejših filmov in zvezdnikov, ki nastopajo v njih. Tedenska oddaja predstavlja redne rubrike iz zakulisja hollywoodske produkcije: intervjuje, dogodke po svetu, portrete igralcev in poročila z rdeče preproge. Vse to in še več v zabavni polurni oddaji Filmi in zvezde.
12:10
Tom in Jerry: Vohuna
Mešanica priljubljenih animiranih pustolovščin združuje dve skupini televizijskih junakov za najmlajše: miška Jerryja in mačka Toma ter like iz klasične risane serije o Jonnyju Questu. Miška in mačka čaka še en prijeten dan na plaži, a tam naletita na razvpitega mladega vohuna Jonnyja Questa, njegovega prijatelja Hadjija in njunega pasjega tovariša Bandita. Ko dolgoletni sovražnik družine Quest dr. Zin odkrije, da si Jonnyjev oče dr. Benton Quest lasti izum, ki bi lahko odpravil vse svetovne težave z energijo, pošlje zlobno mačko vojsko, da bi ukradla napravo ter ujela Bentona in njegovega telesnega stražarja Raca Bannona. Jonny in njegovi novi kosmati prijatelji morajo takoj v akcijo – na nevarno vohunsko misijo, na kateri morajo rešiti svet.
13:25
Božična skrivnost
Newyorška raziskovalna novinarka Rebecca Clark se vrne v domači kraj na pogreb matere. Ko pozneje pregleduje podstrešje hiše pokojne mame, odkrije zapečatene božične voščilnice neznanega snubca, ki jih je v zadnjih dvanajstih letih očitno pošiljal njeni ovdoveli materi. V upanju, da bi po sledeh skrivnostnih voščilnic odkrila kaj pomembnega v preteklem življenju umrle matere, Rebecca združi moči z vojnim veteranom in zasebnim detektivom Andrewom Steelom. Med skupno preiskavo se Rebecca in Andrew zbližata ter naposled zaljubita, vendar ju pot v preteklost vodi mimo številnih skrivnosti in nevarnih pasti.
14:55
Max
Posebej izurjeni vojaški pes Max služi na prvih bojnih črtah v Afganistanu skupaj s svojim voditeljem, ameriškim marincem Kylom Wincottom. Vendar se pri neki vojaški operaciji zgodi nesreča in Kyle je smrtno ranjen. Max, ki žaluje za gospodarjem ter prijateljem, ne more več ostati med vojaki. Pes ne uboga nikogar drugega in ni več zmožen opravljati svojih dolžnosti. Pošljejo ga v domovino, kjer ga posvoji Kylova družina in mu tako reši življenje. Najbolj se na psa naveže Kylov mlajši brat Justin, vendar ima tudi sam težave – najbolj s pričakovanji svojega očeta, ki jih nikoli ne bo mogel izpolniti. Sprva noče prevzeti odgovornosti za bratovega neubogljivega psa. Vendar je po drugi strani Max edino bitje, ki ve, kaj se je tistega usodnega dne zgodilo Kylu. S pomočjo odločne najstnice Carmen se bo Kyle naposled zbližal s svojim novim pasjim prijateljem.
16:45
To so 40
19:00
Pa ne že spet ti!
Po obupnem zmenku na slepo se Jim in Lauren strinjata samo glede ene stvari: nikoli več se nočeta videti. A ko se slučajno prijavita pri isti agenciji in se vnovič znajdeta skupaj na počitnicah na safariju, si morata skupaj s svojimi otroki deliti apartma v luksuznem afriškem letovišču. Dve povsem različni družini, ki po spletu okoliščin obtičita na istem kraju, se bosta morali naučiti prilagajanja okolju, da se bosta lahko prenašali.
20:55
Sosedi
Radnerjeva imata čudovitega otroka in sijajen nov dom v predmestju. Svobodomiselna in sodobna tridesetletnika se imata za sproščena in razumevajoča človeka. A ta samopodoba je na resni preizkušnji, ko se v hišo poleg njiju priselijo razposajeni študentje univerzitetne bratovščine Delta Psi Beta pod vodstvom karizmatičnega predsednika Teddyja Sandersa (Zac Efron). Zakonca sta sprva zadržana in pred nebrzdanimi žurerji kažeta prijazen obraz, vendar so njihove zabave čedalje bolj razuzdane, čudaške in gromoglasne, korektni sosedski odnosi pa se hitro sprevržejo v sumničavost, zaničevanje in odkrito sovraštvo. Ko gre sabotaža objestnih študentov čez vse meje spremenljivega, se začne epska bitka sovražnikov z obeh strani plota, vredna nesmrtne grške drame.
22:30
Hiša laži
23:00
Prejšnji teden: Nocoj z Johnom Oliverjem
23:30
Mesto, ki se je balo noči
Film spremlja teksaško mestece Texarkana 65 let po tistem, ko je tam strašil serijski morilec. Storilca tedaj niso prijeli, zdaj pa se nenadoma začnejo vnovič vrstiti t.i. "umori v mesečini". Oblasti se zaman trudijo ugotoviti, ali kdo posnema morilca – morda je na delu zlovešča sila. Sramežljiva srednješolka bo imela ključno vlogo pri razkritju resnice in z njeno pomočjo bo nemara naposled konec srhljivih dogodkov.