TV sporedi

TV spored - HBO

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO

spored za datum: 05.06.2016
00:50
Ubijalski intervju
Televizijski voditelj Dave Skylark (James Franco) in njegov producent Aaron Rapoport (Seth Rogen) sta avtorja priljubljene pogovorne oddaje Skylark Tonight, ki se posveča zvezdniškim tračem in plehkim pogovorom z znanimi filmskimi igralci. Ko moža odkrijeta, da je nad njuno oddajo navdušen tudi sam severnokorejski vodja Kim Džong-Un, skleneta v posebnem studiu v Pjongjanju pripraviti intervju z azijskim samodržcem. Medtem ko se pripravljata na pot, njune načrte prekriža tajna službe CIE, ki najame in izuri nerodna Američana, da bi televizijski intervju izkoristila kot pretvezo za atentat na severnokorejskega tirana.
02:45
Pu-239
Ko je med poskusom, da bi preprečil katastrofo, izpostavljen smrtonosnemu odmerku sevanja, Timofeya označijo za grešnega kozla in ga odpustijo brez odpravnine. Ker mu ostane le še nekaj dni življenja in bi rad poskrbel za svojo ljubečo ženo (Radha Mitchell) ter mladega sina, ukrade manjšo količino PU-239 (plutonija za izdelavo jedrskega orožja) in se odpravi v Moskvo, da bi ga prodal. Tam se zaplete v svet nizkotnih kriminalcev in ilegalne trgovine z jedrskim orožjem. Za pomoč pri prodaji nevarnega blaga na črnem trgu se obrne na nesposobnega gangsterja (Oscar Isaac), kar nosi potencialno smrtonosne posledice za ves svet. Nenavadni par sklene čudno prijateljstvo, ki ju družita ljubezen do družine in pripravljenost, da bi zanjo žrtvovala vse.
04:25
Najstniški sindrom
Čeprav je zagnani pravnik in hiperaktivni filozof za svojo okolico včasih tudi precej nadležen. Kakorkoli že, te popolnosti bo kmalu konec. Nekaj mozoljev, čudaško obnašanje in usodna diagnoza: Arnaud trpi za najstniškim sindromom oziroma simptomi "podaljšane pubertete", sila redko boleznijo, ki prizadene moške s težnjami po podaljšanju adolescence. V vrtincu hormonov in objestnosti bo Arnaud zdaj spoznal mladost, ki je ni nikoli doživel ...
06:00
Neznani pisatelji
Nihče ne pričakuje Hannahinega uspeha čez noč, čeprav se zgodi ravno to. Medtem ko njena kariera doživi meteorski vzpon, se njeni zavistni kolegi (Chris Klein, Teri Polo, Dylan Walsh, Dennis Farina in Jonathan Bennett) še težje spopadajo z lastno nedosegljivo pisateljsko slavo in bogastvom. Med njimi se začnejo vrstiti napetosti, rivalstvo in zavračanje drugih. Še dobro, da so oboroženi le s svinčniki.
07:35
Zabava, ki jo komaj čakam
Zdaj ko so se maturantske slovesnosti na srednji šoli Huntington Hills končale, je čas za resnično zabavo – maturantski ples. Nadebudni pisatelj Preston Meyers (Ethan Embry) je bil več let zaljubljen v razredno lepotico Amando Beckett (Jennifer Love Hewitt). Njegova čustva doživijo vrhunec na zabavi, kjer mora izkoristiti zadnjo priložnost, da ji izpove ljubezen, preden bo naslednjega dne odpotoval v Boston. Čas ni najbolj primeren, saj je Amando pred kratkim zapustil fant, šolski športni as (Peter Facinelli). Maturantska zabava je odločilen preobrat, ki spravi na kolena šolske kralje in kraljice priljubljenosti, nerodne piflarje povzdigne v razredne junake in z manjšo pomočjo usode dokaže, da pošteni fantje niso nujno vselej zadnji.
09:15
Polarni medvedek
Polarni medvedek Lars in mladič tjulnja Robbie postaneta prijatelja kljub nasprotovanju svojih staršev. Ko velika ribiška ladja ogrozi zalogo hrane arktičnih prebivalcev, se morata mlada junaka pridružiti nenavadni skupini, v kateri so še štirje manično depresivni lemingi in nekaj lahkovernih galebov, da bi skupaj preprečili katastrofo.
10:30
Puranji dol
Nedavno ločeni oče Ron Emmerson ter njegova otroka Tim in Annie se odpravijo v staromodno mestece Puranji dol, kjer naj bi za zahvalni dan preživeli zanimiv konec tedna na obisku pri ekscentrični teti Cly. Na kmetiji ni sodobne tehnologije ter dostopa do interneta in otroka se začneta kmalu dolgočasiti. Prevzame ju krajevna legenda o skrivnostnem "tulečem huduju", za katero domačini posmehljivo pravijo, da gre zgolj za mit. Prazniki se bodo sprevrgli v nekaj veliko bolj mračnega, potem ko pokvarjeni sosed obtoži teto Cly kraje purana – vendar bo razbita družina držala skupaj in na poti do cilja celo spoznala nekatere presenetljive nove prijatelje.
12:00
Grde besede
Jason sam upodobi 40-letnega Guya Trilbyja, ki odkrije sistemsko luknjo v pravilniku državnega tekmovanja v črkovanju; ta mu omogoči, da lahko formalno tekmuje proti mlajšim osnovnošolcem. Zaradi neke boleče izkušnje v preteklosti sklene, da bo tekmovanje priredil sebi v prid. Strogi sodniki, zgroženi starši in neverjetno tekmovalni osnovnošolci mu nikakor niso kos, medtem ko surovo razbija njihove sanje o slavi in se neusmiljeno žene za zmago. Novinarka Jenny Widgeon skuša odkriti, kaj je tisto, kar ga v resnici pri tem motivira, Guy pa nepričakovano sklene nenavadno zavezništvo z enim od tekmovalcev, 10-letnim dečkom Chaitanyo, ki se mu Guyjeva odkrita neprizanesljivost ne zdi nič posebnega.
13:30
Mrtva nevesta
Viktor je prisiljen spoznati svet mrtvih, ko se oženi s skrivnostno mrtvo nevesto (glas Helena Bonham Carter). V svetu živih ga medtem čaka njegova zapuščena zemeljska ljubezen Victoria (Emily Watson). Toda življenje v svetu mrtvih se zdi mnogo bolj zabavno kot tisto drugo, resnično življenje. Victor hitro spozna, da na tem ali katerem drugem svetu ni ničesar, kar bi ga lahko ločilo od njegove resnične ljubezni.
14:50
Božič v Conwayju
Potem ko njegova žena hudo zboli, se Duncan odloči, da bo vožnja z zabaviščnim kolesom na lastnem dvorišču idealno božično darilo, s katerim jo bo razvedril. Zakaj tako misli? Ker je pred mnogimi leti prav na enem od teh vrtiljakov zasnubil svojo Suzy. Loti se zahtevne naloge, da bi pred hišo postavil vrtečo se zabavno atrakcijo v polni velikosti.
16:25
Darjeeling Limited
Eno leto po smrti očeta se trije ameriški bratje, Francis, Peter in Jack, ki od pogreba niso več govorili drug z drugim, podajo na vožnjo s slovitim vlakom po Indiji. Bratje se ne razumejo najbolje, a čas izkoristijo tako, da se spoznajo in načnejo nekatera boleča vprašanja medsebojnih odnosov: o tem, zakaj se ne marajo, in zakaj se njihova mati ni hotela udeležiti pogreba svojega moža. Francis, ki ima po nedavni nesreči z motornim kolesom povezan obraz, jim pove, da se je njihova mati pridružila samostanu v Indiji, in da je cilj njihovega potovanja ta, da jo poiščejo. Njihovo duhovno potovanje pa hitro skrene v drugo smer (po dogodkih z nedovoljenimi tabletami za lajšanje bolečin, indijskim sirupom proti kašlju in pekočem pršilu) in kmalu se znajdejo sami sredi puščave z enajstimi kovčki, tiskalnikom in napravo za foliranje. V tistem trenutku se zanje začne novo, nenačrtovano potovanje.
17:55
Hollywood: Na snemanju
Vsak del oddaje predstavi tri filmske celovečerce, ki prihajajo na velika platna, ter igralce in filmske ustvarjalce, ki so zaslužni zanje.
18:25
Neznani pisatelji
Nihče ne pričakuje Hannahinega uspeha čez noč, čeprav se zgodi ravno to. Medtem ko njena kariera doživi meteorski vzpon, se njeni zavistni kolegi (Chris Klein, Teri Polo, Dylan Walsh, Dennis Farina in Jonathan Bennett) še težje spopadajo z lastno nedosegljivo pisateljsko slavo in bogastvom. Med njimi se začnejo vrstiti napetosti, rivalstvo in zavračanje drugih. Še dobro, da so oboroženi le s svinčniki.
20:00
Ujetnica
Brian Nichols, ki po vsem mestu beži pred policijo in si obupano želi videti novorojenega sina, vzame nekdanjo zasvojenko z mamili Ashley Smith za talko v njenem stanovanju. Ženska se za pomoč zateče h knjižni uspešnici avtorja Ricka Warrena za samopomoč z naslovom "Življenje z namenom". Medtem ko bere knjigo, se Ashley in njen nesojeni morilec znajdeta na življenjski prelomnici, kjer se obup in smrt srečata z novim upanjem.
21:40
Ti nisi ti
Zmedena, neodločena Bec (Emmy Rossum) je vihrava študentka na kolidžu, ki bi rada postala rokovska pevka, a komajda obvladuje svoje divje ljubezenske zveze in vse druge odnose v svojem življenju. Ko jo Kate najame za osebno negovalko in zakon bolne pianistke z možem Evanom (Josh Duhamel) doživi krizo, se morata mladi ženski zanesti in opreti le druga na drugo – ter na njun nenavaden, včasih težaven in drugič strašljivo odkrit odnos. Natančna in premišljena Kate sčasoma pride do živega spontani in temperamentni Bec, in obratno. Soočili se bosta s svojimi napakami in obžalovanji ter razmisliti o tem, česa si v resnici želita. Med mladima ženskama se razvije trdna vez, polna izzivov, ki ju vzajemno navdihne, da polno zaživita svoje življenje.
23:25
Eksotični hotel Marigold 2
Muriel in Sonny sta našla pravšnji kraj za drugi najboljši eksotični hotel Marigold. Polna načrtov se Evelyn in Douglas lotita iskanja delovne sile v Jaipurju ter se sprašujeta, kam ju bodo zanesli njuni zmenki ob zajtrku. Medtem se Norman in Carol prebijata skozi nejasne brzice ekskluzivnega odnosa, Madge izbira med dvema nadvse spodobnima snubcema, nedavno prispeli Guy Chambers pa v Sonnyjevi materi gospe Kapoor najde muzo in navdih za svoj naslednji roman. Medtem ko se bliža načrtovana poroka s Sunaino, ljubeznijo njegovega življenja, Sonnyju jemlje načrtovanje novega hotela več časa, kot ga ima na voljo. Mogoče je Muriel, varuhinja skrivnosti vsakogar, edina oseba, ki ima vse odgovore. Veliki dan je vse bližje, družino in hotelske goste pa prevzame mamljiva očaranost nad indijsko poroko, ki se ji ne da upreti.