TV sporedi

TV spored - HBO

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO

spored za datum: 06.05.2015
00:45
Planet teme
Ko se na odročnem planetu zruši vesoljska ladja, ujeti potniki spoznajo, da njihov pobegli kaznjenec Riddick (Vin Diesel) ni edina težava, s katero se morajo spopasti. V sencah nanje prežijo smrtonosna bitja, planet pa bo kmalu pogoltnila tema popolnega mrka. Ker število žrtev narašča, so se prisiljeni obrniti po pomoč k Riddicku, čigar srhljive oči jih bodo vodile iz teme na varno. Čas se izteka in velja le eno pravilo: ostani na svetlem.
02:35
Smrtonosno prijateljstvo
V trenutku, ko ta spozna Jade, se odloči, da bo njena najboljša prijateljica, Sara pa je pri tem odveč. Ahsley začne postopoma in pretanjeno spodkopavati prijateljstvo med Saro in Jade ter ob tem poskrbi, da bo Jade vse bolj navezana nanjo. Vendar se Sara vsiljivki ne pusti tako zlahka, zato se je sklene Ashley za vselej znebiti. Jade prepriča, da Saro zvabita v zapuščeno tovarniško poslopje in v nenadnem izbruhu nasilja ubije nič hudega slutečo najstnico. Pretresena Jade je nenadoma soudeleženka pri zločinu in nima druge izbire, kot da pomaga Jade prikriti sledi o umoru. Sarina starša Lana in Paul sta vsa iz sebe, ko se hči ne vrne domov, zato njeno izginotje prijavita policiji. Vendar preiskava zavije v slepo ulico, zato vzame Lana stvari v svoje roke in sklene odkriti resnico na lastno pest, začenši pri Ashley in Jade. Prepričana je, da dekleti o nečem zarotniško molčita.
04:10
Pobij svoje bližnje
Piše se leto 1944 in Ginsberg je študent na newyorški univerzi, ki ga neznansko očara karizmatični sošolec Lucien Carr. Poleg tega sklene prijateljstvo z nadebudnima mladima piscema Williamom S. Burroughsom in Jackom Kerouacom, ki sta zavračala konformizem in tlakovala pot za nastajajočo beatniško miselnost. Starejši pripadnik novonastalega kroga prijateljev David Kammerer se noro zaljubi v neverjetno hladnega in odtujenega Carra. Čez čas policija najde truplo Kammererja, ki je očitno umrl v nenavadnih okoliščinah; Kerouac, Burroughs in Carr pa so osumljeni zločina. Začne se preiskava, ki bo imela daljnosežen vpliv na poznejše življenje treh velikih umetnikov.
06:00
Mame žurirajo
Po dolgem času si želijo le mirne večerje ob pogovoru odraslih žensk. Visoke pete, urejena pričeska, čedna restavracija in hrana, ki za spremembo ni iz vrečke. Torej bi morali njihovi možje le tri ure popaziti na otroke. Kaj bi lahko šlo narobe?
07:40
Sodobna družina
Klan Pritchett-Dunphy-Tucker je velika in povezana družina, katere glava je Jay Pritchett. Ob sebi ima mlado in živahno drugo ženo Glorio, ki se upira njegovi staromodnosti – kar bo še veliko zabavnejše zdaj, ko imata tudi skupnega otroka. Vznemirljiva novost bo prinesla spremembe za vsakogar, tudi za Glorijinega sina Mannyja, ki je vselej imel mamo le zase, zdaj pa je že srednješolec. Jayeva odrasla hči Claire in njen mož Phil po svoje doživljata spremembe, saj je tudi njun najmlajši sin Luke v srednji šoli, srednja hči Alex je s polno paro na poti na kolidž, najstarejša Haley pa je vnovič doma in razmišlja o svoji prihodnosti. Otroci odraščajo in Claire se lahko spet posveti lastni službi, ki bo imela vzpone in padce. Pomembno leto čaka Clairinega brata in Jayevega odraslega sina Mitchella, ki bo imel z ljubečim življenjskim partnerjem Cameronom in hčerjo Lily veliko razlogov za slavje.
08:05
Kradljivka knjig
S pomočjo svojih novih staršev in njunega nenavadnega gosta Maxa, judovskega fanta, ki ga skrivajo pod stopnicami, se nauči brati ter ustvari čaroben svet, ki navdihne vsakogar. Za Liesel in Maxa sta moč besed in domišljija edini izhod iz pretresljivega dogajanja okrog njiju. Pripoved Kradljivka knjig je sijajna zgodba o preživetju in zmagoslavju človeškega duha.
10:15
Prazna zibka
Le nekaj tednov pred veselim dogodkom se zgodi nepojmljivo: po visoko tvegani nosečnosti je prišlo do hudih zapletov in otrok bo mrtvorojen. Po tragediji le počasi okrevata in skušata nadaljevati življenje, vendar je žalosti po smrti nerojenega otroka nemogoče uiti. Tolažita se z zanikanjem bolečine in alkoholom, a ko naposled Maggie odkrije možev skok čez plot s sodelavko Dano, sklene končati tudi njun zakon. Maggie zdaj začenja novo življenje in ko se ji že zdi, da je pustila tragično preteklost za seboj, presenečeno odkrije, da je spet noseča – očitno posledica zadnjega poskusa rešitve zakona z Aaronom v Las Vegasu. S pomočjo svoje razumevajoče zdravnice Claire, ki je pred leti tudi sama doživela podobno tragedijo, je Maggie kočno sposobna žalovati za izgubljenim otrokom. Z možem se slednjič spet zbližata – ter soočita s še eno težavno, zastrašujočo in viharno nosečnostjo.
12:00
Nesreča
Čeprav v berlinskem lokalu za sladokusce prodaja kolačke sreče, je globoko prepričana o nasprotnem; zdi se ji celo, da težko zasluženim trenutkom sreče vselej sledi nekakšna katastrofa – zakaj bi torej sploh iskali srečo? In ali je to nujno povezano z iskanjem prave ljubezni? Predvsem pa: zakaj svojo srečo vztrajno spodkopavamo prav sami tedaj, ko se ji najbolj približamo? Denimo tako kot sama Tiffany, ko se moški iz njenih sanj nenadoma pojavi pred njo.
13:25
Sprehod z dinozavri 3D
V tropu pahirinozavrov mora malček izkoristiti vso svojo iznajdljivost in pogum, da bi lahko tekmoval s starejšimi brati – posebej s Scowlerjem, alfa samcem v skupini. Njihov oče Bulldust vodi čredo na vsakoletni selitvi v toplejše kraje, ko se v gozdnem požaru Patchi in Scowler ločita od tropa in znajdeta kot ujetnika skupine plenilskih gorgozavrov. Bulldust se žrtvuje, da bi rešil sinova, in njuna mati pogine v plamenih. Osirotela brata se morata postaviti zase in se sama znajti med odraslimi živalmi, dokler jim ne bosta tudi sama enakovredna. Selitev jih pelje v največjo bitko dotlej in Patchi bo moral premagati vse ovire, da bo slednjič postal vodja tropa, za kakršnega je bil rojen.
14:55
Lepotica in zver
Najmlajša hči Belle je vesela, prijazna deklica. Med nevarnim potovanjem družina prečka čarobno deželo, v kateri prebiva skrivnostna Zver, in ta očeta obsodi na smrt, potem ko je iz njegovega gaja ukradel eno od dragocenih vrtnic. Da bi rešila očeta, se v zameno Belle ponudi Zveri kot žrtev. A v dvorcu Belle ne čaka smrt, temveč nenavadno pravljično življenje v družbi sorodne trpinčene duše. Samo Belle bo lahko Zver odrešila strašnega uroka, ki pesti nenavadno bitje.
16:45
Podpredsednica
Potem ko se je v tretji sezoni predsednik umaknil in je Selina prisegla kot nova šefinja Bele hiše, se v novem poglavju pripravlja na svoj prvi pomembnejši govor. Ali bo trajanje njenega mandata preseglo tistega Williama Henryja Harrisona, najkrajšega v zgodovini ZDA, še ni povsem jasno. Selina zdaj zaseda najvišji položaj, a je njen obstoj še vedno odvisen od volitev, ki naj jo potrdijo ali zavrnejo. Med naslednjimi 10 deli se bosta Selina in njeno moštvo ukvarjala predvsem s tem, kako naj jo čim bolje ustoličijo kot verodostojno predsednico, obenem pa je treba določiti tudi najboljšega asistenta in namestnika. Stave so zdaj višje kot kdaj prej, vendar Podpredsednica še vedno dokazuje, kako imajo v Washingtonu celo najbolj banalne odločitve dolgoročne učinke in pogosto nepričakovane, zabavne posledice.
17:15
Silicijeva dolina
S še pogostejšim pojavljanjem likov iz resnične industrije v drugi sezoni Silicijeva dolina razkriva tehnološki svet še bolj verodostojno in duhovito; medtem ko so njeni junaki nerodno opotekajo proti nepredstavljivemu uspehu.
17:45
Noe
V sanjah vidi strašno povodenj, ki bo uničila življenje na Zemlji, in Bog mu ukaže gradnjo velikanske barke, na kateri bo poleg svoje družine lahko rešil tudi vse živali sveta, od vsake vrste po par. Nalogo mu skuša preprečiti zlobni tiran Tubal Kajn, ki nad Noeta pošlje neusmiljeno vojsko zvestih plačancev, da bi si sam zagotovil mesto na plovilu, ki bo edino preživelo konec sveta.
20:05
Veronica Mars
Med razgovori za službo pri prestižnih odvetniških pisarnah prejme klic nekdanjega fanta iz srednje šole Logana (Jason Dohring), ki je očitno osumljen umora. Veronica se torej vrne po mnogih letih v domači Neptune, da bi Loganu pomagala najti zanesljivega odvetnika; vendar sta celoten položaj in občutenje skrivnostnega kriminalnega primera močno nenavadna. Veronico nehote potegne nazaj v življenje, kakršnega je sklenila pustiti za seboj.
21:55
Igra prestolov
22:55
Hiša laži
23:25
Prejšnja noč
Spremljamo Bernieja in Joan: zapeljiva spogledljivca brez zavor, navdušena nad prirejenimi zmenki in hitrimi razdori zvez. Ko on speča svojega najboljšega prijatelja Dannyja z njeno sostanovalko Debbie, se zakrešejo iskre – medtem ko se prijatelji opotekajo po minskem polju ljubezenskih odnosov, od nočnega bara do spalnice in nazaj.