TV sporedi

TV spored - HBO

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO

spored za datum: 07.08.2015
00:55
Vroči posnetki
Deset let in dva otroka pozneje pa je njun ljubezenski plamen nekoliko opešal. Da bi vnovič zanetila strast, se skleneta z videokamero v vseh položajih iz razvpitega priročnika "The Joy of Sex" posneti med posteljnimi užitki oz. kar 3-urnim seksualnim maratonom. Žgečkljiva zamisel pa se sramotno izjalovi, ko ugotovita, da so njuni intimni posnetki pomotoma postali javna last – z njunega iPada so se namreč samodejno skopirali na množico podarjenih računalniških tablic. V paniki se podata na divjo nočno pustolovščino, ko morata poiskati vse naprave in njihove lastnike – ter preprečiti, da bi ju vroči posnetki stali ugleda, prisebnosti in celo zakona.
02:30
Hladnokrvno
Nekega dne se na njenem pragu pojavi očarljivi in nevarni pobegli kaznjenec Colin, ki prosi za pomoč. Terri mu prijazno ustreže in omogoči telefonski klic s svojega doma, a hitro ugotovi, da je dobrota zares sirota. Kmalu se je prisiljena boriti za golo preživetje, medtem ko nasilnež vdre v njen dom in ustrahuje njeno družino.
03:55
12 preizkušenj 2
Reševalec Nick (Orton) se znajde v smrtonosni igri mačke in miši, potem ko prejme srhljivi telefonski klic maščevalnega psihopata iz svoje preteklosti. Ta grozi, da se bo odpravil na krvav morilski pohod, če Nick ne bo opravil niza dvanajstih preizkušenj – vsak izziv mora opraviti pravočasno, ne da bi v to vpletel policijo. Za Nicka se začne bitka s časom in če jo izgubi, bo njegova žena to plačala z življenjem. Nick mora sestaviti koščke skrivnostne sestavljanke, razkriti mora okoliščine in morilca ustaviti, preden bo prepozno.
05:30
Filmi in zvezde
Hiter pregled najnovejših filmov in zvezdnikov, ki nastopajo v njih. Tedenska oddaja predstavlja redne rubrike iz zakulisja hollywoodske produkcije: intervjuje, dogodke po svetu, portrete igralcev in poročila z rdeče preproge. Vse to in še več v zabavni polurni oddaji Filmi in zvezde.
06:00
Noe
V sanjah vidi strašno povodenj, ki bo uničila življenje na Zemlji, in Bog mu ukaže gradnjo velikanske barke, na kateri bo poleg svoje družine lahko rešil tudi vse živali sveta, od vsake vrste po par. Nalogo mu skuša preprečiti zlobni tiran Tubal Kajn, ki nad Noeta pošlje neusmiljeno vojsko zvestih plačancev, da bi si sam zagotovil mesto na plovilu, ki bo edino preživelo konec sveta.
08:20
Na svidenje zjutraj
Tri leta po ločitvi se Larry zaljubi v mlado vdovo Beth Goodwin (Alice Krige), nadarjeno fotografinjo. Toda novopečeni par spozna, da njun zakon ne bo popoln, dokler jima ne bo uspelo vzpostaviti odnosa z njunimi otroki in pastorki ter razumeti njune preteklosti. "Na svidenje zjutraj" je čustven film, ki je nastal pod peresom režiserja Pakule in delno temelji na njegovih avtobiografskih izkušnjah. Z njim se je Pakula ločil od svojih običajnih spletkarskih dram in napetih trilerjev. Film se posveča zapletenim odnosom, ki sledijo razpadu ene družine in nastanku nove, ter osebni rasti staršev in otrok, če želijo biti znova srečni.
10:20
Hollywood: Na snemanju
Vsak del oddaje predstavi tri filmske celovečerce, ki prihajajo na velika platna, ter igralce in filmske ustvarjalce, ki so zaslužni zanje.
10:50
Ledena doba
V času pred 20.000 leti je planet Zemlja skrivnosten, čudežen, prazgodovinski svet, poln nevarnosti – za nameček pa se začenja še ledena doba. Da bi ušle usodnemu mrazu, se veličastne praživali odpravijo proti jugu – razen kosmatega mamuta Manfreda in prisrčno nerodnega lenivca Sida. Ta se po sili razmer pridruži ciničnemu velikanu, ki se skuša na vsak način otresti nadležne prtljage. A to je šele začetek njegovih težav; kmalu naletita na izgubljenega človeškega otroka, katerega pleme je očitno že odrinilo proti jugu. Na malčka preži sabljezobi tiger Diego, ki ima z njim zahrbtne namene; medtem ko se prazgodovinski veveriček Scrat trudi v ledena tla zakopati še zadnjega med slastnimi lešniki. Pri tem nehote sproži tektonske premike, ki bodo imeli usodne, a tudi neverjetno zabavne posledice za vse vpletene.
12:15
Na robu jutrišnjega dne
Ljudje se z vojaškimi silami uprejo zavojevalcem; med njimi se po spletu okoliščin znajde tudi major William Cage (Tom Cruise), častnik iz oddelka za propagando, ki še nikoli ni bil v spopadu. Z zračnim desantom ga odvržejo naravnost na bojišče in tam ga ubijejo že v nekaj minutah – vendar se Cage nerazložljivo znajde v časovni zanki nenehnih oživljanj, vedno vnovič podoživlja iste dogodke, katerih izid je njegova vnovična smrt. Vendar se vsakokrat nauči nečesa novega ali se na napad odzove drugače in naposled je dovolj izurjen, da se uspešno zoperstavi sovražniku. Ob tem spozna vojakinjo posebnih enot Rito Vrataski (Emily Blunt). Medtem ko se skupaj borita proti vesoljskim nasprotnikom, ju vsak naslednji časovni cikel povede bližje končni zmagi.
14:10
Nick in Nora: Zmenek za en večer
Nick (Michael Cera) je reden gost na prizoriščih obskurne rokovske glasbe v New Yorku, kamor prinaša svoje strto srce in približno spretnost igranja na bas. Norah (Kat Dennings) preizkuša svoja prepričanja in načela o svetu. Čeprav nimata nič skupnega razen glasbenega okusa, ju njuno naključno srečanje povede v celonočno iskanje skrivnega nastopa legendarnega benda – in začne se nova zveza, ki jima lahko spremeni življenje.
15:40
LEGO film
Emmet je povsem povprečni LEGO možiček, ki vedno spoštuje pravila, vendar ga sodržavljani po pomoti določijo za najnenavadnejšo osebo LEGO sveta, ki bo ključna za njegovo rešitev. Z druščino neznancev se poda na epski podvig, da bi ustavil zlobnega tirana, seveda pa je za to nalogo neizmerno slabo pripravljen. A zdaj je usoda sveta v njegovih plastičnih rumenih rokah.
17:20
Filmi in zvezde
Hiter pregled najnovejših filmov in zvezdnikov, ki nastopajo v njih. Tedenska oddaja predstavlja redne rubrike iz zakulisja hollywoodske produkcije: intervjuje, dogodke po svetu, portrete igralcev in poročila z rdeče preproge. Vse to in še več v zabavni polurni oddaji Filmi in zvezde.
17:50
Kradljivka knjig
S pomočjo svojih novih staršev in njunega nenavadnega gosta Maxa, judovskega fanta, ki ga skrivajo pod stopnicami, se nauči brati ter ustvari čaroben svet, ki navdihne vsakogar. Za Liesel in Maxa sta moč besed in domišljija edini izhod iz pretresljivega dogajanja okrog njiju. Pripoved Kradljivka knjig je sijajna zgodba o preživetju in zmagoslavju človeškega duha.
20:05
Serija
V četrti sezoni se Matt sooča s finančno krizo in je prisiljen v nekatere težke odločitve. A ker je Matt pač Matt, se bo skoraj gotovo odločil narobe. Sean in Beverly se nejevoljno vrneta v Los Angeles, kjer naj bi posneli nekaj novih delov njune osovražene televizijske serije; medtem pa njuno pozornost vztrajno odvrača njun drugi projekt. Poleg tega je vodstvo televizijske mreže prevzela nova oseba, ki bo seveda zapletla življenja vsakogar. V četrti sezoni Serije nekateri izgubijo premoženje, drugi doživijo ljubezensko razočaranje, tretji so deležni streznitvenih udarcev po lastnem egu, četrtim razpade kariera, o petih pa se razkrivajo žgečkljivi posnetki. Velike količine alkohola in pomirjeval uživajo kot za stavo – skratka, še en običajen dan v Hollywoodu.
20:35
Minljiva slava
Druga sezona programa HBO prinaša nesramno komično serijo o arogantnem, iztrošenem nekdanjem igralcu bejzbola v državni ameriški ligi Kennyju Powersu (Danny McBride).
21:05
Ray Donovan
22:05
Pravi detektiv
23:05
Priklicano zlo
Priznana raziskovalca nadnaravnih pojavov, zakonca Ed in Lorraine Warren, skušata pomagati družini v odmaknjeni hiši na podeželju, ki jo ustrahujejo temačne sile. V najsrhljivejšem primeru v svoji karieri se bosta morala Warrenova soočiti z mogočnim demonskim bitjem, ki zlepa ne zapusti svojih gostiteljev.