TV sporedi

TV spored - HBO

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO

spored za datum: 08.05.2015
00:15
Olive Kitteridge
Mestu, prepredenem s spletkami, zločini in tragedijami, kakor ga vidi srednješolska učiteljica matematike Olive Kitteridge. Njena osupljiva bistroumnost in strogost prikrivata toplo, vendar nemirno srce. Pripoved se dotika njenega odnosa s prijaznim mestnim lekarnarjem Henryjem, njunim sinom Christopherjem, ki prezira vzgojne metode svoje matere, in nekaterimi drugimi prebivalci mestne skupnosti.
01:15
Vroči posnetki
Deset let in dva otroka pozneje pa je njun ljubezenski plamen nekoliko opešal. Da bi vnovič zanetila strast, se skleneta z videokamero v vseh položajih iz razvpitega priročnika "The Joy of Sex" posneti med posteljnimi užitki oz. kar 3-urnim seksualnim maratonom. Žgečkljiva zamisel pa se sramotno izjalovi, ko ugotovita, da so njuni intimni posnetki pomotoma postali javna last – z njunega iPada so se namreč samodejno skopirali na množico podarjenih računalniških tablic. V paniki se podata na divjo nočno pustolovščino, ko morata poiskati vse naprave in njihove lastnike – ter preprečiti, da bi ju vroči posnetki stali ugleda, prisebnosti in celo zakona.
02:50
Ameriška pita 2
Vsa prvotna igralska zasedba je spet skupaj, medtem ko se prijatelji zberejo po končanem prvem letniku kolidža: Kevin, Jim, Oz, Finch in Stifler. Poletje sklenejo preživeti v hišici na obali in tam prirediti največjo zabavo vseh časov – a priprave nanjo kot navadno ne potekajo ravno po načrtih. Uresničenje njihovih sanj je kot običajno v rokah deklet: Vicky, Michelle, Nadie, Heather in Jessice. Med vihravim poletjem divjih pijanskih zabav, razuzdanih potegavščin in celo izleta do tabora skupine prijatelji ugotovijo, da se časi in ljudje pač spreminjajo – pravo prijateljstvo pa traja vse življenje.
04:30
Lizzie Borden
Nekega poletnega dne leta 1892 v mestecu Fall River ameriške države Massachusetts se Lizzie Borden vrne domov, k očetu Andrewu, mačehi Abby in starejši sestri Emmi. Pretresena naleti na krvavo prizorišče surovega umora staršev. Policija strogo zasliši več osumljencev za nerazumni zločin, a vsi dokazi vedno znova kažejo na Lizzie, na videz prostodušni učiteljici v nedeljski šoli. Njen odvetnik Andrew Jennings jo vneto zagovarja, češ kako je nedoumljivo, da bi lahko mlada ženska s sekiro zagrešila gnusni umor. Pa je res tako?
06:00
Skrita luna
Svojci pokojnika so neprijetno presenečeni, sin Victor pa se nato odpravi v Mehiko, da bi odkril resnico o romantični preteklosti svojega očeta. V mestu Guanajuato najde Mirando, ki živi z drugim moškim, Tobiasom. A ko jo Victor naravnost vpraša o tem, Miranda zanika, da bi kdaj poznala njegovega očeta in mu obljubi, da je ne bodo nikoli več videli. Če ženska govori resnico, kaj je potem iskala na pogrebu Victorjevega očeta? In kdo je moški, s katerim živi zdaj? Nelagodno srečanje sproži niz dogodkov, v katerih se bodo morali liki soočiti z vprašanjem, kaj se zgodi, ko resnična ljubezen pride dvakrat istočasno.
08:00
Rop za znoret
Zaljubljenca se odpravita na romantični izlet v Veliki kanjon v klasičnem športnem avtomobilu, ki ga je v trenutnem navdihu Michael kupil v Arizoni. Življenje je idealno. A vselej je kakšna zanka in Rae ne ve, da je njen zaročenec za kupnino avtomobila porabil njune prihranke za nakup hiše. Ko slednjič odkrije Michaelovo umazano skrivnost, ga v hipu sklene zapustiti. Jezna Rae plane iz vozila in se nameni štopati v Las Vegas. Že tako kisel položaj se še poslabša, ko Michaelu ukradejo dragoceni avtomobil, on pa skuša v neki prodajalni prositi za pomoč. Za talca ga vzame trojica nerodnih roparjev in Michaelu močno odleže, ko se tam končno prikaže policija – dokler ne ugotovi, da so ga očitno zamenjali za enega od roparjev.
09:30
Pee Wee 3D: Zima, ki mi je spremenila življenje
Tam spozna Julie, trmasto vratarko krajevnega mladinskega hokejskega moštva Lynx. Ko ta opazi njegovo neverjetno nadarjenost v igri na ledu, prepriča svojega trenerja, naj da prišleku priložnost, da se dokaže – po možnosti še pravočasno za prijavo na mednarodni hokejski turnir Pee Wee v glavnem mestu Quebec. Janeau tako postane novi srednji napadalec in Julie je prepričana, da se jim bo uspelo prebiti do finala. Vendar bo moral Janeau najprej pridobiti zaupanje svojih soigralcev, posebej kapetana ekipe Joeyja. Predsodke in pomisleke bo treba pustiti v slačilnici ter složno igrati kot eden, le tako lahko upajo na zmago nad bleščečo rusko ekipo.
11:30
Mali pišček
Ko se strah nekoliko poleže, jim Mali Pišček razloži, da je začelo nebo padati na Zemljo. Seveda mu nihče ne verjame, a on je odločen dokazati svoj prav. Ko se potem tudi v resnici začnejo dogajati čudne stvari, so mali piščanček in njegovi rahlo čudaški prijatelji edini, ki lahko rešijo svet; če jim bo le uspelo zbrati pogum.
12:55
Sveže iztisnjeno
Njeno življenje je že tako dovolj zapleteno. Njena trgovina s spodnjim perilom je v dolgovih, mati jo nenehno opozarja na tiktakanje biološke ure in njeno ljubezensko življenje je v razsulu. Zmenek z možatim in postavnim Gregorjem se konča z nepopisno zadrego in umsko blokado, ko se naslednje jutro gola in s hudim mačkom zbudi v njegovi postelji. Sama pri sebi sklene, da se bo v prihodnje posvečala le še reševanju svojega posla. Potem pa se v njenem življenju nepričakovano pojavi odvetnik Chris in ta je popolno Gregorjevo nasprotje: prijazen, urejen in spodoben, naravnost sanjski moški. Andrei se zdi, da je prihodnost vendarle spet svetlejša, a potem odkrije, da je noseča. Vprašanje je le, kdo je otrokov oče.
14:30
Moulin Rouge
Prelepa kurtizana na vrhuncu svoje spolne privlačnosti zapelje prav vse moške, ki se znajdejo v njeni bližini. V svojo igro zapeljevanja nehote potegne mladega, a ne preveč uspešnega pisatelja, ki ga je upodobil Ewan McGregor. Njegova ljubezen do nje je prepovedana, obsedena in neustavljiva. Njuna vroča zveza sproži škandal in za seboj potegne nepričakovane hude posledice.
16:35
Molly Maxwell
16-letna Molly Maxwell bi bila raje nevidna, kot da bi se izkazala za povprečno, neizstopajočo dijakinjo. Njen mladi, čedni in nekoliko razočarani učitelj angleščine ji dovoli biti, kakršna je – in Molly se nenadoma razcveti. Ko njuna zveza med učiteljem in učenko prestopi na intimno raven, začenja Molly slutiti svoje življenjske zmožnosti in je pripravljena tvegati karkoli. Z vsakim nerodnim korakom v čudovito, vendar nemogočo ljubezensko zgodbo pa Molly grozi, da bo od sebe odvrnila vsakogar, ki ga ima rada.
18:05
Filmi in zvezde
Hiter pregled najnovejših filmov in zvezdnikov, ki nastopajo v njih. Tedenska oddaja predstavlja redne rubrike iz zakulisja hollywoodske produkcije: intervjuje, dogodke po svetu, portrete igralcev in poročila z rdeče preproge. Vse to in še več v zabavni polurni oddaji Filmi in zvezde.
18:35
Modra laguna: Prebujenje
Pretirano prizadevna srednješolka Emma in njen leni vrstnik Dean sta na istem šolskem izletu na Trinidad. Čeprav nimata veliko skupnega, se oba znajdeta na divji zabavi na ladji – in ko Emma med policijsko racijo pade čez krov, Dean požrtvovalno skoči za njo, da bi jo rešil. Na preprostem čolnu ju valovi in morski tokovi odnesejo do odročnega otoka. Medtem ko ju starši obupano iščejo, se morata Emma in Dean za preživetje zanesti drug na drugega; in dlje ko sta skupaj, bolj se prebuja njuna vzajemna privlačnost. Kljub različnosti se nazadnje zaljubita in zaživita novo poglavje v življenju. Medtem ko se dnevi na otoku spremenijo v tedne in mesece, se sprašujeta, ali ju bodo sploh rešili ali pa bo njuna ljubezen v Modri laguni trajala do konca dni.
20:05
Hiša laži
20:40
Sodobna družina
Klan Pritchett-Dunphy-Tucker je velika in povezana družina, katere glava je Jay Pritchett. Ob sebi ima mlado in živahno drugo ženo Glorio, ki se upira njegovi staromodnosti – kar bo še veliko zabavnejše zdaj, ko imata tudi skupnega otroka. Vznemirljiva novost bo prinesla spremembe za vsakogar, tudi za Glorijinega sina Mannyja, ki je vselej imel mamo le zase, zdaj pa je že srednješolec. Jayeva odrasla hči Claire in njen mož Phil po svoje doživljata spremembe, saj je tudi njun najmlajši sin Luke v srednji šoli, srednja hči Alex je s polno paro na poti na kolidž, najstarejša Haley pa je vnovič doma in razmišlja o svoji prihodnosti. Otroci odraščajo in Claire se lahko spet posveti lastni službi, ki bo imela vzpone in padce. Pomembno leto čaka Clairinega brata in Jayevega odraslega sina Mitchella, ki bo imel z ljubečim življenjskim partnerjem Cameronom in hčerjo Lily veliko razlogov za slavje.
21:05
Nadomestne volitve
Vendar se za varljivim pročeljem skriva nemir; vojna premožnih in revnih, bitke med najstniki in njihovimi starši, boj zakonskih parov ter spopadi med učitelji in njihovimi učenci. Pagford prav gotovo ni tisto, kar se zdi. Ko pri svojih komaj štiridesetih nenadoma umre vodja župnije Barry Fairbrother, je podeželska skupnost pretresena. V vaškem svetu pride do napetosti in mnogi se sprašujejo o prihodnosti; tudi najstnik, ki mu je Fairbrother nekoč pomagal. Prazno mesto vodje župnije postane povod za največjo bitko, kar jih kdo pomni v Pagfordu; skupnost zajame nered, saj bi marsikdo rad zasedel vaški prestol. Kdo bo zmagoval na nadomestnih volitvah, ki jih zaznamujejo strast, prevare in nepričakovana razkritja?
22:10
Igra prestolov
23:10
Paranormalno: Označeni
Tudi tokrat zahteva žrtve. Sedemnajstletni Jesse s prijateljema Hectorjem in Marisol raziskuje stanovanje pod njihovim, v katerem je umrla neka ženska. S kamero opremljeni mladostniki odkrijejo čudne predmete, očitno povezane z obredi črne magije. Jesse na svoji roki odkrije čudno znamenje in kmalu se nanj zgrnejo mračne sile – le še vprašanje časa je, kdaj se ga bodo polastile. Ali ga lahko Hector in Marisol rešita pred zlom?