TV sporedi

TV spored - HBO

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO

spored za datum: 09.09.2015
00:55
Morilci, tatovi in dve nabiti šibrovki
Prebrisani očarljivec in kvartopirski objestnež Eddy se znajde sredi največje podtalne igre s kartami v življenju, podprt z življenjskimi prihranki svojih treh najboljših prijateljev. Eddy je nadvse spreten, a mu to ne pomaga, saj je igra vnaprej prirejena v njegovo škodo – in nenadoma je oderuškemu kriminalnemu botru Harryju "Sekiri" dolžan pol milijona funtov. Na voljo ima en teden, da zbere denar, sicer bo za začetek dolg poplačal z lastnimi prsti in okončinami. Njegov oče J. D. bi mu lahko pomagal tako, da bi se odrekel lastnemu baru v korist staremu nasprotniku Harryju, vendar mu ni do tega – sin naj se kar sam znajde, če je že nepremišljeno zabredel v težave. Medtem ko se skuša Harry s pomočjo dveh nerodnih tatov polastiti dragocenih starinskih pušk v dvorcu ostarelega bogataša, se Eddy in prijatelji domislijo načrta, kako bi lahko zlahka in na hitro prišli do potrebnega denarja za poplačilo kvartopirskega dolga.
02:40
Toto in njegovi sestri
Med odraščanjem se vsak od njih nauči preživeti po svoje – v upanju, da bo po materini vrnitvi vsa družina naposled vnovič skupaj.
04:15
Sivi vrtovi
Čudaški sorodnici sta prispeli na naslovnice časnikov po vsej državi, ko je ministrstvo za zdravje zagrozilo, da bo ustrezno ukrepalo na njunem umazanem, z bolhami in rakuni preplavljenem posestvu z 28 sobami v East Hamptonu, newyorškem dvorcu v zgodnjih 70. letih. Sama Jackie je morala posredovati, da bi rešila dobro družinsko ime.
06:00
Labirint
Sveta izza velikanskih zidov se ne spomni več, a ga mučijo čudaške sanje o skrivnostni organizaciji W.C.K.D. Le s premišljenim sestavljanjem koščkov preteklosti in tolmačenjem namigov v labirintu bo lahko odkril, zakaj je tam, in pri tem bo morda našel tudi pot v svobodo. Film je osnovan po knjižni uspešnici avtorja Jamesa Dashnerja.
07:50
Moj pes Skip
Willie raje bere kot se igra z žogo, nanj se večkrat spravljajo mladi krajevni objestneži, njegov edini prijatelj in bratski lik pa je starejši sosed Dink, nekdanja mestna športna legenda. Ko ga oblasti vpokličejo v vojno čez lužo, Williejeva mati končno prepriča njegovega osornega očeta Jacka, da svojemu edincu kupita hišnega ljubljenčka: to je terier vrste Jack Russell po imenu Skip. Brihtni in igrivi pasji mladič poskrbi za niz pustolovščin na igrišču za bejzbol ter s tolpo prekupčevalcev z alkoholom. Kmalu postane Skip glavna znamenitost krajevne skupnosti, Willie pa eden njenih najbolj priljubljenih članov, ki nazadnje pridobi celo naklonjenost šolske lepotice Rivers.
09:25
Sprememba igre
Po knjižni uspešnici Marka Halperina in Johna Heilemanna posneta zgodba prinaša vpogled v zakulisje predsedniške kampanje Johna McCaina leta 2008, od njegove izbire aljaške guvernerke Sarah Palin za sodelavko do končnega poraza na predsedniških volitvah. Skozi oči McCainovega stratega Steva Schmidta prikazan film opisuje ključne trenutke v politiki ZDA. Režiser Jay Roach in scenarist Danny Strong sta ustvarjalca z emmyjem nagrajene drame programa HBO Recount.
11:20
Sivi vrtovi
Čudaški sorodnici sta prispeli na naslovnice časnikov po vsej državi, ko je ministrstvo za zdravje zagrozilo, da bo ustrezno ukrepalo na njunem umazanem, z bolhami in rakuni preplavljenem posestvu z 28 sobami v East Hamptonu, newyorškem dvorcu v zgodnjih 70. letih. Sama Jackie je morala posredovati, da bi rešila dobro družinsko ime.
13:05
Dvom v Darwina
Te sekte znotraj krščanske skupnosti so med najhitreje rastočimi ločinami v ZDA in tudi drugod po svetu. Kar 46 % Američanov verjame, da je razlaga o nastanku sveta iz Prve Mojzesove knjige neizpodbitna resnica. Dokumentarec nagrajenega britanskega režiserja Thomasa prinaša natančen portret pristašev sodobne teorije kreacionizma, ki zavračajo Darwinov razvojni nauk, ter prikaz tega, kako so odkritja slavnega Angleža o naravnem izboru sredi 19. stoletja krojila njegov lasten pogled na koncept boga.
14:05
Ukraden otrok
Duševno motena ženska Chelsey, ki si obupano želi lastnega otroka, razočarano ugotovi, da ni zmožna spočetja – zato začne zalezovati nič hudega slutečo Diane, da bi ji ukradla otroka. Ko se bliža rok za porod, Chelsey ugrabi nosečnico in jo omami z zdravilom, ki pospeši porod. Diane v ujetništvu rodi in naposled jo najdejo živo, novorojenčka pa je očitno odnesla ugrabiteljica. Zdaj morata Diane in Rob poiskati svojega otroka, ki se je rodil z redko boleznijo, zaradi katere potrebuje takojšnjo zdravniško oskrbo – preden bo prepozno.
15:35
Tammy
Uničila je že tako star in razpadel avtomobil, poleg tega pa je ostala tudi brez nehvaležne službe natakarice v krajevni beznici s hamburgerji. Namesto, da bi vsaj pri soprogu našla uteho in razumevanje, ga z njuno sosedo v nerodnem položaju zasači v lastni hiši. Zdaj ima vsega dovolj in vse skupaj bo poslala k vragu. Težava je le ta, da je brez denarja in prevoza. Še huje je to, da ji je od vseh ljudi ostala le še babica Pearl (Susan Sarandon), kvantaška stara pijanka – ter oseba z avtomobilom, denarjem in dolgoletno željo, da bi videla niagarske slapove. Ne ravno oddih, ki ga je imela obupana Tammy v mislih; vendar je na njuni cestni pustolovščini divja babica s puško mogoče prav tisto, kar zdaj potrebuje.
17:10
Nadomestne volitve
Vendar se za varljivim pročeljem skriva nemir; vojna premožnih in revnih, bitke med najstniki in njihovimi starši, boj zakonskih parov ter spopadi med učitelji in njihovimi učenci. Pagford prav gotovo ni tisto, kar se zdi. Ko pri svojih komaj štiridesetih nenadoma umre vodja župnije Barry Fairbrother, je podeželska skupnost pretresena. V vaškem svetu pride do napetosti in mnogi se sprašujejo o prihodnosti; tudi najstnik, ki mu je Fairbrother nekoč pomagal. Prazno mesto vodje župnije postane povod za največjo bitko, kar jih kdo pomni v Pagfordu; skupnost zajame nered, saj bi marsikdo rad zasedel vaški prestol. Kdo bo zmagoval na nadomestnih volitvah, ki jih zaznamujejo strast, prevare in nepričakovana razkritja?
18:15
Družinski vikend
Starši so spet zamudili pomemben dogodek v njenem življenju in 16-letna Emily (Olesya Rulin) se naposled naveliča svoje samovšečne družine ter pomanjkanja pozornosti in naklonjenosti. Mater in očeta omami, ju priveže na stola in začne se "družinski vikend" s programom vzgoje staršev. Emily ter njena brata in sestra bodo zlepa ali zgrda skušali dopovedati strogi karieristični materi (Kristin Chenoweth) in umetniško raztresenemu očetu (Matthew Modine), kako je njuno egoistično samozadostno obnašanje resno načelo odnose v nekoč srečni družini.
20:05
Pa ne že spet ti!
Po obupnem zmenku na slepo se strinjata samo glede ene stvari: nikoli več se nočeta videti. A ko se slučajno prijavita pri isti agenciji in se vnovič znajdeta skupaj na počitnicah na safariju, si morata skupaj s svojimi otroki deliti apartma v luksuznem afriškem letovišču. Dve povsem različni družini, ki po spletu okoliščin obtičita na istem kraju, se bosta morali naučiti prilagajanja okolju, da se bosta lahko prenašali.
22:05
Pokaži mi junaka
Novi župan se obveže, da bo nasprotoval gradnji socialnih stanovanj, čeprav ni povsem jasno, kaj natančno lahko glede tega sploh ukrene. Nick Wasicko se skuša vnovič privaditi na staro življenje brez politične moči, medtem ko se začne gradnja soseske.
23:05
Ona
Za denar piše ganljiva, sočutna pisma za svoje naročnike. Strtega srca po koncu dolgoletne ljubezenske zveze začne nenavaden odnos z naprednim računalniškim operacijskim sistemom, ki je izdelan tako, da individualno ugodi vsem potrebam svojega uporabnika. Theodore tako spozna umetno inteligenco z zapeljivim ženskim glasom po imenu Samantha: presenetljivo duhovit, domiseln in občutljiv digitalni algoritem. Medtem ko njene potrebe in želje naraščajo vzporedno z njegovimi, se njuno prijateljstvo sčasoma spremeni v romantično ljubezen ter nenavadno intimen odnos.