TV sporedi

TV spored - HBO

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO

spored za datum: 10.06.2015
00:45
Biti človek
Vsakič je junak njegove zgodbe moški, ki se poda na potovanje; vsi skupaj doživijo odisejado, ki se razprostira skozi tisoče let, od pradavne divjine do sodobne urbanosti. Vsak od njih je postopno korak bližje cilju: občutku pripadnosti, ki mu rečemo dom, ter bližini človeških odnosov, ki vnese smisel v življenje.
02:45
Jaz, Frankenstein
Potem ko se v distopični sedanjosti odtujene družbe znajde sredi vojne mitoloških gargojlov in demonov, v kateri naj bi se odločalo o usodi človeštva, odkrije, da je sam ključni dejavnik, ki bi lahko prinesel trajno uničenje človeški vrsti. Obe strani si prizadevata razvozlati skrivnost njegove nesmrtnosti in komur bo to uspelo, bi lahko imel popolno oblast nad svetom.
04:15
Morilci, tatovi in dve nabiti šibrovki
Prebrisani očarljivec in kvartopirski objestnež Eddy se znajde sredi največje podtalne igre s kartami v življenju, podprt z življenjskimi prihranki svojih treh najboljših prijateljev. Eddy je nadvse spreten, a mu to ne pomaga, saj je igra vnaprej prirejena v njegovo škodo – in nenadoma je oderuškemu kriminalnemu botru Harryju "Sekiri" dolžan pol milijona funtov. Na voljo ima en teden, da zbere denar, sicer bo za začetek dolg poplačal z lastnimi prsti in okončinami. Njegov oče J. D. bi mu lahko pomagal tako, da bi se odrekel lastnemu baru v korist staremu nasprotniku Harryju, vendar mu ni do tega – sin naj se kar sam znajde, če je že nepremišljeno zabredel v težave. Medtem ko se skuša Harry s pomočjo dveh nerodnih tatov polastiti dragocenih starinskih pušk v dvorcu ostarelega bogataša, se Eddy in prijatelji domislijo načrta, kako bi lahko zlahka in na hitro prišli do potrebnega denarja za poplačilo kvartopirskega dolga.
06:00
Seks na eks
Potem ko se izjalovi razgovor za sanjsko službo, si nadobudna televizijska voditeljica poročil v Los Angelesu (Elizabeth Banks) privošči zase neznačilno divjo noč zabave in užitka. V postelji očarljivega neznanca na drugi strani velemesta jo zbudi telefonsko sporočilo agenta o tem, da si je vendarle prislužila še eno priložnost za razgovor o ponujeni službi – če se bo le pravočasno prikazala v pisarni. Zdaj je brez telefona, avta, osebne izkaznice in denarja obtičala v povsem neznanem predelu mesta; prisiljena se je odpraviti na pot peš ter skozi niz pestrih dogodivščin in zabavnih nesporazumov pohiteti življenjski karieri naproti.
07:30
Sodobna družina
Klan Pritchett-Dunphy-Tucker je velika in povezana družina, katere glava je Jay Pritchett. Ob sebi ima mlado in živahno drugo ženo Glorio, ki se upira njegovi staromodnosti – kar bo še veliko zabavnejše zdaj, ko imata tudi skupnega otroka. Vznemirljiva novost bo prinesla spremembe za vsakogar, tudi za Glorijinega sina Mannyja, ki je vselej imel mamo le zase, zdaj pa je že srednješolec. Jayeva odrasla hči Claire in njen mož Phil po svoje doživljata spremembe, saj je tudi njun najmlajši sin Luke v srednji šoli, srednja hči Alex je s polno paro na poti na kolidž, najstarejša Haley pa je vnovič doma in razmišlja o svoji prihodnosti. Otroci odraščajo in Claire se lahko spet posveti lastni službi, ki bo imela vzpone in padce. Pomembno leto čaka Clairinega brata in Jayevega odraslega sina Mitchella, ki bo imel z ljubečim življenjskim partnerjem Cameronom in hčerjo Lily veliko razlogov za slavje.
07:55
Transformerji: Doba izumrtja
Človeštvo se pogumno pobira, v poskusu usmerjanja zgodovine po svoje pa se razkrije temačna skupina zlikovcev – medtem ko se nad Zemljo zgrne še neka druga starodavna nevarnost. S pomočjo nove skupine bojevnikov (pod vodstvom Marka Wahlberga) se Optimus Prime in Avtoboti soočijo s svojim največjim izzivom dotlej. V neverjetni pustolovščini jih zajame vrtinec vojne med dobrim in zlom, ki naposled pripelje do strašne bitke po vsem svetu.
10:35
Corrina, Corrina
Molly se je po izgubi matere zavila v molk ter umaknila v svoj svet. Corrina je zabavna, nenavadno inteligentna ženska, ki z domiselnostjo in humorjem kmalu razbije Mollyjin čustveni oklep in pritegne pozornost Mannyja; njun odnos hitro preraste iz občudovanja in naklonjenosti v romantično ljubezen. Vendar pa Manny in Corrina živita v ZDA leta 1959, v času rasnih predsodkov in zakoreninjenih družbenih zadržkov. Tisto, kar Corrini preprečuje, da bi bila več kot le najeta gospodinja, grozi tudi trajnemu odnosu z Mannyjem in vso družino.
12:30
Čakra skušnjave
Njegova družina ga pusti doma, da bi v miru delal, medtem ko se sami odpravijo na počitnice na Havaje – in zadnja stvar, ki jo Roger Wright tedaj pričakuje, je obisk ženine čedne 21-letne učiteljice joge v hiši za goste. Se bo lahko osredotočil na glasbeni projekt, ki naj bi ga dokončal v sedmih dneh, medtem ko mu bo pozornost odvračala svobodomiselna seksi mladenka? Stvari se še bolj zapletejo, ko privlačno gostjo opazi njegov agent Santiago, ki ženske zbira kot trofeje. S krvnim tlakom nad 180, štirimi vaditelji joge in dodatkom radovednih sosedov bo moral naš junak nekako preživeti razburljive dogodke in skušnjave tistega tedna.
14:05
Liga pravice: Časovni paradoks
Vendar prinese tudi učinek vzporedne resničnosti, v kateri Liga pravice ne obstaja, Supermana ni nikjer in svet pretresa vojna med Amazonkami pod vodstvom Wonder Woman in vojščaki Atlantide, ki jim poveljuje Aquaman. Flash se mora zanesti na krutega, nasilnega Batmana in vladnega agenta Cyborga, da bi skupaj popravili razbito časovno nit.
15:25
Čas za zmago
Trener moštva Spartans Football Team svojim igralcem vselej dopoveduje, da ni pomembna zmaga – vendar s pomočjo asistenta Terryja Eidsona kljub temu popelje ekipo v rekordni niz 151 zmag na igrišču. Žena Bev ga roti, naj se posveti družini, vendar Boba povsem prevzame uspeh svojega moštva. Sredi težavne sezone in tragedije, v kateri bi lahko moštvo izgubilo vse, izjemni mladi igralec vnovič vzbudi Bobovo zaupanje v ekipno delo, ki mora zasenčiti slavo ali pomembnost posameznika. Čas je za zmago!
17:20
Podpredsednica
Potem ko se je v tretji sezoni predsednik umaknil in je Selina prisegla kot nova šefinja Bele hiše, se v novem poglavju pripravlja na svoj prvi pomembnejši govor. Ali bo trajanje njenega mandata preseglo tistega Williama Henryja Harrisona, najkrajšega v zgodovini ZDA, še ni povsem jasno. Selina zdaj zaseda najvišji položaj, a je njen obstoj še vedno odvisen od volitev, ki naj jo potrdijo ali zavrnejo. Med naslednjimi 10 deli se bosta Selina in njeno moštvo ukvarjala predvsem s tem, kako naj jo čim bolje ustoličijo kot verodostojno predsednico, obenem pa je treba določiti tudi najboljšega asistenta in namestnika. Stave so zdaj višje kot kdaj prej, vendar Podpredsednica še vedno dokazuje, kako imajo v Washingtonu celo najbolj banalne odločitve dolgoročne učinke in pogosto nepričakovane, zabavne posledice.
17:50
Silicijeva dolina
S še pogostejšim pojavljanjem likov iz resnične industrije v drugi sezoni Silicijeva dolina razkriva tehnološki svet še bolj verodostojno in duhovito; medtem ko so njeni junaki nerodno opotekajo proti nepredstavljivemu uspehu.
18:20
Agent Ryan
Po terorističnih napadih 11. septembra je Jack na vojaški dolžnosti v Afganistanu, od tam pa se vrne ranjen ter večno zaznamovan z vojnim nasiljem. Raje kot vnovič na bojišče se odloči za službo na oddelku za finance pri sodobni ameriški obveščevalni službi. Pod budnim nadzorom mentorja Harperja (Kevin Costner) postane spreten in uspešen analitik. A potem, ko se izkažejo zlonamerni načrti vplivnega ruskega oligarha, se mora iz pisarniškega uslužbenca skoraj čez noč preleviti v vohuna ter operativnega agenta in pred ruskimi najemniki rešiti zaročenko Cathy (Keira Knightley), ki ga nepričakovano obišče v Moskvi. Njun odnos in usoda države sta nenadoma odvisna od Ryanove sposobnosti, da se bolj kot v diplomatskih krogih izkaže na terenu.
20:05
22 Jump Street: Mladeniča na faksu
Zaupajo jima posebno nalogo med študenti, da bi v univerzitetnem naselju našla spretnega prekupčevalca z mamili. Ko Jenko naleti na sorodno dušo v nogometnem moštvu, Schmidt pa se priključi umetniški skupini boemov, je pod vprašanjem njuno strokovno ujemanje in sodelovanje. Zdaj morata ne le rešiti primer, temveč tudi na novo opredeliti svoj službeni odnos. Če bosta mladeniča lahko dozorela v odgovorni osebi, bo morda fakultetna izkušnja najboljše, kar se jima je kdaj zgodilo.
22:00
Igra prestolov
23:00
Hiša laži
23:30
Lizzie Borden
Nekega poletnega dne leta 1892 v mestecu Fall River ameriške države Massachusetts se Lizzie Borden vrne domov, k očetu Andrewu, mačehi Abby in starejši sestri Emmi. Pretresena naleti na krvavo prizorišče surovega umora staršev. Policija strogo zasliši več osumljencev za nerazumni zločin, a vsi dokazi vedno znova kažejo na Lizzie, na videz prostodušni učiteljici v nedeljski šoli. Njen odvetnik Andrew Jennings jo vneto zagovarja, češ kako je nedoumljivo, da bi lahko mlada ženska s sekiro zagrešila gnusni umor. Pa je res tako?