TV sporedi

TV spored - HBO

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO

spored za datum: 12.05.2015
01:20
Pravi sex
Privlačna, zabavna, elegantna in erotična oddaja progama HBO za odrasle se je izkazala kot velikanska uspešnica. Prinaša vpogled v nekatere drugačne, čudaške metode, ob katerih ženske in moški premagujejo seksualne zavore, ter raziskujejo svoja telesa in spolno življenje. Seks v živo, kolikor je to sploh mogoče.
02:10
Zelo črna serija
Že dolgo se zaman trudi, da bi producenti sprejeli njegov koncept serije o temnopoltih Američanih. Njegov šef, spodbudnih podatkov o gledanosti željan kulturni mrhovinar, mu postavi ultimat: naj se domisli aktualne, trendovske, provokativne urbane tematike, ali pa spoka s televizije. Jezni Delacroix sklene predstaviti najbolj nesramno, politično nekorektno farso stereotipnega humorja, kar jih je kdaj bilo: oddajo v starem slogu, s črno pobarvanimi obrazi, z brezdomskim plesalcem stepa Manrayem in njegovim pribočnikom Womackom. Delacroixova parodija nepričakovano postane huronska uspešnica ter kulturni fenomen, ki žanje pohvale medijev in navdušenje občinstva.
04:25
Vroči posnetki
Deset let in dva otroka pozneje pa je njun ljubezenski plamen nekoliko opešal. Da bi vnovič zanetila strast, se skleneta z videokamero v vseh položajih iz razvpitega priročnika "The Joy of Sex" posneti med posteljnimi užitki oz. kar 3-urnim seksualnim maratonom. Žgečkljiva zamisel pa se sramotno izjalovi, ko ugotovita, da so njuni intimni posnetki pomotoma postali javna last – z njunega iPada so se namreč samodejno skopirali na množico podarjenih računalniških tablic. V paniki se podata na divjo nočno pustolovščino, ko morata poiskati vse naprave in njihove lastnike – ter preprečiti, da bi ju vroči posnetki stali ugleda, prisebnosti in celo zakona.
06:00
Greva narazen
Aniston je prodajalka umetnin, ki jo na rob živcev privede lažnivi fant (Vaughn), s komer končata zvezo. Ko se nihče od njiju noče izseliti iz skupnega stanovanja, je edina rešitev ta, da živita kot sovražna sostanovalca, dokler eden od njiju ne bo popustil. Grenko-sladka in izvirna komedija "Greva narazen" se poigrava z uveljavljenimi stereotipi žanra ter ustvari izjemno prisrčno in iskreno ljubezensko zgodbo z vsemi podrobnostmi. V filmu igrajo tudi Jon Favreau, Joey Lauren Adams, Jason Bateman in Judy Davis.
07:50
Možje X: Dnevi prihodnje preteklosti
Profesor X, Wolverine, Magneto, Storm in Kitty Pryde ter njeni prijatelji se srečajo v nekem kitajskem samostanu in tam Xavier pove, da so nepremagljive stroje ustvarili s pomočjo DNK mutantke Mystique, ki so jo leta 1973 ujeli, ko je skušala umoriti njihovega stvarnika dr. Bolivarja Traska. Profesor X sklene, da je edina možnost za preživetje vrnitev v času nazaj v leto 1973 s pomočjo Prydine veščine, kjer naj bi Charles Xavier in Erik Lehnsherr skupaj prepričala Mystique, naj opusti svoje načrte. Vendar je neranljivi Wolverine edini, ki bi lahko preživel uničujoče potovanje v času. Ali mu bo uspelo ustaviti Mystique, preprečiti program Varuhov ter tako rešiti mutante in njihove človeške prijatelje pred pogubo?
10:00
Vesel božič
A ko se po razdoru prejšnje ljubezenske zveze k njim preseli Jeffova mlajša, vihrava in neodgovorna sestra Jenny, se začnejo stvari hitro spreminjati. Jenny se vnovič spusti v burno razmerje z mamilarsko zgubo Kevinom in skupaj s prijateljico Carson spodbudita razvoj dogodkov v življenju Kelly, ki spozna, da so njen navidez skladen zakon, pisateljska kariera in družinski odnosi potrebni korenite spremembe. Pa so morebitne spremembe za vsakogar v družini enako dobrodošle?
11:25
Svet igračk
Ko izdelovalec igrač Kenneth Zevo (Donald O'Connor) umre, svoje podjetje namesto naivnemu sinu Leslieju (Robin Williams) in hčeri Alsatii (Joan Cusack) v oporoki zapusti svojemu bratu (Michael Gambon), generalu s tremi zvezdicami. Zevo meni, da bo vojaški stric bolj učinkovito vodil družinski posel in pozitivno vplival na oba otroka, ki kar nočeta odrasti. Vendar pa general s pomočjo svojega enako vojaško izurjenega sina (LL Cool J) kmalu spremeni tovarno igrač v kruto ukazovalno okolje. Podjetje Zevo Toys nenadoma ne izdeluje več prijaznih in nenavadnih igrač, temveč nasilne videoigre in sadistične vojne igrače. Leslie se mora izkopati iz podaljšanega otroštva, da bi ohranil tradicijo družinske obrti. S sestro Alsatio morata odrasti, da bi se zoperstavila stricu in vnovič pridobila otroško nedolžnost, ki jo njihova družina od nekdaj tako zelo ceni.
13:30
Roka za milijon dolarjev
S sodelavcem Aashom bosta morala dokončno zapreti agencijo, če se J. B. takoj ne domisli česa. Ko pozno zvečer v Indiji gleda tekmo kriketa, se mu utrne tako nezaslišana ideja, da bi se morda celo uresničila. Zakaj ne bi med nadarjenimi igralci kriketa poiskal naslednjega prvaka metanja bejzbolske žoge? V indijsko prestolnico se odpravi v družbi nadarjenega, vendar prepirljivega iskalca talentov Raya, in tam priredijo državno televizijsko avdicijo "Roka za milijon dolarjev". V oddaji nastopi 40.000 nadobudnih mladih športnikov in po dolgotrajnem postopku se v finale prebijeta 18-letna metalca žoge Rinku in Dinesh. J. B odpelje mladeniča v Združene države, da bi se urila pri legendarnem trenerju Tomu Housu. Cilj je jasen: prepričati mlada športnika o pogodbi s poklicno bejzbolsko ligo.
15:35
Silicijeva dolina
S še pogostejšim pojavljanjem likov iz resnične industrije v drugi sezoni Silicijeva dolina razkriva tehnološki svet še bolj verodostojno in duhovito; medtem ko so njeni junaki nerodno opotekajo proti nepredstavljivemu uspehu.
16:05
Podpredsednica
Potem ko se je v tretji sezoni predsednik umaknil in je Selina prisegla kot nova šefinja Bele hiše, se v novem poglavju pripravlja na svoj prvi pomembnejši govor. Ali bo trajanje njenega mandata preseglo tistega Williama Henryja Harrisona, najkrajšega v zgodovini ZDA, še ni povsem jasno. Selina zdaj zaseda najvišji položaj, a je njen obstoj še vedno odvisen od volitev, ki naj jo potrdijo ali zavrnejo. Med naslednjimi 10 deli se bosta Selina in njeno moštvo ukvarjala predvsem s tem, kako naj jo čim bolje ustoličijo kot verodostojno predsednico, obenem pa je treba določiti tudi najboljšega asistenta in namestnika. Stave so zdaj višje kot kdaj prej, vendar Podpredsednica še vedno dokazuje, kako imajo v Washingtonu celo najbolj banalne odločitve dolgoročne učinke in pogosto nepričakovane, zabavne posledice.
16:35
Sodobna družina
Klan Pritchett-Dunphy-Tucker je velika in povezana družina, katere glava je Jay Pritchett. Ob sebi ima mlado in živahno drugo ženo Glorio, ki se upira njegovi staromodnosti – kar bo še veliko zabavnejše zdaj, ko imata tudi skupnega otroka. Vznemirljiva novost bo prinesla spremembe za vsakogar, tudi za Glorijinega sina Mannyja, ki je vselej imel mamo le zase, zdaj pa je že srednješolec. Jayeva odrasla hči Claire in njen mož Phil po svoje doživljata spremembe, saj je tudi njun najmlajši sin Luke v srednji šoli, srednja hči Alex je s polno paro na poti na kolidž, najstarejša Haley pa je vnovič doma in razmišlja o svoji prihodnosti. Otroci odraščajo in Claire se lahko spet posveti lastni službi, ki bo imela vzpone in padce. Pomembno leto čaka Clairinega brata in Jayevega odraslega sina Mitchella, ki bo imel z ljubečim življenjskim partnerjem Cameronom in hčerjo Lily veliko razlogov za slavje.
17:05
Dovolj besed
Potem spozna Alberta, prijaznega, zabavnega moškega, ki se podobno kot sama sooča s praznim domačim gnezdom. Njun odnos kmalu preraste v ljubezen, Eva pa se spoprijatelji z eno od svojih strank Marianne. Ta je nadarjena pesnica in skoraj popolna ženska, razen neke zoprne lastnosti: nenehno se pritožuje nad svojim nekdanjim soprogom. Eva po naključju odkrije, da Marianne govori o Albertu, in kmalu začne dvomiti o svojem novem spremljevalcu. Gre za pronicljivo in duhovito komedijo, ki se zabavno loteva zmede in zapletov pri ljudeh, ki se naposled odločijo za svežo ljubezensko zgodbo.
18:40
Liga pravičnih: Vojna
Mogočni Darkseid in njegove velikanske, neusmiljene sile si skušajo podrediti Zemljo, vendar se temu zoperstavi skupina dotlej nepovezanih superjunakov, ki jih oblasti napačno razumejo in pogosto celo preganjajo. Edini način, da se uprejo zavojevalcem, je ta, da združijo moči v novi, superjunaški Ligi pravičnih. Batman, Superman, Wonder Woman, Zelena svetilka, Flash, Shazam in Cyborg bodo skušali s skupnimi močmi rešiti planet
20:05
Ognjeni obroč
Ti za boj zoper orjaška bitja, imenovana kaiju, z združenimi močmi porabijo vse zemeljske vire. Človeštvo je razvilo posebno orožje: velikanske bojne robote, imenovane jaeger, ki jih istočasno krmilita po dva pilota s posebno miselno povezavo. Vendar so jekleni orjaki čedalje manj učinkoviti proti vse večjim in bolj divjim pošastim. Na robu propada poslednja obrambna linija ljudi sklene poslati v boj človeka, ki se zdita vse prej kot junaka: iztrošenega nekdanjega pilota jaegra in neizkušeno novinko. Upravljala naj bi legendarni, vendar močno zastareli model bojnega robota, ki so ga v preteklosti že opustili. Z združenimi močmi predstavljata zadnje upanje za človeštvo.
22:15
Pod kožo
Na škotskih ulicah preži za osamljenimi, nič hudega slutečimi moškimi, ki jih čaka srhljiva usoda. Delno "road movie" in delno znanstveno-fantastična pripoved z elementi resničnosti prinaša nenavadno zgodbo o našem svetu, kakor ga vidi prišlek s tujega planeta.