TV sporedi

TV spored - HBO

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO

spored za datum: 13.05.2015
00:00
Goreča ljubezen 2
Gre za parodijo priljubljenih resničnostih šovov z dogovorjenimi zmenki. Poleg režiserja Kena Marina se v njem pojavijo še Jerry O’Connell, Michael Cera, Colin Hanks (v vlogi nastopajočih), zvezdnik Ben Stiller in drugi.
02:55
Davi me
Prijateljstvo med njima pa ima neko visoko ceno: igranje nevarne "igre davljenja". Skrivaje se pred vselej navzočo materjo, prijatelji in učitelji Taryn jemlje igro kot način samodiscipline, vzpostavljanja nadzora nad seboj ter hitro metodo prijetnega omamljanja. Vendar so merila pri vsaki naslednji igri zastavljena višje in Taryn se ne zaveda, da je njeno življenje čedalje bolj ogroženo.
04:25
Pensilvanski princ
Keanu Reeves je Rupert Marshetta, zmedeni in iznajdljivi, nadebudni punk roker, ki si obupno želi ubežati življenju, kakršnega je zanj predvidel premožni oče. Pobegne od doma, si obrije lase in se romantično zaplete s starejšo hipijko. Ko odkrije, da je njegov oče varal svojo ženo, se domisli načrta, kako bi ugrabil očeta in z denarjem od odkupnine kupil svobodo zase in za svojo mater.
06:00
Roka za milijon dolarjev
S sodelavcem Aashom bosta morala dokončno zapreti agencijo, če se J. B. takoj ne domisli česa. Ko pozno zvečer v Indiji gleda tekmo kriketa, se mu utrne tako nezaslišana ideja, da bi se morda celo uresničila. Zakaj ne bi med nadarjenimi igralci kriketa poiskal naslednjega prvaka metanja bejzbolske žoge? V indijsko prestolnico se odpravi v družbi nadarjenega, vendar prepirljivega iskalca talentov Raya, in tam priredijo državno televizijsko avdicijo "Roka za milijon dolarjev". V oddaji nastopi 40.000 nadobudnih mladih športnikov in po dolgotrajnem postopku se v finale prebijeta 18-letna metalca žoge Rinku in Dinesh. J. B odpelje mladeniča v Združene države, da bi se urila pri legendarnem trenerju Tomu Housu. Cilj je jasen: prepričati mlada športnika o pogodbi s poklicno bejzbolsko ligo.
08:00
Sodobna družina
Klan Pritchett-Dunphy-Tucker je velika in povezana družina, katere glava je Jay Pritchett. Ob sebi ima mlado in živahno drugo ženo Glorio, ki se upira njegovi staromodnosti – kar bo še veliko zabavnejše zdaj, ko imata tudi skupnega otroka. Vznemirljiva novost bo prinesla spremembe za vsakogar, tudi za Glorijinega sina Mannyja, ki je vselej imel mamo le zase, zdaj pa je že srednješolec. Jayeva odrasla hči Claire in njen mož Phil po svoje doživljata spremembe, saj je tudi njun najmlajši sin Luke v srednji šoli, srednja hči Alex je s polno paro na poti na kolidž, najstarejša Haley pa je vnovič doma in razmišlja o svoji prihodnosti. Otroci odraščajo in Claire se lahko spet posveti lastni službi, ki bo imela vzpone in padce. Pomembno leto čaka Clairinega brata in Jayevega odraslega sina Mitchella, ki bo imel z ljubečim življenjskim partnerjem Cameronom in hčerjo Lily veliko razlogov za slavje.
08:25
Sanje
Od tistih mladega fanta o poročnem sprevodu lisičjih duhov, sanj o sebi kot umetniku ter namišljene, jedrsko onesnažene sanjske prihodnosti, do sanj umirjenega starca v čudoviti vasici.
10:25
Dovolj besed
Potem spozna Alberta, prijaznega, zabavnega moškega, ki se podobno kot sama sooča s praznim domačim gnezdom. Njun odnos kmalu preraste v ljubezen, Eva pa se spoprijatelji z eno od svojih strank Marianne. Ta je nadarjena pesnica in skoraj popolna ženska, razen neke zoprne lastnosti: nenehno se pritožuje nad svojim nekdanjim soprogom. Eva po naključju odkrije, da Marianne govori o Albertu, in kmalu začne dvomiti o svojem novem spremljevalcu. Gre za pronicljivo in duhovito komedijo, ki se zabavno loteva zmede in zapletov pri ljudeh, ki se naposled odločijo za svežo ljubezensko zgodbo.
12:00
Ognjeni obroč
Ti za boj zoper orjaška bitja, imenovana kaiju, z združenimi močmi porabijo vse zemeljske vire. Človeštvo je razvilo posebno orožje: velikanske bojne robote, imenovane jaeger, ki jih istočasno krmilita po dva pilota s posebno miselno povezavo. Vendar so jekleni orjaki čedalje manj učinkoviti proti vse večjim in bolj divjim pošastim. Na robu propada poslednja obrambna linija ljudi sklene poslati v boj človeka, ki se zdita vse prej kot junaka: iztrošenega nekdanjega pilota jaegra in neizkušeno novinko. Upravljala naj bi legendarni, vendar močno zastareli model bojnega robota, ki so ga v preteklosti že opustili. Z združenimi močmi predstavljata zadnje upanje za človeštvo.
14:10
Ona
Za denar piše ganljiva, sočutna pisma za svoje naročnike. Strtega srca po koncu dolgoletne ljubezenske zveze začne nenavaden odnos z naprednim računalniškim operacijskim sistemom, ki je izdelan tako, da individualno ugodi vsem potrebam svojega uporabnika. Theodore tako spozna umetno inteligenco z zapeljivim ženskim glasom po imenu Samantha: presenetljivo duhovit, domiseln in občutljiv digitalni algoritem. Medtem ko njene potrebe in želje naraščajo vzporedno z njegovimi, se njuno prijateljstvo sčasoma spremeni v romantično ljubezen ter nenavadno intimen odnos.
16:15
Podpredsednica
Potem ko se je v tretji sezoni predsednik umaknil in je Selina prisegla kot nova šefinja Bele hiše, se v novem poglavju pripravlja na svoj prvi pomembnejši govor. Ali bo trajanje njenega mandata preseglo tistega Williama Henryja Harrisona, najkrajšega v zgodovini ZDA, še ni povsem jasno. Selina zdaj zaseda najvišji položaj, a je njen obstoj še vedno odvisen od volitev, ki naj jo potrdijo ali zavrnejo. Med naslednjimi 10 deli se bosta Selina in njeno moštvo ukvarjala predvsem s tem, kako naj jo čim bolje ustoličijo kot verodostojno predsednico, obenem pa je treba določiti tudi najboljšega asistenta in namestnika. Stave so zdaj višje kot kdaj prej, vendar Podpredsednica še vedno dokazuje, kako imajo v Washingtonu celo najbolj banalne odločitve dolgoročne učinke in pogosto nepričakovane, zabavne posledice.
16:45
Silicijeva dolina
S še pogostejšim pojavljanjem likov iz resnične industrije v drugi sezoni Silicijeva dolina razkriva tehnološki svet še bolj verodostojno in duhovito; medtem ko so njeni junaki nerodno opotekajo proti nepredstavljivemu uspehu.
17:15
Razmišljaj kot moški 2
Njihovi načrti za romantičen konec tedna gredo po zlu, ko jih dogajanje pahne v neroden položaj, ki celo grozi, da bo uničil skorajšnji veseli dogodek.
19:00
Nadomestne volitve
Vendar se za varljivim pročeljem skriva nemir; vojna premožnih in revnih, bitke med najstniki in njihovimi starši, boj zakonskih parov ter spopadi med učitelji in njihovimi učenci. Pagford prav gotovo ni tisto, kar se zdi. Ko pri svojih komaj štiridesetih nenadoma umre vodja župnije Barry Fairbrother, je podeželska skupnost pretresena. V vaškem svetu pride do napetosti in mnogi se sprašujejo o prihodnosti; tudi najstnik, ki mu je Fairbrother nekoč pomagal. Prazno mesto vodje župnije postane povod za največjo bitko, kar jih kdo pomni v Pagfordu; skupnost zajame nered, saj bi marsikdo rad zasedel vaški prestol. Kdo bo zmagoval na nadomestnih volitvah, ki jih zaznamujejo strast, prevare in nepričakovana razkritja?
20:05
Krive so zvezde
Skupni sta jima cinična duhovitost, prezir do konvencionalnosti – in globoka ljubezen, ki se rodi v njima. Njun nevsakdanji odnos meji že na čudež, saj se duhovita najstnika zaljubita na motivacijskih sestankih skupine rakavih bolnikov.
22:10
Igra prestolov
23:10
Hiša laži
23:40
Hudičevo seme
Medtem ko mož marljivo beleži dogajanje za svoje potomce, pri ženi opazi čedalje bolj čudaško in nepojasnjeno obnašanje. Sprva ga pripiše običajnim nosečniškim spremembam in stresu, a ko mine nekaj mesecev, postane jasno, da so za njeno telesno in umsko preobrazbo krive temačne sile.