TV sporedi

TV spored - HBO

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO

spored za datum: 14.12.2015
20:05
Spuži na suhem
Spuži Kvadratnik mora v nepozabni avanturi združiti moči s smrtnim sovražnikom Planktonom, da bi rojstno Bikinsko Bistrico rešil pred uničenjem. Ko zlobni pirat Burgerbrad (Antonio Banderas) ukrade skrivni recept za izdelavo priljubljenih rakarjevih kruhkov, se mora Spuži z zavezniki podati na suho, v svet resničnih ljudi. S pomočjo čarobne bukve se morajo spremeniti v superjunake ter ustaviti pohlepnega gusarja.
21:40
Ni je več
Pod pritiskom policije in med vse hujšo medijsko gonjo se začnejo njegove čudaške razlage in portret srečnega zakona podirati kot hišica iz kart. Vse očitnejše so laži ter zavajanje in tudi njegovo nenavadno obnašanje prav nič ne pripomore k rešitvi primera, prav nasprotno – javnost se vse glasneje sprašuje, ali je v resnici Nick Dunne sam umoril svojo ženo.
00:05
Ostali
Druga sezona se odvija štiri leta po izginotju ter leto dni po dogodkih iz prve sezone. Nekdanji načelnik policije Kevin Garvey in njegova nova družina – hči Jill, partnerica Nora Durst (ki je v "odhodu" izgubila vso svojo družino) in deklica Lily (ki jo je na koncu prejšnje sezone nekdo pustil na njihovem pragu) – so zapustili goreče ruševine mesta Mapleton v državi New York in se nastanili v teksaškem "čudežnem" mestecu Jarden. Tam živi približno 10.000 ljudi in menda je to edini kraj v ZDA, kjer se "odhod" ni zgodil ter nihče ni izginil. Njihovi novi sosedje so Murphyjevi, prijetna temnopolta družina. Kevin upa, da bodo v tem sodobnem paradižu našli mir. Vendar idila ne traja dolgo, saj jih mučijo drugačni strahovi (ter duh Patti Levin) in tokrat prav blizu njih udari nov dogodek, podoben "odhodu". Medtem je Kevinova odtujena žena Laurie v New Yorku ovadila skupino Ostalih grešnikov, tistih mrkih, nazadnjaških, nihilističnih verižnih kadilcev; ter prepričala sina Toma (nekdanjega varovanca umrlega zdravilca Svetega Wayna), naj ji pomaga pri novačenju mladih članov prenovljene skupine Ostalih grešnikov. Pri tem sta včasih bolj, drugič manj uspešna.
01:05
Banshee
02:05
Izmena
Tam trčita delovni etiki izčrpanega bolničarja in njegove mlade idealistične pripravnice. Floydu je dodeljeno vodstvo izmene, ko na oddelek pripeljejo umirajočo deklico. Izkušeni bolničar naredi tisto, za kar meni, da je najbolje za bolnike – četudi to pomeni, da jih pusti umreti. Ta nazor pa je povsem v nasprotju s prepričanjem nove mlade medicinske sestre, ki se za življenje bolnikov bori do konca ter za vsako ceno. Pri deklici, ki umira za rakom, so njuna različna stališča in dejanja pred hudim izzivom. Med najhujšo izmeno, kar jih je doživel, Floyd nadzoruje delo medicinskih sester in jih skuša rešiti pred strašnimi posledicami njihovih odločitev.
03:20
Volkovi
Spreminja se v nekaj zlobnega, nepredvidljivega in divjega. Po surovem umoru staršev je naposled prisiljen v beg in odkrivanje resnice o tem, kaj postaja: volkodlak. Izgubljen in brez jasnega cilja zatava v gorsko mestece Lupine Ridge, kjer odkrije še druga, sebi podobna bitja noči. Med njimi je tudi čedna Angelina, mlado dekle, razpeto med dvema starodavnima volčjima klanoma. Ko slednjič razkrije srhljivo resnico o svojih pravih prednikih, Cayden spozna, da bo svojo ljubezen rešil samo na en način: z neizprosnim bojem na življenje ali smrt zoper mračne sile, ki so bolj krvoločne od vsega, kar si je kdaj predstavljal.
04:45
Batmanov sin
Mladega Damiana žene enako vročekrvno maščevanje kot njegovega očeta, ki se na drugi strani bori proti zločincem. Damian je odrasel v prepričanju, da je njegovega dedka Ra's al Ghula ubil zlobni Deathstroke. Potem ko si nadene Robinov kostum, se Damian loti nasilnega povračila.
06:00
Vojna gumbov
Nasproti njega pa gnezdita Ballydowse in Carrickdowse, zaspani vasici, ki se zbudita ob zvoku ribiških mrež, pljuskih vode in glasovih otrok, ki se odpravljajo v šolo. Veliki in majhni, odločni in sramežljivi ter zapeti od glave do peta se iz domov valijo na cesto. Toda vse ni tako tiho, kot se zdi. Kajti nad Carricki in Ballyji visi nenapovedana vojna. Prebivalci morda tega še ne vedo, toda pravila boja so že začrtana. Na eni strani stoji vodja Ballyjev, Fergus, za njim pa ekipa vaščanov, ki mu sledijo. Nasproti so jim Carricki z vodjo Geronimom. Rivalstvo med njimi je vse močnejše, močno pa bo pretreslo celotni skupnosti.
07:50
Vse ostane v Vegasu
Kar vprašajte o tem Willa in Elizo, odvetnika s povsem različnima značajema, ki družno rešujeta prav tiste težave, ki nastanejo v Mestu greha po sončnem zahodu in morajo biti odpravljene še pred zoro. Le potrdila bosta sloviti rek zabave željnih Američanov "Kar se zgodi v Vegasu, tam tudi ostane" – a to velja le, če imate dobrega odvetnika. Ali pa, še bolje, dva.
09:25
Dajmo, Eddy!
Leta 1975 tam odpre vrata prva veleblagovnica in osamljeno življenje nadarjenega Freddyja se nenadoma zasuka na glavo. Ob odprtju trgovine njeni lastniki priredijo kolesarsko dirko, katere zmagovalec bo lahko spoznal slavnega kolesarskega prvaka Eddyja Merckxa. Freddyjev oče je vnet nasprotnik veleblagovnice in noče imeti ničesar z dirko, Freddy pa je seveda drugačnega mnenja. Skrivaj se prijavi na dirko in odpre se mu povsem nov svet – pa ne le zanj, temveč tudi za vse tiste okrog njega.
11:05
Obdukcija Nezemljana
Humoristični povzetek škandala, ko sta sklenila britanska prijatelja Gary in Ray pripraviti največjo množično potegavščino o incidentu v Roswellu leta 1947, kar jih je svet videl. Na poti v Ohio, kjer naj bi zbrala nekaj Elvisovih spominkov, padeta v nemilost vztrajnega mafijca. Edini izhod iz nelagodnega položaja je ta, da ustvarita lažni domači posnetek obdukcije Nezemljana. S pomočjo prijateljev, izdelovalca izložbenih lutk, pogrebnika, mesarja in prodajalca kebabov, jima uspe naplahtati gangsterja, vendar pri tem njun videoposnetek pricurlja v javnost in sproži pravcato senzacijo med ufologi. Novico pograbijo tudi mednarodni mediji, a s tem se saga Raya in Garyja šele dobro začne.
12:45
Spuži na suhem
Spuži Kvadratnik mora v nepozabni avanturi združiti moči s smrtnim sovražnikom Planktonom, da bi rojstno Bikinsko Bistrico rešil pred uničenjem. Ko zlobni pirat Burgerbrad (Antonio Banderas) ukrade skrivni recept za izdelavo priljubljenih rakarjevih kruhkov, se mora Spuži z zavezniki podati na suho, v svet resničnih ljudi. S pomočjo čarobne bukve se morajo spremeniti v superjunake ter ustaviti pohlepnega gusarja.
14:20
Zimska pripoved
Mistična drama Zimska pripoved se odvija v New Yorku in sega več kot stoletje v zgodovino; pripoveduje o čudežih, prekrižanih usodah ter starodavnem boju med dobrim in zlim. Peter Lake je spretni poklicni tat, ki si ni nikoli mislil, da mu bo srce ukradla čedna Beverly Penn. Hiša, ki jo je sklenil oropati, naj bi bila prazna, a se izkaže, da je nekdo od stanovalcev vendarle doma. Ljubezen med njo in mladim irskim nepridipravom je vnaprej obsojena na tragično usodo; ona trpi za neozdravljivo boleznijo, Petru pa je njegov nekdanji mentor, peklenski Pearly Soames, namenil veliko bolj nasilno smrt. Peter si skozi čas prizadeva rešiti svojo edino resnično ljubezen pred mračnimi silami, čeprav se Pearly z vsemi silami spravlja nadenj; zmagovalec bo dobil vse, poraženec pa bo deležen večnega prekletstva. Peter potrebuje čudež, a le čas bo pokazal, ali ga bo deležen.
16:20
Delfinova zgodba 2
Minilo je nekaj let, odkar so mladi Sawyer Nelson in zagnano moštvo morske veterinarske klinike Clearwater Marine Hospital pod vodstvom Dr. Claya Hasketta rešili poškodovano delfinko Winter. S pomočjo dr. Camerona McCarthyja, ki je razvil edinstveno umetno repno plavut, so živali naposled rešili tudi življenje. Vendar njena zgodba še ni zaključena. Njena nadomestna mati, ostarela delfinka Panama, je poginila. Bila je edina druga žival in prijateljica v bazenu, ki jo je Winter poznala. Njena smrt bi lahko imela hude posledice za Winter, ki sodeč po priporočilih in uredbah državnih oblasti ne sme biti sama v svojem bivališču. Delfini so izjemno družabne živali, katerih vedenje je močno povezano z drugimi iz jate. Čas se izteka in moštvo klinike Clearwater mora najti novo prijateljico za Winter, preden bodo oblasti preselile Winter v drug akvarij.
18:05
Sprememba igre
Po knjižni uspešnici Marka Halperina in Johna Heilemanna posneta zgodba prinaša vpogled v zakulisje predsedniške kampanje Johna McCaina leta 2008, od njegove izbire aljaške guvernerke Sarah Palin za sodelavko do končnega poraza na predsedniških volitvah. Skozi oči McCainovega stratega Steva Schmidta prikazan film opisuje ključne trenutke v politiki ZDA. Režiser Jay Roach in scenarist Danny Strong sta ustvarjalca z emmyjem nagrajene drame programa HBO Recount.
20:05
Nadomestne volitve
Vendar se za varljivim pročeljem skriva nemir; vojna premožnih in revnih, bitke med najstniki in njihovimi starši, boj zakonskih parov ter spopadi med učitelji in njihovimi učenci. Pagford prav gotovo ni tisto, kar se zdi. Ko pri svojih komaj štiridesetih nenadoma umre vodja župnije Barry Fairbrother, je podeželska skupnost pretresena. V vaškem svetu pride do napetosti in mnogi se sprašujejo o prihodnosti; tudi najstnik, ki mu je Fairbrother nekoč pomagal. Prazno mesto vodje župnije postane povod za največjo bitko, kar jih kdo pomni v Pagfordu; skupnost zajame nered, saj bi marsikdo rad zasedel vaški prestol. Kdo bo zmagoval na nadomestnih volitvah, ki jih zaznamujejo strast, prevare in nepričakovana razkritja?
21:05
Kri in solze
22:05
Punce
22:30
Na robu jutrišnjega dne
Ljudje se z vojaškimi silami uprejo zavojevalcem; med njimi se po spletu okoliščin znajde tudi major William Cage (Tom Cruise), častnik iz oddelka za propagando, ki še nikoli ni bil v spopadu. Z zračnim desantom ga odvržejo naravnost na bojišče in tam ga ubijejo že v nekaj minutah – vendar se Cage nerazložljivo znajde v časovni zanki nenehnih oživljanj, vedno vnovič podoživlja iste dogodke, katerih izid je njegova vnovična smrt. Vendar se vsakokrat nauči nečesa novega ali se na napad odzove drugače in naposled je dovolj izurjen, da se uspešno zoperstavi sovražniku. Ob tem spozna vojakinjo posebnih enot Rito Vrataski (Emily Blunt). Medtem ko se skupaj borita proti vesoljskim nasprotnikom, ju vsak naslednji časovni cikel povede bližje končni zmagi.
00:25
Houdini
Od skromnih začetkov pri potujočih cirkusih do razprodanih nastopov v koncertnih dvoranah se je vzhodnoevropski priseljenec Ehrich Weiss povzpel do statusa svetovno priznanega umetnika Houdinija. Z oskarjem nagrajeni Adrien Brody je veliki Harry Houdini, ki išče slavo in bogastvo, se udeležuje vohunskih spletk, zoperstavlja vedeževalcem in spoznava nekatere najslavnejše osebnosti tistega časa, med katerimi so predsednik ZDA, Arthur Conan Doyle in Rasputin.
01:50
Houdini
Od skromnih začetkov pri potujočih cirkusih do razprodanih nastopov v koncertnih dvoranah se je vzhodnoevropski priseljenec Ehrich Weiss povzpel do statusa svetovno priznanega umetnika Houdinija. Z oskarjem nagrajeni Adrien Brody je veliki Harry Houdini, ki išče slavo in bogastvo, se udeležuje vohunskih spletk, zoperstavlja vedeževalcem in spoznava nekatere najslavnejše osebnosti tistega časa, med katerimi so predsednik ZDA, Arthur Conan Doyle in Rasputin.