TV sporedi

TV spored - HBO

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO

spored za datum: 16.05.2015
zamenjaj datum: << 15.05.2015 - 17.05.2015 >>
01:00
Prekrokana noč 3
Imeli so dovolj časa, da so okrevali po tistem, ko so jih ugrabili, ustrelili in po Bangkoku preganjali morilski prekupčevalci z mamili. Phil, Stu in Doug srečno živijo običajna življenja v nevznemirljivem domačem okolju. Zadnje, kar so slišali o mojstru za težave Leslieju Chowu, je bila novica, da je pristal v nekem tajskem zaporu. Edini med njimi, ki ni srečen, je črna ovca v skupini, čudaški Alan. Še vedno pogreša pravi smisel in namen življenja, opustil je svoja zdravila in se na veliko predal lastnim nagonom; v Alanovem primeru to pomeni življenje brez meja, zadržkov ali predsodkov – dokler ga osebne težave ne prisilijo, da zaprosi za pomoč. In kdo je bolj primeren za to kot njegovi trije najboljši prijatelji? Le da tokrat ni nobene fantovščine in bogate poroke. Le kaj bi lahko šlo narobe? Ko se prijatelji odpravijo na skupno pot, je namreč mogoče čisto vse. Tretji del Prekrokane noči prinaša epski zaključek neverjetne odisejade pijančevanja, uničenja in slabih odločitev. Fantje morajo končati, kar so začeli – tako, da se vrnejo na kraj prvotnega zločina: Las Vegas.
02:40
Žena za Barryja
Nič čudnega, da se jim zdi, da bi bila njihova življenja veliko boljša, če bi se ga uspeli nekako znebiti. Naposled skujejo zaroto, da bi mu v ta namen skupaj našli primerno ženo. A ko Barry tako slednjič spozna primerno žensko zase, se na nepopisno grozo njegovih prijateljev izkaže, da je ona še hujša kot on. Zdaj, ko se je njihov načrt izjalovil, morajo torej spet ločiti srečni par, preden se z Barryjem vsi skupaj pogreznejo v pravi pekel.
04:10
Planet teme
Ko se na odročnem planetu zruši vesoljska ladja, ujeti potniki spoznajo, da njihov pobegli kaznjenec Riddick (Vin Diesel) ni edina težava, s katero se morajo spopasti. V sencah nanje prežijo smrtonosna bitja, planet pa bo kmalu pogoltnila tema popolnega mrka. Ker število žrtev narašča, so se prisiljeni obrniti po pomoč k Riddicku, čigar srhljive oči jih bodo vodile iz teme na varno. Čas se izteka in velja le eno pravilo: ostani na svetlem.
06:00
Pee Wee 3D: Zima, ki mi je spremenila življenje
Tam spozna Julie, trmasto vratarko krajevnega mladinskega hokejskega moštva Lynx. Ko ta opazi njegovo neverjetno nadarjenost v igri na ledu, prepriča svojega trenerja, naj da prišleku priložnost, da se dokaže – po možnosti še pravočasno za prijavo na mednarodni hokejski turnir Pee Wee v glavnem mestu Quebec. Janeau tako postane novi srednji napadalec in Julie je prepričana, da se jim bo uspelo prebiti do finala. Vendar bo moral Janeau najprej pridobiti zaupanje svojih soigralcev, posebej kapetana ekipe Joeyja. Predsodke in pomisleke bo treba pustiti v slačilnici ter složno igrati kot eden, le tako lahko upajo na zmago nad bleščečo rusko ekipo.
08:05
Hollywood: Na snemanju
Vsak del oddaje predstavi tri filmske celovečerce, ki prihajajo na velika platna, ter igralce in filmske ustvarjalce, ki so zaslužni zanje.
08:35
Na svidenje zjutraj
Tri leta po ločitvi se Larry zaljubi v mlado vdovo Beth Goodwin (Alice Krige), nadarjeno fotografinjo. Toda novopečeni par spozna, da njun zakon ne bo popoln, dokler jima ne bo uspelo vzpostaviti odnosa z njunimi otroki in pastorki ter razumeti njune preteklosti. "Na svidenje zjutraj" je čustven film, ki je nastal pod peresom režiserja Pakule in delno temelji na njegovih avtobiografskih izkušnjah. Z njim se je Pakula ločil od svojih običajnih spletkarskih dram in napetih trilerjev. Film se posveča zapletenim odnosom, ki sledijo razpadu ene družine in nastanku nove, ter osebni rasti staršev in otrok, če želijo biti znova srečni.
10:35
Krive so zvezde
Skupni sta jima cinična duhovitost, prezir do konvencionalnosti – in globoka ljubezen, ki se rodi v njima. Njun nevsakdanji odnos meji že na čudež, saj se duhovita najstnika zaljubita na motivacijskih sestankih skupine rakavih bolnikov.
12:40
Sodobna družina
Klan Pritchett-Dunphy-Tucker je velika in povezana družina, katere glava je Jay Pritchett. Ob sebi ima mlado in živahno drugo ženo Glorio, ki se upira njegovi staromodnosti – kar bo še veliko zabavnejše zdaj, ko imata tudi skupnega otroka. Vznemirljiva novost bo prinesla spremembe za vsakogar, tudi za Glorijinega sina Mannyja, ki je vselej imel mamo le zase, zdaj pa je že srednješolec. Jayeva odrasla hči Claire in njen mož Phil po svoje doživljata spremembe, saj je tudi njun najmlajši sin Luke v srednji šoli, srednja hči Alex je s polno paro na poti na kolidž, najstarejša Haley pa je vnovič doma in razmišlja o svoji prihodnosti. Otroci odraščajo in Claire se lahko spet posveti lastni službi, ki bo imela vzpone in padce. Pomembno leto čaka Clairinega brata in Jayevega odraslega sina Mitchella, ki bo imel z ljubečim življenjskim partnerjem Cameronom in hčerjo Lily veliko razlogov za slavje.
13:05
Cukr in Popr
Skupaj se preselita v najeto stanovanje in preživljata s plačo Jackove priložnostne službe v videoteki. Oba še naprej hodita v šolo, a kmalu ugotovita, da jima bo finančno kmalu trda predla. Diane se domisli drznega načrta: dekleta iz ekipe skuša prepričati, da bi skupaj oropale banko in tako prišle do denarja.
14:30
Brezuhec in Dolgouhec
Nekega dne na hišnem pragu najde jajce in niti sanja se mu ne, da je to začetek čudovitega prijateljstva. Zanj skrbi, dokler se ne izvali piščanec; ta pa spet ne sodi med svoje vrstnike, saj ima par velikih uhljev. Odpadniški živali postaneta najboljša prijatelja; skupaj bosta doživela vznemirljive dogodivščine in uresničila svoje največje želje. Če najdeš pravega prijatelja, je namreč vse mogoče – pa še zabavno je!
15:45
Verjemi
Leta 1984 se odvija zabavna in ganljiva namišljena zgodba legendarnega trenerja moštva Manchester United sira Matta Busbyja, ki pomaga svojeglavemu fantu uresničiti njegove sanje. Zaradi nepomembnega prestopka se 11-letni Georgie znajde v težavah z oblastmi in tako pritegne pozornost upokojenega trenerja, ki odkrije, da je mladenič nenavadno nadarjen nogometaš ter kapetan ekipe podobno neukrotljivih talentov. Sir Matt je vse življenje posvetil nogometu in preživel tragično letalsko nesrečo v Münchnu, v kateri je umrlo osem mladih članov njegove ekipe. Še vedno je odločen mladeniče "uriti v igri življenja" in tako sklene prevzeti skupino razgrajačev ter jih spremeniti v sanjsko nogometno ekipo.
17:25
Nadomestne volitve
Vendar se za varljivim pročeljem skriva nemir; vojna premožnih in revnih, bitke med najstniki in njihovimi starši, boj zakonskih parov ter spopadi med učitelji in njihovimi učenci. Pagford prav gotovo ni tisto, kar se zdi. Ko pri svojih komaj štiridesetih nenadoma umre vodja župnije Barry Fairbrother, je podeželska skupnost pretresena. V vaškem svetu pride do napetosti in mnogi se sprašujejo o prihodnosti; tudi najstnik, ki mu je Fairbrother nekoč pomagal. Prazno mesto vodje župnije postane povod za največjo bitko, kar jih kdo pomni v Pagfordu; skupnost zajame nered, saj bi marsikdo rad zasedel vaški prestol. Kdo bo zmagoval na nadomestnih volitvah, ki jih zaznamujejo strast, prevare in nepričakovana razkritja?
18:30
Cirque du soleil: Fantastični svet
Filmska vizionarja James Cameron (Avatar) in Andrew Adamson (Shrek) vas vabita na fantastično pustolovščino, kakršne še ni bilo: med skoki, poleti, plavalnimi zamahi in plesnimi koraki umetnikov legendarne skupine Cirque du Soleil, ki bodo mladi par ponesli na čarobno potovanje onstran meja domišljije. Edinstveno in nepozabno doživetje združuje cirkuške točke iz sedmih različnih nastopov Sončnega cirkusa v eno samo ljubezensko zgodbo. Kot par zaljubljencev nastopata priznana artista Igor Zaripov in Erica Kathleen Linz.
20:05
Seks na eks
Potem ko se izjalovi razgovor za sanjsko službo, si nadobudna televizijska voditeljica poročil v Los Angelesu (Elizabeth Banks) privošči zase neznačilno divjo noč zabave in užitka. V postelji očarljivega neznanca na drugi strani velemesta jo zbudi telefonsko sporočilo agenta o tem, da si je vendarle prislužila še eno priložnost za razgovor o ponujeni službi – če se bo le pravočasno prikazala v pisarni. Zdaj je brez telefona, avta, osebne izkaznice in denarja obtičala v povsem neznanem predelu mesta; prisiljena se je odpraviti na pot peš ter skozi niz pestrih dogodivščin in zabavnih nesporazumov pohiteti življenjski karieri naproti.
21:40
Krive so zvezde
Skupni sta jima cinična duhovitost, prezir do konvencionalnosti – in globoka ljubezen, ki se rodi v njima. Njun nevsakdanji odnos meji že na čudež, saj se duhovita najstnika zaljubita na motivacijskih sestankih skupine rakavih bolnikov.
23:45
Davi me
Prijateljstvo med njima pa ima neko visoko ceno: igranje nevarne "igre davljenja". Skrivaje se pred vselej navzočo materjo, prijatelji in učitelji Taryn jemlje igro kot način samodiscipline, vzpostavljanja nadzora nad seboj ter hitro metodo prijetnega omamljanja. Vendar so merila pri vsaki naslednji igri zastavljena višje in Taryn se ne zaveda, da je njeno življenje čedalje bolj ogroženo.