TV sporedi

TV spored - HBO

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO

spored za datum: 17.01.2016
21:30
Drakula: Skrita zgodba
Romunski plemič Vlad Tepeš (Luke Evans) skuša zaščititi svojo družino in rojake, zato se odloči zoperstaviti zavojevalskim Turkom. V poskusu, da bi zbral vojsko, ki bi lahko ustavila napadalce pod vodstvom krutega poveljnika Mehmeda II. Osvajalca (Domenic Cooper), odkrije nedoumljivo, starodavno temačno silo – in ta mu v zameno za visoko ceno njegove nesmrtne duše podari nadnaravne moči. V vrsti osupljivih spopadov se začnejo med ljudmi spletati grozljive zgodbe in pripovedke.
23:05
Zulu
Preiskava ju vodi od razkošnih vil na obali do revnih barakarskih četrti v deželi, kjer še vedno straši nekdanji duh apartheida. Policista naletita na osupljivo odkritje: belska manjšina skuša ustvariti mamilo za nadzorovanje temnopoltih državljanov. Brian in Ali se morata podati v boj proti kriminalnim združbam, podkupljenim politikom in brezosebnim korporacijam; hkrati pa se soočita z lastnimi notranjimi demoni, kar bo za vedno spremenilo življenje obeh mož.
00:50
Prazna zibka
Le nekaj tednov pred veselim dogodkom se zgodi nepojmljivo: po visoko tvegani nosečnosti je prišlo do hudih zapletov in otrok bo mrtvorojen. Po tragediji le počasi okrevata in skušata nadaljevati življenje, vendar je žalosti po smrti nerojenega otroka nemogoče uiti. Tolažita se z zanikanjem bolečine in alkoholom, a ko naposled Maggie odkrije možev skok čez plot s sodelavko Dano, sklene končati tudi njun zakon. Maggie zdaj začenja novo življenje in ko se ji že zdi, da je pustila tragično preteklost za seboj, presenečeno odkrije, da je spet noseča – očitno posledica zadnjega poskusa rešitve zakona z Aaronom v Las Vegasu. S pomočjo svoje razumevajoče zdravnice Claire, ki je pred leti tudi sama doživela podobno tragedijo, je Maggie kočno sposobna žalovati za izgubljenim otrokom. Z možem se slednjič spet zbližata – ter soočita s še eno težavno, zastrašujočo in viharno nosečnostjo.
02:35
Srca v Atlantidi
Preplavijo ga spomini na čarobno leto 1960, ko se je zgodilo nekaj, kar mu je spremenilo življenje. Tedaj so poletje družno preživljali trije enajstletni otroci: sam Bobby (Anton Yelchin), Carol (Mika Boorem) in Sully (Will Rothaar). Med Bobbyjem in Carol se razvije posebna naklonjenost in zgodi se je prvi poljub, ki bo zanju poslej "merilo za vse druge". Bobby živi z mamo (Hope Davis), zagrenjeno in nečimrno žensko, ki so ji na prvem mestu lastna zabava in užitki. V njuno življenje tisto poletje vstopi njun skrivnostni podnajemnik Ted (Anthony Hopkins). Z dečkom vzpostavita poseben odnos, mati pa tujcu ne zaupa najbolj. Sčasoma se prijateljstvo med gostom in Bobbyjem še poglobi in razkrijejo se nekatere nenavadne sposobnosti. Ted posvari dečka, naj pazi na zlovešče tujce, "ničvredneže", ki ga menda vztrajno iščejo. Tisto poletje si nova prijatelja delita številne pustolovščine in se nazadnje iskreno vzljubita, preden se zgodi neizogibno. Poleg vsega pa pride do soočenja s šolskim nasilnežem (Timothy Reifsnyder), ki spremeni vsakogar.
04:15
Razmišljaj kot moški 2
Njihovi načrti za romantičen konec tedna gredo po zlu, ko jih dogajanje pahne v neroden položaj, ki celo grozi, da bo uničil skorajšnji veseli dogodek.
06:00
Seks na eks
Potem ko se izjalovi razgovor za sanjsko službo, si nadobudna televizijska voditeljica poročil v Los Angelesu (Elizabeth Banks) privošči zase neznačilno divjo noč zabave in užitka. V postelji očarljivega neznanca na drugi strani velemesta jo zbudi telefonsko sporočilo agenta o tem, da si je vendarle prislužila še eno priložnost za razgovor o ponujeni službi – če se bo le pravočasno prikazala v pisarni. Zdaj je brez telefona, avta, osebne izkaznice in denarja obtičala v povsem neznanem predelu mesta; prisiljena se je odpraviti na pot peš ter skozi niz pestrih dogodivščin in zabavnih nesporazumov pohiteti življenjski karieri naproti.
07:35
Liga pravice: Ujeti v času
Lex Luthor preizkuša zamrzovalne žarke, da bi razširil snežno preprogo na obeh zemeljskih tečajih – kar povzroči upad morske gladine in nastanek novega otoka, ki mu namerava zavladati. Vendar mu Superman in drugi junaki, zbrani v Ligi pravice, preprečijo zlobni načrt. Po nesreči ostane Luthor ujet v kos ledu in velja za mrtvega. Veliko pozneje, v 31. stoletju, najstniška superjunaka Dawnstar in Karate Kid obiščeta muzej, kjer imajo razstavljenega Luthorja, skoraj tisočletje v negibnem stanju med življenjem in smrtjo. Po spletu okoliščin ga zbudita iz dolgega spanca. Luthor ukrade starodavno napravo, ki uporabniku omogoča spreminjanje dimenzije časa in prostora. Skupaj z Legijo smrti se odpravi nazaj v čas in v preteklosti naj bi preprečil Supermanu, Wonder Woman in Batmanu, da bi sploh kdaj postali superjunaki. Preostalim članom Lige Aquamanu, Flashu in Cyborgu se pridružita še Dawnstar in Karate Kid. Skupaj se morajo soočiti z največjim izzivom doslej: časovnim paradoksom, zaradi katerega bi prišlo do vzporedne resničnosti, v kateri jih sploh nikoli ne bi bilo.
08:30
Božič v Conwayju
Potem ko njegova žena hudo zboli, se Duncan odloči, da bo vožnja z zabaviščnim kolesom na lastnem dvorišču idealno božično darilo, s katerim jo bo razvedril. Zakaj tako misli? Ker je pred mnogimi leti prav na enem od teh vrtiljakov zasnubil svojo Suzy. Loti se zahtevne naloge, da bi pred hišo postavil vrtečo se zabavno atrakcijo v polni velikosti.
10:05
Liga pravice: Prestol Atlantisa
Mlademu Arthurju Curryju se še sanja ne, da je v resnici prestolonaslednik kraljestva Atlantide; zdi se mu, da je le zmeden in izgubljen nepomembnež, ki se skuša soočati s smrtjo svojega človeškega očeta. Ko se razkrijeta njegov pravi podmorski izvor in dediščina, je pred Arthurjem nekaj težkih odločitev. Da bi našel lastno pot v življenju, nima veliko časa: vojščaki Atlantide so namreč napovedali vojno kopnemu svetu, začenši z obalnimi mesti Gotham ter Metropolis. Samo tako, da se bo pridružil Ligi pravičnih, bo lahko Arthur preprečil katastrofo svetovnih razsežnosti in naposled sprejel tudi svojo usodo kot Aquaman.
11:20
Belgijski posli
Prepričana je, da je svojo naslednjo žrtev našla v belgijskem princu in njegovem spremstvu, ki se vdajata brezplačni zabavi v pariškem hotelu s petimi zvezdicami – vendar je Willy Vanderbrook čisto običajen fant, čigar prijavo za službo v hotelu so zavrnili, ker je belgijskega porekla in Francozi pač Belgijcev ne jemljejo resno. Skupaj z razočaranim natakarjem in norim valonskim separatistom zdaj Willy že kuje maščevanje elitističnemu hotelu. V njihovi zaroti vidi Céline priložnost zase in jim zagrozi, da bo razkrila njihov načrt, če ji ne pomagajo ukrasti neprecenljivega dragulja, ki se bo na visoki prireditvi znašel v hotelu. Da bi pretentala varnostno službo, se bosta Willy in Céline izdajala za belgijskega princa in princeso, Serge in njegov z vojsko obsedeni kolega Franck pa naj bi bila njuna telesna stražarja. Nenavadna skupina tatov po sili razmer bo seveda poskrbela, da se bo izjalovil še tako premišljen zločinski načrt.
12:55
V visoki družbi
Tom Bell upodobi divjega in razuzdanega Leonarda, ki grozi, da bo pokvaril načrta starejšega brata Charlesa (Ed Weeks) o poroki v to premožno rodbino.
14:20
Naša mala miss
Družina Hoover se poda na potovanje, ki se ne konča le z lepotnim tekmovanjem za deklice, komičnimi neuspehi, temveč s smrtjo, popolnim preobratom in ganljivim porazom v svetu, kjer štejejo le zmagovalci. Dotaknil se je vsakogar, saj razglašena družina na koncu le potegne skupaj.
Vsi člani družine so neobičajni. Oče Richard (Greg Kinnear) je brezpogojno optimističen motivacijski govornik, ki si obupano prizadeva prodati svoj program: 9 korakov do uspeha, vendar brez uspeha. Mamo Sheryl (Toni Collette) družina nenehno vznemirja z vprašanji o družinskih skrivnostih, še posebej tistih o njenem bratu (Steve Carell), velikem poznavalcu Prousta, ki so ga ravnokar odpustili iz bolnišnice. Tam je pristal zaradi poskusa samomora, potem ko ga je zapustil ljubimec. Tu sta še mlajša Hooverja in njune sanje. Sedemletna malce debelušna Olive (Abigail Breslin) nosi velika očala in si želi postati lepotna kraljica. Njen brat Dwayne (Paul Dano) pa je jezen najstnik, ki rad bere Nietzscheja. Da bi bil sprejet na letalsko akademijo, se zaobljubi molku. Krona družine je dedek (Alan Arkin), gobezdav uživač, ki so ga pred kratkim vrgli iz doma za ostarele zaradi zasvojenosti s heroinom. Hooverji niso ravno družinski zgled, ko pa je Olive povabljena v Kalifornijo na lepotno tekmovanje, se z njo vsi odpravijo tja in navijajo zanjo. Nagnetejo se v ostareli minibus in odidejo na tridnevno tragikomično popotovanje, polno presenečenj, ki Olive pelje proti velikem prvencu. Pot spremeni vso družino, bolj kot so si lahko kdajkoli mislili.
16:05
Annie
Starši so jo kot dojenčka zapustili z obljubo, da se bodo nekega dne vrnili ponjo. Od takrat ji življenje ni prizanašalo, najbolj zaradi zlobne krušne matere, gospodične Hannigan (Cameron Diaz). Ampak vse to se bo spremenilo, ko se neizprosni mogotec in kandidat za newyorškega župana Will Stacks (Jamie Foxx) odloči, da jo bo zaradi dobre publicitete vzel pod svoje okrilje – na predlog svoje sijajne asistentke za odnose z javnostjo Grace (Rose Byrne) ter pretkanega in spletkarskega svetovalca kampanje Guya (Bobby Cannavale). Stacks je prepričan, da je njen angel varuh, a v luči Anniejine samozavesti in njenega optimističnega pogleda na prihodnost se utegne pokazati, da je v resnici prav nasprotno.
18:00
Hollywood: Na snemanju
Vsak del oddaje predstavi tri filmske celovečerce, ki prihajajo na velika platna, ter igralce in filmske ustvarjalce, ki so zaslužni zanje.
18:30
Seks na eks
Potem ko se izjalovi razgovor za sanjsko službo, si nadobudna televizijska voditeljica poročil v Los Angelesu (Elizabeth Banks) privošči zase neznačilno divjo noč zabave in užitka. V postelji očarljivega neznanca na drugi strani velemesta jo zbudi telefonsko sporočilo agenta o tem, da si je vendarle prislužila še eno priložnost za razgovor o ponujeni službi – če se bo le pravočasno prikazala v pisarni. Zdaj je brez telefona, avta, osebne izkaznice in denarja obtičala v povsem neznanem predelu mesta; prisiljena se je odpraviti na pot peš ter skozi niz pestrih dogodivščin in zabavnih nesporazumov pohiteti življenjski karieri naproti.
20:05
Divja
Brez vsakršnih popotniških izkušenj se bo odpravila na 1770 km dolgo Pacifiško gorsko pešpot in tako premagala notranje demone ter boleče spomine na umrlo mater Bobbi (Laura Dern). Naporna izkušnja bo razkrila njene strahove in užitke; medtem ko bo vztrajala na poti, ki jo bo obnorela, utrdila in nazadnje zacelila njene duševne rane.
22:00
Marinec brez zakona 3
Da bi jo rešil, bo moral uporabiti vse svoje moči in spretnost ter organizirati napad na teroristično postojanko. Tam pa odkrije, da njihov neusmiljeni vodja načrtuje usoden teroristični napad. Čas se izteka in Carterju je jasno, da je edini, ki lahko prepreči smrtonosne namere. Ameriški junak bo moral žrtvovati marsikaj, da bi rešil življenje tisočim nedolžnim.
23:30
WhoAmI
Tisto, kar ima v izobilju, pa je prirojeni talent za vse, kar je digitalno. Njegove dejavnosti na spletu pritegnejo pozornost Maxa, nadobudnega revolucionarja, ki si želi "shekati ves svet", vendar nima Benjaminovih čarobnih veščin. Maxov svet zabav, mamil in seksa je malce preveč za vase zaprtega Benjamina, a je vseeno hvaležen že zato, da je zdaj del nečesa. Dvojica se spajdaši še z dvema računalniškima genijema, Stephanom in Paulom, in fantje ustanovijo hekersko skupino CLAY (kratica za "Clowns Laughing @ You"). Vdirajo v mednarodne varnostne sisteme, da bi s hekerskimi akcijami opozarjali na socialno nepravičnost. Pri tem so zelo spretni: pravzaprav so tako dobri, da pritegnejo pozornost nemške tajne službe in Europola – a kar je še bolj zaskrbljujoče, naletijo tudi na zloveščega hekerskega tekmeca, ki v njih vidi grožnjo in se jih trudi uničiti. Obkoljeni so z vseh strani, Benjaminovo znanje pa je postavljeno na življenjsko preizkušnjo, ko začne razmišljati o tem, da pripadnost skupini novih prijateljev ni vredna tako visoke cene.
01:15
Povračilo
Prvi del nove sezone. Britanski ambasador na Tajvanu Robin Foster tik pred srečanjem s severnokorejsko delegacijo na vrhovnem sestanku držav z jedrsko oborožitvijo odkrije, da je njegovo hčer ugrabila neusmiljena bangkoška tolpa pod vodstvom izgnanca Raya McQueena. V bitki s časom mora "Oddelek 20" zdaj poiskati pogrešano dekle; Scott, Stonebridge, Philip Locke, Julia Richmond in Kim Martinez so zločincem za petami po kanalih in ulicah Bangkoka. Akcija sprva ni uspešna in ambasador Foster sklene, da bo ravnal instinktivno – kljub možnosti, da se bo položaj še poslabšal.
02:05
Strašljiva noč 2
Ko tja na predavanja prispe skupina ameriških študentov, se ujamejo v njeno srhljivo mrežo poželenja in groze. Mladi Charley in njegov sošolec "zlobni" Ed ji morata nekako preprečiti, da bi spila življenjsko tekočino in se okopala v krvi "device mlade Lune" – ki je po naključju Charleyjevo nekdanje dekle Amy. Za pomoč prosita Petra Vincenta, voditelja resničnostnega šova, kjer lovijo vampirje, da bi zakoličil njihove načrte zoper krvoločno Gerri in rešil Amy pred usodo, veliko hujšo od smrti.