TV sporedi

TV spored - HBO

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO

spored za datum: 18.07.2016
01:25
Nazaj v osemdeseta 2
Louja, ki je zaslovel kot "izumitelj interneta", ustreli neznani vlomilec. Nick in Jacob morata vnovič pognati časovni stroj, da bi rešila prijatelja – a se po pomoti znajdeta v prihodnosti z Adamom mlajšim. Bodo lahko od tam vplivali na pretekle dogodke? Ti so pravzaprav medtem postali sedanjost in ali sploh lahko spreminjaš tisto, kar se je že zgodilo?
03:00
Usodna noč
Stone opozori Naza, naj molči. Box se sreča z očimom žrtve in pozneje s tožilko Helen Weiss.
04:00
Zimska pripoved
Peter Lake je spretni poklicni tat, ki si ni nikoli mislil, da mu bo srce ukradla čedna Beverly Penn. Hiša, ki jo je sklenil oropati, naj bi bila prazna, a se izkaže, da je nekdo od stanovalcev vendarle doma. Ljubezen med njo in mladim irskim nepridipravom je vnaprej obsojena na tragično usodo; ona trpi za neozdravljivo boleznijo, Petru pa je njegov nekdanji mentor, peklenski Pearly Soames, namenil veliko bolj nasilno smrt. Peter si skozi čas prizadeva rešiti svojo edino resnično ljubezen pred mračnimi silami, čeprav se Pearly z vsemi silami spravlja nadenj; zmagovalec bo dobil vse, poraženec pa bo deležen večnega prekletstva. Peter potrebuje čudež, a le čas bo pokazal, ali ga bo deležen.
06:00
Vražji Nicky
Satan naj bi prestol predal starejšima sinovoma, vendar si glede tega premisli – zato Adrian in Casius pobegneta skozi vrata Hada in se odpravita med smrtnike, kjer naj bi New York spremenila v lasten Pekel. Njun beg poruši naravni red vesolja, Satan izgubi svoje nezemeljske moči in vsako naslednjo minuto še malce mesa pri živem telesu. Zdaj nima druge možnosti, kot da se zanese na najmlajšega sina, malega Nickyja. Ta naj bi s prirojenimi peklenskimi zmožnostmi bi rešil svet (in pri tem mimogrede tudi svojega ata) pred pogubo. Vendar pa varno življenje v Peklu ni nič v primerjavi z neusmiljenimi ulicami New Yorka. S pomočjo sarkastičnega (govorečega) buldoga se mora naučiti nekaterih banalnih človeških navad: jesti, spati in se – po zaslugi nebeško očarljive Valerie – noro zaljubiti. Ampak ura odšteva, zlo, ki se pripravlja, pa ne nikoli spi. Nicky se bo moral naučiti brzdati svoje sijajne (in neverjetno zabavne) nečloveške moči.
07:35
Liga pravice proti Ligi Bizarro
Superjunaki iz Lige pravice se v animirami LEGO pustolovščini spajdašijo s svojimi čudaškimi različicami iz Lige Bizarro, da bi skupaj rešili galaksijo pred besom pretkanega zlobneža Darkseida. Kjer prežita kaos in uničenje, tam je Supermanov zmešani dvojnik Bizarro – ki vselej sliši prav nasprotno od tistega, kar kdo reče, govori nekaj drugega kot tisto, kar misli, in počne ravno obratno od onega, kar bi bilo prav. Jekleni mož naposled sklene, da bo zanj našel drug dom: svet Bizarro. Na Zemlji se Superman in Liga pravice kot običajno ukvarjajo s pregonom zločincev. A ko svetu Bizarra zagrozi galaktični tiran Darkseid, se Bizarro vrne na Zemljo in klonira Ligo pravice v sebi podobne superjunaške inačice: tako nastane Liga Bizarro. Batman, Wonder Woman, Zelena svetilka in Cyborg dobijo svoje bizarne dvojnike – Batzarra, Bizarro, Greenzarra ter Cyzarra. Zdaj mora Liga pravice sodelovati z Ligo Bizarro, da bi s skupnimi močmi rešili galaksijo pred besom pretkanega zlobneža.
08:25
Vihar vseh viharjev
Komaj nekaj dni po tistem, ko se je posadka barke Andrea Gail s sila skromnim izkupičkov vrnila z ribolova, se njen kapitan Billy Tyne (Clooney) odloči vrniti na morje, da bi še zadnjič pred koncem sezone poskusili srečo z lovom na dobičkonosno mečarico. Iz pristanišča v Gloucestru v državi Massachusetts tako izpluje petčlanska posadka, v kateri je tudi mornar Bobby Shatford (Mark Wahlberg), da bi dosegli daljni Flemish Cap, z jatami bogat predel zunaj dosega običajne ribiške odprave. Šele daleč na morju jih doseže novica meteorologov o tem, da se približuje velikanska nevihta, vendar je Tyne prepričan, da ji lahko uidejo. Odločni in obupani možje ne vedo, da se na morju pripravlja surov orkan, najstrašnejši vihar v zadnjem stoletju.
10:35
Zakaj (ni)sem pohrustal svojega očeta
Edward je bil ob rojstvu premajhen in preveč šibak za svoje trdoživo pleme, zato so ga poslali proč, kjer so ga vzgojili na skrivaj. Med odraščanjem ugotovi, da ni navaden opičnjak. Ne mine dolgo, ko Edward odkrije ogenj (nekdo ga je pač moral), lov, sodobno življenje, ljubezen in – najde celo upanje. Velikodušni in sila napredni Edward želi z vsemi deliti svoja odkritja in znanje, rad bi prinesel revolucijo v ustaljeni družbeni red ter svojemu ljudstvu olajšal vsakdanje tegobe – vendar ima njegov optimizem nekatere nepopisno zabavne posledice pri rojakih, ki se trudijo, da bi obvladali nove spretnosti.
12:10
Zimska pripoved
Peter Lake je spretni poklicni tat, ki si ni nikoli mislil, da mu bo srce ukradla čedna Beverly Penn. Hiša, ki jo je sklenil oropati, naj bi bila prazna, a se izkaže, da je nekdo od stanovalcev vendarle doma. Ljubezen med njo in mladim irskim nepridipravom je vnaprej obsojena na tragično usodo; ona trpi za neozdravljivo boleznijo, Petru pa je njegov nekdanji mentor, peklenski Pearly Soames, namenil veliko bolj nasilno smrt. Peter si skozi čas prizadeva rešiti svojo edino resnično ljubezen pred mračnimi silami, čeprav se Pearly z vsemi silami spravlja nadenj; zmagovalec bo dobil vse, poraženec pa bo deležen večnega prekletstva. Peter potrebuje čudež, a le čas bo pokazal, ali ga bo deležen.
14:10
Priskledniki
Z nekdanjim tajnim agentom in sedanjim vodjem studia Arijem Goldom se lotevajo novega poslovnega podviga, pri katerem bi Vince prvič nastopil kot režiser. Čeprav so se z leti njihove želje in ambicije nekoliko spremenile, je vez med njimi enako močna, medtem ko plujejo po neizprosnem, zmedenem in muhastem hollywoodskem svetu.
15:55
Hitri in drzni 6
Neustrašni Dom in njegova ekipa hitrih voznikov živijo v razkošju ukradenega denarja, toda zaradi kriminalne preteklosti se ne morejo vrniti v ZDA in so razkropljeni po vsem svetu. Možnost novega začetka jim ponudi agent Luke, ki želi ujeti tolpo predrznih cestnih divjakov, odgovornih za rop vojaških transportov in druge zločine v 12 različnih državah. V zameno za trajen izbris kazenskih kartotek in prenehanje pregona Dom privoli v sodelovanje in s prijatelji znova sede za volan hitrih dirkalnikov. A tokrat se mora poleg vratolomnih cestnih obračunov soočiti tudi z osebnimi duhovi iz preteklosti.
18:05
Prelomnica Svetega Andreja
Ko se razvpita tektonska prelomnica Svetega Andreja naposled vda in v Kaliforniji sproži potres devete stopnje po Richterjevi lestvici, se pilot reševalnega helikopterja (Dwayne Johnson) in njegova odtujena soproga (Carla Gugino) iz Los Angelesa skupaj odpravita v San Francisco, da bi rešila svojo edino hčer. Vendar je njuno nevarno potovanje na sever le začetek težavne družinske preizkušnje.
20:00
Usodna noč
Stone opozori Naza, naj molči. Box se sreča z očimom žrtve in pozneje s tožilko Helen Weiss.
21:00
Nogometaši
Spencer Strasmore (Dwayne "The Rock" Johnson) in fantje se na programu HBO vračajo v drugi sezoni uspešne serije avtorja Steva Levinsona (serija "Priskledniki"), ki še bolj pronicljivo razkriva bleščeč in neusmiljen svet profesionalnega nogometa na ameriški Floridi.
21:30
Pomočnika ravnatelja
22:00
Fantastični štirje
Štirje odpadniški znanstveniki se poskusno znajdejo v nevarnem vzporednem vesolju, ki nedoumljivo spremeni njihova telesa in fizične sposobnosti. Svoje fantastične nove zmožnosti morajo ukrotiti ter jih naposled uporabiti v boju proti skupnemu sovražniku, nekdanjemu prijatelju, ki je sklenil uničiti svet.
23:40
Kako ne umreti na zahodu
Miroljubni ovčerejec Albert (MacFarlane) je v odmaknjenem mestecu na ameriškem divjem zahodu vsak dan priča številnim krutim smrtim, zato se raje izogne pozivu na strelski obračun; a previdnost ga stane spoštovanja in ljubezni dekleta (Amanda Seyfried) in ta ga zapusti zaradi bolj možatega snubca (Neil Patrick Harris). Ko v mesto prispe skrivnostna in privlačna Anna (Charlize Theron), hitro omreži nič hudega slutečega Alberta, vendar mu s tem na glavo nakoplje srd svojega užaljenega moža, razvpitega kriminalca in neusmiljenega revolveraša (Liam Neeson). Ta se kmalu pojavi na nihajnih vratih točilnice in pogum pohlevnega Alberta je na hudi preizkušnji.