TV sporedi

TV spored - HBO

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO

spored za datum: 22.05.2015
00:00
Pravi detektiv
01:00
Hišna zabava 5
Le da bo s tem zapustil tudi dolgoletnega raperskega prijatelja Dylana. Poleg tega mora še vedno tudi zapeljati Autumn, v katero je zaljubljen že od drugega razreda. Kako naj vse to doseže na en mah? Priredil bo največjo hišno zabavo vseh časov, na kateri lahko z Dylanom pokažeta svojo spretnost z rimami in pridobita naklonjenost deklet. Vendar se njuni dobri nameni prav nemarno izjalovijo in druženje se slednjič izpridi v nepopisni kaos, kjer se lahko zgodi karkoli in sredi česar se lahko pojavi kdorkoli.
02:35
Pred polnočjo
Zdaj, ko sta v zgodnjih štiridesetih, režiser Linklater Pred polnočjo spet sooča Ethana Hawka in Julie Delpy z njuno preteklostjo, sedanjostjo in prihodnostjo. Družina, romanca in ljubezen se v zrelih letih Jesse in Celine zgodijo v Grčiji. Zakonca vzgajata svoji dve hčeri. Jesse se trudi ohraniti odnos s svojim sinom iz prejšnjega zakona, vendar je med njima napeto, čeprav je Hank pravkar preživel poletje z očetom in njegovo novo družino. Medtem mora Celine sprejeti težko odločitev glede svoje kariere.
04:25
Speči morilec
Kmalu odkrije krivca za niz srhljivih zločinov, ki se je začel pred več kot 20 leti. Po seriji umorov v osemdesetih letih se je morilec za nekaj časa potuhnil; a skoraj 14 let pozneje se začne podoben morilski pohod storilca, ki mu Christine nadene vzdevek "The Grim Sleeper" oz. "Speči morilec". Poročevalka in detektivka po sili razmer opazi podobnosti med kriminalnimi primeri in v pojasnilo pripravlja najpomembnejši članek v karieri, v katerem bo predstavila dokaze ter intervjuje z očividci, ki bi lahko vsebovali namige o identiteti morilca. Ko se pojavi edina preživela žrtev Margette, da bi ji zaupala svojo plat zgodbe, se razkrije pomemben del skrivnosti in Christine je še bolj odločena, da bo v imenu nesrečnih žrtev našla pravico.
06:00
Nebraska
Starec je namenjen v 1200 kilometrov oddaljeno mesto Lincoln v Nebraski, kjer naj bi ga čakalo nagradnih milijon dolarjev. Čeprav ga žena in sin David (Will Forte) skušata prepričati, da je pismo, ki ga je prejel, običajna tržna prevara, je Woody (Bruce Dern) odločen, da bo dobil svoj denar. David, naveličan pregovarjanja, nazadnje privoli, da očeta odpelje v Nebrasko. Na poti se ustavita v Woodyjevem rojstnem kraju, kjer zgodba o njegovem domnevnem bogastvu izzove nepričakovane posledice.
07:55
Hollywood: Na snemanju
Vsak del oddaje predstavi tri filmske celovečerce, ki prihajajo na velika platna, ter igralce in filmske ustvarjalce, ki so zaslužni zanje.
08:30
Maščevanje v visokih petah
Vendar v spletu okoliščin sreča prevarano soprogo Kate (Leslie Mann) in ženski ugotovita, da imata veliko skupnega; najhujši sovražnici hitro postaneta najboljši prijateljici ter zaveznici. Ko pa se razkrije, da je zapeljivi lažnivec očaral še tretjo lahkomiselno žrtev (Kate Upton), imajo tri ženske vsega dovolj – z združenimi močmi se odločijo maščevati trikratni prešuštni barabi.
10:20
Veronica Mars
Med razgovori za službo pri prestižnih odvetniških pisarnah prejme klic nekdanjega fanta iz srednje šole Logana (Jason Dohring), ki je očitno osumljen umora. Veronica se torej vrne po mnogih letih v domači Neptune, da bi Loganu pomagala najti zanesljivega odvetnika; vendar sta celoten položaj in občutenje skrivnostnega kriminalnega primera močno nenavadna. Veronico nehote potegne nazaj v življenje, kakršnega je sklenila pustiti za seboj.
12:10
Vesel božič
A ko se po razdoru prejšnje ljubezenske zveze k njim preseli Jeffova mlajša, vihrava in neodgovorna sestra Jenny, se začnejo stvari hitro spreminjati. Jenny se vnovič spusti v burno razmerje z mamilarsko zgubo Kevinom in skupaj s prijateljico Carson spodbudita razvoj dogodkov v življenju Kelly, ki spozna, da so njen navidez skladen zakon, pisateljska kariera in družinski odnosi potrebni korenite spremembe. Pa so morebitne spremembe za vsakogar v družini enako dobrodošle?
13:35
Jezus me ljubi
Marie je nenavadno nadarjena za to, da se vselej zaljubi v napačnega moškega. Nedolgo po tistem, ko je bila njena poroka odpovedana, spozna nekega tesarja. Obrtnik je drugačen od vseh moških, ki jih je srečala dotlej: občutljiv, prijazen, velikodušen in pozoren. Na prvem zmenku ji prizna, da je v resnici Jezus. Marie sprva posumi, da mu po glavi rojijo čudne muhe, vendar se tesarjeva pripoved izkaže za resnično. Prav zares je mesija in vrnil se je, saj bo vsak čas nastopil svetopisemski konec sveta. Je ljubezen Marie dovolj velika in nesebična, da bo prestavila sodni dan, ki je na urniku stvarnika že naslednji torek?
15:20
Nori na Mary
Ted Stroehmann je preprosto zguba. Ted je tip človeka s toliko strahovi, da terapevt med terapijo odhaja iz sobe, tip človeka, ki se mu družinski dragulji zataknejo v zadrgo na večer maturantskega plesa. Tip s smolo je nekoč le imel srečo v ljubezni. Ko je imel 17 let, je srečal punco, o kakršni sanja vsak moški – Mary Jensen, ki ga je povabila na maturantski ples. Bila je najlepše dekle na šoli, dragulj med dekleti, dokler njegovo ujeto družinsko bogastvo ni končalo ljubezni. Še isto leto se je s starši preselila na Florido in Ted je ni nikoli več videl. Vendar je Ted ne more pozabiti. Čeprav je ni videl že več kot deset let, od sramotnega maturantskega večera, mu srce še vedno hrepeni po njej. Po vseh teh letih je še vedno nor nanjo in zanima ga, kje je. Prijatelj Don ga prepriča, da najame zasebnega detektiva Pata Healyja, da jo poišče. Pat Healy je bolj videti kot prodajalec rabljenih avtomobilov kot zasebni detektiv. Ko mu v Miamiju uspe najti Mary, se svoji stranki zlaže, kako ji gre. Mary se je sicer malce postarala, vendar je še lepša, kot je bila na srednji šoli. Je uspešna zdravnica in ima veliko sočutja do invalidov. Healy bi rad Mary zase, zato se Tedu zlaže, da je debela, na invalidskem vozičku in mati štirih nezakonskih otrok. Healy, ki se vanjo res noro zaljubi, se Mary zlaže tudi o sebi, da bi zaljubila vanj. Tekma za Mary se začne, kot Ted izve, da se mu je Healy zlagal. Odpelje se v Miami, da bi oživil svojo zvezo z njo. Stvari se zapletejo, ko Mary ugotovi, da je Ted najel Healyja. Ni druge, v vsakem moškem, ki sreča Mary, se prebudi zalezovalec. Vsi so nori na Mary.
17:20
Filmi in zvezde
Hiter pregled najnovejših filmov in zvezdnikov, ki nastopajo v njih. Tedenska oddaja predstavlja redne rubrike iz zakulisja hollywoodske produkcije: intervjuje, dogodke po svetu, portrete igralcev in poročila z rdeče preproge. Vse to in še več v zabavni polurni oddaji Filmi in zvezde.
17:50
Možje X: Dnevi prihodnje preteklosti
Profesor X, Wolverine, Magneto, Storm in Kitty Pryde ter njeni prijatelji se srečajo v nekem kitajskem samostanu in tam Xavier pove, da so nepremagljive stroje ustvarili s pomočjo DNK mutantke Mystique, ki so jo leta 1973 ujeli, ko je skušala umoriti njihovega stvarnika dr. Bolivarja Traska. Profesor X sklene, da je edina možnost za preživetje vrnitev v času nazaj v leto 1973 s pomočjo Prydine veščine, kjer naj bi Charles Xavier in Erik Lehnsherr skupaj prepričala Mystique, naj opusti svoje načrte. Vendar je neranljivi Wolverine edini, ki bi lahko preživel uničujoče potovanje v času. Ali mu bo uspelo ustaviti Mystique, preprečiti program Varuhov ter tako rešiti mutante in njihove človeške prijatelje pred pogubo?
20:05
Hiša laži
20:35
Sodobna družina
Klan Pritchett-Dunphy-Tucker je velika in povezana družina, katere glava je Jay Pritchett. Ob sebi ima mlado in živahno drugo ženo Glorio, ki se upira njegovi staromodnosti – kar bo še veliko zabavnejše zdaj, ko imata tudi skupnega otroka. Vznemirljiva novost bo prinesla spremembe za vsakogar, tudi za Glorijinega sina Mannyja, ki je vselej imel mamo le zase, zdaj pa je že srednješolec. Jayeva odrasla hči Claire in njen mož Phil po svoje doživljata spremembe, saj je tudi njun najmlajši sin Luke v srednji šoli, srednja hči Alex je s polno paro na poti na kolidž, najstarejša Haley pa je vnovič doma in razmišlja o svoji prihodnosti. Otroci odraščajo in Claire se lahko spet posveti lastni službi, ki bo imela vzpone in padce. Pomembno leto čaka Clairinega brata in Jayevega odraslega sina Mitchella, ki bo imel z ljubečim življenjskim partnerjem Cameronom in hčerjo Lily veliko razlogov za slavje.
21:05
Nadomestne volitve
Vendar se za varljivim pročeljem skriva nemir; vojna premožnih in revnih, bitke med najstniki in njihovimi starši, boj zakonskih parov ter spopadi med učitelji in njihovimi učenci. Pagford prav gotovo ni tisto, kar se zdi. Ko pri svojih komaj štiridesetih nenadoma umre vodja župnije Barry Fairbrother, je podeželska skupnost pretresena. V vaškem svetu pride do napetosti in mnogi se sprašujejo o prihodnosti; tudi najstnik, ki mu je Fairbrother nekoč pomagal. Prazno mesto vodje župnije postane povod za največjo bitko, kar jih kdo pomni v Pagfordu; skupnost zajame nered, saj bi marsikdo rad zasedel vaški prestol. Kdo bo zmagoval na nadomestnih volitvah, ki jih zaznamujejo strast, prevare in nepričakovana razkritja?
22:10
Igra prestolov
23:10
Smrtonosno prijateljstvo
V trenutku, ko ta spozna Jade, se odloči, da bo njena najboljša prijateljica, Sara pa je pri tem odveč. Ahsley začne postopoma in pretanjeno spodkopavati prijateljstvo med Saro in Jade ter ob tem poskrbi, da bo Jade vse bolj navezana nanjo. Vendar se Sara vsiljivki ne pusti tako zlahka, zato se je sklene Ashley za vselej znebiti. Jade prepriča, da Saro zvabita v zapuščeno tovarniško poslopje in v nenadnem izbruhu nasilja ubije nič hudega slutečo najstnico. Pretresena Jade je nenadoma soudeleženka pri zločinu in nima druge izbire, kot da pomaga Jade prikriti sledi o umoru. Sarina starša Lana in Paul sta vsa iz sebe, ko se hči ne vrne domov, zato njeno izginotje prijavita policiji. Vendar preiskava zavije v slepo ulico, zato vzame Lana stvari v svoje roke in sklene odkriti resnico na lastno pest, začenši pri Ashley in Jade. Prepričana je, da dekleti o nečem zarotniško molčita.