TV sporedi

TV spored - HBO

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO

spored za datum: 23.09.2015
00:20
Mali otroci
Njuni poti se prekrižata na otroških igriščih, mestnih bazenih in ulicah njune majhne stanovanjske skupnosti. Ko ju kratko srečanje v krajevnem parku zapelje na pot usode, tako njuno življenje kot življenje njunih otrok čaka presenetljiv in potencialno nevaren preobrat.
02:35
Ukraden otrok
Duševno motena ženska Chelsey, ki si obupano želi lastnega otroka, razočarano ugotovi, da ni zmožna spočetja – zato začne zalezovati nič hudega slutečo Diane, da bi ji ukradla otroka. Ko se bliža rok za porod, Chelsey ugrabi nosečnico in jo omami z zdravilom, ki pospeši porod. Diane v ujetništvu rodi in naposled jo najdejo živo, novorojenčka pa je očitno odnesla ugrabiteljica. Zdaj morata Diane in Rob poiskati svojega otroka, ki se je rodil z redko boleznijo, zaradi katere potrebuje takojšnjo zdravniško oskrbo – preden bo prepozno.
04:00
Popoln moški
Imata premožno življenje v Amsterdamu, dobičkonosni službi in prisrčne, zveste prijatelje. A ko Nina odkrije moževo nezvestobo s skupno prijateljico, potem ko je za njim cel niz drugih skokov čez plot, je to kaplja čez rob – iluzija o ljubezni se v hipu sesuje v prah in zakonca se začasno odločita za ločeno življenje. Kmalu se zgodi nenavaden preobrat: Nina, ki ni še prebolela ločitve, se na telefonski zvezi po naključju predstavi kot Jamesova klepetava potovalna agentka. Očaran nad dojemljivo sogovornico se ji James kmalu zaupa, medtem ko izmenjujeta mnenja o negotovosti ljubezni ter večni nezmožnosti sožitja med ženskami in moškimi. James se nehote vnovič zaljubi – v lastno soprogo.
05:30
Filmi in zvezde
Hiter pregled najnovejših filmov in zvezdnikov, ki nastopajo v njih. Tedenska oddaja predstavlja redne rubrike iz zakulisja hollywoodske produkcije: intervjuje, dogodke po svetu, portrete igralcev in poročila z rdeče preproge. Vse to in še več v zabavni polurni oddaji Filmi in zvezde.
06:00
Hemingway in Gellhornova
Drama opisuje eno največjih ljubezenskih zgodb 20. stoletja: odnos med slavnim pisateljem Ernestom Hemingwayem in vojno poročevalko Martho Gellhorn. Pustolovskega književnika spremljamo po sedmih celinah do španske državljanske vojne in onstran nje. V nedoumljivo privlačni zvezi sta bila Hemingway in Gellhornova eden prvih zvezdniških parov v visokih družabnih krogih, med hollywoodsko elito, literarno aristokracijo in predsedniško družino Združenih držav. V zgodovino sta se zapisala med nekaterimi največjimi konflikti svojega časa.
08:35
Dobri Nemec
Vsekakor pa ne Lene (Cate Blanchett), dekleta, s katero se je zapletel v lepo, a grenko kratko razmerje. Pa tudi ne skrivnostnih namigov in izdaje, ki ga je od Lene pripeljala do mladega spletkarskega desetnika (Tobey Maguire), ki je Lenin nov ljubimec. Pa tudi ne umora, ki očitno ne zanima nikogar. Razen Jakea.
10:25
Prfoksi
Neumni, leni in neorganizirani dijaki liceja Jules Ferry kljubujejo vsakemu poskusu vzgojiteljev, da bi jih česa naučili ter tako statistično izboljšali načeti sloves svoje izobraževalne ustanove. V skrajnem obupu predstojnik šolske uprave sprejme nasvet svojega namestnika o tem, kako se klin najlažje izbija s klinom. V učilnice sklenejo poslati najbolj nesposobne, nesramne in čudaške učitelje v državi. Čedna Amina, skrivnostni Maurice, magnet za nezgode Albert in otopeli Cutiro združijo moči s športnim fanatikom Ericom, noro Gladys in nadobudnim učiteljem zgodovine, z Napoleonom obsedenim Polochonom, da bi skupni šolski uspeh na koncu semestra povzdignili za vsaj 50 odstotkov. Nihče še ne sluti, da se nad nenavadnim učiteljskim podvigom že zbirajo mračne sile.
11:55
Lepotica in zver
Najmlajša hči Belle je vesela, prijazna deklica. Med nevarnim potovanjem družina prečka čarobno deželo, v kateri prebiva skrivnostna Zver, in ta očeta obsodi na smrt, potem ko je iz njegovega gaja ukradel eno od dragocenih vrtnic. Da bi rešila očeta, se v zameno Belle ponudi Zveri kot žrtev. A v dvorcu Belle ne čaka smrt, temveč nenavadno pravljično življenje v družbi sorodne trpinčene duše. Samo Belle bo lahko Zver odrešila strašnega uroka, ki pesti nenavadno bitje.
13:50
In prišla je Polly
Že prvi dan medenih tednov na rajski plaži najde Reuben Feffer, previdni analitik tveganja pri zavarovalni družbi, svojo ženo v objemu z učiteljem potapljanja Claudom na njegovi ladji. Razočarani Reuben se vrne domov v New York in njegov dolgoletni prijatelj Sandy Lyle ga povabi na neko zabavo. Tam sreča nekdanjo prijateljico iz srednje šole Polly Prince, spontano avanturistko in neodvisno svobodno dušo, ki s slepim dihurjem kot hišnim ljubljenčkom živi v toplem in skromnem stanovanju. Nasprotja se privlačijo in Polly in Reuben se začneta družiti na nizu zmenkov, plesnih tečajev in gastronomskih dogodkov. Ko se vrne Lisa, se mora Reuben odločiti, ali bi raje živel mirno predmestno življenje z nezvesto ženo ali se spustil v tvegano in nepredvidljivo romanco z zmedeno Polly.
15:25
Popoln moški
Imata premožno življenje v Amsterdamu, dobičkonosni službi in prisrčne, zveste prijatelje. A ko Nina odkrije moževo nezvestobo s skupno prijateljico, potem ko je za njim cel niz drugih skokov čez plot, je to kaplja čez rob – iluzija o ljubezni se v hipu sesuje v prah in zakonca se začasno odločita za ločeno življenje. Kmalu se zgodi nenavaden preobrat: Nina, ki ni še prebolela ločitve, se na telefonski zvezi po naključju predstavi kot Jamesova klepetava potovalna agentka. Očaran nad dojemljivo sogovornico se ji James kmalu zaupa, medtem ko izmenjujeta mnenja o negotovosti ljubezni ter večni nezmožnosti sožitja med ženskami in moškimi. James se nehote vnovič zaljubi – v lastno soprogo.
17:00
Moški, ženske in otroci
Spoznavajo, kako je doba interneta spremenila njihove odnose, način sporazumevanja, njihovo samopodobo in celo ljubezensko življenje. Film opozarja na pereče družbene pojave, kot so medijski vpliv, kultura videoiger med mladimi, anoreksija, nezvestoba, želja po slavi in zloraba spletnih podatkov za nezakonite dejavnosti. Vsak izmed likov in vsi odnosi med njimi so postavljeni na preizkušnjo, medtem ko vsakdo ubere drugačno pot razreševanja teh vprašanj – za nekatere je tragična, za druge navdihujoča ali polna upanja. Vendar je jasno, da ni nihče imun na korenite socialne spremembe, ki so jih prinesli mobilni telefoni, računalniške tablice in vseprisotna družabna omrežja.
19:00
Pravi detektiv
20:05
Zimska pripoved
Mistična drama Zimska pripoved se odvija v New Yorku in sega več kot stoletje v zgodovino; pripoveduje o čudežih, prekrižanih usodah ter starodavnem boju med dobrim in zlim. Peter Lake je spretni poklicni tat, ki si ni nikoli mislil, da mu bo srce ukradla čedna Beverly Penn. Hiša, ki jo je sklenil oropati, naj bi bila prazna, a se izkaže, da je nekdo od stanovalcev vendarle doma. Ljubezen med njo in mladim irskim nepridipravom je vnaprej obsojena na tragično usodo; ona trpi za neozdravljivo boleznijo, Petru pa je njegov nekdanji mentor, peklenski Pearly Soames, namenil veliko bolj nasilno smrt. Peter si skozi čas prizadeva rešiti svojo edino resnično ljubezen pred mračnimi silami, čeprav se Pearly z vsemi silami spravlja nadenj; zmagovalec bo dobil vse, poraženec pa bo deležen večnega prekletstva. Peter potrebuje čudež, a le čas bo pokazal, ali ga bo deležen.
22:05
Pokaži mi junaka
Nove stanovalce socialne soseske čakajo administrativne pripravljalne obveznosti in mnogi imajo pomisleke o tem, da bi se preselili v četrt, kjer niso dobrodošli. Mary Dorman, nekoč odločna nasprotnica gradnje nove soseske, ima pri sprejemanju novih stanovalcev zdaj funkcijo, ki se še njej zdi vznemirljiva. Nick Wasicko začenja dolgo pot nazaj k političnemu življenju, medtem ko prebivalci soseske prevzemajo svoje nove domove. A nazadnje se bo za mladega razočaranega politika tudi epilog izkazal precej varljiv.
23:20
Racija 2
Rad bi uničil organizirano zločinsko združbo ter razkril korupcijo v policijskih vrstah. Da bi zaščitil ženo in otroka, mora skriti svojo pravo identiteto in se lotiti dela pri proti-korupcijski enoti pod vodstvom edinega človeka, ki mu zaupa, Bunawarja. Njegova naloga zahteva, da se kot najemniški silak pridruži krajevnemu mafijskemu šefu Bangunu. Prek njegovega sina Uca mora Rama pridobiti informacije, ki bi dokazovale koruptivno povezavo med Bangunom in pripadniki policije. Ves čas pa pripravlja tudi osebno maščevanje; neomajna težnja po povračilu ga počasi razjeda in sčasoma začne ogrožati njegov cilj dokončnega uničenja kriminalne organizacije.