TV sporedi

TV spored - HBO

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO

spored za datum: 26.11.2015
22:40
Kri in solze
23:40
Sirota
Sledove pusti tako na njunem zakonu kot na Katini krhki psihi, saj jo začnejo mučiti nočne more in demoni iz preteklosti. V želji, da bi si življenje spet postavila na noge, se odločita, da bosta posvojila otroka. V krajevni sirotišnici se oba navdušita nad devetletno Esther (Isabelle Fuhrman) ... ki pa ni, kar se zdi na prvi pogled. Prva jo spregleda Kate in si želi, da bi jo tudi John in drugi. Toda njena opozorila bodo, kot kaže, zaman – dokler ne bo morda že za vse prepozno ...
01:40
Ukraden otrok
Duševno motena ženska Chelsey, ki si obupano želi lastnega otroka, razočarano ugotovi, da ni zmožna spočetja – zato začne zalezovati nič hudega slutečo Diane, da bi ji ukradla otroka. Ko se bliža rok za porod, Chelsey ugrabi nosečnico in jo omami z zdravilom, ki pospeši porod. Diane v ujetništvu rodi in naposled jo najdejo živo, novorojenčka pa je očitno odnesla ugrabiteljica. Zdaj morata Diane in Rob poiskati svojega otroka, ki se je rodil z redko boleznijo, zaradi katere potrebuje takojšnjo zdravniško oskrbo – preden bo prepozno.
03:05
Po krivem obtožena
Film prinaša zgodbo o prijazni ženski in skrbni gospodinji Ellen Plainview, na katere vrata neko popoldne potrka policija – sledi pa njena aretacija, saj jo osumijo umora. Za Ellen se začne pravna nočna mora, saj se dokazi zoper njo kar kopičijo, dokler položaj ne postane nevzdržen. Njeni prijatelji in celo soprog, ki je tudi sam policist, čedalje bolj dvomijo o njeni nedolžnosti – do te mere, ko še sama nenadoma ni več prepričana, ali ni v stanju neprištevnosti zares zagrešila očitanega zločina in potem pozabila na grozljivi dogodek. Vse sume namreč najbolj potrjuje dejstvo, da je bila mlada žrtev očitno skrivna ljubica njenega moža.
04:35
Korengal
Zgodba se nadaljuje prav tam, kjer se je tedaj končala: ista dolina in isti možje, vendar s precej različnim pogledom na vojno dogajanje. Dokumentarec ne kaže le tega, kako je videti spopad, temveč tudi, kako vojna deluje in kako zaznamuje mlade ljudi. Medtem ko se eden od njih veseli smrti sovražnikov, se drugi sprašuje, ali mu bo bog lahko odpustil zagrešena dejanja; nekateri žalujejo ob izgubi padlih tovarišev, drugi pa po končani misiji pogrešajo adrenalinsko akcijo in si celo želijo, da bi jih kmalu spet poslali na prve bojne linije.
06:00
Gravitacija
Dr. Ryan Stone je zdravstvena tehničarka na svoji prvi nalogi na vesoljskem raketoplanu Explorer, kjer sodeluje z izkušenim astronavtom Mattom Kowalskim. Načrtovano uničenje odsluženega satelita nepričakovano požene v vesolje odpadne kose, to pa sproži verižno reakcijo in že tako vse večje polje odpadkov pošlje v smer raketoplana. Neizbežno trčenje povsem uniči plovilo. Stonova in Kowalski edina preživita nesrečo, a ju sunek eksplozije pahne v temo vesolja, privezana drug na drugega. Hromeča tišina jima da vedeti, da sta zgubila vse stike z Zemljo in možnost za rešitev. Njun strah se prevesi v paniko in sleherni vdih zraka hitro prazni pičle zaloge kisika, ki jima je še ostal. Edina pot domov je ta, da premagata lastne omejitve in se zoperstavita smrtonosni neskončnosti vesolja.
07:35
Končno slaven
Nepričakovano srečanje z novinarko (Rosario Dawson) ga prisili, da se sooči s svojo preteklostjo in na novo ovrednoti nekdanjo kariero. Deloma avtobiografska pripoved razkriva zakulisje hollywoodske industrije zabave, politike, hiphopovske kulture ter življenja slavnih temnopoltih komikov na edinstven način, ki se ga lahko domisli edino Chris Rock.
09:15
Grde besede
Poleg tega sam upodobi 40-letnega Guya Trilbyja, ki odkrije sistemsko luknjo v pravilniku državnega tekmovanja v črkovanju; ta mu omogoči, da lahko formalno tekmuje proti mlajšim osnovnošolcem. Zaradi neke boleče izkušnje v preteklosti sklene, da bo tekmovanje priredil sebi v prid. Strogi sodniki, zgroženi starši in neverjetno tekmovalni osnovnošolci mu nikakor niso kos, medtem ko surovo razbija njihove sanje o slavi in se neusmiljeno žene za zmago. Novinarka Jenny Widgeon skuša odkriti, kaj je tisto, kar ga v resnici pri tem motivira, Guy pa nepričakovano sklene nenavadno zavezništvo z enim od tekmovalcev, 10-letnim dečkom Chaitanyo, ki se mu Guyjeva odkrita neprizanesljivost ne zdi nič posebnega.
10:45
Nebesa so resnična
Todd Burpo (Greg Kinnear) in njegova soproga Sonja (Kelly Reilly) sta starša mladega Coltona, ki zavzeto trdi, da je med travmatičnim obsmrtnim doživetjem v duhu obiskal raj. Podrobnosti osupljive izkušnje opisuje z otroško nedolžnostjo in prepričano govori o stvareh, ki jih noben njegov vrstnik ne more poznati – saj so se zgodile še pred njegovim rojstvom.
12:25
Pingvini z Madagaskarja
Razkrile se bodo skrivnosti največjih in najbolj zabavnih tajnih ptičev iz posla mednarodnega vohunstva: Kapitana, Kovalskega, Rika ter Pešaka. Kot najboljši med najboljšimi združijo moči s prefinjeno tajno organizacijo Severnik, ki jo vodi postavni korenjak, agent Zaupno. (Saj bi vam zaupali njegovo pravo ime, ampak potem bi bilo, saj veste, kaj.) Družno morajo preprečiti zlobnemu dr. Oktavijanu Špricu, da bi uničil svet, kakršnega poznamo. Presenetljivi racajoči junaki animiranke "Madagaskar", uspešne risane franšize podjetja DreamWorks Animation, so dobili lastno pustolovščino na velikih platnih in v njej jih čakajo tvegane preizkušnje – ki jih ponesejo na Antarktiko, v Benetke, puščavo, Šanghaj, New York in naposled še Kentucky. Okusili bodo slavo, se zapletli v vohunske mreže, preprečili podle načrte zlobnega znanstvenika oziroma hobotnice – ter se medtem nabasali sirčkovih prigrizkov – kot to ni uspelo še nobenemu pingvinu doslej.
14:00
Filmi in zvezde
Hiter pregled najnovejših filmov in zvezdnikov, ki nastopajo v njih. Tedenska oddaja predstavlja redne rubrike iz zakulisja hollywoodske produkcije: intervjuje, dogodke po svetu, portrete igralcev in poročila z rdeče preproge. Vse to in še več v zabavni polurni oddaji Filmi in zvezde.
14:30
Bistro Spitfire
Prebivalci mesteca so že zdavnaj otopeli od neizprosnega podeželja, ki jih obdaja. Percyjino poreklo in zločinska preteklost takoj padeta pod drobnogled skeptičnih meščanov, zato težko najde sobo in delo. Končno ji uspe dobiti službo v restavraciji Spitfire Grill pri osorni gospe Hannah, s katero razvije pristen odnos, spoprijatelji pa se tudi z njeno mlajšo sorodnico Shelby. Skozi prijateljstvo ženske doživijo osebno odrešitev, njihova solidarnost pa otopli odnose med omejenimi meščani in jim odpre glave.
16:25
Seks na eks
Potem ko se izjalovi razgovor za sanjsko službo, si nadobudna televizijska voditeljica poročil v Los Angelesu (Elizabeth Banks) privošči zase neznačilno divjo noč zabave in užitka. V postelji očarljivega neznanca na drugi strani velemesta jo zbudi telefonsko sporočilo agenta o tem, da si je vendarle prislužila še eno priložnost za razgovor o ponujeni službi – če se bo le pravočasno prikazala v pisarni. Zdaj je brez telefona, avta, osebne izkaznice in denarja obtičala v povsem neznanem predelu mesta; prisiljena se je odpraviti na pot peš ter skozi niz pestrih dogodivščin in zabavnih nesporazumov pohiteti življenjski karieri naproti.
18:00
Godzila
Veličastno bitje iz morskih globin se še enkrat izkaže kot starodavni zaščitnik nemočnega človeštva.
20:05
Annabelle
Neizrekljivo zlobna lutka Annabelle tiči v zaklenjeni sobi Muzeja okultnega v ameriškem Connecticutu. Edini obiskovalec je duhovnik, ki jo dvakrat mesečno blagoslovi. Zgodba o Annabelle se začne, še preden so prvič obudili zlo, ki je v njej. John Form (Ward Horton) je našel na videz idealno darilo za svojo ljubljeno soprogo Mio (Annabelle Wallis), ki pričakuje otroka - prelepo starinsko lutko v snežno beli poročni obleki. Vendar ženino navdušenje nad Annabelle ne traja dolgo. Neke strašne noči v dom Formovih vdrejo člani satanističnega kulta in ju surovo napadejo. Za seboj ne pustijo zgolj prelite krvi in groze; priklicali so tako zlonamerno bitje, da se nič, kar so storili, ne more primerjati s tem, kar zdaj prinaša prekletstvo srhljive Annabelle.
21:45
Zločin v mislih: Primer ljudožerskega policista
Valle je na sodišču zatrjeval, da so bile vse to le njegove fantazije, vendar je tožilec uspešno prepričal poroto o njegovi krivdi. Grozila mu je dosmrtna zaporna kazen in tedaj je začela obsojenca v ječi obiskovati režiserka Erin Lee Carr. Po 22 mesecih, preživetih za rešetkami, je bila v začudenje javnosti njegova obsodba razveljavljena in kazen spremenjena v začasni hišni pripor. Režiserka Carr je zabeležila njegovo pomilostitev in se z Vallejem srečevala tudi pozneje. Vprašanje pa je ostalo neodgovorjeno. Ali bi Valle, če bi imel to priložnost, svoje fantazije tudi zares udejanjil?
23:10
Pravi detektiv
00:10
Pravi detektiv
01:10
Punčka
Šele tam izve, da ji je nepremičninski posrednik zamolčal grozljiv podatek, pred petimi leti se je tam namreč zgodil surov družinski umor. Mlada Claire v grozo svoje matere v hiši najde srhljivo staro lutko, očitno last prejšnjih stanovalcev. Še več, zlovešča igrača je pripadala desetletnemu dečku, ki je brutalno pobil svojo družino. Zakleta lutka se sčasoma polasti tudi Claire in jo spremeni v morilski stvor, v katerem Allyson in Jonathan težko prepoznata svojo ljubljeno hčer.