TV sporedi

TV spored - HBO

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HBO
TV spored za HBO

spored za datum: 27.11.2015
21:45
Zločin v mislih: Primer ljudožerskega policista
Valle je na sodišču zatrjeval, da so bile vse to le njegove fantazije, vendar je tožilec uspešno prepričal poroto o njegovi krivdi. Grozila mu je dosmrtna zaporna kazen in tedaj je začela obsojenca v ječi obiskovati režiserka Erin Lee Carr. Po 22 mesecih, preživetih za rešetkami, je bila v začudenje javnosti njegova obsodba razveljavljena in kazen spremenjena v začasni hišni pripor. Režiserka Carr je zabeležila njegovo pomilostitev in se z Vallejem srečevala tudi pozneje. Vprašanje pa je ostalo neodgovorjeno. Ali bi Valle, če bi imel to priložnost, svoje fantazije tudi zares udejanjil?
23:10
Pravi detektiv
00:10
Pravi detektiv
01:10
Punčka
Šele tam izve, da ji je nepremičninski posrednik zamolčal grozljiv podatek, pred petimi leti se je tam namreč zgodil surov družinski umor. Mlada Claire v grozo svoje matere v hiši najde srhljivo staro lutko, očitno last prejšnjih stanovalcev. Še več, zlovešča igrača je pripadala desetletnemu dečku, ki je brutalno pobil svojo družino. Zakleta lutka se sčasoma polasti tudi Claire in jo spremeni v morilski stvor, v katerem Allyson in Jonathan težko prepoznata svojo ljubljeno hčer.
02:40
Dve življenji
Več let pozneje ji je uspelo pobegniti iz strogega komunističnega režima, da bi našla mater v rodni deželi. V devetdesetih letih 20. stoletja je Katrine srečna mati in soproga v številčni družini. Nepričakovano jo pokliče mlad odvetnik, ki jo hoče na vsak način prepričati v pričanje na sodnem procesu po združitvi obeh Nemčij. Katrine se je kot "vojni otrok" prisiljena vnovič soočiti s težavno preteklostjo v Vzhodni Nemčiji in boleča razkritja grozijo, da bodo načela srečno družinsko življenje, ki si ga je ustvarila na Norveškem.
04:20
Annabelle
Neizrekljivo zlobna lutka Annabelle tiči v zaklenjeni sobi Muzeja okultnega v ameriškem Connecticutu. Edini obiskovalec je duhovnik, ki jo dvakrat mesečno blagoslovi. Zgodba o Annabelle se začne, še preden so prvič obudili zlo, ki je v njej. John Form (Ward Horton) je našel na videz idealno darilo za svojo ljubljeno soprogo Mio (Annabelle Wallis), ki pričakuje otroka - prelepo starinsko lutko v snežno beli poročni obleki. Vendar ženino navdušenje nad Annabelle ne traja dolgo. Neke strašne noči v dom Formovih vdrejo člani satanističnega kulta in ju surovo napadejo. Za seboj ne pustijo zgolj prelite krvi in groze; priklicali so tako zlonamerno bitje, da se nič, kar so storili, ne more primerjati s tem, kar zdaj prinaša prekletstvo srhljive Annabelle.
06:00
Seks na eks
Potem ko se izjalovi razgovor za sanjsko službo, si nadobudna televizijska voditeljica poročil v Los Angelesu (Elizabeth Banks) privošči zase neznačilno divjo noč zabave in užitka. V postelji očarljivega neznanca na drugi strani velemesta jo zbudi telefonsko sporočilo agenta o tem, da si je vendarle prislužila še eno priložnost za razgovor o ponujeni službi – če se bo le pravočasno prikazala v pisarni. Zdaj je brez telefona, avta, osebne izkaznice in denarja obtičala v povsem neznanem predelu mesta; prisiljena se je odpraviti na pot peš ter skozi niz pestrih dogodivščin in zabavnih nesporazumov pohiteti življenjski karieri naproti.
07:35
Godzila
Veličastno bitje iz morskih globin se še enkrat izkaže kot starodavni zaščitnik nemočnega človeštva.
09:40
Looney Tunes: Ponovno v akciji
Z nekdanjim kaskaderjem Damienom se poda na pot okrog sveta, da bi našla njegovega očeta in izginuli, mitološki modri diamant. Pridružita se jima še Zajček Dolgouhec in podpredsednica studiev Warner Bros (Jenna Elfman). Junaki se morajo na pustolovščini paziti nevarnega podjetja The Acme Corp., ki se želi do dragega kamna dokopati iz povsem drugih razlogov.
11:10
Cirkus
18-letna Sara živi ujeta med stroga načela svojega žalujočega očeta ter verske zapovedi vraževerne skupnosti. Ko se potujoči cirkus "Supremo" s slonjo vprego ustavi v Tregaronu, skrajno pobožnem podeželskem mestecu, njihov prihod pretrese nazadnjaške vaščane in povzroči Sarin spor z očetom. Ta zahteva, da cirkus in "njegove brezbožne demone" nemudoma izženejo iz vasi.
12:50
Dobra ljubica
Srednješolska prijateljica Karen ji je tukaj ponudila službo. Potem ko se intimno zaplete s skrivnostnim moškim, Sandy z grozo odkrije, da je Sam v resnici mož njene prijateljice, kandidat na krajevnih volitvah ter glavni osumljenec v policijski preiskavi umora.
14:20
Kvartopirec
Da bi se enkrat za vselej znebil nenehne grožnje izterjevalcev, si izposodi denar od gangsterja (Michael Kenneth Williams) ter zanj zastavi lastno življenje. Bennett, ki je vselej korak pred drugimi, svojega posojilodajalca spravi v nemilost vplivnega lastnika nelegalne mreže iger na srečo in mimogrede pri tem zakoliči patološki odnos s svojo premožno materjo (Jessica Lange). V kvartopirskem podzemlju nezakonitih stav je tudi tveganje skrajno; Bennett pa s svojo nepremišljenostjo nazadnje pritegne očetovsko pozornost oderuškega posojilodajalca Franka (John Goodman), ki ga skrbi za njegovo prihodnost. Medtem ko se v neprimerni zvezi zbliža s svojo študentko (Brie Larson), mora Bennett igrati na vse ali nič, da bi lahko dobil priložnost za odrešitev.
16:10
Projekt Almanah
S prijatelji izdelajo neverjetno napravo in zadeva kot po čudežu deluje; potovanje v preteklost bi jim lahko prineslo neskončne možnosti. Najstniki hitro izkoristijo izum za lastno korist in reševanje težav. V preteklost posegajo, da bi dobili na loteriji, z odliko opravili šolske izpite ter se preprosto zabavali kot še nikoli. Vendar ima časovna zanka uničujoč paradoks, ki se kot metuljev učinek širi skozi čas - s tem, ko nespametno spremenijo preteklost, ogrozijo prihodnost vsega sveta. Bodo lahko preprečili povzročeno škodo in popravili napake, preden bo prepozno?
17:55
Filmi in zvezde
Hiter pregled najnovejših filmov in zvezdnikov, ki nastopajo v njih. Tedenska oddaja predstavlja redne rubrike iz zakulisja hollywoodske produkcije: intervjuje, dogodke po svetu, portrete igralcev in poročila z rdeče preproge. Vse to in še več v zabavni polurni oddaji Filmi in zvezde.
18:25
Romanca ob jezeru
Po tem, ko se je primorana preseliti drugam, poskrbi za preusmeritev pošte, da bi še naprej prejemala vsa pisma, naslovljena na nekdanje domovanje. Na svoje presenečenje pa kmalu prispe romantično sporočilo arhitekta Alexa Burnhama (Keanu Reeves), ki zdaj očitno živi tam. Vendar pa žig na pisemski znamki razkriva datum, ko je bilo pismo poslano - dve leti prej, preden se je v hišo ob jezeru preselila Kate. Njuno dopisovanje kmalu preraste v ljubezen in da bi se srečala, morata razvozlati skrivnost nedoumljive časovne razlike.
20:05
Ne damo se
Sestra DiDi zdaj ni več novinka in si prizadeva za obljubljeno povišanje plače, medtem ko se sooča z novimi odgovornostmi in družinskim stresom. Po tem, ko je dobila obetavne namige o svoji prihodnosti, je starejša sestra Dawn še bolj dovzetna za predloge nadzornika oddelka Patsyja, ki vztrajno zagovarja nov okoljevarstveni program "Lean & Green" in si prisvaja zasluge zanj. Z novim zagonom spodbujena vodja oddelka dr. Jenna James pripravlja novo raziskavo, za financiranje katere se je skrivaj dogovorila v prejšnji sezoni, in se znajde v zagati z korporativnim programom, ki se polašča oddelka.
20:35
Minljiva slava
21:05
Banshee
22:00
Ostali
Druga sezona se odvija štiri leta po izginotju ter leto dni po dogodkih iz prve sezone. Nekdanji načelnik policije Kevin Garvey in njegova nova družina – hči Jill, partnerica Nora Durst (ki je v "odhodu" izgubila vso svojo družino) in deklica Lily (ki jo je na koncu prejšnje sezone nekdo pustil na njihovem pragu) – so zapustili goreče ruševine mesta Mapleton v državi New York in se nastanili v teksaškem "čudežnem" mestecu Jarden. Tam živi približno 10.000 ljudi in menda je to edini kraj v ZDA, kjer se "odhod" ni zgodil ter nihče ni izginil. Njihovi novi sosedje so Murphyjevi, prijetna temnopolta družina. Kevin upa, da bodo v tem sodobnem paradižu našli mir. Vendar idila ne traja dolgo, saj jih mučijo drugačni strahovi (ter duh Patti Levin) in tokrat prav blizu njih udari nov dogodek, podoben "odhodu". Medtem je Kevinova odtujena žena Laurie v New Yorku ovadila skupino Ostalih grešnikov, tistih mrkih, nazadnjaških, nihilističnih verižnih kadilcev; ter prepričala sina Toma (nekdanjega varovanca umrlega zdravilca Svetega Wayna), naj ji pomaga pri novačenju mladih članov prenovljene skupine Ostalih grešnikov. Pri tem sta včasih bolj, drugič manj uspešna.
23:00
Očiščenje: Anarhija
Nove oblasti so uzakonile vsakoletni javni obred, ko je dovoljeno vse, tudi najbolj nizkotna kriminalna dejanja in umori, da bi raven nasilnih zločinov ves preostanek leta obdržali pod mejo 1 odstotka. Policijska služba in zdravniška oskrba v času Očiščenja nista na voljo. Za eno noč v letu lahko prebivalci sprostijo svoj ubijalski nagon in druge nizkotne strasti ter se prepustijo vsesplošni prvinski mrzlici, ne da bi se morali bati posledic, povračila ali kazni. Tisti čas na ulicah vlada anarhija. Nadaljevanje zgodbe izvirnika iz leta 2013 spremlja skupino petih neznancev, ki morajo po sili razmer združiti moči in braniti sebe ter drug drugega, da bi preživeli noč samih zahtevnih odločitev.
00:45
Ogledalo duše
Življenje mu spremeni srečanje z eksotično mladenko (Astrid Berges-Frisbey), ki postavi pod vprašaj vse, v kar dr. Gray verjame. Nekaj let pozneje nadaljuje delo z asistentko Karen (Brit Marling) in sodelavca ter partnerja nekega dne naletita na osupljivo odkritje, ki temeljito pretrese njuna znanstvena in duhovna prepričanja. Na drugem koncu sveta razkrijeta nekatere prvobitne resnice o človeških vezeh onstran smrti; da bi dokazal svojo teorijo, dr. Gray tvega vse, kar je kdaj dosegel.
02:35
Samo bog ve
Še več, vplivnega botra kriminalnega podzemlja prepriča, da si tudi uradno zasluži biti njihov član. A kmalu ugotovi, da zločinski status ne prinaša več nekdanjega privilegiranega položaja. Brez privoljenja šefa si prizadeva s pomočjo najboljšega prijatelja Georgea (Slaine) razširiti posle kriminalne združbe. Sprva je pri tem uspešen, a vse se zasuka na glavo, ko se zaljubi v čedno Ali (Leighton Meester) in sklene, da ima življenja na napačni strani zakona dovolj. Seveda pa izstop iz mafijskega klana ni tako preprost.